- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pocok1970 #1941 üzenetére
Köszi a linket!
Közben telefonról megpróbáltam, ott nem ütköztem semmi hibába, simán feltelepült... számítógépen meg azt írta a gugli pléj, hogy egyetlen eszközömmel sem kompatibilis.
Háhhülyeez'? (egyre több az olyan elektronikai cucc, szoftver, amik hol így, hol úgy működnek... ezt valahogy a gyöpös megkövült agyam nehezen viseli)
-
fatal`
titán
válasz
pocok1970 #1596 üzenetére
Sosem értettem ezt a magyar nyelv után való sóvárgást. Kb. 10 menüpontból áll az egész.
Esetleg a navira a hangcsomag az oké (bár ott sincs több 20 utasításnál). Ez egy nulla piac, évente eladnak párezer autót maximum.
Szerintem legkorábban majd a Sync 4-ben lesz magyar nyelv (vagy abban se).
-
Tomka1118
csendes tag
-
válasz
pocok1970 #1355 üzenetére
A Ford Passal tudod vezérelni az autót, látod a pillanatnyi adatait? Csak akkor vannak összekapcsolva, attól, hogy a progiba regeled csak akkor menti le az autó adatait ha össze van dugva vele a telefon és fut a Ford Pass alkalmazás (ha jól tudom).
Ez valami 4. gen Focus vagy micsoda? -
bozso79
csendes újonc
válasz
pocok1970 #1345 üzenetére
Szia. Nekem már többször előjött ez a kép amikor beléptem a Ford fiókomba, aztán pár nap után már rendben volt nem írt problémát. Amúgy már többször frissítettem a Sync rendszert és a térképet is. Nem probléma legyél türelmes valószínűleg fejlesztgetik a rendszerüket, ezért nem mindíg kérhetők le az infók a kocsiról.
-
válasz
pocok1970 #1347 üzenetére
Azt az alvázszám alapján tudja a ford rendszere hogy HU, szóval ha ott azt írja hogy nem, akkor hivatalos frissítés nincs rá.
Még akkor sem, ha ténylegesen mondjuk pl. UK-ban már elérhető lenne (én az angol oldalon is megnéztem, és ugyanaz a válasz, mint a magyar oldalon: "a legfrisebb sw-t használja") -
Teewine
tag
válasz
pocok1970 #1340 üzenetére
Én az alábbiakkal próbálkoznék.
Feltételezem, hogy a telefon BT-n kapcsolódik a fejegységhez, hiszen BT-n keresztül megy át a hang.
Ezen kívül:
Beállítások/Területi/Hang menüben TTS helyett normál hang vagy fordítva
Beállítások/Akkumulátor kezelés menüben a Futtatás a háttérben funkció bekapcsolása
Több ötletem nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest