- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
lehet hulyeseget irok de ha felrakod siman factory image-t azzal minden alapra all vissza. de mind1 is tegnap egesz este elment a probalgatasokkal. gondolom 1-2 heten belul kijon az ota, megprobalom feltenni ha sikerul boldogsag ha nem maris kuldom vissza garba aztan csinaljak meg az okosok.
-
eisento
addikt
en maradtam 5.0.1-en ugyanis semilyen modszerrel nem megy fel 5.1 vagyis felmegy csak mikor restartol flash utan elojon az a szajbavert android is startin optimizing app es vegigmegy restart es kezdi elorol. szoval megvarom 5.1 OTA-t remelem hamarosan kint lesz es ha ugy se lesz oke (vagyis nem megy fel) megy gariba szervizes majd felrakja valahogy
-
Krisz79
őstag
Miért adod el,mire váltasz?
Én iphone mellett,közbe,(megvolt mindkettő) nagyon szkeptikus voltam a Nexusal.
Megszerettem, néha gondolkodom mire váltanék,de rosszabbra nem.
Mi jobb tőle,arra amire kell? (Tel,net,fb,email,fotó,számológép,stabilitás, onlinetv.)
Nagyobb ne legyen. -
Muffi
aktív tag
UPC net van 60MB-os csomag. Kábelen mérve olyan 69-70MB-al jön (nem is értem, hogy miért). Próbáltam több gépen is tesztet futtani és a legalacsonyabb 39MB volt. Asztali gépen 49-et mért. Csak telefonon mérek 2-3MB-ot...1 hete még jó volt, olyan 40-50 körül mozgott. A routert is már ujraindítottam, csináltam resetet telon is és ugyanolyan rossz... szóval nem tudom hogy mi baja lehet? olyan van h beszarik csak úgy a wifi antenna benne?
-
lord.lakli
őstag
Na látod erre előző hozzászólásodban írod, hogy nem kell spéci hw, majd leírod, hogy kell
knox egy biztonsági megoldás, de kell eFuse, amit írsz a knox azt ellenőrzi. Nem csak a gariról van szó, hanem ha egyszer nyitod és a használt progi épít a knox-ra, akkor nem fog működni.
-
lord.lakli
őstag
Egy buta kérdés, de a KNOX-hoz nem kell véletlenül spéci hardver egység a készülékben? Vagy N5-ben is van, csak nem használják semmire sem?
(#17603) rootkiller: na azért lássuk be, hogy a rootnak semmi köze a warez appokhoz, ahhoz maximum a mentalitásnak van köze. Rengeteg warez app van, amihez nem is kell root.
-
DeathAdder
veterán
Lassan három hónapja arton vagyok, a telót nap végére mindig csutkára merítem annyit használom, és használok rajta mindent, de soha semmilyen hibával nem találkoztam
Ma meglett a 4ó20p kijelzőidő, ez nálam extra
(slim 5.9)
Holnap lehet feltolom franco-t és belenyúlok picit, mert azóta is laggol az appok kilövésekor
-
rjg
őstag
Ide teszi be először az új funkciókat. "This is just a donation package which activates some experimental features (require ROOT) in the Greenify (free) app. Enable features from the main menu of Greenify." Emlékeim szerint régebben pl. csak ezzel lehetett rendszeralkalmazást hibernálni.
-
( V )
veterán
hát én a 05.09-es Magdi anyust egy hétig használtam, de ma ment szépen vissza a SlimKat b5, mert nagyon instabil ROM-nak tapasztaltam meg: 3-szor fagyott ki, egy csomószor belassult / akadt (ART-on is, mert Dalvik alatt aztán tényleg lagparádé volt), az új témarendszer is még tuti alfa / béta mert nemegyszer szétcsúszott (természetesen az updatelt témákkal) és alap beállításokkal is nagyon gyenge volt az akksi idő.
-
-
DeathAdder
veterán
Így van, és pont az egyik leginkább használt app-om nem megy ART-on. Elképzelhető, hogy a jövőben ezek a programok már ART kompatibilisek lesznek?
Sose értettem mi az, hogy GPU kényszerítése 2D rajzokhoz, mit jelent ez?
Krisztián - Miért veszik így le az input boostot custom romoknál? Mi baj a stock 1958-al?
-
DeathAdder
veterán
Tegnap kipróbáltam Slim-et, azzal is az volt a bajom, hogy nem volt eléggé testreszabható.
Gyorsabbnak meg nem éreztem, sőt ugyanazzal a Google Asszistens Indítóval rendszeresen be-be laggolt (nálam animációk nagyon minimálisak), és ott tudatosult bennem először, hogy ART-al biza nem mindegyik appom kompatibilisMent vissza Magdi, egyelőre nekem is az a legjobb, de erre a Cataclysm-re még kíváncsi vagyok
Krisztián -
Milyen verziószámú francot használsz? Gyorsabb, akkubarátabb mint az alap kernellel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest