- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqrique
tag
válasz
Hikvision #1850 üzenetére
Nem tapasztaltam az általad leírtakat a 21020 telepítése után.
Lehet, hogy érdemes lett volna az akku le és felcsatlakoztatás előtt egy
a SYNC3 gyári visszaállítása ciklust végrehajtani.Az akku le/fel sok macerával jár: ablakemelők újra inicializása, motorvezérlőnek is
kell egy idő míg helyreáll, stb. -
qqrique
tag
válasz
Hikvision #1818 üzenetére
kb 15-18 perc alatt felmegy.
Tegnap a Zsolt utcából indulva kezdtem a telepítést és a Komjádi környékén újraindult,
majd folytatva a telepítést (ne vedd ki ekkor az USB-t) kb a Nagyszombat utca környékén írta, hogy befejezte a telepítést. USB ki, majd az autó leállít, újraindít (mint a windóznál, szálljunk ki és be)
-
-
-
qqrique
tag
válasz
Hikvision #1668 üzenetére
Ma reggel letöltöttem én is. Nagyon gyorsan lejött.
Összehasonlítottam a korábbi telepítőkészlettel. Ez ugyanazt a térképet (F9, 2020-09)
telepíti, csak a GB5T-14G386 fájl tér el, itt az újabb -AD verzió van.
Ha jól tudom ez segít a telepítési log előállításában, amit a Ford weboldalra feltöltve nyugtázod a telepítést. -
qqrique
tag
válasz
Hikvision #1657 üzenetére
A legcélszerűbb az, ha egy hosszabb utazás közben indítod el a telepítést.
Alternatív megoldás lehet, ha van megfelelő, modern akkutöltőd, pl.: CTEK MXS-5
( https://www.ctek.com/uk/products/car/mxs-5-0-uk), azt az akkura kapcsolva telepíted.Én eddig minden frissítést egy hosszabb út alatt abszolváltam.
Javaslom, hogy a ford.hu site-ról letöltött fájlokat használd az upgrade-ehz. Akkor biztosan tudsz garanciát érvényesíteni hiba esetén.
-
qqrique
tag
válasz
Hikvision #1650 üzenetére
Akkor működni kellene az updaterrel készített telepítő készletnek.
Kár, hogy frissítettem az updatert, nálam is hibásan működik a 2.1.1.0.
Sajnos nincs már meg a 20196. A 20282 telepítése a 20196-ra javallott.
van még egy lehetőséged, ha van kedved az USB drive preparálásával
segédeszköz nélkül:https://my-ford-focus.de/en/sync-download-links-2/
vagy próbáld meg az USA site-on, lehet, hogy le tudod tölteni a frissítést:
https://owner.ford.com/tools/account/how-tos/keep-your-sync-up-to-date.html
-
qqrique
tag
válasz
Hikvision #1645 üzenetére
Látom, sikerült. telepítened. Egyszerre írtunk.
Mikori az autód? A Sync hardvertől függ, hogy telepítheted e, de sajnos azt nem tudom, hogy lehet megállapítani, hogy melyik változatra igaz az állítás.
Közben kiderült, hogy vannak problémák az új updater-rel, többször hibára futott.
Nem küzdök vele tovább. Várhatóan a közeljövőben jön ki javítás. -
Hikvision
senior tag
válasz
Hikvision #1643 üzenetére
Ritka retek egy program, a Win10 vírusírtója egyből karanténba teszi, miután kikapcsoltam mindent, letöltöttem a legfrisebb verziót, elindítom, kiírja, hogy Update szükséges, lefrissíti, amint letölti a 2.6Mb-os verziót indításnál ezt dobja ki:
Win7-es gépen nagy nehezen elindult, de ott meg miután kiválasztom a verziót, elkezdi letölteni, utána kidobja hibával, hogy nem válaszol a szerver, és hogy ha 2020-as autóm van akkor tönkre teszem benne a sync-et... -
qqrique
tag
válasz
Hikvision #1632 üzenetére
Szia!
A 20136 build ismert hibája ez, én is tapasztaltam.
Javaslom, hogy a Cyanlabs Sync3 updater segítségével készítsd el az frissítéshez szükséges
usb drive-ot. Én a 20196 buildet telepítettem, ebben kijavították az USB kezelési hibát és a képernyőképek is szebbek lettek.
Ha jól emlékszem, akkor kb 20-25 perc volt a telepítés. Ha befejezte, akkor leállít, ajtó nyit/csuk és a Sync újraindul. Ha valamilyen ok miatt le kell állítanod az autót a telepítés
közben, az nem probléma, a következő újraindításnál elkezdődik ismét a telepítés. Addig a régi változat fut.Léteznek frissebb verziók is, de a 20237 esetén többen panaszkodtak GPS működési problémákról.
A 20282 verzióról azt mondják, hogy gyorsabb a korábbiaknál és hibamentes.
A 20196-ot javaslom, ezt használom és megszűnt az USB drive kezelés hibája.
Preparáltam egy 20282 telepítő készletet, de még nem telepítettem, így e a változat
működével kapcsolatban nincs tapasztalatom. -
válasz
Hikvision #1632 üzenetére
viszont természetesen BUG is járt a frissítéshez, van amikor indítás után átvált USB-ről FM rádióra, vagy bepörög és FM rádiót ír ki de az USB szól, másnál van ilyen jelenség?
Teljes mértékig ugyanaz a jelenség...Sőt, néha még a két első hangszóró is eltűnik. Aztán állás után egy óra múlva újra lehet hallani.
Szeretem a frissítéseket... de nem nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest