Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.T.
aktív tag
Azt elértem hogy P20 proval amin csak Android 9 van egyből felismerte. Megjelent az autó beállításai között az Android Auto fül. Azzal tok jól működik tehát nincs veszve semmi. Xiaomi Mi 9t Android 10 ezzel viszont semmit sem csinálni. Telefonról a programot törölni nem tudom csak az app frissítéseit. Ikon nincs hozzá. Próbáltam APK mirror rol régebbit letölteni de azzal sem jó. Szerintem ez a rendszer szintű dolog zavar be.
-
dave182
senior tag
Az a legszebb az egészben, hogy itthin az AA hivatalosan nem támogatott és nem is lehet a play áruházból letölteni..
Más téma: világ életemben android telefont használtam és az első apple készülékem decemberben vásároltam. Valami elképesztő, hogy az AA után milyen jó a carplay-t használni, stabilabb és sokkal gyorsabb az egész.. -
l.sebestyen
senior tag
sziasztok, azt szeretném kérdezni valaki találkozott e már olyan hiba üzenettel sync 3 esetében, hogy frissiteni szeretném, a ford honlapjáról alvázszám alapján leszedtem a megfelelőt, az usb-t is exFat ra formáztam, de azt a hiba üzenetet adja, hogy az usb túl sok energiát igényel kérem távolítsa el, (jár a motor, elvileg az akku is jó)
-
V.T.
aktív tag
Törölgettem az Android Auto csempén belül a párosított telefonokat és volt egy olyan is hogy Android Auto. Nem is értettem. Le lett törölve az is azóta nincs ilyen opció a kocsiban. Újra parositottam Bluetooth-on de semmi. Usbn radugtam de semmi. Telefonon az alkalmazások között ott van de mint parancsikon ahol a többi ott nincs. Tehát a telefonon sem tudom elindítani.
-
V.T.
aktív tag
Van akinek Android 10 és esetleg Xiaomi Mi 9T van? Mióta frissült nem megy az Android Auto. Letöröltem a telefonról és újra raktam . Nem lett jó. A fejegységet master resereltem erre eltűnt az Android Auto és az apple carplay ikon a beállításokon belül. Ilyenkor mit lehet tenni?
Megpróbálom a fejegységet frissíteni hátha előjön az opció. Illetve holnap este megpróbálom másik telefonnal is. Hátha
Valakinek van ötlete? -
sarkan
aktív tag
Mióta van Sync 3 a Fordnál?
2017. 10. havi Mondeo-ban már ez van? -
attilam
őstag
Sziasztok!
Érseklődnék, hogy Carplay-jel volt-e valakinek olyan problémája, hogy a hang recseg ropog alatta? Ha valaki megoldotta már akkor mit kellene tenni? AA alatt nincs ilyen hiba.
Iphone 8 iOS 13.3 a host, és így zenehallgatásra alkalmatlan sajnos. Bluetooth-al jó a zene Carpay nélkül, de akkor meg nincs Navi. -
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Megtaláltam.
A kormányon a "telefon letesz / előreléptetés" gomb és a konzolon a "szám előre" gomb együttes megnyomása kb. 3-5 másodpercig.
És elkezdi a hangszórókat telsztelni első körben, mielőtt bármit csinálnál.
Még további kutakodást nem végeztem, hogy mire és hogyan használható, mindössze annyi, hogy megtaláltam.
-
sugijme
csendes tag
Sziasztok!
A hidden menüben előhívhatóak egyéb támák is. Nekem nagyon tetszik a barna árnyalatú, de ugye ez alapesetben csak a kocsi újraindításáig használható.
Van rá mód, hogy állandósítsak egy kiválasztott témát?
Köszi -
Amióta létezik pentium, azóta ezt nem lehet kijelenteni egyértelműen. (Bár viccesen hangzik, nem az)
Egy kis link a Sync3 fagyársra ismét
és ebben ott van biza' a digitalizáló hiba az 1.-es pontban.
(Most Common) First, when you take apart the Ford Sync Module there’s actually a thin screen called a “Digitizer” which comes just before the LCD Screen itself. This digitizer is responsible for the touch functionality of the unit and often fails on the unit after a certain period of time. This is repairable! And fairly reasonable!
Parts: $250+HST | Labour 2 HrsSajnos nagyon nem egyedi eset, tele van vele a net...
Másik kulcsszó az APIM (Accessory Protocol Interface Module)
-
Majd eldöntik, hogy mit akarsz
Ezért útálom a redmoni termékeket is. Le kell butítani, hogy használhatóvá tegyem a saját logikámnak megfelelően. (Kicsit faék gondolkodású vagyok.)
@(#959) fatal`
Az automata reflektor tudtommal egyik autóban sem működik rendesen.
Ah, ezt nem is tudtam... még jó, hogy létezik.
Egyszer már tényleg működött egy rövidebb úton, és jól is működött. Másnap már nem, és azóta sem.A Sync valószínűleg hardver hiba, nem szoftver.
Remélem nem lesz igazad.
Csak a fantom-érintés (ami azért jellemzően a fagyást megelőzően történik) a hw hibára (visszamaradó feszültség az üvegben) utaló.
Viszont újraindítás után hiba nélkül műxik több órán keresztül. -
Részvétem
Hát... köszi; egyelőre én sem tudok jobbat, minthogy újra bejelentkezek hozzájuk, és elmondom az eddig tapasztaltakat.
Engem az érdekel, hogy a tolatóradar hangja miért lett más a szervizes beavatkozás után, és pár óra múlva miért állt vissza arra, ami előtte volt.
Ja, és val'szeg ez nem a Syn3 hibája, de az automata reflektorlekapcsolás is olyan, hogy van amikor működik, van amikor nem... de inkább nem... bughalmaz ez az egész... na ezért félek én az ilyen túlszoftverezett autóktól.
Azért az is fura, hogy a visszajelzésnél ott volt a screen freeze...
Szóval tuti tudnak róla. Idén remélem lesz frissítés, mert akkor addig kihúzom, és akkor remélhetőel az újabb már majd megoldja ezt. Ha az sem, akkor az hw lesz.. 
-
Szóval "frissítették" a szoftvert.
Elméletileg.
Merthogy sem a verziószám, sem a build szám nem változott.
Az viszont érezhető, hogy gyorsabban elindul a rendszer, és 5 perc után nem fagyott még ki. Mást nem tudtak mondani mint azt, hogy teszteljem - ezt fogom tenni.
Közben megtaláltam azt a beépített menüpontot, ahol hibajelenséget lehet küldeni. És itt kiválasztható volt a "screen freeze". Szóval az is megvolt.
Meglát-tyúk, majd megosztom a tapasztalatot.A ford uk oldalon is ellenőriztem a vin szám alapján a frissítési infót, és ott is azt írja, hogy "up-to-date" vagyok.
szerk.: biztos volt mindenféle reset is, mert pl. a tolatóradar hangja megváltozott.
-
-
D-Phrag
senior tag
Üdv! Olyan problémám van, hogy ha kábelen Android Auto-n keresztül működik a telefon, akkor ha hívás érkezik és felveszem, akkor nem hallok semmit. Ez a jelenség milyen oknak tudható be? Tudjátok? Eléggé bosszantó így a dolog.
-
& @(#936) sparta2
Igen, természetesen.Tehát amiket eddig csináltam:
- master reset (usb eszközök eltávolítva)
- wifi be, legfrissebb sw keres -> "ön a legfrissebbet használja"
- wifi ki
- sw update kiAztán azóta is reggelente szépen megfagy akár 3 perc után is, majd a kijelző újraindítás után megszűnik a hiba, fél órán belül pedig nem jelentkezik úja - kéne egy hosszabb út, amikor kiterjesztett időintervallumot tudok vizsgálni..
Sőt, ma csak reggel vacakolt, aztán munkából hazafelé már nem. Meg utána sem. Lehet, hogy ezt is be kell járatni, hogy összekopjon?
Sajna ettől még mindkettő lehet - hw és sw egyaránt.
Vagy akár a hőmérsékletre is lehet érzékeny, akkor inkább hw.
Próbálkozok a lehető legtöbb adatot összevadászni - figyelem a viselkedését, próbálom a környezeti tényezőket is (fejben) rögzíteni, hogy mikor csinálja a hülyeséget.
Hátha ezzel az esetleges szervizesnek is plusz infókat tudok adni - már ha nem pékek fogják kezelni... (bocsánat, nem akartam sztereotip lenni, vagy bárki munkáját lebecsülni; merthogy nekem sem volt szakmám semmiféle Android moddolás, oszt' mégics csináltam vagy 200 telefonhoz CWM-met.)Most melegebb van, és csak reggel fagyott, de kb. 1.5 perc alatt, mire kiálltam a garázsból, becsuktam az ajtót, a kaput, és már nem ment. Screen reboot, utána 37 percig tökéletesen ment, böködtem vezetés közben (alapvetően a forgalommal voltam elfoglalva).
-
Viszont akkor ismétlődnie kellene a hibának egy idő után.
Ha viszont csak az induláskor fagy, utána egy kijelző reset megolja, akkor inkább sw gyanús.
De majd a szerviz eldönti.
Amúgy nézegettem a frissítéseket, és azt láttam, hogy Linux alapú lesz ez a rendszer (nem túl nagy meglepetésre). Tehát a hiba akár kernelmodul szintű is lehet. -
Én is, sajnos.
Merthogy van itthon olyan telefon, (még a régi dőkből, amikor foglalkoztam velük), aminél vannak fantom érintések. És várhatóan valamilyen belső mechanikai feszültségtől. Ott próbáltam hajszárítóval felmelegíteni és fokozatosan lehűteni (üvegek esetén alkalmazzák ezt a feszültségmentesítési módszert), de hát ne mjött össze, hw hiba.
Viszont volt olyan telefon is, aminél egy újabb sw esetén a bakfék kínaiak 1 sort változtattak meg a kernelben, és fagyós lett a telefon. Kijavítva azt az egyetlen sort, megjavult...
Szóval a legnagyobb baj, hogy bármi lehet. -
Viszont úgy tűnik, hogy ha egyszer fagyás után megcsinálom, utána legalább 30 percig jó. Eddig tartott a mai munkába menet.
Indulás után 3 percel már nem ment az érintés...
Kijelző újraindulás után a 30 perces út alatt néha odapöttyintettem neki, és működött.
Kíííváncsi vagyok hosszabb távon mit produkál. -
sparta2
tag
Én azt ajánlom, hogy csak azokat a frissítéseket töltsd le amit a a alvázszámodhoz dob fel a Ford szervere. Kompatibilitási problémák voltak például az F8-as térképpel. Mindenki töltögette, telepítette és utólag derült ki, hogy a Sync 3.2 vagy 3.4 csak az F7-es térképekkel megy.
-
-
sparta2
tag
Gyári beállítások visszaállítása. Rányomsz a fogaskerekekre (jobbra lent, beállítások) és a menüben legalul. Viszont mindent újra be kell állítanod! Telefon párosítás, stb.. Egy Sync frissítés sok mindent orvosolhat, ha van elérhető mielőbb csináld meg és azt követően a master reset-et!
-
Még nem tudtam megnézni, de állítólag ki kell kapcsolni az auto frissítést, és jó lesz.
Forrás
Kiváncsi leszek.
Valamit varázsolt a kereskedő is a szalonban.
Fék 5x, utána vészvillogó 5x, és még utána a a bal oldali OK gombot is nyomogatta, azt már nem tudtam lefigyelni.
Lehet, hogy ezt is ki kellene próbálni majd. -
Az én maxikámon már másodszor fagy meg a kijelző.
Először a kereskedésben, aztán ma hazafelé úton.
Tankolás után újraindulva működött tovább.
-
nfsu17
veterán
meg esetleg az AA-t és a waze-t add hozzá, hogy "autostart" legyen.
hátha kilövi screen offnál.
de a maps miért működik ennek ellenére, mikor gondolom az is így van alapból...az passz.
túl sok hibát olvasni MIUI témában erről, már 2017-es cikket is találtam.
aztán lehet csak tényleg egy beállítás kérdése.
még azt is írják, hogy hátha a MIUI 11 megoldja. Lehet már azon vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Visszaállt arra, amit megszoktam.