- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok!
Sync 3 térképfrissítést sikerült feltenni valakinek? Nekem az istennek sem akar felmenni...
Ha van valami ötlet, ne tartsátok magatokban!
Köszi!♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
fatal`
titán
válasz Skylukos #2092 üzenetére
Ez csak akkor működne, ha alapból támogatná a wireless AA-t az autó. Ezt csak az újabb modellek támogatják (talán Focus MK4 pl.).
De oda is van írva commentbe: This video won't be helpful to you if YOU DON'T HAVE A HEAD UNIT THAT SUPPORTS WIRELESS CONNECTIVITY, of course you can't get the feature without an adapter or a serious modification.
#2093: Hol lehet ilyen átalakítót venni?
[ Szerkesztve ]
-
Skylukos
tag
Nem értem pontosan a videóba magyarázott megoldást, de esetleg ez valakinek működik?
https://www.youtube.com/watch?v=28QI0zTSfa4
Másik kérdésem, hogy valakinek van arra esetleg megoldása hogy ne felejtsem bent a kocsiba a vezetékkel összedugott telefont. (Tudom, cavinton)
-
sarkan
aktív tag
Sziasztok!
Valamikor régen lefuttatam az utolsó frissítést, feltöltöttem az igazoló fájlt a ford oldalára. Mostanában két-három naponta jön ez az üzenet, mit csináltam rosszul?
A Ford oldalán ha beírom az alvázszámomat akkor azt írja, hogy nincs újabb frissítés.
Egyébként minden mükődik.[ Szerkesztve ]
-
djmisi123
csendes tag
Zagyvarékas és Szolnok közti szakaszon van ez. A sync 3 legújabb frissitésében nincs ez benne? vagy én csesztem el de nagyon a frissitéseket? Vigyem be esetleg a szervizbe újra rakni az egészet?
-
djmisi123
csendes tag
Sziasztok nekem lenne egy ford puma 2021 autóm, amiben sync 3 rendszer fut. Nos én neki fogtam és letöltötte mentről a legújabb f11-es rendszert innét: https://my-ford-focus.de/en/snyc-maps-download/ majd a fájlokat egyesével telepitettem. Mikor kész akkor a térképet is szintén egyesével frissítem. Egybe nem engedte mert mindig ezt írta ki mem_err01. Igy olvastam valahol, ha egyesévvel telepítgetem fel a gz fájlokat akkor működik és úgy is lett. About bele néztem szépen ki is írja F11 és 3.4.21194 verzió. Na de itt nem rég építették az M4-est és nincs benne pedig 9.2 GN térkép frissítést tettem fel. Itt 2 dolog lehet vagy én csesztem el valamit nagyon vagy még ekkora frissítésbe nem lenne benne?
Képet amit fel tettem ezt a szakaszt nem mutatja nekem sajnos. -
pgemil
aktív tag
2017-es 1,6 benzines TREND felszerelésű autóm "forscan"nel történő programozásához keresek hozzáértőt Kiskunhalas körzetében.
Köszönöm! -
Bélaaaa
őstag
Ma egy váratlan dolog történt a Sync kijelzővel. Nem tudom, ti jártatok-e már így?
Reggel használtam a kocsit (,mint eddig) semmi baj nem volt a kijelzővel. Délután melóból indulok haza, erre ilyen féloldalas lett a kijelző és folyamatosan ki-be kapcsolt. Azt gondoltam, valami szoftverhiba, így hard reset csináltam (seek+ és a bekapcsoló gomb). Nem segített rajta.
Itthon addig szórakoztam vele, míg rájöttem, hogy a brightness csinálja az egész kalamajkát. Ha leveszem, akkor jó a kijelző, de halovány, ha a csúszkán emelek, akkor villogni kezd. Nem működik az autó dimming sem, mert egyből felveszi a fényerőt (ugye nappal van) és elkezd villogni.
Az alábbi videón látható a hiba.
Mit kezdjek vele? Gyújtsam fel? Vigyázok a kocsira, mint a szemem fényére, erre tessék. Beszopat.Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
pgemil
aktív tag
válasz wong kok wah #2083 üzenetére
Nem tudom! Azért kérdeztem itt (is), hátha kapok segítséget, de elég inaktív a fórum...
[ Szerkesztve ]
-
pgemil
aktív tag
válasz wong kok wah #2081 üzenetére
Egy alap fejegységet, melyben nincs sync, cseréltem a 4" kijelzős sync-esre "kompletten" (képeken látszik). Akitől megvettem korábbi autójában ezt írta:
" 2015-ös évjáratú MK3 Focusban volt, a faceliftes változatban. A fejegységnek angol nyelvű menüje van, illetve a hangvezérlés utasításokat is angolul kezeli." -
pgemil
aktív tag
-
ZPKing
tag
[link]
Itt követhetőek a verziók. -
KRISSTUS
aktív tag
Elvileg 3.4-től bizonyos AS BUILT beállítások megváltoztak, ha valaki frissít 3.0-ról akkor hibaüzeneteket kaphat a DTC-ben (felszereltségtől és alapbeállításstól függően).
-
Skylukos
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék valakitől aki képbe van a dolgokkal mostanában.
kb. 1éve frissítettem erre: cyanlabsról Sync 3.4.21020 EU, nem vettem észre jelentős problémát, az lenne a kérdésem, hól tart most a verzió szám és volt-e azóta valami jelentősebb észrevehető hibajavítás, vagy új funkció esetleg került-e bele.
Tehát van-e értelme frissítenem egy újabb verzióra szerintetek?
Tudom vissza kéne olvasnom.
Előre is köszönöm. -
Bélaaaa
őstag
válasz wong kok wah #2068 üzenetére
Van is értelme? Csak érdekelne, ha fel lehet tenni, akkor a Ford mié' nem támogatja?
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
Bélaaaa
őstag
Egyébként a 3.0.xxxx (Ford szerint gyári legújabb Sync3)-ra fel lehet tenni a 3.4.xxxx-et?
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
Ata11_
lelkes újonc
válasz wong kok wah #2064 üzenetére
Írtam .Privátban.
-
Ata11_
lelkes újonc
válasz wong kok wah #2060 üzenetére
Ez amit a ford oldaláról töltöttem alvázszám alapján.
Próbáltam 8Gb -os régebbi USB vel most vettem egy gyorsabb USB 3. 64 Gb de nem történt semmi változás.
A régi Sync-ről ezt a képet csináltam ezen sajnos nincs a verziószám rajta.
; SYNC3 Consumer Assembly Upgrade - Release 3.0.25 - Only for Nav/EU assemblies.[SYNCGen3.0_3.0.20204_PRODUCT]
Item1 = HB5T-14G386-THB
Open1 = SyncMyRide\HB5T-14G386-THB.tar.gz
Item2 = HB5T-14G386-TCC
Open2 = SyncMyRide\HB5T-14G386-TCC.tar.gz
Item3 = JR3T-14G391-AE
Open3 = SyncMyRide\JR3T-14G391-AE.tar.gz
Item4 = JR3T-14G381-AX
Open4 = SyncMyRide\JR3T-14G381-AX.tar.gz
Item5 = JR3T-14G423-AB
Open5 = SyncMyRide\JR3T-14G423-AB.tar.gz
Item6 = GB5T-14G386-AC
Open6 = SyncMyRide\GB5T-14G386-AC.tar.gz
Options = AutoInstall,DelayEzt meg le se töltötte 3.4.19200 -ra és F9 az uploader valamiért mindig elakadt, ezért meg sem próbálhattam a telepítést.
[ Szerkesztve ]
-
qqrique
tag
válasz qqrique #2057 üzenetére
Félreérthetően írtam, pontosítom:
tehát a zip állományt a root directoryba kell kicsomagolni.
Ha a kibontáskor a egy a root felett keletkező directoryban van az állomány, akkor az összes fájlt át kell másolnod a root-ba.
Javaslom, hogy bontsd ki a computer hdd-re és a keletkezett alkönyvtár tartalmát másold át az USB root directory-ba.
Tehát a kicsomagolás után pl. egy ilyen directotyban { SYNC-3.4-21194 } találod
azokat a fájlokat, melyeket az USB root-be kell másolnod.Valahogy így fog kinézni a root:
SyncMyRide {directory}
autoinstall.lst
DONTINDX.MSA
.
.
. és a telepítendő fájlok.[ Szerkesztve ]
-
wong kok wah
senior tag
válasz wong kok wah #2059 üzenetére
Most nézem a képeket amiket feltettél. Te egy 3.0.20204 ről akartad 3.4.19200 -ra és F9 térképre? (miért ilyen régi verzióra? mindegy nem ez volt a baj). Akkor a reformat.lst file tartalmát is másold be légyszíves.
-
Ata11_
lelkes újonc
válasz wong kok wah #2052 üzenetére
Próbáltam 2 órán keresztül nem történt semmi. Sajnos nem vártam tovább kivettem a pendrivot. azóta is hiába teszem be az nem történik semmi.
Rádió meg a blootus is működik de semmi kijelzés nincs. Azóta csak a térkép töltődik be nem nem lehet vele csinálni semmit.[ Szerkesztve ]
-
qqrique
tag
válasz wong kok wah #2052 üzenetére
Egy másik hivatalos Ford oldal, ami jelzi az adott alvázszámhoz regisztrált illetve telepített Sync verziót is:
https://www.ford.com/support/sync-maps-updates/
-
wong kok wah
senior tag
Ne használd ezt a szart!
Próbáld meg a gyári hivatalos oldalt.
Ford SYNC 3 térkép frissítés | Ford HU -
Ata11_
lelkes újonc
Mit csinálok rosszul? 3szor már újra próbáltam más beállításokkal is.
-
Ata11_
lelkes újonc
Sziasztok.
Mitől lehet hogy a Sync3 Updater nem fejezi be a letöltés ?
A merevlemezre elkezdi írni de nem fejezi be.
Többször is megpróbáltam de ez a vége mindig.
-
Simtu
senior tag
válasz berek21 #2047 üzenetére
Azt is kipróbáltam, hogy ha rá van dugva a telefon, mit mutat a sync 3 és mit mutat az app. Tehát egyszerre van megnyitva a syncen is meg a telefonon is a térkép és a telefonon jól mutatja a helyzetem, a syncen viszont nem.
cappa72: Igen, a telefont már használom egy jó ideje, és eddig bármelyik progival tökéletesen működött, sosem vesztette el a jelet.
[ Szerkesztve ]
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Múlt héten vehettük át a család új autóját, egy Tourneo Customot. Fagyás a Sync 3-mal még nem volt, de sajnos, ha rádugom a telefont (IOS) nem igazán működik a navigáció. Elindítom akár a Google mapset, akár a Waze-t, Indulástól számított 20-30 perc múlva talál magára, addig fogalma sincs, hol vagyok. De utána sincs garancia, hogy működik, mert volt olyan is, hogy jól navigált, majd elvesztette a fonalat.
3.4-es rajta a sw Build 21194
Külön navit nem kértünk bele, mert feleslegesnek tartottam pénzt kiadni érte.
Mit lehetne vele tenni? -
Ata11_
lelkes újonc
válasz wong kok wah #2040 üzenetére
Köszönöm, ráhagyom.
Amit letöltöttem próbáltam újra berakni de nem történik semmi hagytam kb 2 órát de nem telepít. Újra mély formáztam de nem segített. -
Ata11_
lelkes újonc
válasz wong kok wah #2038 üzenetére
Szia! Máshol találtam egy hozzászólásod ez alapján:
Így raktam össze ha ez sem jó akkor ráhagyom
Ha a sync3 updater-el amit letöltök abban van reformat?Remélem igy kellene?
autoinstall lst -ben ez van
[SYNCGen3.0_ALL]
Item1 = 1u5t-14g386-cb
Open1 = SyncMyRide\1u5t-14g386-cb.tar.gz
Options = AutoInstall,Delay
,IncludeA reformat lst-ben : az ami eddig az autoinstallban volt.
ez a ford oldaláról letöltött:SYNC3 Consumer Assembly Upgrade - Release 3.0.25 - Only for Nav/EU assemblies.
[SYNCGen3.0_3.0.20204_PRODUCT]
Item1 = HB5T-14G386-THB
Item2 = HB5T-14G386-TCC
Item3 = JR3T-14G391-AE
Item4 = JR3T-14G381-AX
Item5 = JR3T-14G423-AB
Item6 = GB5T-14G386-AC
Options = AutoInstall,Delay[ Szerkesztve ]
-
Ata11_
lelkes újonc
válasz wong kok wah #2036 üzenetére
Köszönöm: Ez ami benne van a ford oldaláról letöltött autó instal fájlban:
; SYNC3 Consumer Assembly Upgrade - Release 3.0.25 - Only for Nav/EU assemblies.
Item1 = HB5T-14G386-THB
Item2 = HB5T-14G386-TCC
Item3 = JR3T-14G391-AE
Item4 = JR3T-14G381-AX
Item5 = JR3T-14G423-AB
Item6 = GB5T-14G386-AC
Options = AutoInstall,DelayNem biztos hogy jól értem így írjam át? :
Item1 = HB5T-14G386-THB- SyncMyRide\1U5T-14G386-CB.tar.gz
Open1 = SyncMyRide\\1U5T-14G386-CB.tar.gz
Item2 = HB5T-14G386-TCC
Item3 = JR3T-14G391-AE
Item4 = JR3T-14G381-AX
Item5 = JR3T-14G423-AB
Item6 = GB5T-14G386-AC
Options = AutoInstall,Delay
-
-
Ata11_
lelkes újonc
válasz wong kok wah #2032 üzenetére
Köszönön.
Próbáltam , bedugtam mégegyszer az usb aljzatba de nem indult el a telepítés,aztán formáztam a pendrive-ot megint felmásoltam rá,de úgysem indult el a telepítés. Kb, 3 órát hagytam bekapcsolva az autót. Az autóban is lehet valamit formatálni? Hol és hogy tudom?[ Szerkesztve ]
-
Ata11_
lelkes újonc
Üdv Fórumosok.
Valaki tudna segíteni?
Ford Focus 2017 essen frissítettem volna a sync3 at ford oldaláról alvázszám alapján . A leírásnak megfelelően kiírtam ,még voltál a fájlok is. Kiírta a frissítést de
több mint másfél órán keresztül nem történt semmi. Sajnos lekapcsoltam az autót. Ekkor még nem volt váltózás,csak másnapra lett egy sötét képernyőm. Most van egy fél térképem de se menü sem gps nincs. Mi lehet a megoldás ? -
sportgéza
csendes tag
Mondjuk nekem furcsa, hogy elvileg nem tudok downgrade-elni. 2018-as Mondeo-n több verziót is kipróbáltam és volt benne downgrade is. Hibát nem okozott, 3.2-re tuti (ha jól rémlik, akkor 3.0-ra is) sikeresen downgrade-ltem 3.4-ről. Bár a 3.2-t nem akartam, csak rossz verziót töltöttem le.....
A hivatalos utolsó verzió a kocsira 3.0.xxxx a ford hivatalos oldala szerint. (magyar és angol oldal szerint is)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ma végre nekem is sikerült a 21194 build telepítése. Aztán az F10 térkép is felment, igaz hatodszorra... de sikerült.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Ulenspiegel
tag
Folytatás...
Márkaszervíz újrahúzta a szoftvert, frissítettek stb.
Más lett az egyik almenü, más a sync ikon. Tehát valami történt.
(A rádiállomásokat értelemszerűen újra be kellett állítanom és összehangolni a Sync 3-at a mobillal, mint egy hard reset után).
[ Szerkesztve ]
-
wong kok wah
senior tag
válasz berek21 #2026 üzenetére
Nem tudod visszatenni a 3.0-t mert mások a partíció méretek. Mivel a reformat (ezzel tetted fel a 3.3-at) újra particionálta. Nincs írásvédett rész, minden boot logo a fejegységen van, a config dönti el, hogy melyiket mutassa. Ha valaki a gari miatt vissza akarja tenni a 3.0-t akkor tudok segíteni (privátban).
-
berek21
őstag
válasz sportgéza #2024 üzenetére
Ugyanazt a 3.0-ás verziót, ami a gondot okozta, nem tudtam rátenni mégegyszer. El sem indult a telepítés. Most újra megpróbáltam, hogy megy-e a downgrade, de nem. 3.0, és 3.3 volt a tesztalany.
Biztos vagyok benne, hogy van ennek egy olyan írásvédett memóriája is, amit mi kívülről usb-s frissítéssel nem érünk el. Például, a syn3 frissítés után, megmaradt a vignale boot logo is.Lancia Delta III eladó!
-
sportgéza
csendes tag
válasz berek21 #2023 üzenetére
Hiszek neked, eddig nem próbáltam ki, hogy látják-e a különbséget. De akkor is furcsa nekem, hogy komplett formázással ugyanazt a verziót feltéve szoftveresen mégis meg tudják mondani, hogy nem az eredeti. Syn3-updater -rel felrakod azt, amit akarsz, elég sokat kipróbáltam, downgrade is volt, sőt ugyanazt is visszatettem egyszer, ami a hivatalos utolsó és ami fent volt előtte (hibát nem jelzett a telepítés folyamán és működött is).
[ Szerkesztve ]
-
KRISSTUS
aktív tag
Sziasztok.
1-2 hete berektam a kocsimba egy régebbi androidos telefont csak az Android Auto számára, de mivel nem csak az USB-re van szükség hanem a BT-re is, így a másik telefonom nem tudom hívásoknál kihangosítani.
Részben ezért is (és a korlátozott android alkalmazások miatt) elkeztdem nézegetni az androidos fejegységeket. De nemrég valaki felívta a figyelmem a Carlinkit-ekre.Használ valaki ilyen eszközt?
-
berek21
őstag
válasz qqrique #2019 üzenetére
Én használtan vettem az S-Maxot. 2018/02. havi forgalombahelyezésű, 2017/12. havi gyártású. 3.0 volt a plafon, ami erre az autóra hivatalalosan letölthető, alvázszám alapján. Megjártam vele egy magyar, és egy osztrák kereskedést is. Tehát nekem csak a cyanlab megoldása maradt, vagy apim modul kivétel, és a 3.0 újrahúzása, ami 50-50% esélyes volt.
Még egy érdekesség. Az APIM modulok Zalaegerszegen, a Flex (előtte Flextronics) üzemében készülnek.[ Szerkesztve ]
Lancia Delta III eladó!
-
qqrique
tag
válasz berek21 #2016 üzenetére
Te nem 2+3 év garanciával vásároltad meg az autód?
Nálam mindkettő, az egyik 2017-03-02 átadás (gyártás 2017-02-08) ma még garanciális,
ugyanúgy, mint a 2018-as. (újkorában sync 3.3 / build 18351) volt. Most 3.4 build 21194).Az utóbbira telepítettem egy korábbi frissítést a cyanlab supporttal , majd miután megjött az az utáni hivatalos frissítés amit a Ford site-ról letöltött sw csomag segítségével telepítettem.
A telepítés után a Ford weben található 'interrogator' segítségével feltöltöttem az aktuális sw. telepítési státuszt majd megkaptam a következő sw és térképfrissítést is.Szóval, nem kell misztifikálni a dolgokat. Ha riportolod az aktuális konfigot, akkor arra előbb, utóbb megkapod a frissítést.
Ha ezt nem kívánod kivárni, akkor egy lehetőség, hogy a cyanlab oldalon található támogatást veszed igénybe. (szerintem ez a legjobb az egységsugarú sync user számára).
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Ulenspiegel #2017 üzenetére
ugh... azt hiszem, teljes mértékig átérzem a helyzetet.... remélem neked nem 1 évig fog tartani...
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Ulenspiegel
tag
Ma reggel ismételten lefagyott a SYNC. Sötét képernyő, rádióhang van.
Soft reset, majd telefon a márkaszervíznek. Hétfő 9:00.
-
sportgéza
csendes tag
Micsoda hátrány! A nem működő hivatalos helyett, egy működőt használni!
-
berek21
őstag
Sziasztok. Ezt a topikot is akkor találom meg, miután beüt a geb@sz..
Az alany egy 2018-as S-Max, navis Sony-s Sync3-mal.
A tünet pedig a fagyás, akadozás, nagyon lassú működés, menüpontok közötti váltás, akár fél percig is eltart.
Az autó 2017-es gyártású, a csomagtérben található erősítőn is a Sony felirat található, ezért úgy gondolom, hogy még nem a Panasonic cucc van benne.
A szoftware száma 3.0,a build szám 20204,és ezt is írja alvázszám szerint a legfrissebb verziónak. 3 héttel ezelőtt lett frissítve erre, előtte 2.0, 16074 volt, és frissítés után sem volt vele baj, egészen csütörtökig. Létezik az hogy a frissítés teszi ezt a fejegységgel? Van erre valami szoftveres megoldás?Lancia Delta III eladó!
-
ka64
tag
Kezd tisztulni a kép. Nem mindegy, hogy mikor dugom össze a telefont az autóval. Ha indítás előtt rádugom a telefont, akkor mutatja az autó rosszul az órát. Az AA felületen a jó idő látszik, de ha kilépek az AA-ból, akkor 1 órával többet mutat az autó órája. Ha ebben az állapotban beállítom a pontos időt, akkor a következő alkalommal fog rosszat mutatni.
Ha előbb beindítom az autót -pontosabban szólva megvárom, hogy az infotainment felálljon- és akkor dugom rá a telefont, akkor minden OK. Lehet, hogy eddig is ilyen volt, csak nem tűnt fel. Minden esetre nem elegáns.[ Szerkesztve ]
-
ka64
tag
Engem az óra kerget őrületbe. A téli időszámítás óta nem tudom beállítani az órát. Minden nap 7-kor ülök autóba. Az óra állítás után 8 órát mutatott. (Emlékeim szerint korábban automatikusan követte az óra állítást.)
Beállítottam az órát 7 órára. Másnap 7-kor 6 órát mutatott. Beállítottam 7-re, másnap reggel 8 órát mutatott. És így tovább.[ Szerkesztve ]
-
sportgéza
csendes tag
Nekem navis sync3 van, 2018-as Mondeo. Eddig gyári frissítésekkel bénáztam (a legutolsó 3.2.valami), mindegyikkel volt gond. Vagy simán lefagyott, esetleg a telefon hívás maradt kapcsolódva, úgy, hogy a telefon már bontott, esetleg a parkolóradar bekapcsolása után halk maradt a rádió vagy a gps jelet nem találta jól és össze-vissza pakolgatta a térképen a kocsit (ilyenkor megnéztem szervizmódban és a jel erőssége megfelelő volt). Szóval katasztrófa volt, rendszeresen kellett softreset-et végezni akár menet közben is.... A kocsi még garis, ezért nem akartam tákolni, de felbosszantott egy szép szeptemberi napon eléggé.... (túlmentem egy autopálya kihajtón...) ---> CYAN-Syn3Updater ----> Sync 3.4.21194 (ez elvileg a ford hivatalos oldala szerint nem elérhető a kocsira)
Nos, minden működik két hónapja. Egy fagyás, telefonos vagy gps gondom sem volt. Arról nem beszélve, hogy kb. 2x gyorsabban indul el a szoftver a 3.2-eshez képest és még (bár ez szubjektív) jobban is néz ki. Mondjuk igazi bénázás volt, mire fel tudtam rakni, de az valószínű az én hibám volt....[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Ulenspiegel #2003 üzenetére
Ha garanciális, akkor (2021-es évjárat alapján igen) vidd vissza szervizbe.
Nekem 1 évembe került, mire a fagyást valahogy (nem mondták meg hogyan) megszűntették.
A resetre a 2 gombos verziót próbáltad?B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Ulenspiegel
tag
Szervusztok!
Navi nélküli SYNC 3 van a 2021 évjáratú járműben.
Három hónap után fagyott le először a SYNC. Szervízben közölték, hogy nincs rá frissítés, de megnézik. Megnézték, mégis volt. Hogy milyen nem tudom, mert a verziószám nem változott a frissítés után.
Pár hete megint lefagyott, a tolatóradar hangját hallgattam, amig félre tudtam állni és csinálni egy soft reset-et.
Próbáltam WiFi-n keresztül megnézni, hogy van-e frissítés, de semmit nem ír ki. Honlapon VIN szerint nincs. Ez ezt fogja csinálni a végzetekig?
[ Szerkesztve ]
-
wong kok wah
senior tag
válasz Handball94 #1996 üzenetére
Hiányzik egy file ami az autoinstallban van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest