- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molylepkeee
csendes tag
válasz
Molylepkeee #54479 üzenetére
Feltelepítettem a Wakelock Detector-t, azt írta, hogy toronymagasan a KinScreen ébresztette fel legtöbbször a képernyőt. Kicsit szkeptikus voltam, hisz' annak pont az a dolga, de próbaképpen kikapcsoltam, és azóta nem tapasztaltam a jelenséget. Korábban soha nem okozott ilyen hibát, minden esetre úgy tűnik megvan a ludas!
-
marton.m
tag
válasz
Molylepkeee #54479 üzenetére
Arra tippelnék, hogy a Cataclysm beállításokon belül a wake on notification alatt a wake be lehet kapcsolva.
Esetleg Ambient display, de azt a Cata nem tartalmazza eredetileg, lehet, hogy az xposeden belül kapcsoltad be egy modullal. -
Dottore
addikt
válasz
Molylepkeee #52770 üzenetére
Ezt mintha direkt az N5-re találták volna ki, Pont körbefogja ahol szétesik.
-
Fkris
őstag
válasz
Molylepkeee #49963 üzenetére
A kijelző a kerettel van egyben, nem?
-
gabro0
őstag
válasz
Molylepkeee #48915 üzenetére
Újraraktam minden teló drivert a gépen mégse látja. Az eredeti factory image-t raktam fel.
Ötlete valakinek?
Egyébként a 801.1x peap hitelesítés probléma továbbra is jelen van... -
fx34us
csendes tag
válasz
Molylepkeee #47344 üzenetére
-
Fkris
őstag
válasz
Molylepkeee #44389 üzenetére
En feltennem a drivereket NRT vel, ha nem megy akkor Android SDK val.
-
( V )
veterán
válasz
Molylepkeee #44380 üzenetére
más gépen is ezt játssza?
-
leslien
nagyúr
válasz
Molylepkeee #17886 üzenetére
ha így csinálsz mindent akkor működik
és a pipa ptp legyen ahogy itt van!
ha Back to Stock akkor mindent törölni fog!!!
-
TODI1111
veterán
válasz
Molylepkeee #17886 üzenetére
Semmi hátulütője! Ez kimondottan a nexusokhoz készült eszköz! Én mindig ezzel csinálok mindent!
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Molylepkeee #17510 üzenetére
Hmmm, érdekes érvek.
nekem sok almám volt, mégtöbb droidom és úgy évente legalább megfordul mindegyik a kezemben. Nagyon frankó mindkettő de teljesen más igényeket elégítenek ki. A tokkal kapcsolatban pedig azt tudom mondani, hogy nekem kifejezetten tetszik a kinézete, szeretem s szimpla dolgokat.
Az érdeklődőknek pedig ígérem hogy írni fogok róla amint megérkezik.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Molylepkeee #17505 üzenetére
Ha már a tokokról van szó.
Én rendeltem egy ilyet: Klatty (ebay)
Vékony, szóval leejtés ellen nem igazán véd, viszont nem növeli jelentősen a telefon méretét és kellemes fogást biztosít - papíron. Amint ideért, írok róla pár sort. Esetleg valaki használ már ilyet? -
zsirfecske
addikt
válasz
Molylepkeee #17437 üzenetére
eddig háromszor rootoltam gond nélkül, ebből kétszer ota után amikkel a világon semmi gond nem volt a root miatt. ha nyitva a bl nem lehet belőle semmi adatvesztés. ota után tehát ugyan elvész a root, de ez pikpakk és gebasz nélkül orvosolható.
zolka95: n6 tutira nem jön még, ha lesz egyáltalán akkor csak novemberben szokás szerint. tablet várható (n8 vagy n9) ami talán még a nyáron kaphatóvá válhat.
-
dnelb
veterán
válasz
Molylepkeee #17437 üzenetére
alkalmazásokban, google play szolgáltatások , értesítések megjelenítése pipa off.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged