Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Nem igazán, de nincs jelentősége, mert úgyis jelszóval fogom használni, ott pedig a főképernyőre visz

-
atillaahun
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hááth, szerintem oda visz ahol legutóbb hagytad.
Nem? 
-
Alvin_ti4200
félisten
Hello world!

Rögtön lenne is egy kérdésem: hogy/hol lehet beállítani, hogy a telefon feloldásánál ne a Google keresőbe vigyen (kezdetben a Google Now-ba vitt, de azt kikapcsoltam), hanem a kezdőképernyőre?

-
gdavid007
tag
Akinek tetszett az L kinézete, de visszaváltott 4.4-re, annak itt van egy jó kis xposed modul, ami L-re varázsolja a telónkat (legalábbis majdnem). [link]
-
Draken
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Lg-hez igen, ide a váci útra, a wifi elszállt benne, rom frissítés+wipe után se lehetett bekapcsolni
-
Draken
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Én csak a saját tapasztalatom tudom elmondani, firstphone-nál vett készülék 1év gyártói garival, a garijegyen kívül semmit sem kértek, hétfőn vittem be és elvileg köv. hét hétfőn hozhatom is el..
-
bali305
csendes tag
Valaki vett a VIP Phone-tól ilyen készüléket? (BTW elég vicces, hogy a fekete 5000 ft-tal drágább..) Mik a tapasztalatok? A csomagolás a gyári? Látom, hogy némelyik GSM bolt trükközik a doboz tartalmával

-
atillaahun
veterán
Van valakinek tapasztalata, hogy milyen esetben kérheti az LG a jótállási jegyen kívül a számlát is garanciáztatáshoz?
-
33as
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
-
slice14
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
És pont egy olyan képet tettel be, amin iphonew van.

-
Alvin_ti4200
félisten
Valakinek van esetleg bevált becsúsztathatós (ne adj' Isten, plüss/neoprén) tokja, amit ajánlana?
Ilyesmikre gondolok:

-
toscana
csendes tag
Egy nagyon kellemes tok.
-
Keckix
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Egyszerűen nem telepíti fel az iGO-t, mit a fene van.... Lehet hogy az ART futtató környezet a ludas?! Valaki tud rá megoldást?
-
atillaahun
veterán
Jól gondolom hogy a telenyomoron és mm-en kívül más nem árul vidéken telefont (miskolc)?
-
HREH
senior tag
Mi a büdös francért írja ki a telefon 15-20 percenként, hogy "programhiba-jelentés rögzítve"?? Ki lehet ezt kapcsolni egyáltalán?
-
rolcsibácsi
őstag
Nekem 4.4.4 ARTon is rendesen mukodik a led, barmi app nelkul
-
( V )
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
nem is igaz: az enyém pl Slim függő

-
icons
addikt
Korábbi kérdés:
L alá érdemes valami másik kernelt is rakni? (nekem még régebbi franco van fent, júni 11-ről a 3.4.0-ás)Illetve: ma elindítottam a Greenify appot az L-en, közben zenét hallgattam a gyári appon keresztül (semmi más nem futott, kivéve FB, Messenger WhatsApp háttérben kb), neten nem voltam fenn. A teló újraindította magát. Majd megint, majd megint
A harmadiknál kezdtem érezni, hogy ez egy csúnya bootloop lesz. PINt nem kért, a menüig bemehettem, de annyi időm volt, hogy elnavigáljak a Settings > App menübe, és megint újraindult a teló.
Csináltam egy Factory Resetet, de amikor TWRP-ből ki akartam lépni, ezt kaptam: "No OS Installed! Are you sure you wish to reboot?". Elvileg ez van ha az Internal Storage-t kiürítem. A TWRP-s Factory Reset ezt csinálná?
Úgyhogy most kénytelen voltam gépről megint felrakni a ROMot (nem volt mentésem róla).Röviden: tényleg elég preview még ez az L-es Droid, akinek nem fáj nagyon rá a foga, várjon vele egy keveset szerintem!
-
Keckix
tag
válasz
dozsabalint
üzenetére
Igen engedélyezve van!
@ slice14:
Mindjárt vissza állítom dalvik-ra, és ott is kipróbálom.
-
mukisrác
aktív tag
válasz
dozsabalint
üzenetére
Igen, engedélyezve.
Február óta van meg a telo,ART-on voltam, eddig működött rendesen, kiegészítő app nélkül is. Szerda óta hülyéskedik -
HREH
senior tag
Köszönöm a válaszokat

-
HREH
senior tag
Ti meddig szoktátok tölteni a telót? Akksinál írja, hogy 100% - Töltés (hálózat) ekkor már fel van töltve? De ha még ennél várok, akkor átmegy 100% - tele státuszba. Melyiknél jobb lehúzni a töltőt?
-
leslien
nagyúr
skacok egyelőre búcsúzok,de csak a következő Nexus -ig

-
dnelb
veterán
akinek masszív UV van, ne tegye fel az új francot.. nem bírja. többen is panaszkodnak hogy az eddig betonstabil UV érték az új kernelnél lefagy és resizik.. nálam is

"That's it I'm gonna remove UV. Cry all you want, I won't care. If you're having reboots but you're not undervolting then fúcking post some logs. I had r56 on public tests for over a week..."

-
Keckix
tag
Sziasztok! Mai nappal én is Nexus 5 tulaj lettem, de olyan gondom van hogy le frissítettem 4.4.4-re a rendszert, majd át váltottam art futtatási környezetre, és nem működik az értesítési led, ez mi miatt lehet? Fel tettem a led blinkert de azzal sem működik... Vagy lehet a led nem működik alapból ?
-
Alvin_ti4200
félisten
No, megnéztem az LG G3-at kikapcsolva, nekem ez már túl nagy és túl vékony, így végérvényesen lehúztan a listáról. A Nexus 5 viszont pont jó volt, de nem lehetett bekapcsolni
Valaki nem tudna rám szánni pár percet, hogy megnézhessem az N5-ét működését?
Elsősorban gyári ROM-os érdekelne, Budapesten (XXI. kerben lakom, XIII. kerben dolgozom, de mobilis vagyok
)Köszi!
-
draco84
tag
Az android L-nél az egyébb az mi? Miért fogyaszt annyit majdnem mint a képernyő? Valaki tipp?
-
Davzone
senior tag
Flottaban nekem sincs 4G, pedig nagyobb csomagom van.
Ilyen a flottas szerzodes. Olcson adjak a nagyobb csomagokat, de cserebe lassu.
3G a max halo amire felmegy és levan korlatozva 7.2Mbitre a kapcsolatom. Ha LTE kene akk tobb mint a duplaja lenne az adatcsomag dija. Annyit meg nem ér... -
arni1
aktív tag
Van itt valaki aki tremobilos? Flottaban vagyok, inteztem magamnak 5 giga netet az ugyintezovel, tovabba mondtam neki h kommunikalja mar le a t-vel h miert nincs 4g-m(be van kapcsolva, haver padfone 2-jenek volt mellettem 4g,szal nem en vagyok a lama). Erre azt mondtak h azt 2k-ert aktivaljak.. Letezik ilyen? Mert holnap bemek rajukboritom az asztalt... Rablo banda
Szerk.: eu modell-d821
-
Xaels
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
Hosszú. Anyagi okokból megváltam az M7-től még Novemberben, majd az Xperia M-től és február óta egy full alap Nokiával rohangáltam. Ha nem csak M8 és Desire500 lenne a Telenornál, hanem mondjuk 816 is akkor azt vettem volna lehet. De ez sem rossz, a hátlapi logót leszámítva meg sem lehetne róla mondani, hogy LG.
-
w333
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
Kérdés ... lesz egyáltalán új Nexus ?

-
válasz
Robbertho
üzenetére
Szia.
Enyém képen sem látott még tokot, jó ideje megvan már, állandóan zsebben hordom, fólia sincs a kijelzőn, és egy megb@szott mikrokarc nincs rajta, ahogy az előző telóimon sem volt ugyanilyen használat mellett
__
Ami meg a következő nexus-t illeti nagyon várom már, ez már olyan jó, hogy szinte unalmas.. változásra vágyom

Örülnék az 5.5" -nak, de ha qhd akkor kapjon már egy komolyabb SoC -ot is.Ja és nem bánnám ha samu lenne a kijelző miatt
Xaels - Üdv itt, mi vett rá, hogy otthagyd hTC-t?

-
Blaise
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Értem.
Viszont a honlapon azt írják, hogy csak online rendelés esetén, számlás csomagoknál jár az ajándék vezetéknélküli töltő.
-
Dashes
őstag
tudnatok linkelni egy android l-re valo upgrade leirast, ahol backup is van?
-
Just486
senior tag
Köszi, akkor jól sejtettem, hogy valami gubanc van nálam, meg kell néznem.
-
Just486
senior tag
Azt meg tudná valaki nézni, hogy aktív képernyőzár mellet mennyi tétlen idő után kapcsol ki a képernyő? Nem kéne neki hamarabb (értsd pár másodperc), kikapcsolnia mint az alvó módra beállított idő?
-
icons
addikt
válasz
hariboh
üzenetére
Gyári ROM, franco kernel. Nekem se merítette jobban, pedig elég sok offline szám is volt.
(#18898) draco84
Az engem is zavar, nem találtam még sehol megoldást. Szerintem ismert bug-ként kell kezelni, a javítás majd jön
Más:
L alá érdemes valami másik kernelt is rakni? (nekem még régebbi franco van fent, júni 11-ről a 3.4.0-ás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem?