Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
Először az Xposedben távolitsd el a keretrendszert, majd reboot, és utána törölheted magát az Xposed telepitőt is...
De miért törlöd? Nem használod?
Iszonyat jó modulok vannak hozzá, amivel igencsak szépre, jóra lehet csinositani a kütyüt.
Én ezeket használom, plusz még 1-2 aminek nincs felülete..
Valamiért nem enged beszúrni linket, csak igy ... És hangulat jelet sem.... Bocs...
http://kepfeltoltes.hu/140725/Screenshot_2014-07-25-11-28-29_www.kepfeltoltes.hu_.png
Nincs lagg, nem eszi a ramot, stb.... -
Davzone
senior tag
-
draco84
tag
Sziasztok skacok egy olyan kérdésem lenne hogy a gyári adatkábelem elhagytam és vettem egy sima adatkábelt! Azota olyan gondom van hogy este 11 felé felrakom töltöre a telot és délelőtt 10 őrakor csak 88% kon van! Ez lehet hogy az adatkábel miatt nem tölt fel reggelig?
-
BDave
őstag
Ha felteszem az Xposed keretrendszert és a Gravityboxot szeretném használni, akkor onnantól kezdve nem a Dalvik fog menni a háttérben hanem az Xposed? Vagy ez két külön dolog?
-
G4bi89
senior tag
válasz
beloadjoker #19885 üzenetére
GravityBoxban a navigációs sáv menüpontban tudod letiltani. Én hónapok óta gravityben lévő pie kontrollt használom és teljesen jó.
-
slice14
veterán
válasz
beloadjoker #19886 üzenetére
Én cm-nél próbáltam a pie-t, de nekem abszolút nem jött be.
-
beloadjoker
őstag
válasz
beloadjoker #19885 üzenetére
működik ez csak szar úgy ahogy van paranoidban jól meg volt oldva na m1 köszi a helpet!
-
beloadjoker
őstag
válasz
slice14 #19884 üzenetére
tök jó felraktam de attól még nem tudom beállítani ....próbáltam ezzel a moddal meg gravityban pie vezérlőknél is , de ha kéernyő kiterjesztés be van nyomva és alulról behúzom az ujjam akkkor sem működik mert akkor megjelenik az eredeti három vezérlőgomb
most ha jobb oldalról behúzom akkor működik hogy tudnám etiltani hogy alul ne jelenenek meg az eredeti vezérlőgombok hanem ez?
-
slice14
veterán
válasz
beloadjoker #19883 üzenetére
Az összefoglalóban van egy telepítésí leírás az xposed és gb-ről. Ott be is van linkelve..
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Ki használ itt ypose framewrokot vagy mit? eddig én nem használtam de most leszedtem egy pie controlls Xposed modulet és ahhoz kell ez a cucc mit kell feltennem valaki linkelne?
pontos név pie controlls xposedMod
-
slice14
veterán
válasz
torrente91 #19881 üzenetére
Tudtommal az alap androidban sosem volt benne. Csak legfeljebb a gyártók által customizált, ill. a custom romokban.
Igazából nem is értem, hogy a Google mért nem rugalmasabb kicsit a testreszabásban.
-
Davzone
senior tag
Nem biztos hogy a telefon melegszik túl
Ha nem bírja a töltő az is lekapcsolhat.
Ha nem tud stabilan 1A-t akkor tuti a töltő a ludas. Azt prbáld ki hogy mikor a nexust nem tölti, dugj r másik telót azt tölti e.
Az kínai olcsó töltőfejekkel nekem is volt ilyen bajom.Főleg Note2-nél, aminek a 2A-es is kevés volt... -
rjg
őstag
válasz
rootkiller #19876 üzenetére
Van, de én speciel megőrültem tőle. Nálam jobb, mint a Swiftkey, de qwertz kiosztással használom, magyar karakterek nélkül.
-
BDave
őstag
-
-
dud998
őstag
Sziasztok!
Frissült a Chrome beta és az Áruház is. Mindkettő Material designes lett. Szép lett nagyon! Üdv!
-
Buster17
addikt
Rádió tényleg nincs a telefonba? Mert én sehol se találom.
Illetve nincs valami app ami automazikusan kijavítja a helyesirási hibákat ha pötyögök? Jó lenne ha legalább az ekezetekket kijavitja vagx ha egy betut mellé ütük.
-
vacs
veterán
válasz
lazatt #19863 üzenetére
Ha nincs lehetőséged play store-ból rendelni 32 gigást (nekem német play-ből van, de már Ausztriában is van play device), de korrekt garanciát szeretnél, akkor vedd az expansys.hu-n, bár jelenleg nincs raktáron.
Esetleg az emag.hu, de ott is csak fehér 32 gigás van most.Ui.: bocs, de valamiért nem enged rendesen linkelni, sőt smiley-t se enged tenni!
[ Módosította: #40993792 ]
-
atillaahun
veterán
Na ezért se bírom a gsm boltokat. Mintha nem hallottak volna róla hogy az átlagos gyártói szoftver támogatás kb. fél év. És minden verzió hoz legalább annyi új bug-ot mint amennyit javít.
Kb. ilyen f@sságokon múlik a megbízhatóság...
-
w333
félisten
válasz
rolcsibácsi #19867 üzenetére
wc papír ...
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #19864 üzenetére
miaz h 2ev szoftver?
-
lazatt
csendes tag
Hali
Kártyafüggetlen 32 GB-os Fekete Nexus 5 -öt szeretnék venni.
Lehetőleg Magyar jótállási jeggyel.
Én csak GSM boltokban találtam de azok valószínűleg mind külföldről behozottak és a garanciát a bolt intézi, valószínűleg azért mert nincs magyar jótállási jegy a készülékez.
Tudnátok ajánlani valami megbízható boltot ahol be tudnám szerezni?Előre is kösz!
-
D4ni
őstag
Sziasztok! Most vettem a telenortól egy Nexus 5-öt,és kaptam mellé egy QI töltőt ajándékba. A készülék GYÁRILAG FÜGGETLEN
remélem megnyugtattam azokat akik korábban nyugtalankodtak
-
MCs88
aktív tag
válasz
torrente91 #19855 üzenetére
A névjegyekben van olyan opció gyárilag, hogy "All calls to voicemail", ami ha nincs hangpostád, akkor pont azt csinálja ami neked kell (mindig foglaltat jelez a hívónak).
-
atillaahun
veterán
válasz
Nálam van. Bár nem kizárt hogy custom rom miatt.
-
slice14
veterán
válasz
Töltsd le pl a DND Call Blocker-t.
-
torrente91
tag
Srácok 4.4 alatt jól észlelem, hogy nincs tiltólista a hívásbeállításnál ?
-
dnelb
veterán
Android L alatt is fennáll még az, hogy app frissítés közben használhatatlanul laggos lesz a rendszer?
-
Fricó
aktív tag
Tapasztaltatok azt, hogy autos tolton levalasztja magat a telefon es nem akar tolteni? Nem tudom miert csinalja de holnap nagy ut all elottem es gps nelkul nem fog menni.
-
peterlevente
csendes tag
Sziasztok!
Végre a kezemben tartom google nexus 5 mobilomat. Használni szeretném a google asszisztenst, azon belül is a sport kategóriában a kedvenc csapatomat (club csapat) szeretném megadni, azonban ilyet nem enged hozzáadni, csak a VB országai közül válogathatok. Anno Vb alatt beállítottam, hogy kérek értesítést a vb meccsekről, ami most is ott van, de egyszerűen nem tudom eltüntetni, csak annyit tudok módosítani, hogy akarom látni az eredményeket v sem...
