- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Párizsi ősz, új Huawei órák
Új hozzászólás Aktív témák
-
koti
tag
Szeretném megkérdezni mit kellene tennem? Ford Kuga 2017-es frissített navival. Magyarítani nem merem, mert elvesztem a garit. Sajnos így magyarul nem tud. Mind1. Megpróbáltam az Android autóval a kijelzőre varázsolni a telefon naviját. A Google működik. Gondoltam megpróbálom a Vazee-t. A telefonon fut, de a kijelzőre nem tudom ráerőltetni. A Google erőszakosan elindul helyette hiába kapcsolom ki. Leszedni azért nem akarom, de kikerülhető? Esetleg feltetetek a Samu A20e-re egy IGO-t. Gondolom azzal is így fogok járni. Szeretnék tanácsot kérni! Mit kellene tennem. Köszönöm előre is.
-
-
-
ZPKing
tag
válasz
sparta2 #1185 üzenetére
Szia,
Nemértem ezt a sync 3.0 dolgot.
nekem 2017.5havi mk3.5 focusom van.
eredetileg 2.2 vezió 16280 volt rajta EU4 térképpel.
Ezután frissítettem a lépésenként alvázszám alapján.
Majd jött a 3.4 verzió amit reformattal telepítve jól működik ezt már nem alvázszám alapján.
majd F9 telepítés.
semmi probléma nem volt a telepítéssel.
illetve annyi a hogy első körben a 3.4.19297-et raktam fel.
Ez alatt nem működött a frissítés sem.
Sikerült visszaraknom a 3.4.19101-re.
Ezt követően már simán felment az F9 térkép.
és hiba nélkül működik.
Azt olvstam hogy 3.4.19200 felette fő verziók nem igazán jók és vannak BUG-ok.
Így a 3.4.19200 még jó. -
qqrique
tag
A fentiek szerint az F9 térkép sync 3.3 alá telepítését sem tervezem.
-
qqrique
tag
válasz
sparta2 #1185 üzenetére
Elcsúszhattak az idézett linkek, egy nappal később hivatkoztam, mint először olvastam róla.
Néha felmerül, hogy telepítem az újabb verziót, de mivel úgy sem utazunk mostanában ismeretlen helyekre, így ráér, halasztható, különösen azért, mivel többen említették, hogy van néhány kellemetlen bug a 3.4-ben.
-
sparta2
tag
válasz
qqrique #1184 üzenetére
Te is félreérted! A 1145-ben is a cyanlabs-os SYNC3 v3.4 telepítéséről írsz. Régebben konzultáltunk erről, hogy telepítsük, ne telepítsük, vagy várjunk hátha kiadják az F9-es térképet a régi SYNC3 v3.0 rendszerhez is. Most eléhető a 2018 június előtti MK3.5 - höz a legújabb térkép. Én féltettem a garanciámat, igaz te előnyben vagy , mert az MK4 eleve v3.3-as (ha jól emlékszem). Neked kompatibilitási gond nem valószínű, hogy lenne.
-
Teewine
tag
Ha esetleg valakit érdekelne.
Frissítés letöltéshez alkalmazás.
-
sparta2
tag
Elérhető a SYNC3 v3.0 - hoz az F9-es térkép (JR3T). Egyelőre nem hivatalos, legalábbis az én alvázszámomra nem dobja ki. Valakinek még az F7-es térképverzióra is azt írja ki, hogy naprakész, pedig a v3.4 - hez már vagy fél éve elérhető az F9. A v3.0 -hoz is 2019.04.10 kiadási dátum tartozik, miért +1 év mire kikerül a köztudatba!?
Ha kell, kirakom az elérhetőségeket! -
ZPKing
tag
Szia,
Androidauto alatt hol lehet beállítani hogy mutassa a sebességet?
nekem valamiért nem sikerül, mert nem is találom.
5.3.501644 verzió
Ha kocsira kötés nélkül elindítom és rámegyek a térképre ott látszik a bal sarokban a sebesség mérő.
viszont ha rádugom a kocsira és kirakom a kijelzőre a google maps-ot ott már nem látszik.
köszi. -
Drakk
tag
Más is tapasztalta azt, hogy Appla Carplay-n a Waze-t használva a sebesség +10% az auto saját kilóméterórájához képest? Eddig Android Autot használtam ott kb. 3-5 km/h-val kevesebbet mutatott Waze, most meg 5-15 km-rel többet. Nem tudom mi okozza a hibát.
-
válasz
cappa72 #1124 üzenetére
Tegnap délután hoztam el ismét a szervizből a gépsárkányt, tünetmentesen. Úgy tűnt, minden oké, tényleg tünetmentes volt. Hibakódot ellenőriztem, nincs. Hurrá!
Piros pont, hogy lemosták, belül is kapott tisztítást (a szaga kissé a fertőtlenítő és a parfüm érdekes, kissé kellemetlen keveréke).
Ma reggel olyan 12 óra állás után ráadtam a gyújtást, de még nem indítottam be a motort, gondoltam várok két persec... Másfél perc után hallom, hogy fantom érintés, na mondom... és igen, kijelző ismét fagy...
"Kezdődik újra az előző öt éves terv..." (Kontroll Csoport - Ollé, Ollá) -
Hyena
senior tag
válasz
Tsebacsi #1168 üzenetére
Azert a szomszed kertje sem zoldebb.
En eppen apple carplay alatt szivok iphone 11 proval gyari kihangositoval Harley-Davidson infotainmentel es az ez egy apple altal ismert hiba 2 honapja igerik a javitast. (nincs hang telefonhivas kozben)
Androiddal mukodik jol.
Ez nagyban fugg a telefontol (pl iphone x-el jo) , a rajta levo szoftver verziotol, a jarmutol.
A ford infotainmentjevel pl baj van android auto alatt a waze navigacios hangjaival galaxy s20+ al ha a zene forrasa android auton kivuli dolog pl radio. (s10el jo volt)
A motor rendszerevel jo, Porsche Cayanneval is.
Ezt valoszinuleg valami bluetooth audio protokolbeli valtozas , inkompatibilitas okozza ami a telefon/firmware/infotainment kozott all fenn. -
Focuson most nem megy a gombos vezérlés Android auto alatt, a hang se ment (ahogy írátok páran), de azt egy bluetooth elfelejtés-újrapárosítás megoldotta, bár elsőre úgy tűnt nem. Ez az egy dolog, ami miatt az Apple car playt jobbnak tartom, az 9ből tuti 9 és félszer rendesen működik. Erre a fosra (vagy a telefonra) meg jön egy frissítés és bumm elb*szódik az egész
-
sugijme
csendes tag
Én a tolatóradarral jártam így, hogy a Ford utólag gyárit márkaszervizben sem épít be "Nem lehetséges" címszóval. Ami gondolom kamu. Az általuk utólag beszerelt utángyártottat pedig nem lehet rákötni a Sync-re. Valaki szerelt már be utólag gyári tolatóradart? Tolatókamera van a Sony-s fejegységhez, Sync III., de jól jönne a radar is.
-
V.T.
aktív tag
Műsterfal sync környékét kell szétszedni igazából. Utána nem vészes hátra húzni a kábelt. Csomó ajtó kárpitot kell teljesen leszedni. Nekem a kijelzőnél be volt kábelezve ez állítólag 1000ből 1 mert hátul nem volt ott így újra húztuk azzal amit adtak a kamera mellé. Meg van melyik 2 pontra kell rákötni és kész is.
Az enyém nem aktív raszteres nem is érdekelt mert a lényeg az volt hogy lássam mi van hátul van rajta raszter de csak fixen zöld sárga piros. A piros végén tehát ha már nem látszik semmi akkor kezd sipolni a szenzor még van 15cm kb.
Én is néztem a rendszámtábla világítás helyére a kamerákat de az nincs közepen illetve nem vízszintes és senki sem erősített meg arról hogy a kép nem lesz ferde.Ismerőssel szereltük be egy másik fórumos pedig aktiválta a compba a funkciót.
