- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skylukos
tag
válasz
forintuser #1897 üzenetére
Ebből mindent megtudsz.
https://youtu.be/1a4SdgbTOYo
Írj légyszi, ha neked is működik.
Nem kell hozzá rootolt telefon! -
lantika
tag
válasz
forintuser #1897 üzenetére
-
lantika
tag
válasz
Skylukos #1894 üzenetére
Ha te 3.0 helyett cyannal 3.4et felteszed aķor magát az apimet is updatelni kell. Kb olyan ez,mint ha win 10re irt programot futtatnál win 8on. Amit a cyan frissit,az a navi sw de magát az egységet is kell updatelni. A Rádió logo meg a 3.4-ben van benne nem az ujabb apim sw-ben.
-
lantika
tag
válasz
Skylukos #1892 üzenetére
Mondjuk aliexpressen veszel hozzá állványt,és felteszed a daemont. Aztán másnak is meg tudod csinálni mondjuk 5000èrt ès akkor 3 után nullán vagy. 😉
Vissza a synchez. A hardvered csak 3.0 log fájlt tud generálni,mivel csak azzal adták ki,azzal kompatibilis. Illetve egy Cyan update 3.4re után nem ártana magát az APIM-et kicsit updatelni,meg hozzáilleszteni a 3.4-hez a konfigurációs beállitásokat. ☝ -
lantika
tag
-
qqrique
tag
válasz
Skylukos #1888 üzenetére
Ha erre gondolsz:
"<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<p:OTAModuleSnapShot xmlns:d2p1="urn:ford/Vehicle/Module/Information/v3.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:p="urn:ford/com/productdesign/ipp/ModuleSnapshot/v2.0" version="2021-05-05" xsi:schemaLocation="urn:ford/Vehicle/Module/Information/v3.0 ModuleSnapshot.xsd">"Ez nem azt jelzi, hogy melyik szoftververzió van nálad telepítve.
Ha megtekinted az xml tartalmát, akkor láthatod, hogy azt riportolja, hogy a Te rendszeredben melyek az aktuálisan telepített fájlok + némi checksum és társai.
-
Skylukos
tag
válasz
Skylukos #1880 üzenetére
Nem tudom a Cyanlabs-osok, hogy oldották meg ezt a 3.4-re frissítést, de hiába töltöm vissza a visszatöltendő xml fájlt csak 3.0-át jelez vissza, ezért a ford természetesem nem enged további 3.4-es frissítéseket letölteni.
Nem baj, igy is köszönöm és hálás vagyok a Cyanlabs-os fiúk tudásának.
Más:
Tud valaki olyan helyet, ahol a most már lassan több ezerre bővült android autó kompatibilis programok gyűjteménye megtalálható?
Régen volt, de most nem találom a Google play-en. -
lantika
tag
válasz
wong kok wah #1866 üzenetére
Hogyan lehet visszatenni a 3.0-t ha leformaztad 3.4-re? Hardver csere nelkül?
Illetve a nav voice fajlt mivel tudom megnyitni szerkeszteshez? 4U5T-14G422-BCF_1615431448000.TAR kibontom amiben van egy .IMG amihez viszont nem talalok programot... -
Tomka1118
csendes tag
Más:
Ha valakinek belső modemes autója van, feltűnt neki, hogy a FordPass-ban már elérhető az őrzési mód is?
Illetve 1-2 hónapja már működik a Local Hazard Infomration funkció is, nekem pl. Focuson.
-
-
qqrique
tag
Nem érthető, amit írsz, de gondolom hiányzik a fájl?
Mérete 0 bájt.A 20282 sw verzióhoz kapott Map_8656804594_Update csomagban sem volt és
hibátlanul lefutott a telepítés.
Indítsd el a letöltött csomag telepítését.
Ha valami nem stimmel a letöltött csomaggal, hibaüzenetet fogsz kapni.
Kb. 60-70 perc a telepítési idő. -
Apaulm
friss újonc
A ford oldalról letöltött térkép frissités kicsomagolása után derült ki,hogy a DONTINDX.MSA fájl. Nélküle lehet a térképeket frissíteni vagy káoszt okoz.Többször is letöltöttem a frissítést de a végeredmény nem változott.Kérnék segítséget a megoldáshozKöszönöm.
-
qqrique
tag
válasz
qqrique #1876 üzenetére
A Ford oldalról megkapott térképcsomagok telepítése után eddig egyszer sem állt elő nálam a nyugtázást biztosító xml fájl, miközben a csomag tartalmazza a hozzá szükséges utility fille-okat és az autoinstall által vezérelt job control is indítja, ha indítja.
Érdekes, hogy a szoftver upgrade-eknél mindig automatikusan létre jött, de a térképfrissítések után sohasem.
Ha ez a fájl nálatok sem jön létre, akkor a Ford site-on található szoftver segítségével
állítható elő:https://www.ford.hu/tulajdonosoknak/hasznos/sync-es-bluetooth-ismerteto/ford-sync-3-terkep-frissites#/status/
A következő frissítés csak akkor fog a rendelkezésetekre állni, ha a telepítést nyugtázó xml feltöltésre kerül.
-
qqrique
tag
válasz
qqrique #1875 üzenetére
Nos. Ha valakit érdekel:
A hivatalos Ford site-ról két térkép telepítő csomagot kaptam. A másodikat az első csomag telepítése után kaptam meg, mérete kb 8GB. A második már nem tartalmazza a licence fájlt, hanem a térkép és a navigációs hangok további fájljait telepíti.
A sadista által letöltött csomag nem tartalazza ezt a fájlt és az autoinstall.lst sem hivatkozik
rá. (hogy miért nem, azt nem tudjuk most megállapítani, talán később kideríthatjük az okát).Az általam letöltött első 23GB méretű csomag tartalmazta a licence file-t (U5T-14G424-BJ), mely legfrissebbi verziója innen letölthető:
http://ivsu.binaries.ford.com/swparts/1U5T-14G424-BK_1616682400000.TAR.GZEzt le kell tölteni, bemásolni SyncMyRide alkönyvtárba (mappa), majd az autoinstall.lst
módosítására lesz szükség.Első item-ként kell a licence fájlt beírni a listába és a következő item-ek sorszámát kell megnövelni, tehát item1 helyett item2, és így tovább.
Tehát így:
=========================
; SYNC3 Consumer Application Upgrade - Release 3.4.54 - Only for Nav/EU assemblies.
[SYNCGen3.0_3.4.21020_PRODUCT]
Item1 = 1U5T-14G424-BK
Open1 = SyncMyRide\1U5T-14G424-BK_1616682400000.TAR.GZ
Item2 = 1U5T-14G421-BCH
Open2 = SyncMyRide\1U5T-14G421-BCH.tar.gz
Item3 = 1U5T-14G421-BDH
Open3 = SyncMyRide\1U5T-14G421-BDH.tar.gz
Item4 = 1U5T-14G421-BEH
...
...
...
és így tovább.
=========================A fent megadott license fájl ezeknek a térképfájlok használatát biztosítja:
1U5T-14G421-BAH,1U5T-14G421-BBH,1U5T-14G421-BCH,1U5T-14G421-BDH,1U5T-14G421-BEH,1U5T-14G421-BFH,1U5T-14G421-BGH,1U5T-14G421-BHH,1U5T-14G421-BJH,1U5T-14G421-BKA,1U5T-14G421-BLA
-
sadista
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült frissíteni a 3.4 21020 rendszerre, és utána a a ford oldalán felajánlotta a térkép letöltést is, amit le is szedtem. Azonban amikor rárakom a pendrive és bedugom a kocsiba, egyből azt dobja ki, hogy LIC_ERR01. Ez valamilyen licensz problémára utal elméletileg, de én ezzel most mit tudnék kezdeni, mikor eleve így szedtem le. elméletileg még a my-ford-focus.de oldalon le lehetne szedni manuálisan, de azt végső esetre szánom, meg nem is egyezik 100%-osan a tartalma a hivatalos oldalon letöltöttel.
Esetleg berakott volna olyan térképet is, ami nem tartozik az európai licenszbe?
-
silboy
aktív tag
Sziasztok,
iPhone XS-t kábellel összekötve az autóval, a Carplayel megjelenik a Tidal ikon a kijelzőn, viszont minden albumból csak két számot játszik le, aztán megáll. Van erre valami megoldás?
-
Tomka1118
csendes tag
válasz
oliwire #1870 üzenetére
Avval hogy telefonon használod a navigációt, az mindig a telefon GPS jelét olvassa.
Ennek nincs köze az autó navigáció GPS-éhez.
Valószínű, hogy a telefon az adott pozícióban, a kocsi belsejében nem lát ki jó, még az is lehet, hogy valamiféle tükröződött jeleket gyűjt össze, emiatt van megkeveredve.
1.Próbáld ki a kocsin kívűl, hogy akkor beáll-e.
2. Próbáld ki a kocsiban, nem összedugva a gyári navigációval.
3. Próbáld ki, hogy a telefont felteszed a műszerfal tetejére és úgy közlekedsz.Ezek alapján egy csomó minden kizárható.
-
wong kok wah
senior tag
Ha valakit érdekel, nem navis Sync3-ból navisat... Privát üzenet
-
Hyena
senior tag
Megjelent a 3,4,21098 a Sync 3 updaterben ma feltelepitem majd...
-
bozso79
csendes újonc
Sziasztok. Az alábbi probléma megoldására esetleg van valakinek ötlete? Az Android autó használata közben lefagy a kijelző és a navigáció, nem reagál érintésre, kb. 30 perc után, ha lehúzom az usb kábelt a kijelző ismét használható, visszatéve azonnal visszajön az AA kép és megint egy fél óráig jó, utána ismét lefagy. 2018-as c-max Sync V3.0 telefon Xiaomi Redmi 9 pro. A Sync, a telefon, és az AA is a legfrissebb. A társítást is újra elvégeztem. Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Skylukos
tag
Valaki esetleg rakott már fel, gyárilag 3.0-ról tovább nem frissíthető, nem navis készülékre, cyanlabs-sal 3.4 et?
Rendesen, jól működik, mert kicsik félek belevágni, mivel ha jól tudom nincs visszaút 3.0-ra? -
qqrique
tag
válasz
qqrique #1861 üzenetére
Kipróbáltam, ahogy írtátok és sikeresen települt az F10 térkép. Bekapcsoltam az audio device-ot, majd csatlakoztattam az USB drive-ot. Hosszabb várakozás után megjelent üzenetek nyugtázása után a telepítés elindult és sikeresen le is futott.
A telepítés megkezdése előtt egy automata akkutöltőt (CTEK MXS-5) csatlakoztattam, nem volt szükség a motor beindítására. Az autót nem kell ON (gyújtás) állásba kapcsolni. -
qqrique
tag
válasz
cappa72 #1860 üzenetére
Eddig csak hosszabb utazások alatt frissítettem. Nálam kb 10-15 perc után lekapcsol a rádió, ha nem tekergetem a gombokat.
Tegnap elindítottam a térképfrissítést 'gyújtás nélkül'. Normál esetben a kijelző felső sávjában jelzi, hogy fut a szoftver upgrade, de most csak az indulásnál írta ki és utána visszaállt a szokásos kijelzés.Vártam egy ideig, majd kivettem a PEN drive-ot. Utána jött egy hibaüzenet, hogy megszakadt a telepítés. Ezek szerint fut, de nem jelzi a telepítő állapotot?
-
válasz
Skylukos #1859 üzenetére
Nekem eddig csak így sikerült. Gyújtás nélkül. Pont nem a leírás szerint. Nem is értem, miért.
De sosem szakadt meg. Igaz, beállítottam ébresztőt 50 percre, hogy akkor gyújtás be, és akkor nem kapcsol ki a rádió, de végül sosem volt erre szükség.
Így nekem pl. ebben nincs tapasztalatom. -
Skylukos
tag
Én mindig úgy frissítettem eddig, hogy gyújtás nélkül csak bekapcsoltam a rádiót, ami ebben az esetben 60 perc után magától kikapcsol.
Tudom, hogy nem igy kéne!
Szerintetek akkor is kikapcsolna, ha tovább tartana a frissítés a 60 percnél, félek tőle hogy igen.
Volt már valakinek esetleg olyan , hogy valamilyen okból megszakadt a frissítés, okozott ez gondot, vagy újra neki lehet futni ilyen esetben?
-
qqrique
tag
válasz
Hikvision #1850 üzenetére
Nem tapasztaltam az általad leírtakat a 21020 telepítése után.
Lehet, hogy érdemes lett volna az akku le és felcsatlakoztatás előtt egy
a SYNC3 gyári visszaállítása ciklust végrehajtani.Az akku le/fel sok macerával jár: ablakemelők újra inicializása, motorvezérlőnek is
kell egy idő míg helyreáll, stb. -
kovlo
csendes tag
válasz
Tibor691 #1847 üzenetére
Amiket észrevettem - bár a mai időkben nem autózom sokat:
- Android auto navigáció aktuális utasítása megjelenhet az óracsoport közepén
- a Sync névjegyzék nem csak név kezdeténél keres, hanem bármilyen névközepi egyezést kilistáz
- Egyes rádióadókhoz van rádió logó
Ezeken túl nekem most nem nagyon rémlik érdemi változás.Az Android autó felülete a Sync térkép fülére váltva aktiválható kézzel, USB csatlakozáskor magától oda kapcsol. Az AA bal alsó sarkában a "home karika", mellette az utoljára aktív alkalmazás ikonja és annak gyorsvezérlői/utasításai látszanak. Szép Ford logóval - mintha egy AA alkalmazás lenne - lehet visszamenni a Sync kezdőlapjára.
Ez utóbbi leírás lehet, hogy nem 3.4.x specifikus, már nem emlékszem milyen volt a 3.0.x -
Hikvision
senior tag
Tegnap sikerült felrakni a 3.4.21.020-at, és a hozzá tartozó F10-es térképet, viszont hogy tudja a Sync frissítés megváltoztatni a műszerfal csipogását? Ha nincs bekapcsolva az öv, akkor jóval hangosabban csipog, illetve tolatáskor nem a különböző hangszórókból jön a hang, hanem ocsmány hangon a műszerfalból csipog, ezzel mit lehet kezdeni?
-
Tibor691
tag
2016.08. havi mondink szoftverék 1 hónappal ezelőtt frissítettem a Ford honlapján felajánlott legújabb szoftverrel és térképpel. Most a Sync 3.0.19205 az F9 térképpel van rajta. A 3.4.21020 verzió miben, mennyivel tud röbbet mint a 3.0.19205? Az Android Auto felületén van-e változás?
-
kovlo
csendes tag
válasz
hardynett #1844 üzenetére
Nem, ez S-max.
Az én olvasatomban (Forscan és Cyanlabs fórumok alapján) a fejegységek "nagy vonalakban" hasonlítanak, inkább a gyártási évjárattól függ a bennük levő pontos hardware, nem az autó modelltől. (pl az amerikai F150, Explorerek, "Mondeo"-k kapcsán is sikeres telepítéseket olvastam többhelyütt.)#1843 bergyuszi Én (és még többen a fórumból) innen próbáltam, sikerrel https://cyanlabs.net/applications/syn3-updater/
-
bergyuszi
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok, de szeretném frissíteni a rendszert 3.0-ról 3.4-re. Tudnátok küldeni egy linket ahonnan le tudom tölteni? A ford honlapján csak a 3.0-át hozza fel. Ugyanitt a térképet is jó lenne frissíteni.
Köszi előre is. -
kovlo
csendes tag
válasz
hardynett #1841 üzenetére
Én egy 2016.06 gyártású kocsiban levő Sync 3.0.19205-öt frissítettem novemberben Cyanlabssal 3.4.20195-re (F9 térképekkel, 48 perc volt), majd a múlt héten onnan tovább 3.4.21020-ra (F10 térképpel szintén 48 perc volt).
A Cyanlabs telepítő elég óvatos, vagy 2x kérdezi a 2020-as autós kérdését. Utána mind a letöltött állományokat, mind az USB-re írtakat végigellenőrzi.A motort nem állítottam le a folyamat során, és az USB-t is csak akkor húztam ki, mikor a cél-verzió készre települt. A táblafigyelő-limiter bimbammolt egyszer-egyszer, mikor a fejegység újraindult.
Menet közben volt Mustang logo és kép, Ford logo és csupa zöld háttér is a sync kijelzőn. Teszek be róla képet, mert első pillantásra ijesztőnek tűnt: [kép1] [kép2] [kép3] [kép4]
Az AndroidAuto-n navigáló Waze és Google maps utasításai jelennek meg nekem a sebesség- és fordulatszám mérő közötti középső kijelző részen abban a stílusban, amit a beépített navigáció használatával is látok - ha erre gondoltál.
A klíma ikonokkal nekem eddig nem volt bajom. -
hardynett
friss újonc
Sziasztok
Eléggé sokat olvasgattam a témában és szeretnék frissífteni egy 2018 sync 3-at build 20204.
Letoltottem a cyanlabs csomagokat, de rakerdez arra, hogy 2020-ban gyartottak az autot?
Csinaltam mar ezt azt az eletemben szoval nem gondolnam magam lamma-nak, de azert nem dokumentaltak tul a dolgot. neztem a faq-t a cyanlabs oldalon ott azt latom, hogy frissítettek már ilyet szóval én bedugnám a pen-t, de inkább előbb kérdezek hátha mégse jó ötlet nem lenne jo a brick mode...Igazabol az AA in dash cluster érdekelne mert eléggé gagyi, hogy csak a gyarit tudja kirakni.
elore is koszi a segítseget
s.
-
oliwire
őstag
válasz
Lalafocus #1839 üzenetére
Ha az alábbi videót nagyon bonyolultnak találod, inkább bízd hozzáértőre:
Ez a megoldás az esetedre: [Forscan Klímakontroll beállítása] -
ka64
tag
Az mitől függ, hogy a klíma szabályozó ikon megjelenő vagy sem a Syncben? Nekem először nem volt. Az első frissítéssel megjelent, majd a következővel eltűnt. Most a 3.4 210020—at tettem fel és azon sincs.
-
oliwire
őstag
Olyat tapasztaltatok már, hogy néha Apple Carplay Waze-n a GPS pár 10m-rel arrébb pozícionál, és így olyan, mintha másik utcán lennék?
-
bozso79
csendes újonc
Szia. Nekem 2018 januári C-MAX-om van. Most jött ki SYNC 3.0-ra frissítés, és tavaly tettem fel az F9 térképet. A frissítéseket a Ford honlap ajánlja fel. Volt már olyan problémám, hogy a forumon írták van új frissítés, de nekem nem dobta fel alvázszám alapján több hónap elteltével sem. Ekkor megosztottam a telefonomról a netet a kocsival és a saját menüjében rákerestem a frissítésekre. Ott már meg is jelent, hogy van új. Mivel macerás ekkora fileket letölteni, ránéztem ismét a honlapra és már kiadta az alváz számhoz tartozó frissítéseket. Próbáld esetleg ki hátha Nállad is működik a módszer.
-
oliwire
őstag
válasz
wong kok wah #1832 üzenetére
Nem néztem meg igazából, előtte szerettem volna itt érdeklődni
-
oliwire
őstag
válasz
wong kok wah #1830 üzenetére
3.4-et tettem fel, ami a Cyanlabs által legfrissebb volt 4 hete kb.
Ezen belül most pontosabban nem tudom, de meg fogom holnap nézni. -
oliwire
őstag
válasz
wong kok wah #1828 üzenetére
Úgy értem olyan autónál, ami gyárilag nem Sync 3-mal volt szerelve, és nincs az alvázszám alapján a Sync 3 egység összeprogramozva.
Sync 2-ről szereltem Sync 3-ra. -
oliwire
őstag
Nem gyári Sync 3-ra is rá lehet tenni pendrive-val a legújabb szoftvert, vagy ne próbáljam?
-
sarkan
aktív tag
Az létezik, hogy 2018 áprilisi Mondeora már nem érkezik hivatalos frissítés? Jelenleg a 3.0 verzió van fenn F8-as térképpel.
-
Tomka1118
csendes tag
Letöltöttem az F10-et, de már ott volt mellette egy 2021-es APP is.
Így két pendrive-val támadtam a kocsit, jó 2 óra volt a teljes másolás.
Minden működik, a 21020-as APP-nak eddig nincs ismert hibája, viszont cserébe jó gyors.
-
válasz
cappa72 #1821 üzenetére
Na végülis sikerült ez is.
11-szer rossz volt (újraformáz, mert olvashatatlan).
Most az xml javítót használtam, de itt is 4x próbálkoztam, mindannyiszor ugyanaz: megdöglött a pendrive.És lehet, hogy azért, mert leállított motornál, kikapcsolt fejegységnél vettem ki az usb drive-ot.
Most, amikor sikeres volt, akkor még ment a sync3, és akkor vettem ki a pendrive-ot, amikor kiírta, hogy már kivethetem (és nem utána, leállítás után); és ekkor még ugye (logikusan) ment a snyc. Kivettem, és utána nyomtam OK-t. -
válasz
qqrique #1819 üzenetére
Nekem már megint a szivatás jut.
Feltelepül, ki is írja, hogy kész, újraindul, még valamit dolgozik, aztán kiírja, hogy kivehetem az usb meghajtót, és a friss rendszer a következő újrainduláskor majd életbe lép.
Hja... kihúztam az usb-t, és meg is döglött. Nem olvasható.
Tehát az mxl-t sem tudom visszatölteni, mert ugye nem olvasható.
fsck-val néztem, az írja, hogy "invalid magic number".fsck.fat 3.0.28 (2015-05-16)
FSINFO sector has bad magic number(s):
Offset 0: 0x43425355 != expected 0x41615252
Offset 484: 0x00000000 != expected 0x61417272
Offset 510: 0x0000 != expected 0xaa55
vattafakk...
A rendszer viszont valóban felment.
Eddig működik rendben. -
wong kok wah
senior tag
Hamarosan letölthető lesz az F10-es térkép is...
-
qqrique
tag
válasz
Hikvision #1818 üzenetére
kb 15-18 perc alatt felmegy.
Tegnap a Zsolt utcából indulva kezdtem a telepítést és a Komjádi környékén újraindult,
majd folytatva a telepítést (ne vedd ki ekkor az USB-t) kb a Nagyszombat utca környékén írta, hogy befejezte a telepítést. USB ki, majd az autó leállít, újraindít (mint a windóznál, szálljunk ki és be)
-
-
-
oliwire
őstag
Sikeresen beszereltem a Sync 3-hoz illeszkedő GPS antennát is, most már a térképen meg tud találni, merre is vagyok a világban.
Viszont a pirossal bekarikázott gombsor mögötti csatlakozónál egy picike pöcök letört, így kicsit félek, hogy a rázkódástól ki tudna húzódni. Lehet újból leveszem majd a műanyag borítást és visszaragasztom rá azt a pöcköt, hogy ne az útviszonyok határozzák meg, hogy valaha is ki akarna csúszni a csatlakozóból.Akivel hasonló esemény történt, annak volt-e, hogy kicsúszott a csatlakozó?
Hagyhatom, vagy szedjem szét inkább újra? -
ka64
tag
Ha nem működik a Waze az AA 6.xx alatt, megvan rá a megoldás. A Waze-nál a helyadatok hozzáférést mindig aktívra kell állítani. És megszűnik az akadozás, késés, térkép forgatás.
Köszönet érte Plangi Dávidnak.
-
oliwire
őstag
válasz
wong kok wah #1804 üzenetére
köszönöm!
-
oliwire
őstag
válasz
wong kok wah #1802 üzenetére
Köszönöm a linket.
A lehető legstabilabb és leggyorsabb verzióra szeretném.
Navigáláshoz Apple Carplay-ből a Google maps vagy Waze lenne használva.
Médialejátszás is jól menjen rajta.
Amit küldtél zip-et, azt kicsomagolva egy pendrivera, és mehet az update róla, vagy kell még nekem valami hozzá? -
oliwire
őstag
válasz
wong kok wah #1799 üzenetére
Köszönöm!
Többieknek is:
Sikeresen lecseréltetem a Sync 2-met Sync 3-ra.
Jelenleg a 2.2-res verzió van rajta, de frissíteni szeretném. A fórumban visszakerestem a kommenteket, ami a frissítéssel kapcsolatos, de a linkek már nem működnek.
Tudnátok egy olyan oldalt, ahonnan megvannak a fájlok, amivel tudnám frissíteni a nem gyárilag szerelt Sync 3-mat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike 1.6
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest