Hirdetés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- VoLTE/VoWiFi
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
Krisz79
üzenetére
szerintem próbáld feltenni a kérdésedet az Android szoftver kibeszélő topicban
-
slice14
veterán
Igazából a játék állásaimat. A többi általában megoldott appon belül. Majd próbálkozok vele, mert én is megvettem a my backup pro-t. Bár emlékeim szerint nem volt kibékülve az nfsshift-el, de lehet azóta már vissza tudja állítani azt is.
Ha már L, van rá lehetőség hogy a zárképernyőn megjelenjen a now időjárás értesítése állandóra? Mert én azt tapasztaltam, hogy hiába volt bekapcsolva az értesítés a now-nál, nem tette ki csak az értesítési sávba.
-
twine
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére

-
rjg
őstag
válasz
slice14
üzenetére
Ok, nekem nem volt egyértelmű, mit szeretnél, hála az NRT sokoldalúságának. Mentést/visszaállítást nem próbáltam. Mit szeretnél, Titanium helyett L-en helyreállítani a KK-n mentett alkalmazásadatokat? Ha igen, mintha azt olvastam volna, hogy a My Backup Pro többeknél működött.
-
Krisz79
őstag
Go Launcher Ex-et használok.
Tudnátok segiteni,hogy tudok időjárás,óra widgetet kitenni a főképernyőre?
Illetve a kijelző tetején jelenleg minden ikon fehér,mivel tudom más szinre állitani? (térerő,wifi,akuszint,nem.fog.hivás ikon.) -
atillaahun
veterán
Akkor még egy plusz infó ha még nem érzed magad elég szarul. ES-nek külön kell adni írási jogot a system-re a beállítások root explorer részben, ha pedig kívülről másolsz be egy fájlt, akkor vissza kell állítani az eredeti engedélyeit különben nem tudja majd olvasni a rendszer.
Ezt mondjuk build.prop-on megtanulni elég kellemetlen.
Még egy extra mielőtt valaki megpróbálja: launcher csere, majd gyári törlése után se egészséges factory reset-et nyomni mert az is egyenlő bootloop. -
NTonee
veterán
válasz
drinker
üzenetére
Az szerintem megint más probléma lesz. A qi töltőkhöz elvileg nagyobb töltő kellene. Amikor simán usb-re dugtam a qi-t, akkor nekem is kapcsolgatott, itthon 1A-es töltőt használtam, kapcsolgatott. Aztán usb3-ra dugtam, ott nem csinálja. Van itthon egy 1,5A-es töltőfej is, azzal sem. Később olvastam, hogy ezekhez 2A-es töltőfej lenne az ajánlott.
-
slice14
veterán
Lehet hogy amatőr kérdés, de adb backup-ot vissza tudok állítani az L-re? Erre gondolok... Mert úgye a TB-vel esélytelen visszaállítani az alkalmazás adatokak root jog nélkül. És úgy tom (értem),hogy ehhez az app data visszaállításhoz nem kell root.
Visszább már kérdeztem, de úgy láttam hogy nem jött rá válassz.
-
Xaels
félisten
válasz
NTonee
üzenetére
Én azért tartom jobbnak a qi-n tölteni mert hajnali 2kor amikor kiugrok az ágyból lenyomni az ébresztőt így nem akadok bele a vezetékbe/nem rántom le a fél polcot. Amúgy azért is alakult ki nálam ez az este töltőn hagyom, mert anno volt egy akkuhibás telefonom ami néha teljesen lemerült ha olyanja volt és nem kapcsolt vissza, emiatt volt, hogy rendesen elaludtam a melóba menet reggel.
-
twine
veterán
ohhh köszönöm,,,,
kb. harmadszor húzom újra NRT-vel a 4.4.4-et...
(mániákusan szeretem a "tiszta" dolgokat...elég egy "porszem", és bármit képes vagyok elölről kezdeni,,,
)Sajnos azon a ponton már rég túlléptem, hogy bármit is visszaállítsak

Nincs nagy baj, mert mindenem felhőben van,,,csak eredetileg nem akartam napokig "lakni" a rendszert(nekem ez nem megy 1-2 óra alatt, a backup/restore dolgokat pont a fent említett mániám miatt nem szeretem),,,de most így jártam...egyszer-egyszer belefér....
Hibáztam, tudatlan voltam,,,most "ledolgozom" -
twine
veterán
válasz
dozsabalint
üzenetére
nagyon köszönöm,,,,
jó pap is holtig tanul,,,ha ezt tudom előre, nem k*rom tönkre a faján működő rendszerem

Késő bánat eb gondolat,,,,próbálom pozitívan nézni a dolgot....:
Lesz egy friss ropogós droid "alattam"....(egy a baj,,ezzel saját magamat akarom átverni,,mivel a belakott rendszer is pont ugyanennyire fürge és ropogós volt)
:/(#19261) madoc:

-
drinker
tag
Valaki aki használ QI töltőt kérdezném: van ugye a töltőn egy visszajelző led ami világít ha tölt a teló. Na most ez a led a töltés végén hol felvillan hol elalszik, a telefon szerint is tölt, majd nem tölt (2-3 másodperces ciklusban) ez normális, nem b@ssza szét az aksit?
-
twine
veterán
Fussunk neki még egyszer....
urak segítsetek nekem legyetek kedvesek...:
mivel, hogyan írjam át a build.prop-ot?
es file explorer elvileg root jogosultságokkal rendelkezik,,a saját szerkeszője azt mondja nem lehet menteni a file-t miután átírom :/asztali gépen notepad++ al átírom, lementem,,,majd bemásolom a telefonon a system mappába,,,akkor meg az történik, hogy nem indul el a telefon "beragad" a sötét képernyőnél :/
Szóval a kérdés az ,hogy mit rontok el, és hogyan/mivel szerkesszem a build.prop-ot ,hogy el is induljon utána a telefon

köszönöm -
dkovizoli
addikt
Végre az új fb-ban az L alatt is olvashatóak a commentek rendesen
-
L.L.
senior tag
Létezik hívásrögzítő alkalmazás ami megfelelően működik? Sajnos a régebben megvásárolt app nem működik jól mert a másik fél alig hallható.
-
WolfLenny
senior tag
Udv.
Gravity box mehet fel root-olt stock 4.4.4-re? -
zoltan77
aktív tag
-
-
Madoc
veterán
Megjött a Nilkin 9H+ glass-om! Nagyon minőségi,könnyű feltenni-sohatöbbé fólia!Spigen ultrafit-tel használom és tökéletes!

-
BDave
őstag
Sziasztok!
Ti melyik tokot ajánljátok és miért? Ringke Fusion vagy Official Bumper? Előbbiben az áttetszőség tetszik, utóbbiban pedig hogy színes.

-
Xaels
félisten
Személy szerint a kamera teljesen jó. Igaz amiatt kicsit keserű a szájíz, hogy 16:9-ben "csak" 6MP van, de bőven megfelel a hétköznapokban.
Viszont az akku... Ennél többre számítottam a nyers Droiddal a fedélzeten. Sikerült rendesen beakadnia egy mp3-nak amit ébresztőnek tettem be és a mediaserver rendesen lezabálta reggel.
-
twine
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Köszönöm,,,,

Elindítottam egy .img flashelést :/
Győzött az idő(hiány)
Ez ugyan később sokkal több idő lesz,,,de jelenleg nem akartam itthon ebben az időben megroh@dni....felébredt a gyerek is,,,indulunk vízpartra...
Nekem ez idő lett volna, és sok utánnaolvasás amit leírtál...az elv megvan, és értem,,,de pacekból nem megy...
-
m_dawe
senior tag
Ki milyen romot / kernelt használ?
(Kéne egy kis változatosság
) -
slice14
veterán
válasz
assemble
üzenetére
Nekem a cm annyiből hiányzik, hogy alapból van benne ledkontrol ill. automata profil váltó és a gyors beállítások csempéket alapból lehet vele állítgatni. És nem 3. féltől származó appokkal kel rá megoldást találni. Ettől eltekintve még nem szántam rá magam, mert a gb és a light flow kiszolgálja az igényem. A profil váltó nélkül meg tudok élni.
-
assemble
addikt
Ezen epp nem, de sok keszulekemen fent volt/van, es sehol nem emlekszem, hogy barmivel tobb lagg lett volna, mint gyari rom-on. Illetve amikor a gyari rom nem a vanilla, akkor annal kb mindig gyorsabb is volt.
A CM pont arrol hires, hogy nagyon jol optimalizalva van, nagyon kozel van a vanilla android-hoz, es csak olyan extra ficsorok vannak benne (abbol viszont sok), amik tenyleg jok, hasznosak, es jol meg vannak irva, nem fogyasztanak kb semmit. -
WolfLenny
senior tag
Szerintem a lagg-okat (amiket csak páran érzékelünk..
)
Általában a kerneleknek köszönhetőek. Anno én is feltettem gyári ROM-ra kernelt és onnantól lagg-olt.
Ment vissza a gyári ROM és voilá eltűnt a lagg.
Én is kacérkodom a GB-vel, hogy egy kicsit változtassak a külsőn, de még várok vele. Mert ha esetleg azoktól a módosításoktól lagg lesz, akkor mehet megint vissza a gyári image. -
twine
veterán
urak,,,elk*rtam a build.prop módosítást....nem bootol a készülék...
Hogyan tudnám ujraflashelés,adatvesztés nélkül helyrehozni a hibámat?
Előre is köszönöm...
Szerk:
Sajnos, (tudom tudom, hülye voltam,,,) az eredeti Build.prop file-t sem tartottam meg...szóval ha valahogy fel tudnám TWRP alól másolni,,,akkor kérhetek valakitől egy módosítatlan build.prop -ot? (már ha ez tud így működni) -
slice14
veterán
válasz
MartOOn
üzenetére
"Valamire cserelnem kellett... Erted... 9honapja volt meg és semmi baja nem volt. Tarthatalan!
"Ez most komoly? Én pl. úgy vagyok vele, hogy végre egy olyan telefon aminél nem fogy el a memória (nálam általában 1,1-1,2GB szabad). És még nem találkoztam akadással a 2 hónap alatt, amióta megvan. Éa ami szerintem fontos, hogy nem érzem a romozás iránti kényzert. Mert elég az xposed +gb nyújtotta plusz.
Egy volt munkatárssal találkoztam és mutatta az s5-ét. Hát nem mondom hogy lagghalmaz, de míg nyomkodtam hát egyszer kétszer láttam akadást a főképernyőn és az appok között.
-
MartOOn
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Valamire cserelnem kellett... Erted... 9honapja volt meg és semmi baja nem volt. Tarthatalan!

Váltás kényszer elojott. Ennyi. Es akkor inkabb ezt probalom ki mint g3 vagy m8 v s5.
-
assemble
addikt
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Mi az ami nem tetszol a CM-ben?
-
törölt tag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Nincs.
-
hariboh
tag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Fapados??? Már a dobozon amiben érkezik látszik, hogy ez egy igen komoly készülék.
Csak 2x tovább bírja az akksija és olcsóbb. Az meg hogy CM miatt ne tetsszen.... mintha nem létezne rá millió másik rom vagy csak cm theme. Ha lenne inviteom én is cserélném n5öt. -
rolcsibácsi
őstag
OnePlus One Review!: http://youtu.be/FrgGHAab9D8
Ez alapjan nekem pont a cyanogen miatt nem jon be, meg mert bazi nagy..
(Akarcsak a tobbi uj telo
)
Ense cserelnem le a nexusomat ra, eleg fapados, semmi extra nincs benne ami megfogna az embert sztem, az aran kivul persze az meg engem nem szokott izgatni ha telefonrol van szo
-
rolcsibácsi
őstag
Es a csucs hardver mit jelent, igaz nem volt meg nekem de a xiaomi vagy mi is eleg gagyinak tunik, ettol meg lehet jo, de az hogy csucs hardver mit jelent? Annyi hogy az epp aktualis legjobb proci van benne meg egy halom ram oszt kesz?
Mivan a kameraval, a hazzal, akku, hangcsip meg ezek? Van benne 120fps es kamera stb.Nekem pl a gyari android jobban bejon mint a cm, arra is lehet mas romokat rakni pl van belole vanilla android verzio? Nemhiszem. Cm miatt venni meg nem a legtutibb sztem
De inkabb megyek megnezek par reviewt

Meg mindig nincs semmi ujabb build az L bol?
-
zsirfecske
veterán
bármilyen jó a oneplus one, a nexus az nexus, a cm fanokat kivéve mindenki számára ez a jobb út szűz android téren, hisz egyenesen a google-től jön. a hardver upgrade normál felhasználásra csak nyughatatlanoknak, extra igényűeknek és óriás tenyerű/zsebű emberkéknek életbevágó
félreértés ne essék, én is elfogadnék egy 1+1 csodát, de a nexus5 helyett nem kéne, inkább mellé egy nexus tablet ami valóban nagy kijelzővel bír de nem is kell mindenhová hurcolni.valódi karcmentességhez hosszútávon fólia kell, keresőbe írva a gorilla/gg címszavakat olvasható hányszor kitárgyaltuk már.
-
Bilux
veterán
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Olyan mint a xiaomi csúcs hw olcsón.
támogatás meg tuti rá mert hát olyan csapattól kapja a romot akik sosem halnak ki
-
MartOOn
addikt
9 hónap és 13 nap után viszlát Nexus5! Elkelt a kicsike, karcmentes, tökéletes állapotban.
következő Nexus topikban találkozunk!
addig valahogy elleszek a OnePlus One-ommal... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csáó Pajtások! -
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én zsebben hordom és mikrokarc sincs rajta. Igaz, hogy kb egy hónapos csak. Ha vigyázol rá és nem kulcs mellé rakod, nincs tele a zsebed gyémánttal és kvarccal akkor nem kell fólia.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
zsirfecske
üzenetére
Hülye kérdés, hogy fólia nélkül mennyire gáz használni? Nekem egy szilikon tokban van, így a hátlapot és az oldallapot védem, a kijelzőn meg elvileg Gorilla Glass van...
-
zsirfecske
veterán
válasz
krepair
üzenetére
gyári fóliával pár nap is szenvedés volt nekem, a sima spigen crystal fóliát megelégedéssel használjuk vagy tucatnyian, csak én rajtam keresztül átment vagy 10 csomag anno. spigen ebay usa store-ból 3 pakkot már megéri rendelni szállítást nézve is és bő 1 hét alatt ideér.
-
krepair
csendes tag
Sziasztok, par perce rendeltem meg a play storebol a 32 gigas nexus 5-ot, szoval 2 nap es belepek a klubba
Rendeltem hozza playbol bumper tokot is. Mintha azt olvastam volna itt a topicban, hogy gyari folia van a telefonon. Igaz ez? Ha igen, akkor ez mennyire tartos, 1-2 honapot kihuzhatok vele mig haza nem erek magyarorszagra? Utana mindenkepp veszek ra foliat, a kerdesem, hogy milyet erdemes? Neztem a Spigen termekeit, azokat irjak, de draganak tunnek nekem. Tudtok valamit ajanlani? Az utolso, lehet hulye kerdesem: regebben volt egy HTC Wildfire S telom, arra sok alkalmazast vettem, ugyanazzal a google accounttal le tudom tolteni a nexusra is ugye? Koszi a valaszokat elore is! -
Bilux
veterán
Egy L telepítés full gyári állapotról van valahol szájbarágós leírás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Bestbuy játékok
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Xiaomi 17 512GB / kártyafüggetlen / mi.com / gyári garancia
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(mániákusan szeretem a "tiszta" dolgokat...elég egy "porszem", és bármit képes vagyok elölről kezdeni,,,
)

OPO is cserélve lesz tuti még idén. Max Asszonykam megorokli... Ahogy szokta.