Segítsetek, hogyan tudom eltüntetni a VB értesítést és clubcsapatot beállítani?!
Előre is köszönöm!!
-
Fkris
őstag
rootkiller, Xaels, köszönöm szépen a visszajelzéseket!
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #19845 üzenetére
Fontos azért megjegyezni -- és a cikk is tkp. erről szól --, hogy a legfontosabb különbség az az, hogy a RAW formátumon hatásosabb utófeldolgozás vihető véghez. Önmagában az érintetlen képek minősége között szerintem nem lenne számottevő különbség. Ha majd a fényképező alkalmazás kihasználja a képjavítási lehetőségeket, akkor lehetnek jobb minőségűek a képek. Egyébként, ha egy JPEG-ben készült képet veszel utólag kezelésbe, ugyanúgy sokat tudsz javítani rajta.
-
törölt tag
válasz
Alvin_ti4200 #19845 üzenetére
Állítólag.
-
beloadjoker
őstag
L-en megy már a dolphin plusz a flash?
-
Alvin_ti4200
félisten
Állítólag az Android L-en már lehet RAW-ban fotózni, csinált valaki esetleg összehasonlító fotókat (vagy ha nem, akkor tervez ugye?
) JPEG vs. RAW? Egy mini kollázst posztolhatna ide
Nekem ez nagyon killer feature lenne.
-
Xaels
félisten
válasz
rootkiller #19843 üzenetére
Hát igen a One V nem volt sohasem egy túl acélos telefon sajnos, pedig a Legend öröksége többre hívatott volna szerintem. A Desire X meg valószínűleg tényleg a sérülés hatására bolondult meg, de ezek azért sem árban sem hardverben nincsenek egy Nexus szintjén. Nekem Desire - Sensation - One X és M7 volt. a maguk idejében a gyári rendszerrel csak a One X-en voltak gondok, de ott részben a Tegra miatt is. Az M7 viszont nagyon durván jó volt, semmi röccenés, gyorsan jöttek a frissítések és a zenehallgatás és filmnézés is jó volt rajta. Kamera tekintetében 16:9-es arányban a Nexushoz képest csak 2mp az eltérés, de ez szinte észre sem vehető.
-
rootkiller
őstag
Ma két Nexust vettünk, anyámnak egyet illetve egy ismerős magának. Mindkettő HTC-t cserél le, nem M7 illetve M8 szintű készülékek, de az One V-vel már régóta nagy gondok vannak amik akadályozzák a telefonálást így a munkavégzést, tulajdonképpen a folyamatok állandóan omladoznak össze. A Desire X-el jobb a helyzet, ott csak néha random beviteleket produkál az érintőkijelző, az alu keret a szélén meghajlott, nem tudni hogy amiatt-e.
-
Xaels
félisten
válasz
rootkiller #19841 üzenetére
HTC. A One M7 és M8 hoz ilyen szintet. A középkategóriás verziókat nem ismerem, de a Sonynál és az LG-nél is piszok gány az SW.
-
Xaels
félisten
Elégedettnek elégedett vagyok, de nálam 2-szer volt már a kezemben újraindulás. Igaz 1-1,5óra Zen Pinball után feldobtam töltőre és neteztem, meg zenét hallgattam rajta, eléggé fel volt melegedve. Az olcsóbb TW-s Samsungokhoz nem érdemes hasonlítani, ez teljesen más dimenzió sebességben. Egyetlen 1 másik gyártót tudok Android vonalon akinél azt tapasztaltam, hogy képes ezt a szintet közel hozni ilyen téren.
-
TOZ
addikt
válasz
rootkiller #19838 üzenetére
Sökettő után már a Ganex is megváltás volt. Pedig s2t is cmmel használtam. tw addig volt rajta, amíg haza nem értem vele.
-
rootkiller
őstag
Volt S II-m, a Samsung szoftver minősége és a Nexuson lévő teljesen gyári Android köszönőviszonyban nincs egymással. Nem azonos kategória. Itt minden pöccre megy, nincs lassulás, tökölés, baszakodás, fagyás. Volt olyan hogy egy hónapig nem indítottam újra, nem kellett. Annyi szokott lenni hogy van egy szolgáltatás ami a itt olyan mint a Windowson az explorer.exe, az volt hogy leállt de igazából nem okozott az se semmiféle problémát, csak akkor általában újraindítom.
-
Fkris
őstag
Sziasztok!
Mennyire vagytok megelégedve a telefonnal?Fagyás, ujraindulas mennyire jellemző? El-e meg az a hatalmas lassulás, mint a régebbi droidokon.Anyum kb fel eves Advance S je borzalmas, mit nem tud gondolkodni alapveto muveleteken.(jo, nem mai darab, de anno hasonlo árban volt, ha jol rémlik)
Köszönöm!
-
TODI1111
veterán
Én pillanatnyilag ElementalX kernellel használom bár azt mondják ez a rom a gyári kernelével is tökéletes! ( gyári kernelével én nem próbáltam, mert mindjárt rátettem az ElementalX-et)
Ha vissza akarom tenni a Mahdi gyári kernelét akkor recoveryből simán törlés nélkül újrateszem a romot és kész?
-
HREH
senior tag
Mahdiban van kb. annyi funkció, mint GBoxban? Gondolkodok a ROM cserén, Mahdit csak kipróbálni szeretném. Ha nem jön be, maradok a Stock + GBox kombónál.
Tényleg Xposedről van valami friss hír, hogy kb. mikortól számíthatunk arra, hogy ARTon is menjen? -
slice14
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #19825 üzenetére
-
Fricó
aktív tag
Tudtok jo es ingyenes zenei alkalmazast ra? Playen kivul.
-
Szabo_0
csendes tag
Küldtem egy FR-t, de semmi változás. Nemigazán szeretném elküldeni. Nincs valami app amivel tesztelni lehetne?
-
slice14
veterán
Az Android L nem szereti a wifi filtert? Ezt tapasztaltam tegnap.
-
Szabo_0
csendes tag
Leszedtem a gravityt de ugyanúgy nem jó. Más tipp ?
-
Robbertho
aktív tag
-
Szabo_0
csendes tag
Észrevettem, hogy telózásnál nem kapcsol ki a kijelző amikor a fülemhez teszem. 15 másodpercre van állítva a kijelző kikapcs és amint ez letelik ugye kikapcsol de csak gombbal tudom ébreszteni vagy akkor ébred fel ha a másik fél letette. Szóval a kérdés hogy a be lehet állítani a kijelző altatást telefonálás idejére valahol a gravityben vagy a sima beállításokban ?
-
rootkiller
őstag
Itt vett már valaki?
-
szunyi777
őstag
Nah akkor : mahdi-2.7-hammerhead-20140719_Hun_Update_Beta3
Ez már a komplett SystemUI-t is tartalmazzaAz esetleges angol menüpontokat, egyéb Pm-ben légyszi irjátok meg.
Persze integrált appra ha van ilyen (OTA frissitő, stb..) azt ne..Telepitési leirat ITT megtalálható.
Tiszta telepitéskor ne Flashaljük egyből a Rom és a Gapps után, hanem legalább egyszer inditsuk el a rendszert!!Enjoy
Szerk:
OmniSwitch jól szuperál, mert látom, hogy az eredeti Rom nem tartalmazza?bzs73 El ám!
-
bzs73
őstag
na mit intéztem nektek.
na jól van nekünk. -
randras_83
addikt
Na tegnap megjött a Nillkin üvegem, egész jó cucc. Viszont nekem egy bajom van vele, hogy a Nillkin tokom nem szereti, és nyomja föl az üveget, az is lejet, hogy én vagyok a béna és nem jól raktam föl...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robot fűnyírók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest