Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
anatole36
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy gyári garanciával hol lehet, hol érdemes Nexus 5 készüléket venni?
Eddig csak a MM-ban találtam.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
( V )
veterán
válasz
Parallaxis
üzenetére
vagy folytassátok inkább itt: Nexus felhasználók Off topikja

-
Parallaxis
addikt
válasz
assemble
üzenetére
A samsung egyedul tobb, mint ketszer annyi okostelefont ad el, mint az apple. Es volt olyan negyedev, amikor az aktualis galaxy s csucsmodell (talan epp a 4 volt) egyedul lenyomta az iphone eladasokat.
Kár, hogy nem igaz.
Az S4 eladásokat (sőt az S5-ét is), még az iPhone 5c is eléri, pedig azt sikertelennek titulálják.Kivettek a youtube-ot. Kivettek a google maps-et, helyette beleeroltettek a sajat otvar szarjukat.
Ha kell, akkor telepítheted mindkét Google alkalmazást, mi a problémád?
Ami engem bosszant, hogy mindegyik Google app jobban és gyorsabban működik az iPaden, mint a Note 3-on, pl. a leveleimet is hamarabb megkapja a Google Mail kliense iPaden, mint Note-on.Az ios7 pedig undoritoan izlesficamosra sikerult, lassabb, mint valaha, raadasul olyan bugos volt (foleg ipad-en), hogy az valami felelmetes.
Ízlésekről kár vitatkozni, főleg, hogy a droid már jó ideje azt az irányvonalat viszi, mint az iOS7, csak rosszabb minőségben.
A lassúság meg mint írtam egyáltalán nem igaz (iPhone 4-en az 7.0-ra igaz volt, de 7.1-től ott sem).Az ikonok pl osszevissza random dolgok semmifele koncepcio nelkul.
Ugye most az Android ikonjairól beszélsz? Mert azokra igaz, hogy össze-visszák, ahány, annyiféle méretű, elrendezésű, stílusú.
Lasd pl chrome, ami ios-en nem is egy rendes bongeszo, lenyegeben csak egy skin a lassu/szar alap webmotor felett, mert ios-re egyszeruen nem is lehet rendes 3rd party bongeszot csinalni a sajat motorjaval a mai napig
Megsúgom, hogy a Chrome desktopon és Androidon is ugyanazt a motort használja, mint iOS-en.

(Az más kérdés, hogy a leggyorsabb mobil webmotor van a Safari alatt jelenleg, bár szerintem nincs az a teszt, amit te elhinnél
.)Es ezt megis mi alapjan jelented ki? Max a sajat nevedben beszelhetsz. Hany embernek szokott itt full stock rommal rendszeresen ujraindulni a teloja?
Látom el sem olvastad, hogy mit írtam, vagy ha igen, akkor az értelmezéssel volt némi gubanc.
De hagyjuk ezt a vitát, mert nem ide való, ha gondolod privát folytathatjuk.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
gdavid007
üzenetére
Ez működik más kernelekkel is. Én CodeBlue-val próbáltam, azzal tökéletes.
-
rolcsibácsi
őstag
az L-bol meg csak az az egy verzio van kint? nincsenek ujabb buildek?
-
zsoltiz
aktív tag
Urak,
valakinek nincs meg véletlenül lementve a CM11 Nightly június 28 és 29-i verziója?
cm-11-20140628-NIGHTLY-hammerhead.zip
cm-11-20140629-NIGHTLY-hammerhead.zipGet.cm oldalon már nincs fent sajnos, és máshol sem találom.
-
arni1
aktív tag
Sziasztok! Van itt olyan felhasznalo esetleg aki a kozelmultban vett n5-ot? Kerdeznem hogy hol erdemes venni? Kizarolag lg garancias erdekelne, sufni gsm-bol koszonom nem kerek!
Elore is koszi a valaszt!

-
gdavid007
tag
Sziasztok! Csak franco kernelben lehet megváltoztatni a kijelző profilját, vagy más kernelben is? Sajnos a franco kernel úgy meríti a telefont, mint az atom.

-
noorbertt
őstag
Hogyan erdemes beallitani a cput? FKU adott..
Nen akarom teljesen vissza fogni, de nem jatszom semmivel igy talan erdemes lehet vissza fogni kicsit aksi miatt. Normalis laggmentes mukodes alapfeltetel. Most levettem a maxot 1574re es maradt interactive. Javaslat? -
assemble
addikt
válasz
Parallaxis
üzenetére
Azért ezt nem kéne, mivel, ha kiveszed a képből a filléres kacatokat, akkor kategórián belül (felső kategória) piacvezető az Apple, tetszik vagy sem ez tény.
Mindig ezzel jon minden almas megmondoember, es ez egy mocskos nagy hazugsag. A samsung egyedul tobb, mint ketszer annyi okostelefont ad el, mint az apple. Es volt olyan negyedev, amikor az aktualis galaxy s csucsmodell (talan epp a 4 volt) egyedul lenyomta az iphone eladasokat. Es ez egy gyarto, mellette van egy rakas masik, egy rakas masik csucsteloval.
Nalam is van ipad 3 a haznal, es lenyegesen tobbet akad meg az uj szoftverrel, mint a korabbiakkal, es altalanosan is elmondthato, hogy minden egyes frissitestol csak lassabb/rosszabb/rondabb lett. Kivettek a youtube-ot. Kivettek a google maps-et, helyette beleeroltettek a sajat otvar szarjukat. Az ios7 pedig undoritoan izlesficamosra sikerult, lassabb, mint valaha, raadasul olyan bugos volt (foleg ipad-en), hogy az valami felelmetes.
Ezt sem erőltetném, mert Androidon mindig is ilyen undormányok voltak és az L-el erre még egy lapáttal tettek.
Az izles nyilvan egy eleg szubjektiv dolog. A tabletemen fent van az L, es nekem kifejezetten tetszik egy a dizajn iranyvonal, szerintem eleg jo lesz. Te raneztel valaha az ios7 ikonjaira? Csak az alap appokera? Ezek utan hogy birsz barmi mast undormanynak nevezni? Oszinten nem ertem.
iOS-en legalább egységes a rendszer és az alkalmazások
Egyseges. Egysegesen korlatozott, egysegesen ronda.
Komolyra forditva a szot: ujonnan mar egyre kevesbe egysegesek, sokszor meg sajat magukkal sem azok. Az ikonok pl osszevissza random dolgok semmifele koncepcio nelkul. A felen gradiens van. A fele flat, a fele drop shadow-os, nemelyik pedig 3d-s akar lenni. A szinek legalabb konzisztensen undoritoak.En amilyen appokat hasznalok, azoknak a kinezetevel nem szokott problemam lenni droid-on. Vannak ra igenytelen alkalmazasok, ahogy mindenre lehet olyat irni. Ha zavar, nem kell hasznalni, csak magadat minosited vele.
Ez sajnos nem igaz, még ha kiadják ugyanannak az alkalmazásnak mindkét platformos változatát, akkor is az Android verzió sokszor gyengébb, kevesebb funkcióval bír.
Sokszor meg pont forditva, es az ios verzio van brutalisan kiherelve. Lasd pl chrome, ami ios-en nem is egy rendes bongeszo, lenyegeben csak egy skin a lassu/szar alap webmotor felett, mert ios-re egyszeruen nem is lehet rendes 3rd party bongeszot csinalni a sajat motorjaval a mai napig. Es sok app egyaltalan nem letezik ios-re, ami van android-ra. Sokszor meg csak nem is letezHET, mert a platform nem teszi lehetove, az ios agyon van korlatozva. Android-ra szinte barmit meg lehet irni, ami eszedbe jut.
Hát az általános tapasztalat nem egészen ez.
Es ezt megis mi alapjan jelented ki? Max a sajat nevedben beszelhetsz. Hany embernek szokott itt full stock rommal rendszeresen ujraindulni a teloja? Nem hiszem, hogy olyan sokat fogsz talalni, semmivel sem tobbet, mint barmelyik ios topicban.Mint fentebb írtam, a saját kategóriájában az iPhone a győztes
Ha a sajat kategoriajat ugy definialod, hogy legalabb 200ezer forintba kerul, es meg hozzateszed, hogy "a" betuvel kezdodik a gyartoja neve es "pple"-el vegzodik. Akkor talan gyoztes ott. Egyebkent koze nincs hozza, lasd: fent.
slice14: "Annyi különbséggel hogy az i5s nem hd kijelzős és van benne lte."
GNex-bol is van LTE-s varians
Komolyra forditva a szot: par parameterben tenyleg ugyanolyan es GNex parban tenyleg meg jobb is, de azert a SoC eleg eros abban a teloban, nem eleg azt a par parametert nezni hozza (magok, orajel). -
ati888
senior tag
Jól látom, hogy sokat van ébrenlétben, miközben a képernyő alig van bekapcsolva? 4.4.4.-nél jobbnak tűnt az akkuidő nekem.
ati
-
ati888
senior tag
Újabb android L kérdés. Azt mondják mennyire jobb az akkuidő, de én ezt nem nagyon veszem észre, így néz ki az akkuidőm:

A másik: a dolphin browser nem indul el!
-
slice14
veterán

Ezt most mértem Telekom LTE-n, panelban. Felzabált 100MB-t, így a többi 700+t böngészésre fordítom.

Aztán, nem meg keresni...

-
randras_83
addikt
válasz
dozsabalint
üzenetére
nekem a legdurvább LTE Bp Telenoros 52,17/28,23 mbps
-
snorbi5
csendes tag
Van benne olyan funkció hogyha csörög a telefon és a fülemhez tartom akkor felveszi?
-
Robbertho
aktív tag
válasz
slice14
üzenetére
Nekem egy mérés 80 MB volt, viszont Budapesten II. kerületben 60/16

Itthon (szintén Debrecen) még nem mértem, de 1 GB-os csomagom van, így majd max. ha a következő hónap végén kimarad néhány mega.
Viszont ezek szerint akkor errefelé nem valami gyors
Amúgy a telekom nem minden csomagjához teszi elérhetővé a 4G hálózatokat. Nem lehet, hogy ez a baj? Nekem ez a NetPlusz van, annál 60 megabit a honlap szerint a "kínált" sebesség.
-
slice14
veterán
Ennek a cikknek az is lehetne a címe, hogy "Droidok fogják összeszereli az iphone-okat".

-
ordogl
tag
Sziasztok!
Nagyritkán otthon ha belassul a wifi a Speedtest (mobilos) verziójával szoktam ellenőrizni a net belassulását.
Most a mobilnetet ellenőriztem vele kétszer is. Meglepődve tapasztaltam, hogy a havi keretemből 60 megát megevett a két teszt (LTE hálózat 1GB/hó).
Tud valaki kevésbé adatforgalom-zabáló gyorsaságmérőt? -
Parallaxis
addikt
válasz
assemble
üzenetére
A 15%-os piaci reszesedesuket sem mondanam kifejezetten sikeresnek vagy soknak az android 80%-ahoz kepest.
Azért ezt nem kéne, mivel, ha kiveszed a képből a filléres kacatokat, akkor kategórián belül (felső kategória) piacvezető az Apple, tetszik vagy sem ez tény.
Minden lassabban nyilt meg, egy beallitasokat amig megnyitott, 10 kerek masodpercig tartott,
Gondolom a 3G-re utalsz, nos arra tényleg hiba volt kiadni az utolsó frissítést.
Van egy ipad is a hazban, az is eszrevehetoen lassabb es tobbet akadozik uj ios-sel, mint korabban.
Ezt cáfolnám, iPad3 van a háznál és iOS7.1-el lényegesen fürgébb, mint a régebbi rendszerekkel.
Arrol most meg nem is beszelek, hogy mennyire undoritoan rondak, izlesficamosak az ikonok az uj ios-en.
Ezt sem erőltetném, mert Androidon mindig is ilyen undormányok voltak és az L-el erre még egy lapáttal tettek.
iOS-en legalább egységes a rendszer és az alkalmazások, mert a fejlesztők fele is elvárt az új UI kihasználása, szemben a droiddal, ahol ahány alkalmazás, annyi féle UI elképzelés, mert a Google ajánlására magasról tesz a legtöbb fejlesztő (kezdve a kinézettel, folytatva a tablet UI komplett letojásával).
Az atlagfelhasznalo szempontjabol egyaltalan nincs se nagyobb, se minosegibb appkinalat ios-re, regota kb egyenranguak.
Ez sajnos nem igaz, még ha kiadják ugyanannak az alkalmazásnak mindkét platformos változatát, akkor is az Android verzió sokszor gyengébb, kevesebb funkcióval bír. De sokszor ki sem adják, iOS only, lásd pl. Facebook Paper, vagy a több ezernyi zenei alkalmazás, aminek egyáltalán nincs Androidon sem portja, sem azt kiváltó párja.
Az "atomstabil" ios pedig sokkal kevesbe atomstabil, mint a nexus-om, sokkal tobb random ujraindulast produkalt.
Hát az általános tapasztalat nem egészen ez.
A legnagyobb gond meg az, hogy az Android torta nagyon kis százalékát teszik ki a Nexus eszközök, a többi, gyártói bloatware-el teleszemetelt készülék meg messze nem nyújt sem stabil, sem megbízható működést és a vásárlók túlnyomó többsége bizony ezekkel találkozik.
Es hogy lehet-e gyoytest hirdetni? Hat, a piac mostanra nagyjabol mar dontott
Mint fentebb írtam, a saját kategóriájában az iPhone a győztes, az meg, hogy több alsó és középkategóriás Android eszközt adnak el? Nos ezekben a kategóriákban az Apple nem is versenyez.
--
slice14:
Most nemazért, de az i5s hardveresen egy GNex szintjén van.
Azért ha valamit nem ismersz, akkor nem kéne butaságokat írnod

Attól, hogy csak két mag és 1.3 GHz-attól még teljesítményben ott van mint egy Snapdragon 800 2,2 GHz-en. Szóval nagyjából az N5- teljesítményét hozza CPU-ban, GPU teljesítményben meg le is hagyja. -
ToMmY_hun
senior tag
válasz
üzenetére
Valóban nem, sőt.

Hogy a témával kapcsolatosan is mondjak valamit. Régebben szenvedtem a deep sleep módban ragadástól és nagyon valószínű, hogy az undervolt okozta a galibát annak ellenére, hogy reboot után visszaállt a gyári értékekre. Mióta azt nem piszkáltam, azóta nincs semmi probléma az alvással (kop-kopp)

-
törölt tag
Viszont pozitív, hogy egy i5s-hez hasonlítgatjuk a Nexust, és nem nagyon marad alul.
Én is lezártam a magam részéről. -
assemble
addikt
válasz
ToMmY_hun
üzenetére
Nem is kell rom-ot cserelni, foleg egy nexus-on nem, sokkal kevesbe kell, mint egy iphone-on kene. De lehet, mint egy plusz lehetoseg.
Az pedig remelem vicc akart lenni, hogy az iphone hiba nelkul tud valami szolgaltatas nyujtani. Lasd: apple maps botrany, imessage botrany, stb. Ver amator az apple ilyenekben, a google ezerszer kulonb, de neha meg ok is hibaznak.
A 15%-os piaci reszesedesuket sem mondanam kifejezetten sikeresnek vagy soknak az android 80%-ahoz kepest.Ha egymas melle tenned a ket verziot, valoszinuleg szignifikans sebessegkulonbseget latnal, csak nyilvan nem teszed egymas melle a kettot, ezert fel sem tunik, hogy mennyivel lassabb lett az uj ios-tol, es mivel ugysem tudnal visszamenni korabbi verziora, inkabb csak vallat vonsz, es veszel egy ujabb modellt negyedmillio forintert (a tervezett elavulas mintapeldaja). En is hasznaltam iphone-t regen, a masodik fofrissitessel olyan pokoli lassu lett, hogy nagyjabol hasznalhatatlan lett.Minden lassabban nyilt meg, egy beallitasokat amig megnyitott, 10 kerek masodpercig tartott, korabban gombnyomasra ment. Vicc. Van egy ipad is a hazban, az is eszrevehetoen lassabb es tobbet akadozik uj ios-sel, mint korabban. Arrol most meg nem is beszelek, hogy mennyire undoritoan rondak, izlesficamosak az ikonok az uj ios-en. Ha valah is volt barmi esztitikai elonye, azt mara teljesen elvesztette.
Az atlagfelhasznalo szempontjabol egyaltalan nincs se nagyobb, se minosegibb appkinalat ios-re, regota kb egyenranguak.
Alkalmazas osszeomlasbol kimutathatoan tobb van ios-en, csak ott eszre se veszed, mert eltitkolja, hogy osszeomlott, inkabb siman csak kileptet mintha minden rendben lenne (mikozben valojaban epp csunyan elhalt valami).
Az "atomstabil" ios pedig sokkal kevesbe atomstabil, mint a nexus-om, sokkal tobb random ujraindulast produkalt. A nexus-om gyakorlatilag csak akkor indult ujra, ha azt akarom, x ezer oras folyamatos keszenletek utan. Egy ipad-en az alap fomenuben egy kis random gombnyomogatassal 3 masodperc alatt barmikor random ujraindulast tudtam produkalni ios7-en, es az alap gui-ban is futottam mar durva hibakba bele.Es hogy lehet-e gyoytest hirdetni? Hat, a piac mostanra nagyjabol mar dontott

-
törölt tag
válasz
ToMmY_hun
üzenetére
Azért ezt ki kell javítsam.
A 4S-ből hármat is használtam, de egyik sem lassult be a hetes rendszer miatt. Amire Te utalsz, az csak az iPhone 4-nél volt tapasztalható. Azt gondolom mindent elmond, hogy egy vadonatúj iPad Air-t használva a Chrome heti többször restartol. Vagyis az iOS sem az a rendszer, ami totálisan hibamentes.
Most ugyan iPhon-om nincs, csak a Nexus 5, illetve az említett Air, de a Nexus egyszer sem fagyott meg (az előd Nexus 4 sem...), nem indult újra, az alkalmazásokat is beleértve. Felnőtt már ez az android a feladathoz, csak nem kellene gyenge masinákra ráerőltetni. Az iPhone mellett kizárólag a kamera szól az én részemről, bár meglepően jókat produkál a Nexus is.
Mikor elkelt a Nexus 4-em, adott volt a lehetőség egy i5s vásárlására, de az iTunes kényszeres nyomása csak abban erősített meg, hogy nekem nem kell többé iPhone. A tabletnél más a helyzet, abból csak az iPad-ot tudom elviselni, de amire használom, nem kell az iTunes. -
slice14
veterán
B@szus srácok, dolgoznom kéne és ti meg regényt irtok...

-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
assemble
üzenetére
Ez mind szép és jó, de a felhasználók legnagyobb része nem akar romot cserélni, nem akar próbálgatni csak használni szeretné a telefonját. Ezért is van nagy sikere az iPhone-nak az átlag felhasználók körében, mert ezt a szolgáltatást hiba nélkül tudja nyújtani. Két évig simán használható az iPhone is a megjelenést követően. Apám 3GS-e az elérhető legfrissebb rendszerrel operál és teljes mértékben használható telefon, nincsen vele semmilyen különösebb probléma, továbbá lassabbnak sem tűnik a frissítések után. Az iOS7 volt egyedül olyan, ami belassította a használhatatlanság szintjére a régi típusokat (4, 4S) de ezt leszámítva egy példát sem tudok mondani arra, hogy a használhatatlanságig lassult volna a frissítések következtében az iPhone. Mivel nagy grafikai változtatás nem várható az iOS 8 esetén sem, ezért nem hinném hogy az azt megkapó készülékek iszonyatosan lelassulnának az új rendszertől. Ettől függetlenül továbbra is azt mondom, hogy aki most venne almás telót, az várjon október/november környékéig, felesleges most megvenni a tavalyi modellt.
Hogy mi szól az iPhone mellett? Eléggé sok érv van.
Mivel én párhuzamosan használom a droidot és az iOS-t is, így látom a különbségeket a két platform között, amik igenis vannak és mint a különbségek általában, itt is feloszthatóak előnyökre és hátrányokra. iOS-re nagyon jó minőségű alkalmazások vannak, használhatóságuk jobb és egyszerűbb mint droid esetében. A rendszer atomstabil, értsd ezalatt hogy a február óta meglévő iPhone 5-öm soha nem fagyott még le, de újraindítva se volt ha jól emlékszem. Alkalmazás összeomlást nem tapasztaltam a használat során, droidnál ez sajnos előfordul - bár lehetséges, hogy a custom rom miatt, ezt sajnos nem tudom. További előnye a zártság, a kevés hardvertípus, ami miatt rettenetesen jól optimalizált rendszert lehet futtatni egy gyengébb hardveren is, nincs szükség virtuális gépre a hardveres kialakítások okozta különbségek áthidalása érdekében.Mi szól ellene? Pontosan ugyanez a zártság. Nem lehet hozzáférni a fájlokhoz, elveszik a szabadságérzet, semmit sem lehet módosítani a rendszerben a háttérképen és az ikonok elrendezésén kívül, nem lehet 2G hálózatra váltani ha kímélni szeretnénk az akkumulátort és még sokáig sorolhatnám.
Szummázva: Nem lehetett abszolút győztest választani a két platform között és nem is lehet soha, mert teljesen más a cél és a megvalósítás módja mindkét esetben. Alaposan végiggondolt és logikus érvekre alapozott döntést kell hozni és kész. Mindkét platformnak van előnye és hátránya is, kérdés hogy kinek melyik a használhatóbb és jobb.

-
GrooveHero
addikt
Szisztok. Az mitől lehet, hogy otthon elég jó gyors a wifi, de cégnél meg tetű lassú? Kollégám G2-je viszont itt cégnél nem.
Szerintetek?
-
assemble
addikt
+fingmeretu, fing felbontasu kijelzo (n5 felbontasa 3-szor nagyobb, g3 felbontasa 5-szor nagyobb)

De legalabb mas ficsorjeiben is evekkel elavult, penzben >ketszer annyiba kerul, mint egy n5![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyebkent android alap gui-ja eleg regota 60 fps-sel operal, de ios-e is. Kisebb megakadasok vannak itt meg ott mindket platformon. Az egyik fo kulonbseg, hogy ios-en a telefon minden frissitestol lassabb lesz, mindig foleg csak a legujabb modellre optimalizalnak, a tobbin kb eleg ha elfut, meg ha 3-szor lassabban is. Egy fofrissites utan is altalaban mar erezhetoen lassabb a telo, de a masodik utan altalaban mar uvolt a kulonbseg, koze nincs a sebessegnek az eredetihez. Es az egeszben a legjobb, hogy vissza se tudsz menni regebbi verziokra, akkor sem, ha az ujjal a hasznalhatatlansag hatarara lassul a rendszer. Ja es a legtobb lenyegi uj ficsort csak a legujabb modellek kapjak meg, a 2 evesek mar kb csak a verzioszamot, meg a lassusagot kapjak meg belole.
Android-on/Nexus-on kb pont forditva van. Ott a regebbi modellek is mindig megkapnak minden ficsort az uj os verziokbol, es ezzel egyutt is egyre jobban optimalizaltabb, egyre gyorsabb a rendszer. Ennek ellenere barmikor visszamehetsz barmilyen masik verziora ha akarsz. De semmi nem tart vissza semmilyen custom rom-tol vagy mas os-tol sem ha epp ahhoz van kedved. Akkor is, ha a hivatalos tamogatasnak mar vege. Nexus One-ra is felrakhatsz kitkat-et, joval regebbi telo, mint barmelyik, amelyikre egyaltalan a tavalyi ios-t fel lehetett rakni.Oszinten szolva nem ertem, miert ajanlana pont ebben a topicban barki is is iphone-t barkinek. Feleannyiba sem kerul az n5 es iszonyatosan tonkreveri szinte szo szerint mindenben.
Mondjuk egy 4-5 eve amikor altalaban meg tenyleg ranezesre smooth-abb volt, ha valakinek tenyleg csak az a szempontja, hogy smooth legyen a scrollozas, es semmi mas, akkor meg azt mondtam volna, hogy oke. Bar akkor is mar erosen megkerdojelezheto volt, akkor is volt mar galaxy s, ami kb ugyanayt tudta feleannyibol. De a jelen korban, amikor barmelyik csucstelo kirohogi magabol a 60 fps-t az alap gui-kon, es amikor feleannyibol nagysagrendekkel jobb, tenyleg kompromisszummentes telefonokat kapni, kb nem szol semmilyen racionalis erv mar az iphone mellett. Kicsi, elavult, draga, tele kompromisszumokkal mind szoftveresen, mind hardveresen.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Az már régen volt, ICS óta 60-on fut a droid.
Egyébként nem olyan sima az iOS. Nincsen jó kamerám, amivel fel tudnám venni de a nexus mellett sokkal csúnyább animációi vannak az i5-nek.
Tavasszal nálam dekkolt egy iPad 4 három hónapig, de az meg kifejezetten szaggatott. -
slice14
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nem úgy van, hogy az android 4.2-től 60 fps-re állt át gugli?
-
w333
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
Zárt rendszer + nagyon erős gpu ... emiatt ilyen sima az iOS !

-
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Én tapasztalatból beszélek, az iOS fps értékét csak tippeltem. Droidnál biztosan 60 fps van és érezhetően simább animációkkal operál mint az iPhone. Egyébként telefonon még nem annyira szembetűnő, de egy nagyobb kijelzőn, például egy iPad-en már könnyebben konstatálható a kisebb fps szám.
-
-
Molylepkeee
csendes tag
Sziasztok!
Létezik N5-höz olyan nem agybadugós headset, amivel a hangerőszabályzó is működik? -
ToMmY_hun
senior tag
Van egy iphone 5-öm is, de lassabb mint a nexus és a szoftveres frissítésekkel egyre lassabb lett. Biztos vagyok benne, hogy ios 8-cal még lassabb lesz, az applere jellemző ez a fajta kényszerítés az új készülék megvásárlására. Továbbá úgy tudom, hogy ios 30 fpssel operál, míg a droid 60-szor frissít másodpercenként. A lényeg az lenne, hogy hosszú távra én is inkább az iphonet ajánlom, de érdemes megvárni a következő megjelenését, mert ugye két évente van náluk a nagyobb szériaváltás és ez most ősszel esedékes.
-
DuDieHUN
aktív tag
sárga nexus 5 mikortol lesz elérhető?
-
WolfLenny
senior tag
Jelenleg egy teljesen alap stock rom van fent.
Se root, se semmi.
Kipróbálnám az L-t. Viszont ha nem tetszik menne vissza 4.4.4.
Hogy tudok teljes backupot csinálni, hogy utána par perc alattvissza tudjam tenni a jelenlegi belakott romot? -
törölt tag
-
törölt tag
Várhatóan meddig kap ez a telefon frissítéseket? Most tervezgetek új telefont, de jó lenne 2évig biztosan új és hivatalos rendszereket használni. Illetve érdekelne, hogy gyári sw-vel van-e akár apró, akár nagyobb akadozás a GUI-ban? Ugyanis egyik kritérium nálam a vásárlásnál, hogy a legkisebb megakadás se legyen a telefonon.
-
ati888
senior tag
Helló!
Android L-nél a gyorshívóban nem jelennek meg a nevek, pedig már vagy 3 napja használom. Akinek L van, attól kérdezem, hogy nekik milyen?
Ati
-
-
siofok
őstag
válasz
pepe091
üzenetére
Igen,sajna tapasztalat.családba beleesett eggy galaxy pillanatra a vízbe.látszólag semmi gond,akksi kivesz abban a pillanatban,stb.2 hónap mulva szarakodott az érintőpanel,átvittem ismerős műszerészhez,mivel gari ugyse volt rá,hátha csak kontakt,szétszedtte,azt lepotyogott pár dolog egyből a panelről.
megette a szuu. 
-
Algotis
addikt
Ma csapatommal strandfoci tornán voltam, de valamelyik fogyatékos abba a táskába amelyikben a telefonok voltak beledobta a kupak nélküli vizet... Fél órát áztak a telefonok, haver S4-je akkumulátorig ázott, nekem meg a tok valamennyire védte, hogy ne álljon benne, de a hangszóró nagyon halk lett.
Nem voltam ideges áááááá nem...Aztán pár meccs után visszamentem, (előtte belecsavartam törülközőbe) és kiszáradt teljesen és olyan hangos mint újkorában

Haver S4-je is kiszáradt, semmi probléma.
Még a végén kiderül, hogy IP67 a Nexus 5

Örülök, hogy nem b@szódott el, mert a svájci garival szoptam volna.
Bár éppen oda megyünk majd nyaralni de akkor is...
-
campi
csendes tag
Sziasztok! Lehet hogy dilletáns a hozzászólásom kérdezném hogy a google play szolgáltatásait hogyan lehet kikapcsolni az állandó kényszeritett leállitáson kivül már nagyon unom köszi a javaslatokat.

-
m_dawe
senior tag
Tudom tölteni Qi töltővel a telefont Spigen Neo Hybrid tokban?

Nemsokára megjön minden, de kicsit bántja a csőrömet, hogy hátha vastag a tok és nem tudom majd így tölteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Mesterséges intelligencia topik
- Bittorrent topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Tesla topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez nálad max véletlen egybeesés hogy mindig pont francoval jön elő.

Ha valakit érdekel, akkor a code blue is kompatibilis a franco "fícsörökkel",

Nem vagy te véletlenül humorista?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)