-
ka64
tag
Ez engem is érdekelne nagyon. A kábelezést is most kellett csinálni, vagy az benne volt eredetileg is? (Nekem 2019-es Kugám van. Készletről vettem én is és nem lehetett kamerásat választani.) Mennyire kell "szétbarmolni" az autót egy utólagos beépítéshez?
Ez csak a kamera képét mutatja, vagy animációval mutatatja azt is, hogy az aktuális kormány állásnál hová fogsz érkezni? (Hol húzod meg az autót, amely mellé éppen betolatsz?)
ka64 -
V.T.
aktív tag
válasz
dave182 #1160 üzenetére
Hátramenet kapcsoláskor automatikusan elindul a kamera mert a tolatólámparol kell levenni a pozitívat. Aktiváltatni kellett a funkciót így a körbe radar nem nagyban jelenik meg a kijelzőn hanem kisebbe fent a jobb oldalon hogy lásd a képet is közben.
Ezt a kamerát vettem bele de bármelyik utólagost bele lehet rakni rá lehet kötni.
Bocs de PH appal nem tudok linkelni normálisan.
https://www.metroman.hu/termek/autos-tolatokamera-mm305-hd-led -
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok.
A mai napon bekerült a tolatókamera a Kugaba.
Ford szerint a gyári kijelzőre nem lehet rákötni az utólagos univerzális kamerát.
Mégis sikerült 😂Sajna a képernyőről a képet nem tudom felrakni nem engedi feltölteni.
-
sugijme
csendes tag
Sziasztok!
Hogy tudom kilőni a carplay rendszerből a telegram értesítéseket? Mivel a munkával kapcsolatos összes csevegés a telegramon zajlik, így előfordul, hogy fél óra alatt jön 100 üzenetváltás is. Ami vezetés közben annyira nem fincsi, egyrészt idegesítő a pittyegés, másrészt akkor a zene is elhalkul. Hiába vettem ki a telegramot a teló carplay beállításainál, az üzeneteket és telegram hívásokat továbbra is fogadja a kocsi rendszere. -
qqrique
tag
válasz
qqrique #1145 üzenetére
A fent említett hivatkozás telepítési instrukciói magyarul:
1. Az MY2018 előtti modellek esetén keressetek rá, hogyan kell előkészíteni.
2. Kell két USB meghajtó: az első 1 GB (de ajánlott 8 GB), a második 32 GB. Mindkettő exFAT formátumban.
Az első flash meghajtón telepítsük az az autoinstall segédprogramot a beépített tárhely újraformázásához. Ki kell sak csomagolni az archívum tartalmát a flash meghajtó gyökérkönyvtárába.
!!! Ez a program törli a fejegység összes tartalmát, beleértve az operációs rendszert, a térképeket, stb. Nincs lehetőség visszaállításra!
3. Töltsd le a Sync 3.3.19052 archívumot, vagy torrentezd le, majd csomagoljd ki a második flash meghajtó gyökér könyvtárba (root directory). A pendrive gyökérkönyvtárában nem lehet semmi, csak a SyncMyRide mappa és a reform.lst-fáj.
Beülünk és elindítjuk a motort vagy gondoskodunk az akku töltéséről, ahogy korábban írtátok.
Az első USB flash meghajtót csatlakoztatjuk a Sync usb csatlakozóba, és körülbelül 3-5 perc alatt települ a bootloader. A szinkronizálás automatikusan újraindul, majd húzd ki a flash meghajtót.
Amikor megjelenik üzenet: helyezze be az USB stick-et...
Csatlakoztasd a második flash meghajtót az usb sync csatlakozóba, majd várj. Ez az eljárás körülbelül 50 percig tart.
A processz végén húzd ki a flash meghajtót, a szinkronizálás automatikusan újraindul.
Ha valami mégsem sikerült, akkor keresd meg a "Factory Reset" menüpontot. -
qqrique
tag
válasz
qqrique #1144 üzenetére
A tegnap megadott link sajnos nem oda mutat ma, ahova tegnap mutatott.
Ez az eredeti szöveg:
"
Ken-Guru17 May
11Sync 3.3.19052 с картами навигации F9
На основе поста собрал готовый Reformat архив последней стабильной версии Sync 3.3.19052 с последними на данный момент картами навигации F9
Предназначен для:
- Обновления с более ранних версий;
- Для тех, кто наигрался с 3.4 и хочет всё вернуть "как было";
- Для тех, кто не хочет париться с обновлением карт вручную, ибо все знают, какой это гемор.
Скриншоты экрана "О системе":
Скрытый текстxДанная сборка предназначена для установки ТОЛЬКО на автомобили с Sync 3 поколения с навигацией.
Внимание!
Скрытый текст
1. Если необходимо (например, Ваш автомобиль до 2018 года выпуска), то выполняем первый пункт из поста для автомобилей с NAV2. Подготавливаем две флешки: первая на 1 Гб (но рекомендуется на 8 Гб), вторая на 32 Гб. Обе форматируем в exFAT со стандартным размером кластера.
На первую флешку скачиваем готовую утилиту для переформатирования встроенного хранилища: Готовый вариант autoinstall, просто распаковать содержимое архива в корневой каталог флешки.
Важно! Скрытый текстСкачиваем архив с Sync 3.3.19052или торрент
(прошу не уходить с раздачи после загрузки) и распаковываем его на вторую флешку в корень. В корневом каталоге флешки не должно ничего лежать, кроме папки SyncMyRide и файла reformat.lst:
Скрытый текст
3. Бежим в машину и запускаем двигатель. Если вы готовы продолжать, то вставляем первую флешку в usb разъем Sync и ждем примерно 3-5 минут, пока установится загрузчик. Sync перезагрузится автоматически, затем вытаскиваем флешку. Появится надпись: Please insert USB stick...
Вставляем вторую флешку в usb разъем Sync и ждём. Данная процедура займёт около 50 минут:
Скрытый текстВытаскиваем флешку, Sync автоматически перезагружается. Не забываем сделать Общий сброс настроек в меню системы!
На этом всё, наслаждаемся.Хочу поблагодарить:
Скрытый текст
"A fájlokat letöltöttem, ha valakit érdekel, ne küzdjön a letöltésükkel, vagy:
1. reformat/autoinstall:
https://yadi.sk/d/BXKwbg1Z7uBTmQ2.1.:
https://mega.nz/folder/341kCawJ#6Q7ewWdQyT4rnzd3A9yO5w2.2. torrent:
https://mega.nz/file/bhEhXASK#Qt7Qt3i7pr1OqkY8nBhroY4QoUuevKMzYZZpG68m54Q -
qqrique
tag
válasz
qqrique #1143 üzenetére
Itt van egy instrukció csomag és a letötölthető fájlok egyaránt, hogy a 3.3 build 19052 alá hogy lehet installálni az F9 térképet:
https://ffclub.ru/topic/418797/jump_2190/
Átolvastam, egyértelműek az utasítások, megcsinálható ez alapján és talán működik is.
A figyelmeztetést figyelembe véve
("Вы должны понимать что процесс обновления через USB разъем занимает длительное время (до 1 часа), поэтому нужно позаботиться о том, чтобы во время обновления не сел АКБ. Рекомендуется обновляться на заведенном автомобиле или с подключенным зарядным устройством, которое способно работать в режиме источника питания.
Также от себя хочу отметить, что любые изменения конфигурации автомобиля, прошивка и модификация встроенного ПО приводит к потере гарантии в случае появления проблем. Я вообще не рекомендую что-либо менять в автомобиле, ибо лучше заводской прошивки попросту нет. Если Ваш автомобиль функционирует штатно, то лучше ничего не менять, не прошивать и не трогать. Но если чешутся руки, то вся ответственность за возможные негативные последствия ложится на Ваши плечи.")még várok a telepítéssel.
a figyelmeztetés nagyjából erről szól:
... az autó konfigurációjának, firmware-jének vagy firmware-jének bármilyen módosítása problémák esetén a jótállás elvesztéséhez vezet. Nem ajánlom, hogy bármit is változtasson az autóban, mert egyszerűen nincs jobb, mint a gyári firmware. Ha az autó normálisan működik, jobb, ha nem változtat semmit sem ...
-
qqrique
tag
válasz
sparta2 #1141 üzenetére
Nálam: Focus Mk4, SYNC 3.3 - build 19052 van F7 térképpel.
Tavaly áprilisben jött ki az utolsó frissítés.
Az autót SYNC 3.2 - build 18124, F7 térképpel vettem át 2018 őszén.Nem telepítettem a fent említett frissítéseket, mive a közeljövőben nem várható, hogy ismeretlen helyekre utazunk. Ha mégis, akkor használható AndroidAuto vagy a CarPlay
segítségével is navigációs SW. -
Hyena
senior tag
A 3.4-es beta sync 3at hasznaloktok kerdeznem, hogy mennyire stabil a dolog?
Van vele barmi problema? Erdemes feltenni, esetleges elonyok a 3.3 felett?
Esetleg olvasott barki olyan inforol , hogy mikor fog ebbol megjelenni a vegleges? -
sparta2
tag
Én sem tényként kezeltem ezt, ez egy mostanában más fórumon olvasott információ!
Nyilván ezt wong kok wah jobban tudja, (mivel szakértő a kérdésben) így én inkább neki hiszek mint a híreszteléseknek! Meglátjuk, mikor rukkolnak elő 3.0-ra az F9-es térképpel. Tavaly én szeptemberben kaptam meg hivatalosan az F8-at. -
ZPKing
tag
válasz
wong kok wah #1138 üzenetére
Én több helyen is azt olvastam hogy 3.4 felett működik az F9.
De 3.0-ról simán fel lehet upgradelni 3.4.1900 ig.
csak 2 PEN kell hozzá és újra formázza a fejegységet.
Én is így lettem 3.4-es verzió. -
ZPKing
tag
válasz
wong kok wah #1136 üzenetére
Most telepítettem fell ma az F9-egy 17-es Focus sync 3-ra.
Alapverzió 3.4.19101 Eddig jó.
És jónéhány út megjelent ami elődben nem volt még benne. -
ZPKing
tag
válasz
sparta2 #1128 üzenetére
19297 van most rajta
És meg van mi a gond.
19200 felett nem működik a reformat.
Please note that the reformat tool has been BLACKLISTED in this versions above 19200 meaning you can’t use the reformat tool any more, you can however downgrade to an older version to be able to re-use the reformat tool (see section below)
megpróbálom visszatenni 19101-re -
ZPKing
tag
Igen,
meg így csináltam a 3.4-et is.
reformat pen1 be aut indít.
kiírja hogy update system. de nem jön föl fél óra alatt sem az ok ablak
és nem kezdi el újra indítani sem a fejegységet.
szerintem itt valami turpisság van a 3.4.19274ben -
ZPKing
tag
Sajnos van egy kis gondom
hiába akarom 2 pendrive-os módszerrel reformat-tal frissíteni 20021 és F9 -re nem működik a dolog.
Bedugom a reformat inddító pendrivet ki is írja hogy update system és ott is marad.
nem írja ki ami kell és nem is indul újra.
Pedig ez már működött 3.4 frissítés esetén (2 pen +reformat.)
ráadásul ugyan azzal a pendrive-al próbáltam mint a 3.4 esetében még újra sem másoltam.
akkor simán ment.Az az érzésem hogy a 3.4.19274 nem tetszik neki.
Valhogy vissza kellen downgrade-elni csak azt nem tudom hogy kell.
Valakinek ötlet?
köszi -
válasz
Tsebacsi #1123 üzenetére
Szerintem fogalmuk sincs. Nekik erre jó a hivatalos hibakeresési folyamatábra.
Eddig gyakorlatilag ma sikerül beszélnem először a tényleges szerelővel.
Próbáltam elmagyarázni, hogy volt pár droidos telefon/tablet javításon nálam (mind hw, mind sw oldalon), ismerem a fantom érintést, jellemzően kijelzőcsere (digitalizáló maradványfeszültség)
(persze az elején bizakodtam az esetleges sw hibában, mert újraindítás után okés, de a netet olvasva a hw csere volt a jó; meg szerintem nem is hallották meg..) -
válasz
cappa72 #1122 üzenetére
Szépen lassan , lépésenként. Nem tudom hogy megy egy autószervizben, de a notebook-nál a gyártó felé igazolni kell a hibát. Nálad ez mondjuk pont adva van, nem értem miért ilyen nyögvenyelős, ha az egyik megoldás nem válik meg, rendeljük azonnal a másikat.
Remélem ez már megoldja. A system fault nem lehet, hogy ezzel a szarral függ össze? Vagy hót fingjuk nincs mi az? -
ZPKing
tag
válasz
sparta2 #1118 üzenetére
Jó nem a fele mert a 3.4 PEN2 az 19,6 GB és azt feltolta 50 perc alatt. ezt meg több mint 2 óra alatt nem sikerült.
Most nézem van reformatos 2 PEN-drive-os csomag:
https://cyanlabs.net/tutorials/update-ford-sync-3-2-2-3-0-to-version-3-4-all-years-3-4-19200/#
Sync_3.4.20021_EU_Base_WithNav_F9_CYANLABS_fixed.zip
ezt megpróbálom még 2 Pen drive-val.
ezt javasolja a csávó is. -
ZPKing
tag
Ma próbáltam feltenni az F9-es térképet a 3.4 19274-re felmásoltam a 9 térkép fáljt meg a map licens fáljt és megcsináltam az autoinstall.lst fálj
pendrive be a kocsiba update elindult.
két óra után semmi kész jel. Ezzel a pendriveval már raktam fel komplett rendsztert a reformatossal a 3.4 re közel 3gb csomag. azt feltolta kb 50 perc alatt. ezzel a fele se csomaggal meg nem végzett 2 óra alatt sem.
tapasztalt valaki esetleg ilyet?
Köszi. -
fatal`
titán
válasz
wong kok wah #1113 üzenetére
Azt hittem Linux. Köszi az infot.
-
válasz
cappa72 #1108 üzenetére
Jövő szerdán ismét próbálják megjavítani a vészhívó rendszer hiba hibajelzást.
Csókoltatom a fordot.
Eddig a két használt fordunkal a 10 év alatt nem volt annyi szervizbe járás, mint most az újjal. Modern, sziper-huper (vagy hiper-szuper), oszt' mégis....Letelik a korona, keresnem kell valami jóféle márkaszervizt, hátha valamelyik érti is a dolgát.
-
-
De nem ám...
írtam a szerviz@ford.hu-ra is...bár nem gondolnám, hogy kapok reakciót.
szerk.: Azt meg nem gondolnám, hogy kis parasztemberként elmondom, hogy javtottam ám pár okostelefont, cseréltem pár kijelzőt, láttam már fantom érintéseket, akkor meg is hallanák...
Ők adott protokoll alapján megnézik, de hogy gondolkodjanak is... szerintem az nem fér bele nekik, sőt lehet, hogy tilos is... -
válasz
Tsebacsi #1101 üzenetére
Igen, az. De legalább a motornak eddig nincs baja (be is b@szna, ha 4 hónap után fondja lenne)
Külföldi fórumokon sincs egyértelmű megoldás, illetve egy reklámszerű/szagú megoldás egy hardvercsere oldalra vitt.
A vészhívó hiba istöbbeknél előjött.
De azért lenne a sza'g'szerviz, hogy ne nekem kelljen utánanézni, találgatni... természetesen ígéret van, hogy akkor felküldik a kapott infókat a központba, de hát ezzel még nem javul a fagyás.
Szerintem abban a kijelzőben a digitalizálónál maradványfeszültség van, ezért produkál fantom érintéseket. Oszt' ennyi.(Lisztjavíííító szeeer? kééérem! Nóóóóórmális? Hát attól neeem javul a liszt!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple asztali gépek
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest