Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
Sziasztok!
Sync 2-ről Sync 3-ra térnék át, rádiót, Apple Carplayt, és a telefon kihangosító része lenne nekem fontos. Ezek jól működnek benne? -
Sajnos sok a "hómofisz" mostanában, így tesztre nem sok esélyem van.
De ha kiszabadulok, majd megnézem.
Jó, hogy ezek is megjelennek itt, mert tényleg néha az ember nem tudja, hogy "mivan???", amikor szembesül egy-egy hülye bug-gal.
Így viszont ha előre olvas róla az ember, kevésbé kap szívbajt.
Ráadásul így tegnap még lehúztam gyorsan az 5.9-et a telefonra, így ha megőrül a 6.1, mehet fel az 5.9. -
ka64
tag
válasz
cappa72
üzenetére
Pedig a net tele van az AA problémákkal. 6.0-n el sem indult a navigáció a waze-n. A nyíl maradt a kiindulási helyen. 6.1-n látszólag megy, de óriási késéssel. Pl. Már el is hagytam a körforgalmat, amikor bemondja, hogy hajtsak be és a harmadik kijáraton menjek ki. Kb 20 másodperces késésben van mindig.
(A kolléga azt írta, hogy ha AA-t használ, akkor forog a térkép. AA-val ez csak a Waze lehet, illetve most már a Sygic is. Legalább is nálam, ha megy az AA, akkor a kocsi saját navija nem megy.) -
Érdekes amit mondasz.
Nekem droid 6 van, illetve AA 6.1.xxxxx
Nem tapasztalom Pankerviktor által leírtakat, igaz, én szögegyszerűen szoktam használni, nincs automatára állítva semmi (forgatás, fényerő).
De lehet, hogy csak mákom van, vagy túl keveset használom.
Jellemzően addig nem frissítek, míg ki nem írja, hogy már nem működik. Akkor frissítek.De majd ha többet megyek (hát most megint ritkaság lesz...), figyelem.Addig meg apkmirror-ról lehúzom a javasolt 5.9-et.
-
ka64
tag
válasz
Pankerviktor
üzenetére
Ha android 10, 11-ed van, akkor várni és bízni kell, hogy a Google a következő android auto verzióban kijavítja. 10 alatt tudod down gradelni 5.9-re, az még jó volt.
-
Pankerviktor
csendes tag
És van rá vmi megoldás?
-
ka64
tag
válasz
Pankerviktor
üzenetére
Az android auto 6.0 és 6.1 verziója szar. A GPS pozíciót nem jól veszi át a telefonról. Ez okozza, hogy navigálás közben a waze lemarad, nem folyamatosan halad, hanem ugrálva. Ha nem navigál, akkor össze-vissza forog a képernyő.
Sygic meg tízből kilencszer semmi jelét nem talál. -
Pankerviktor
csendes tag
Bocs. Az sw 20204
-
Pankerviktor
csendes tag
A világítás kapcsoló nem automata, manuális. A jelenség csak akkor van amikor a tompított fel van kapcsolva. Az h nappal v este van nem számít. Váltogatja a fekete fehér megjelenést.
-
Pankerviktor
csendes tag
Azt az 1et elfelejtettem leirni, hogy ugyanaz a telcsi másik kocsiban jól működik. Még ennek a kocsinak a tesójaban is.
-
fatal`
titán
válasz
Pankerviktor
üzenetére
Android Auto a telefonod GPS-ét használja.
A váltogatás meg fényérzékelős, úgyhogy az sajnos előfordulhat. Bár nekem még az előző build van fent (19149), szerencsére itt ritkán tapasztalom (a mégkorábbiaknál volt ebből gond), bár mostanában elég keveset megyek.
-
Pankerviktor
csendes tag
Sziasztok
Segítségét szeretnék kérni. Ford Focus 2017. Évjárat. Sync 3 fejegység, 20282 gyári frissített.
Ha android autót használok, megbolondul. A kocsit irányát össze-vissza jelzi, a térképet forgatja, az aktuális pozi sokszor lemaradt.
Mi lehet a gond? Mit tudok vele kezdeni?
Tudtok benne segíteni?
Plussz szokott olyat is csinálni hogy ha rajta a világítás és automatára van kapcsolva a kijelző sötétítése, gondol 1et és magától váltogatja random szerűen, hol világos és sötét.
Előre is köszi. -
Hikvision
senior tag
20282-is van amikor eldobja a médiaforrást indítás után, vicc, hogy nem tudják ezt a sz*rt normálisan megírni végre.
-
válasz
qqrique
üzenetére
Így van, ez ilyen "nóóóórmális?" jelenség.

Kormányról következő szám gom, utána átáll rádióra, de utána már átállítható ismét usb-re és megjavul.
Eszembe jut az Indul a bakterház: "azt a hagymát meg szoríjja kend a hóna alá... na érzi-e má' kend, hogy javú'?"
Egy ideje rendelkezésre áll a 20351 verzió is, de erről még nem találtam
bug report-ot,
Ezeket egyébként hol szoktad olvasni? -
sznandi77
csendes tag
válasz
qqrique
üzenetére
Az óra ellállására megoldás a menüből csinálni egy resetet, nekem ezután már nem csinálta.
Az usb-s probléma nem csak pendrivnál van, hanem carplay használatkor, carplayen kesresztűl szól a zene, a gombokat használva léptetésre, akkor azt csinálja mintha rádió csatornát léptetnék, a beprogramozottak között felül írja is, a zene nem vált, de ha képernyőre bökve tudom léptetni a carplayes zenét.
-
qqrique
tag
Ott a válasz a folytatásban.
Egy ideje rendelkezésre áll a 20351 verzió is, de erről még nem találtam
bug report-ot, pontosabban a szovjet site-on valaki panaszkodott, hogy a rádió logók nem jól jelennek meg, de lényegi infó nem volt az új verzióról.Úgy gondolom, hogy egyelőre érdemes megtartani a 20282 verziót.
-
qqrique
tag
válasz
qqrique
üzenetére
További info:
Tegnap megnéztem a magyar Ford weboldalon, hogy van e számomra frissítés.
Volt, kaptam egy 8.3 GB-os térképfrissítés csomagot, ami a 20282 verzióra hivatkozott.Amikor a 20282-t telepítettem, nem jött létre a nyugtázáshoz szükséges xml fájl, tehát azt nem töltöttem fel.
Most este megnéztem az alábbi linken a státuszt., ami azt mutatja, hogy a Ford regisztrálta, hogy a 20282 verzió van az autómban telepítve.
Ha az alábbi weblapon ellenőrzöd a felajánlott frissítést, akkor azt is látod, hogy
melyik a számodra utoljára kiajánlott sw verzió:https://help.ford.com/update-sync/
Tehát a 20282, a valóban telepített verziót jelzi, úgyhogy tegnap ehhez kaptam a térképfrissítést.
Hogy lehetséges az, hogy nem töltöttem fel a nyugtázó xml-t és mégis az aktuális verziót mutatja ellenőrzéskor a weblap?
Azt hiszem onnan értesült a rendszer az állapotról, hogy (kb két hete ? ) a 20282 upgrade után az autóban on-line (wifi) ellenőriztem a frissítések állapotát. A szokásos eredményt kaptam, hogy a legfrissebb verziót használom. Tehát valószínű, hogy ilyenkor riportolja az autó az aktuális sw verziót.
Nem emlékszem, hogy mikor volt ez az akció, de kb két héten belül jött az új térképfrissítés,
Tegnap preparáltam a telepítő USB drive-ot, ma akartam telepíteni egy hosszabb út során, de sajnos itthon maradt az eszköz, elmaradt a térképfrissítés. -
qqrique
tag
válasz
cappa72
üzenetére
A 20136 bug-os. Az USB-ről a fájlok lejátszása közben néha a rádióképernyőre vált, miközben az USB-ről szól a hanganyag.
Ezután a képernyőn nem tudsz váltani, de a hangutasítások működnek. Ekkor így tudsz váltani a források között.Én felraktam a 20196-ot, az jobb volt de probléma volt az óra kezelésével.
Most a 20282 működik, itt nem találtam más hibát, mint azt, hogyha a garázsból indulok (nincs műholdjel), akkor az óra a nyári időt mutatja induláskor, majd egy idő után beáll a jelenlegi időre.
Néha nem.
Arra nem jöttem rá, hogy mikor igen és mikor nem.
-
válasz
cappa72
üzenetére
Végigment, cycle key forduló is sikeres, xml létrehozva, visszatöltve.
Ha nem is úgy, ahogyan vártam, de végül sikeres volt.
(Igaz, még mindig a build 20136 van fent, most majd lesem, mennyire bugos még mindig)Ami viszont meglepetés volt, hogy így frissítés után kipróbáltam a navi hangvezérlését, és újra működik... hogy mitől... tán ennyire nem szívlelte az F8 térképet az új build amit a szervizben feltettek?
Ha nem lennék lusta, és tudnék downgrade-et nyomni, még talán meg is csinálnám a keresztpróbát. De most legalább múúúkodik, és ez a lényeg jelen ponton.Persze piszkálja a fantáziámat a build 20282 is... de most kicsit had örüljek ennek a délelőttnek.
-
válasz
qqrique
üzenetére
Na végül hdd-vel próbáltam.
Not supported media... vagy valami ilyesmi volt a fejegység válasza.
Pedig pont hosszú út előtt voltam, gondoltam 2 óra alatt csak-csak végezni fog.
Szóval el sem kezdte. Igaz, a partíció 80GB-os volt. Lehet, hogy csak 64-ig tudja értelmezni... na ezt is ki kell majd próbálnom; csökkentem a partíció méretét 32BG-ra.
Nem nagyon akaródzik ez összejönni nekem. (Pedig tényleg nem vagyok műszaki analfabéta; igaz, mostanság azért lustább vagyok, mit 3 évvel ezelőtt.
)
(ma 6 perc alatt kicseréltem szegény Astra-n a első indexbúrát, meg egy szakadt vezetéket is megforrasztottam a központi zárnál - pákamelegítéssel együtt 9 perc alatt) -
NextError
tag
válasz
wong kok wah
üzenetére
Megvan a hiba... :D nem volt jó az új hubbal sem.. de miêrt is lett volna jó, szét volt csúszva az usb mini toldó kábel szétszedtem a műanyag borítást és a kézifék alatt volt egy toldás.. nem tudom hogyan de nem volt összedugva...
Mehet vissza a másik port.
Gondolom sebességbe meg funkcióba nincs különbség a kêt port között..
Az egyik HC3T-14F014-BC a másik HC3T-14F014-BD -
NextError
tag
válasz
wong kok wah
üzenetére
Tudtok esetleg bontót ahol lehet vagy valaki aki foglalkozik ilyenekkel, vagy bátran ali vagy ebay mehet?
-
NextError
tag
válasz
wong kok wah
üzenetére
Most tudtam megnézni egy usb mini type c kábellel tölti a telót, a mini usb usb anya kábel még úton van de akkor gondolom nem az apim portja a hibás.
-
NextError
tag
válasz
wong kok wah
üzenetére
Mit tudnék megpróbálni ebben az esetben, így néz ki mint a képen.
-
sparta2
tag
Sync3 v3.4-hez a 20351 az új verzió! Akit érint és érdekli, az ismert helyeken keressen rá!
-
NextError
tag
válasz
wong kok wah
üzenetére
2018-as ha minden igaz egybe van a kijelzővel legalábbis onnan húztam ki a kábelt és dugtam vissza amikor próbálgattam.
Köszi a segítséget :) -
NextError
tag
válasz
wong kok wah
üzenetére
Az APIM az a kijelző igaz? És akkor oda egy mini usb to usb female átalakítóval mehet bele a pendrive?
-
NextError
tag
Sziasztok!
Lehet picit off topik de nem tudom hova lehetne még fordulni.
Kaptam egy céges Ford Transit Connectet és nem sikerül a dupla usbs hubbol életet kinyerni, pendrive 3 próbálva + teló nem tölt nincs android auto. A port világít.
Csekkoltam a csatlakozásokat kijelzőnél is elvileg minden be van dugva + néztem a biztiket bár nem sikerült rájönnöm egyértelműen melyik lehet érte a felelős. ( Ha esetleg tudja valaki azt még megpróbálnám megnézni mégegyszer.)
Kérdésem az lenne új portot vegyek vagy van még valami amit meg lehet próbálni? És ha újat akkor milyet honnan?( hc3t-14f014-bc ez a port száma) -
fatal`
titán
válasz
cappa72
üzenetére
"Nekem még a térkép sem megy fel."
Azt feltételeztem, hogy korábban nem ment fel az sem, de most meg eltér a sync frissítés csomagja (hiányos), mert korábban arról volt szó. Sorry

Azt tudja valaki, hogy mitől függ, hogy a klíma vezérelhető-e a fejegységről vagy sem? Autótípustól?
-
qqrique
tag
válasz
cappa72
üzenetére
A töltőd csak max 1.5A-re képes, ha jó változatot linkeltél be.
Ez is elég ahhoz, hogy feltöltsd az autóban levő akkut, csak továb tart.
Viszont ez megfelelő az időszakos karbantartáshoz, ha hosszabb ideig nem használod az autót, akkor csepptöltő üzemmódban (automatikus) azakkun hagyhatod hosszú ideig is.Fentebb írta egy kolléga, hogy telepítés közben, hiába volt töltő az akkun, egy idő után be kellett indítania a motort.
Ha csak a szoftverfrissítést hajtod végra, akkor elég lehet egy ilyen segítség, az autó 15 perc után kapcsolná ki a multimédia egységet.
A térkép telepítését célszerű lenne egy hossazbb út alatt megejteni.
-
válasz
qqrique
üzenetére
Nekem csak ilyen Güde van, nem tudom, ez jó-e.
Meg hát én leragadtam a sima akkutöltőknél, ott a két pólusra ráakasztottam, aszt' jóvan'; ezek az új autók már elrejtik az érintkezőket. A pozitívhoz még hozzáfér az ember, de a negatív.... Persze van egy kivezetett bebikázó érintkező a motortérben... nem is tudom, hova kellene rakni a töltőt. (annyi azért tiszta, hogy a + a +-hoz, a - meg a mínuszhoz.) -
-
qqrique
tag
A 3.4 már lehetőséget biztosít normális keresésre. A 20196 -nál, már volt, de a 20282
esetén a telefonkönyvben kereshetsz a név beírásával, és a rendszer a keresést úgy támogatja, hogy csak azok a betűk aktívak a keyboard-on, ami találatot ad.
Akár végig tudod betűzni a keresett nevet.
Szerintem ez a funkció hibátlan, nagyon hiányzott a korábbi verziókban.
A navigációnál is hasonlóan működik a keresés.Épp most ellenőriztem a fentieket, közben ránéztem az órára, az most egy órával kevesebbet mutatott. A garázsban nincs GPS jel, így nem tudtam szinkronozni.
Néhány hete olvastam az orosz fórumon a gps kezelési problémákról, de megoldást nem
említett senki sem. Azóta nem néztem van e ezzel kapcsolatban új info. -
-
válasz
qqrique
üzenetére
Én az eredeti Ford webről letöltött 20282 csomagot használtam, ezt pl. a
dropbox segítségével át tudom adni számodra. Itt nincs garivesztés,
hivatalos kiadás
Megköszönöm, ha megteszed.De találtam egy réhi 80GB-os 2.5" hdd-t, már rajta van a térképfrissítés... kérdés, hogy nyugalmi állapotban ha ráteszem, nem játszik-e szívós-szemű-mártát akksi szempontból. (szóval rátehetem-e a garázsban csak úgy, hogy frissítsen) Vagy esetleg egy akkutöltőt készítsek be a művelethez?
@#1731 fatal`
Ja, hogy te térképről beszélsz.
Igen, pontosan; erre válaszoltál a #1704-ben
(no offense) -
sparta2
tag
válasz
qqrique
üzenetére
"Ha szinkronozom a gps időhöz, akkor a nyári időszámítás szerinti értéket jelzi ki.
HA beállítom, a jó étéket, következő napi indulás után ismét +1 óra."
Fel a fejjel, március 28-tól hibátlan lesz az órád. Hehe...
sarkan
A Recent Call - t használva a híváslistában eddig is név szerint kereshettél.
Én szoktam használni a hangvezérlés mellett.Kezelési, Sync3
Recent Call List
A korábbi hívások megjelenítése és egy bejegyzés kiválasztása a listából. -
qqrique
tag
válasz
sparta2
üzenetére
Kevés a tapasztalat, de valahol azt olvastam, hogy ez a legjobban tesztelt változat.
A 20191-nál vettem észre, hogy az óra néha egy órával előre levő időt mutat. Ezt a problémát a 20282-nél is tapasztaltam ma.Mostanában keveset utazom, így nem tudtam pontosan megállapítani, milyes esetekben lesz helytelen az idő kijelzése.
Ha szinkronozom a gps időhöz, akkor a nyári időszámítás szerinti értéket jelzi ki.
HA beállítom, a jó étéket, következő napi indulás után ismét +1 óra.Ez nem változott sajnos. Korábbi verziók használatatkor ezt nem tapasztaltam.
Eddig ezt vettem észre
-
sparta2
tag
-
qqrique
tag
válasz
sparta2
üzenetére
Ami benne van:
Cyanlabs:
2020.11.04. 20:14 61˙670˙540 1U5T-14G658-AF_1598633324000.TAR.GZ
2020.11.04. 20:25 718˙118˙839 4U5T-14G423-AB_1598633764000.TAR.GZ
2020.12.17. 21:58 889˙838˙273 5U5T-14G381-EK_1606255141000.TAR.GZ
2020.11.04. 20:22 1˙650˙943˙221 5U5T-14G391-AM_1598633466000.TAR.GZFord csomagban plusz fájlok:
2020.12.26. 09:18 47˙192 GB5T-14G386-AD.tar.gz
2020.12.26. 09:14 25˙258 HB5T-14G386-VCB.tar.gz
2020.12.26. 09:14 25˙251 HB5T-14G386-VEB.tar.gz
: -
qqrique
tag
válasz
sparta2
üzenetére
így van, de mégis eltér a cyanlabs és a Ford web által felajánlott csomag tartalma.
A lényeges fájlok ugyanazok, de két kisméretű fálj nincs a cyanlabs csomagban.Most nem keresném meg ezeket ( a másik computeremben tudnám megnézni, de az már kikapcsolva). Valószínű, hogy ezek hiánya nem okoz problémát, ha jól emlékszem, akkor a rádióadók logóját és hasonló infókat tartalmazó fájlokról van szó.
-
qqrique
tag
válasz
cappa72
üzenetére
OK. a 20136 bug-os, fentebb írtam a javításokról.
A 20136-ra a térkép telepíthető, jól fog működni, ezen már túl vagyok, tehát
kipróbáltam.A 20136 vagy a cyanlabs 20196 csomaggal vagy a 20282 eredetivel (vagy cyanlabs) upgrad-elhető, utána megszűnnek az USB kezelésével kapcsolatos hibák.
Én az eredeti Ford webről letöltött 20282 csomagot használtam, ezt pl. a
dropbox segítségével át tudom adni számodra. Itt nincs garivesztés,
hivatalos kiadás
A térképet sikerült telepítened?
update: olvasom, hogy majd

-
qqrique
tag
válasz
cappa72
üzenetére
Az a fájl lista, amit bemásoltál, az a legutóbbi térképfrissítés csomag.
Ott nincs DONTINDX.MSA
Az autoinstall.lst ezt mutathatja:
; SYNC3 Consumer Application Upgrade - Release 3.4.50 - Only for Nav/EU assemblies.
[SYNCGen3.0_3.4.20282_PRODUCT]
Item1 = 1U5T-14G424-BJ
Open1 = SyncMyRide\1U5T-14G424-BJ.tar.gz
Item2 = 1U5T-14G421-BAG
Open2 = SyncMyRide\1U5T-14G421-BAG.tar.gz
Item3 = 1U5T-14G421-BCG
Open3 = SyncMyRide\1U5T-14G421-BCG.tar.gz
Item4 = 1U5T-14G421-BDG
Open4 = SyncMyRide\1U5T-14G421-BDG.tar.gz
Item5 = 1U5T-14G421-BEG
Open5 = SyncMyRide\1U5T-14G421-BEG.tar.gz
Item6 = 1U5T-14G421-BFG
Open6 = SyncMyRide\1U5T-14G421-BFG.tar.gz
Item7 = 1U5T-14G421-BGG
Open7 = SyncMyRide\1U5T-14G421-BGG.tar.gz
Item8 = 1U5T-14G421-BHG
Open8 = SyncMyRide\1U5T-14G421-BHG.tar.gz
Options = AutoInstall
[SYNCGen3.0_3.4.20282]
Item1 = 1U5T-14G421-BJG
Open1 = SyncMyRide\1U5T-14G421-BJG.tar.gz
Item2 = 1U5T-14G421-BBG
Open2 = SyncMyRide\1U5T-14G421-BBG.tar.gz
Item3 = 4U5T-14G422-BAE
Open3 = SyncMyRide\4U5T-14G422-BAE.tar.gz
Item4 = 4U5T-14G422-BBE
Open4 = SyncMyRide\4U5T-14G422-BBE.tar.gz
Item5 = 4U5T-14G422-BCE
Open5 = SyncMyRide\4U5T-14G422-BCE.tar.gz
Item6 = 4U5T-14G422-BDE
Open6 = SyncMyRide\4U5T-14G422-BDE.tar.gz
Options = Delay,Include,Transaction
[SYNCGen3.0_ALL]
Item1 = GB5T-14G386-AD
Open1 = SyncMyRide\GB5T-14G386-AD.tar.gz
Options = Delay,Include,Transaction -
-
qqrique
tag
+1: ellenőrizd az aktuális sw update-et itt: [link]
Ez a site megmutatja, hogy melyik a számodra kiajánlott utolsó sw verzió.
-
sparta2
tag
-
qqrique
tag
válasz
sparta2
üzenetére
Nem cyanlabs, hanem az a változat, amit a Ford tol ki az orig repo-ból töltöttem le.
Hosszabb ideig én is zizegtem a garivesztés miatt, de szerintem, illetve úgy tapasztalom, hogy nem tudják követni.
Persze egy komolyabb vita közben feltámadhat a szakértelem is, előkerülhetnek azok,
akik valóban ismerik a folyamatokat, SOP-t.
A végeken (szervizekben) ilyen arcot nem találsz.Szerintem:
Ha vita alakul ki, akkor sem ott döntenek, a szervizek az L1, tehát 1-es szintű elhárítók.
Gyakorlatilg 0 hozzáféréssel, a szokásos user error elhárítására képezték ki Őket.
A következő szint az L2 lehet, egy-két főállású arccal, talán a szt.endrei képviseleten lépnek fel, mint döntnökök, de attól tartok, hogy nagyon korlátozott az Ő hozzáférésük és jogosultságuk egyaránt. Utána jöhet az L3.Ha jól sejtem, valahogy így kezelik a problémákat és úgy tűnik, hogy az elektronika
rendszerekkel kapcsolatos probléma/ügyfélkezelését, sw/hw egyaránt, ma még
nehezen vagy egyáltalán nem jól oldják meg az autógyártók. -
qqrique
tag
válasz
qqrique
üzenetére
A 20136 csomag fájl listája:
autoinstall.lst
DONTINDX.MSA
SyncMyRide\5U5T-14G381-ED.tar.gz
SyncMyRide\GB5T-14G386-AC.tar.gz
SyncMyRide\HB5T-14G386-VCB.tar.gz
SyncMyRide\HB5T-14G386-VEB.tar.gzahol az autoinstall.lst így néz ki:
; SYNC3 Consumer Assembly Upgrade - Release 3.4.43 - Only for Nav/EU assemblies.
[SYNCGen3.0_3.4.20136]
Item1 = HB5T-14G386-VEB
Open1 = SyncMyRide\HB5T-14G386-VEB.tar.gz
Item2 = HB5T-14G386-VCB
Open2 = SyncMyRide\HB5T-14G386-VCB.tar.gz
Item3 = 5U5T-14G381-ED
Open3 = SyncMyRide\5U5T-14G381-ED.tar.gz
Item4 = GB5T-14G386-AC
Open4 = SyncMyRide\GB5T-14G386-AC.tar.gz
Options = AutoInstall,DelayEz pedig a 20282 autoinstall.lst tartalma:
; SYNC3 Consumer Assembly Upgrade - Release 3.4.50 - Only for Nav/EU assemblies.
[SYNCGen3.0_3.4.20282_PRODUCT]
Item1 = HB5T-14G386-VEB
Open1 = SyncMyRide\HB5T-14G386-VEB.tar.gz
Item2 = HB5T-14G386-VCB
Open2 = SyncMyRide\HB5T-14G386-VCB.tar.gz
Item3 = 5U5T-14G381-EK
Open3 = SyncMyRide\5U5T-14G381-EK.tar.gz
Item4 = 5U5T-14G391-AM
Open4 = SyncMyRide\5U5T-14G391-AM.tar.gz
Item5 = 4U5T-14G423-AB
Open5 = SyncMyRide\4U5T-14G423-AB.tar.gz
Item6 = 1U5T-14G658-AF
Open6 = SyncMyRide\1U5T-14G658-AF.tar.gz
Options = AutoInstall
[SYNCGen3.0_ALL]
Item1 = GB5T-14G386-AD
Open1 = SyncMyRide\GB5T-14G386-AD.tar.gz
Options = AutoInstall,Delay,Include,Transaction -
qqrique
tag
a 3.4/20282 fájl lista, ezeket kellene megtalálnod a zip fájlban:
autoinstall.lst
DONTINDX.MSA
SyncMyRide\1U5T-14G658-AF.tar.gz
SyncMyRide\4U5T-14G423-AB.tar.gz
SyncMyRide\5U5T-14G381-EK.tar.gz
SyncMyRide\5U5T-14G391-AM.tar.gz
SyncMyRide\GB5T-14G386-AD.tar.gz
SyncMyRide\HB5T-14G386-VCB.tar.gz
SyncMyRide\HB5T-14G386-VEB.tar.gz -
qqrique
tag
válasz
cappa72
üzenetére
A HDD is jó, csak exFAT-ra legyen formázva a primary partition. Azt nem próbáltam mi van akkor, ha több partíció van a HDD/SSD-n.
+1 kérdés: melyik verziót telepítenéd? Nem lapoztam vissza, de ha jól emlékszem, akkor a 3.4 20136 verziót telepítette, mi ismert bugokat tartalmaz.
Ezt javították a 3.4 20196-os build-ben. Ezt telepítettem korábban a cyanlabs tool segítségével.
Hibátlanul működött. A 20136 felülírható a SYNCGen3.0_3.4.20282 verzióval.
Ezt ma telepítettem, jól működik kezeli az USB drive-okat ugyanúgy, mint a 20196.
A 20196-nál azt tapasztaltam, hogy időnként hibásan mutatja az időt az óra.Úgy tűnik, hogy ezt is javították, de ezt csak akkor tudom megerősíteni, ha hosszabb ideig használom.
Ha nálad a 20136 fut, akkor, ha gondolod oda tudom adni a 20282 eredeti telepítő csomagot.
Az említett USB drive-ról kb. 15..20 perc alatt települt. -
-
-
-
sparta2
tag
SYNC3_v3.0.20204
Elérhető már hvatalosan is az alvázszám szerint. Akit érint és érdekli, nézzen utána a Fordnál a frissítéseknél [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- CASIO órák kedvelők topicja!
- OnePlus Pad 3
- Hisense LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...