- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fepeti
csendes tag
válasz
Tomka1118 #2237 üzenetére
KÖszi! Próbáltam azt is, az InterrogatorAD progival letöltöttem, de úgy sem sikerült . Nem izgatom egyelőre különösebben magam e miatt, hamarosan jön majd az F12 és majd akkor, csak szeretem, ha működik valami....
Még egy kérdés. Tudtok esetleg olyan alkalmazást, mellyel a gyári kamera képét rögzíteni lehet? Kitűnő képet adnak elő-hátul a kamerák, adná magát, hogy pendrivera rögzítve kiválthatná a menetrögzítő kamera funkcióját....
-
válasz
Tomka1118 #1446 üzenetére
Cseréltek kijelzőt, és a kijelző mögötti vezérlőt is.
És igen, simán feszülhet is, de... de ha újraindítom magát a sync-et (menet közben, gombombinációval), utána jó... (vagy addigra bemelegszik, és kitágul, és nem feszül... vagy mittudomén)
Tehát ez a "legjobb benne", hogy tényleg bármi lehet.
Kissé idegbeteg kezdek lenni (kisfiam eltörte a kezét edzésen - törött a sing- és az orsócsont is)...A Sygic-ot még csak 2 percre próbáltam, de csak annyit, hogy működik, megszokott hangon magyarul beszélt; igaz, a sync mondta, hogy nem a sync nyelve app nyelvi beállítása, ezért lehetnek a hangvezérléssel gondok.
-
qqrique
tag
válasz
Tomka1118 #1402 üzenetére
A telepített rendszerről itt találsz részletes tájékoztatást:
'Settings Menü' (a fő képernyőn alul), majd 'Settings (fogaskerék)' utána
megkeresed a listából az 'About Sync' elemet, majd OK gomb megnyom.
Ezután megtalálod a listából a telepített főbb SW komponensekkel kapcsolatos információkat. -
ka64
tag
válasz
Tomka1118 #1375 üzenetére
Én frissíettem manuálisan: 3.3 / 19.052/ f7 -> 3.4 / 19.200 / f9
Tapasztalatok egy rövid használat után:
- A térkép kódja ugyan f9, de továbbra sem ismeri az m2-es autópályát és a tavaly kialakított új csomópontokat. Mást nem teszteltem, de ezek után nincsenek vérmes reményeim.
- A telepítés után egy kicsit megijedtem, mert sokáig nem volt GPS a sync-en. A negyedik-ötödik újrindítás után egyszer csak lett. Azóta jó.
- Új funkcióként megjelent a klíma vezérlés a sync-en. Működik, de nem hiszem, hogy sokat fogom használni. (Friss térképnek jobban örültem volna.)
- Az appok között megjelenik a Fordpass és a Sygic navigáció (nem a mirrorlinkes, hanem a régi.) Viszont a sygic-ot nem sikerült elindítanom. Pontosabban szólva a telefonon elindul majd a telefon képernyője elsötétűl és megjelenik egy Ford logó és egy Sygic logó, köztük áramlik valami -gondolom ez jelképezné a létrejött kapcsolatot. Viszont a syncen a Waiting for device üzenet jelenik meg és nem indul el a Sygic. (Amíg ez az üzenet megy, addig alul is megjelenik a Sygic gomb. Ha az üzenetet cancellel lelövöm a gomb is eltűnik.)Aki még nem kapta meg a 3.4-et, szerintem nyugodtan megvárhatja a hivatalos frissítést. Semmi érdemi funkció nem érkezik vele, amiért érdemes lenne manuálisan frissíteni.
(Ezt a térkép frissítés dolgot meg egyszerűen nem értem. Számtalanszor vettem már navit "örök élet térkép frissítéssel". A sygic-et kivéve sosem működött. Tizen éve vettem az első navigációs készülékemet. Egy MIO-t, full Európa térképfrissítéssel. Csak közben összveszett a MIO és az IGO, ezért nem frissültek a térképek. Utána vettem IGO-t Közép-Európa örök élet térkép frissítéssel. Az sem frissűlt, mert én IGO 2006-ot vettem és közben kijött az IGO 2008, és új térképek csak arra jöttek. Mikor ezt szóvátettem az IGO-nak, azt javasolták, hogy vegyem meg az IGO 2008-at is. (Ezek után persze nem vettem meg, hanem megoldottam "okosba".) Volt egy Saab-om beépített navigációval. Mikor átvettem az autót, már akkor több éves elavult térképek voltak benne. Ott egy térképfrissítés százezres nagyságrend lett volna, amit persze nem kértem. A Ford is úgy hírdette a synce-t, hogy ingyenes térkép frissítés. De hát látjuk mi lett belőle. Mióta Vaze van, igazából nem használok offline navit, de akkor is nagyon bosszant.)
ka64
-
válasz
Tomka1118 #1378 üzenetére
Megpróbáltam a Sygic-ot én is, de nem sikerült működésre bírni.
Igaz, minden alapiépítés nálam:
Android 9 (Redmi Note 7)
Sync 3.4, build 19200
Az autó "látja", hogy van Mobile App Sygic, de csatlakozni már nem sikerül. Sem bekapcsolt AA-val, sem az nélkül.
Nem dőlök a kardomba, csak ki akartam próbálni. -
Teewine
tag
válasz
Tomka1118 #1336 üzenetére
Ford esetében Android alatt csak a Sygic Car működik, de az is csak akkor ha meg van vásárolva. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy ha a telefonon Android 10 van, kapcsolódási problémák léphetnek fel. Nekem Android 10-es telefonnal nem hajlandó csatlakozni a Sygic Car a fejegységhez.
A másik Sygic Android alatt MirrorLinkkel kapcsolódik az autók fejegységéhez, amit a Ford Sync rendszere nem tud. Viszont ez a másik Sygic iPhone esetében kirakható a Ford fejegységére és ráadásul teljes képernyős, nem úgy mint a Sygic Car, hogy a jobb oldalon van egy fekete függőleges sáv ami által kisebb a térkép felülete.
-
fatal`
titán
válasz
Tomka1118 #1330 üzenetére
Itthon nem működnek a forgalmi adatok (talán nyugat eu és usa). A képen AppLinkes Wazet látsz, ami csak IOS-sel működik (ott azért vezették be, mert nem volt CarPlayen Waze).
Androidon az Android Autoval megy Waze és Google Maps. Illetve a képhez hasonló módon Applinkkel működik a Sygic.
-
válasz
Tomka1118 #1330 üzenetére
Szia,
Nem és nem
Itthon nem fog neked valós forgalmi adatokat mutatni, sajnos az csak máshol működik (talán USA?!).
A telepíthető waze sem annyira telepíthető, azt hiszem ez a képen még csak az Almás telefonnál működik. Android autonál simán ott van a telepítettek között, de persze nem az alap rendszer alól fut, hanem AA alól. A gyári navit nem tudod és nem is javasolt lecserélni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest