- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
silboy
aktív tag
Wi-fin sikerült már valakinek frissíteni akár a rendszeret, akár a térképet?
-
silboy
aktív tag
Sziasztok,
iPhone XS-t kábellel összekötve az autóval, a Carplayel megjelenik a Tidal ikon a kijelzőn, viszont minden albumból csak két számot játszik le, aztán megáll. Van erre valami megoldás?
-
silboy
aktív tag
Sziasztok, szerettem volna frissíteni a Navim térképét a nem rég megjelent verzióra (ami kb. 80 perc), de leállítottam az autót és megszakadt a telepítés. Azóta újra próbálkoztam, de a kb. 80 perc után azt az üzenetet kaptam, hogy sikertelen lett. Azóta minden indításnál kapom az üzit, hogy megszakadt a telepítés, próbáljam újra. Mi lehet a megoldás? Próbáljam újra vagy lehet csinélni vissza állítást?
-
silboy
aktív tag
Sziasztok, mit kellbeállítanom, telepítenem akár a Sync 3-ra, akár az iPhone 8-omra, hogy lássam a kocsi kijelzőjén mondjuk a Wazz-ét?
-
silboy
aktív tag
Ma én is sikeresen frissítettem a térképet F6.1-ről F8-ra. Egy 32 gb-os SanDisc pendrive-ról csináltam mindent és két részletben kb. 1,5 óra alatt volt meg. A Sync-et már korábban frissítettem. Mindent a ford.hu-ról töltöttem le. Arról honnan lehet értesülni, ha akár a Sync-nek, akár a térképnek jelenik meg frissítése?
-
silboy
aktív tag
Persze rálépsz a fékre, nem gond. Akkor mondjuk úgy, ha nem érted az angol utasításokat, nem tudod használni. Nem hiszem, hogy akkora nagy meló megcsinálni rá a magyar nyelvet, ma már minden tud magyar nyelvet. Ez a frissítés is vicc. Miért nem tudják megoldani egy laptoppal, miért kell letölteni? Eddig csak Fordjaim voltak, de most nagyot csalódtam bennük.
-
silboy
aktív tag
Múlt héten voltam első éves szervizen, említettem nekik, azt mondták egyeztessek egy másik időpontot, mert nagyon lassú a frissítés. Pedig meg fogom velük csináltatni, csak arra lennék kíváncsi, hogy ingyenes-e. Vicc egyébként, hogy nincs a Fordokban magyar nyelv. Meg szerintem baleset veszélyes is. Automata parkolás. Minden utasítást angolul ír, ha nem érted, kocc.
-
silboy
aktív tag
A márkaszervizekben ingyenes a SYNC és a térkép frissítés?
-
silboy
aktív tag
Sziasztok, hivatalosan, garancia vesztés nélkül hogyan lehet frissíteni a Sync-et illetve a térképet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Bestbuy játékok
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest