Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqrique
tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Szia!
Feltételezem, hogy a szoftver upgrade két lépcsőben megy fel nálad is.
Amikor elkezdted a telepítést, akkor megvártad míg kiírta, hogy az első lépcső
befejeződött?Ha igen, akkor ajtó nyitás, csukás, de a legjobb, ha kiszállsz, bezárod az autót és várrsz kb 2 percet.
Utána a bebootol a rendszer és kiírja mi a további teendőd.
Valószínű ismét csatlakoztatni kell az usb drive-ot, majd megvárni a második telepítési ciklus
végét.Utána ugyanaz: kiszáll, becsuk, vár, nyit, indít. Ekkor már az új verzió kell, hogy működjön.
Ellenőrizd a jelenlegi sw verziót: settings menü alatt megtalálod.
A térkép telepítése, mint fentebb írtam hosszabbideig tart, nálam több, mint egy óráig tartott.
Midig figyelj a képernyőn megjelenő utasításokra. Ha menet közben vagy, vagy rá időd, hogy egy nyugodt helyen megállj és utána hajtsd végre az utasításokat. A rendszer meg fogja várni.
-
Srácok, valami nem lett kerek a legutóbbi frissítéssel, de a fájlokat már töröltem mindenhonnan, hogyan tudom újra letölteni őket? Az autó majdnem minden indításnál írja, hogy a telepítés még nem teljes. Amúgy minden működik rajta...
A Ford oldala azt mondja minden oké, így a navi telepítőjét nem ajánlja fel, csak a térképét (azt most töltöm csak halál lassú).
2017 Focus, Sync 3, még a régi, nem a 4-es Focusok 3.3-3.4-ese. -
sparta2
tag
Bad68
SkylukosPrivátot írtam mindkettőtöknek az OFF elkerülése miatt és köszi a segítőkészséget!
-
sparta2
tag
Sziasztok!
Ha van a fórumon CARtárs, akinek 1.0 EcoBoost-os, 2015 utáni Focusa van és Budapest III. kerületi vagy környéki, kérem írjon egy elérhetőséget privátban! Előre is köszönöm! -
válasz
JanesKing
üzenetére
Hú... hát biztosan; még nem néztem nagyon utána, fejből most csak az jut eszembe, hogy a kormányon és a középkonzolon a >> (következő szám) gombokat egyszerre kell megnyomni 3-5 másodpercig; ekkor valami diagnosztikai menü jön elő. Még nem használtam.
Állítólag skin-t lehet választani.szerk.:
Tegnapi agyf@sz: eltűnt az első hangszórókból a hang... csak úgy... egyik indításkor hallom ám, hogy nem úgy szól a zene, mint szokott... miaf.sz...
Rendszerhangok sincsenek... érintéshang sincs... tehát akkor hangszóró... b'meg...
Este akkusaru le, reggel vissza.
Működik...
Elég flansziás ez az elektronika. -
qqrique
tag
válasz
JanesKing
üzenetére
Ez hivatkozás nem a Syn3 Updater által készített telepítőkészletre vonatkozik.
Ennek ellenére legyél óvatos. Ha valami elszáll, ugrik a garancia is.
Óvatos úgy lehetsz, ha nem telepíted. Ez okoz némi nehézséget. Sajnos.Nos, a tréfát félretéve. Az updater olyan telepítő csomagot hoz létre, mint amit a
Ford webről tölthettél le. -
válasz
JanesKing
üzenetére
Nem igazán...
A neten fellelhető infók alapján is erős passz.
Több esetben az automatikus frissítés kikapcsolását írták megoldásként, másholl kijelzőcsere.
Aztán simán előfordulhat, hogy néhány hw nem megy az általános sw-rel.
Aztán meg ott van az alkatrészek "pároztatása" is. 4 ugyanolyan hardver egyes esetekben nem működik, részegységeket összecserélve ezeken belül, aztán mindegyik megjavul... ezt kb. a Pentium 1 megjelenése óta van (akkor számtek szervizben dolgoztam, tapasztalatból mondom).Sajna arra kérdésre, hogy az én kijelzőmet a másikba téve mi volt a reakció, arra nem érkezett válasz. Gondolom hivatalosan nem adhatnak ki ilyen infót.
Aztán lehet, hogy tettek fel egy helyi sw-mod-os verziót... aztán attól javult meg...Az biztos, hogy ennyi ideig fagyásmentesen nem láttam még ezt a kijelzőt.

-
JanesKing
csendes tag
válasz
qqrique
üzenetére
https://cyanlabs.net/tutorials/manual-method-update-ford-sync-3/
nekem ezen az oldalon latszik ez az uzenet:THIS WILL NOT WORK ON CARS MANUFACTURED 2020 (MY20), IT WILL “BRICK” YOUR UNIT DO NOT TRY THIS ON 2020 CARS.
(technically it’s fixable with flashing of older calibration and using a older screen but for most users this is too advanced therefore essentially it will brick your unit)Jobban orulnek, ha nem lenne a vegen egy tegla a gepben

elvileg akkor a frissebb terkep van fent, igy csak a sync-et kell frissiteni.
-
-
qqrique
tag
válasz
JanesKing
üzenetére
"cyanlabot neztem, de ott eppen felhivtak a figyelmeme, ha 2020-as az auto akkor ne hasznaljam ezt."
Ezt hol olvastad? Megvan az eredeti szöveg?
Az updaterről ezt írják. A tapasztalataim szerint igaz az alábbi állítás:
'Syn3 Updater will allow you to download your desired version of Sync 3 from the official Ford links and once the download has completed it will automatically prepare the USB Drive ready for you to insert into your car. This application prevents user error from wrongly formatted or partitioned USB drives and will ensure the correct update method is used.'
-
qqrique
tag
A legfrissebb hivatalosan kiajánlott térkép és a szoftververzió fut nálad.
Gondolom az usb használatával van probléma. A 20136 verziónál ez probléma.
Ha elolvasod a #1472 hszt, akkor ott megtalálod a választ:
A Cyanlabs updater segítségével létrehoztam a telepítő készletet egy usb drive-on,
majd upgrade-eltem a 20136-ról 20196-ra.
Mint fentebb említettem a képernyőkép, grafika is jobb lett, valamint megszűnt az
USB drive kezelésének hibája, sőt a fájl illetve zenekeresés is hatékonyabb lett ezután.Tehát:
1. töltsd le a cyanlabs updatert
2. állítsd be a paramétereket
3. indítsd el a letöltést
4. várd ki amíg telepíti az usb-re a vonatkozó fájlokat
5. vedd ki, dugd be és várd meg míg telepítődik.
6 kiszállsz, majd beszállsz és ott lesz az új verzió, ami jobb, mint a mostani -
JanesKing
csendes tag
válasz
qqrique
üzenetére
Sync 3.4 20136
map F9
hardwer szamot nem lattok, de van egy stnc serial numberem: NYCC00R9cyanlabot neztem, de ott eppen felhivtak a figyelmeme, ha 2020-as az auto akkor ne hasznaljam ezt.
ezek szerint nekem csak a sync3at kellene eggyel magasabbra frissitenem, mert neha a zene valatas nem a leg tokeletesebb.
-
JanesKing
csendes tag
Sziasztok!
A menu es a Sync3 rendszert lehet magyarositani? Ha igen, akkor valaki elmondana, hogyan?
Illetve Sync3-t updateltem pendriverol, de sajnos csak 1 db 800 MB-os file-t kaptam, ami mintha nem tartalmazna a terkep frissitest. A Ford honlapjan megcsinaltam mindent, de sajnos a sync3 altal generalt xml file feltese utan nem tortenik semmi
Esetleg valaki jart mar igy? Mit lehet vele tenni?koszi!
-
qqrique
tag
Korábban megjött a hivatalos frissítés 3.4 build 20136. {Focus 4, 2018}
Felraktam, utána feltöltöttem a telepítést nyugtázó xml fájl. Utána nem kaptam meg a Ford oldalról a térkép frissítéshez szükséges fájlokat, így akkor maradt az F7 térkép.
A fordfocus fórumon megkaptam a megfelelő fájlokat az F7-ről F9-re frissítéshez szükséges fájlokat. Köszi NomadND1 !
A telepítés hosszabb időt vett igénybe, kb 70 perc, de sikeres volt. A 20136 sw verzió viszont
nem kezeli hibátlanul az usb drive-ról való hangfájlok lejátszását, valamint a megjelenítés, az egyes képernyőképek grafikája is furcsa az előző, 3.3 verzióhoz képest.A hivatalos weblapon többször ellenőriztem a felajánlott frissítéseket, de azóta sem kaptam lehetőséget a térkép upgrade-re. ÍArra sincs sajnos lehetőség, hogy hibajelentést küldjünk ilyen és hasonló problémákról.
A ver 3.4 build 20136 sw verzió (ez a legutóbb felajánlott hivatalos upgrade) hibásan kezeli az USB drive-okat, illetve az usb drive-ról történő hangfájlok lejátszását.
Egy ideig küzdöttem vele, oszt felrúgtam a korábbi policy-t ( csak hivatalos forrásból telepítek) , a cyanlabs applikáció segítségével telepítettem a 3.4/20196 verziót.
A képernyő képek elfogadhatóak, az usb drive, a hanganyagok keresése is rendben van.Úgy tűnik, most hasonlóan, rendben működik minden, mint a korábbi 3,.3 verziónál.
A keresés funkciók sokkal jobbak, mint korábban. A hagutasítások is hasonlóan működnek, de csak az alapfunkciókat próbáltam ki eddig.A ver 3.4 build 20237 telepítését előkészítettem, de még várok a telepítéssel, figyelem a témával foglakozó fórumokat.
-
Hyena
senior tag
Megjelent a 3.4.20237 melyet sikeresen fel is tettem a sync3 updaterrel.
Ujdonsagot eddig nem vettem eszre es az infotainment track skip gombjat megnyomva tovabbra is 2 tracket ugrik a zene. (pedig ennek remenyeben tettem fel , hogy hatha ez mar nem lesz) -
Skylukos
tag
Köszi, de mire rájöttem, hogy társítsam hozzá a jegyzettömböt, mert nekem alapból nem nyitotta meg a gép! Na mindegy végre sikerült!
Azért az érdekes hogy az update. zip más verzió számú mind az előzőleg feltöltött, konkrétan, előző régi: 2815874627
új: 2815874688
A vezió release mind a kettőnél 3.0.21 és a SYNCGen3.0_3.0.19205_PRODUCT is egyezik.
Az autoinstall.ist fájl struktúrájában viszont van egy kis különbség, és méretben az újabb zip kicsit nagyobb.
Esetleg valakinek van fent ugyan ez, és jól működik neki? -
Skylukos
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Ford.hu oldalon az alvázszám keresés után megjelent egy frissités az automhoz. SYNC3_2815874688_Update, ez vajon 3.0, vagy 3.3, esetleg 3.4 ezt meg tudná valaki mondani? -
fatal`
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Azt mondom csak, hogy, amikor lassan indul (lehet nekem is jelentkezni fog később 10-esen is), akkor húzd ki a kábelt, force closeold az AA-t meg a Wazet és nézd meg úgy, szerintem gyorsan fog indulni.
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Csupa "jó" hír... nekem alig volt időm használni az újat, de egy számlejátszás továbblépeteésre átkapcsolt a rádióra...
de nem mindig, csak néha... ezzel tudnak kinyírni, ha valami hektikusan működik. Vagy így, vagy úgy. Olyan, mint a xiaomi együttható.
Na meg fagy a kijelző, ezért is vittem vissza újra... meg újra... meg újra...
-
fatal`
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
9-es droidon nekem néha ki kellett lőni AA-t és a Wazet is hogy gyorsan elinduljon. Olyan mintha időnként elkezdte volna enni a CPU-t valami a telón.
10-esen még nem volt ilyen, de nem sokat használtam egyelőre.
-
fatal`
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nekem 3.0.19149 van, de AA inkább a telefontól függ. Amikor telefont cseréltem, akkor jóval gyorsabb lett. És most is, hogy frissítettem 10-es droidra 9-esről.
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
nekem a weboldal nem hozott semmit, a ford szervizben meg feltették a 20136-os build-et.
de a térkép frissítését azt majd nekem kell megoldani, mert azt viszont hozta a ford oldala.
"ki érti ezt... ki érti ezt... én nem" (KFT) -
wong kok wah
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nincs külön smax, focus, mondeo, etc.. verzió. A Te fejegységed hivatalos frissítését a Ford oldalán tudod megnézni, letölteni.
Itt -
Hardverhiba nem függ az OS-től.
Persze tudom. De hw-t már cseréltek. Most sw update is volt (mellesleg írtam nekik, hogy mi lenne, ha megpróbálnának egy sw downgrade-et csinálni...)
Akkumulátort is csréltek.Én a helyedben megpróbálkoznék lassan egy másik márkaszervizzel.
Ez már a második csapat. Sajnos az előzőek is csak eddig jutottak, és szét tették a kezüket, hogy nem találkoztak még ilyennel. (Persze biztos, hogy nem gugliztak rá.... különben nem mondanának ilyet, de val'szeg nekik csak a hivatalos ford adatbázisból lehet a kommunikációt kivitelezni)
Keresgélem a jogi hátterét, hogy mi van, ha nem tudják megoldani gar idő alatt a garanciális hibát. -
válasz
Tomka1118
üzenetére
Cseréltek kijelzőt, és a kijelző mögötti vezérlőt is.
És igen, simán feszülhet is, de... de ha újraindítom magát a sync-et (menet közben, gombombinációval), utána jó... (vagy addigra bemelegszik, és kitágul, és nem feszül... vagy mittudomén)
Tehát ez a "legjobb benne", hogy tényleg bármi lehet.
Kissé idegbeteg kezdek lenni (kisfiam eltörte a kezét edzésen - törött a sing- és az orsócsont is)...A Sygic-ot még csak 2 percre próbáltam, de csak annyit, hogy működik, megszokott hangon magyarul beszélt; igaz, a sync mondta, hogy nem a sync nyelve app nyelvi beállítása, ezért lehetnek a hangvezérléssel gondok.
-
Tomka1118
csendes tag
Nem lehet, hogy simán csak feszül a képernyő és a sarka hozzáér a befoglaló kerethez?
Nem ismerem a problémád részleteid, de nekem elsőre ez jutott eszembe.
És miért nem cserélnek érintőképernyőt? Vagy már cseréltek? Vagy?A Sygic nekem teljesen fura, a magyar navigációs hangot vagy nem hallom (normál hang) vagy felolvassa angol akcentussal (speciális hang). Ez utóbbi felolvasást a kocsi saját szintetizálója végzi, nem is a Sygic.
A support meg tanácstalan, nem is értik, mi a problémám...
-
válasz
Teewine
üzenetére
Na, közben megoldottam a Sygic kérdést.
Merthogy val'szeg figyelmetlen voltam.
A Sygic nem AA-n keresztül csatlakozik, hanem Mobile App-on kersztül.
AA-t kikapcsoltam, mobile app megkeres, telefonon kiválaszt, oszt' már indult is.
És a "sima" Sygic, amit még évekkel ezelőtt vettem meg.Más:
visszajött a kisautóm, egy hetet töltött a szervizben.
Több anomália között a Sync3 képernyőfagyása is benne volt a pakliban.
Akkucsere megoldotta néhány hülyeségét.
SW frissítést is tettek fel, most ver 3.4, build 20136 van fent, F8 térképpel.
Több napon keresztül mentek vele, és nem volt hiba.
Ma átvétel után a 2. kereszteződésnél hallom ám, hogy "pitty", és a képernyő lép a settings-re... majd az érintés elhal... Tehát nem sikerült megoldaniuk...
Ilyen ez a pop szakma. -
Hyena
senior tag
Egy erdekes hibat vettem eszre a 3.4re frissites ota.
Ha track skip gombra nyomok a kozepkonzolon , akkor az usb-be dugott pendriverol lejatszott zenek eseten 2 tracket ugrik. (mindig)
Ha a kormanyon levo ugyanilyen funkcioju gombot nyomom meg vagy a kepernyon lathatot akkor rendesen egyet.
A frissites elott nem volt ez a jelenseg.
Valaki mas tapasztalt ilyet, esetleg valami otlet a megoldasra? -
qqrique
tag
A fordfocus.hu / sync3 topicban olvashatsz a 3.4 build 20136 verzióval kapcsolatos tapasztalatokról.
Nekem a korábbi grafikus felület jobban tetszett, de kezdek megbarátkozni az új felülettel is.
Mivel nem áll rendelkezésre infó a változásokról, így a napi használat során fedezed fel az új funkciókat, esetleg bug-ot.Amit elsőre tapasztaltam az, hogy a telefonkönyvben való keresés végre normális, nem csak a kezdőbetűk szerint lehet keresni. Ez hasznos, mivel nem könnyű úgy kiejteni magyar neveket, hogy meg is értse a sync.
Mióta frissítettem 3.3-ról, nem sokat használtam az autót, így továbbiakról nem tudok beszámolni.Furcsa, hogy miután a múlt szombaton feltöltöttem a frissítést nyugtázó xml fájlt, azóta csak azt a választ kapom a Ford weblapon, hogy 'Ön a legfrissebb szoftver használja..." és a térképfrissítésről nem tesz említést.
Nyilvánvaló, hogy ha a cyanlabs sw segítségével telepíted, akkor a térkép probléma nem jelentkezik.
-
Hyena
senior tag
Szerintem megeri igen.
Sokkal szebb az egesz es gyorsabb a mukodes is, tovabba nekem volt egy olyan problemam , hogy nem volt navigacios hang android auto alatt wazet hasznalva ha NEM az android auton rendszeren belulrol hallgattam zenet pl radiot.
A 3.4re valtas ezt is megoldotta, ugy tunik ,hogy a 3.0 nem tamogat valamilyen bluetooth audio protokolt amit manapsag az androidos telefonok hasznalnak. (csak jelzem, hogy mas jarmuvel ugyanez a telefon eddig is mukodott android auto/waze alatt es volt navigacios hang is) -
sarkan
aktív tag
válasz
wong kok wah
üzenetére
Akkor nekem a Sync verzió már nem frissül tovább, de a térkép azért még frissül tovább?
-
válasz
cappa72
üzenetére
Megkértem, hogy ha lehet 2 hét alatt azért legyen eredmény, aztán persze ha van valami baja, az még kitudja mennyi idő, míg megjavítják...
Komolyan nem értem miért kell emlékeztetni őket, miért is vannak és kik is ők.
"Problémát vesz a nyakába" Itt tűrtőztetnem kellett magam hogy ne nevessem pofán és küldjem el valami csúnya helyre
-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Tegnap levegőt venni nem volt időm, így íni se, bocsánat.
Megbocsátva.
Megkérdeztem kicsit emelt hangsúlyal, hogy miért akarja minden szervíz, hogy egy életre elmenjen a kedvem a Ford-tól és hogy még panasszal is éljek?
Na ezután hajlandó volt meghallgatni...
Ez a durva.
Velem is el akatrák játszani az elején, hogy vigyem oda, ahová eddig vittem... levéleben elég szofisztikált fogalmazással vezettem rá őket, hogy bármely fordhoz beadhatom, ja, és a vásárlás helyszinére csak visszavihetem, nem? Azóta olyan, mintha ügyfélként kezelnének.Mennyi ideig lesz náluk előre láthatólag?
automata 1.6 benyás civic
amolyan A-B autónak kiváló -
válasz
cappa72
üzenetére
Tegnap levegőt venni nem volt időm, így íni se, bocsánat.
Szóval már korábban le lett ez beszélve, persze senki sem emlékezett semmire.
Elkezdtem mondani, erre el akart hajtani, hogy ez a Petrányi ügye, miért nem ott reklamálok. (ugye ott volt a motorcsere), hogy ezzel ők egy problémát vesznek a nyakukba.
WTF? Megkérdeztem kicsit emelt hangsúlyal, hogy miért akarja minden szervíz, hogy egy életre elmenjen a kedvem a Ford-tól és hogy még panasszal is éljek?
Na ezután hajlandó volt meghallgatni...
Mondtam hogy ez tiszta sor, de már voltam a Petrányinál, és nem vezetett eredményre a ténykedésük, belőlük többet nem kérek. Mindig a Solymárhoz hordtam az autót, a szerencsétlenség netovábbja volt, hogy a motorcsere sem ott történt...
Bevették, most a szervizes jár majd vele Szadáról a munkába meg a gyerekéért, aztán meglátjuk. Mondtam hogy hajtsák, nem kell kímélni ezt a szart
Csereautó nuku, rá se lett kérdezve
Ezektől meg is dögölhetsz.
Ismerős útján egy automata 1.6 benyás civic van nálam (még a békalámpás). Szarnak szar de legalább autó
-
sarkan
aktív tag
Sziasztok!
2018-as hybrid Mondeo-m van. Az lehetséges, hogy a Sync 3.0 az utolsó elérhető verzió?
A térkép F8-as. -
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Találtam csereautót, holnap viszem be a Ford-hoz a Fókát.
Végül hova tudod vinni?
Csak lesz belőle valami jó. Kiváncsi leszek a fejleményekre.És sajnos hívtak a szervizből, hogy most akkor frissítés és pihentetés után elmentek egy körre, és hát fagy. Viszont az pozitív, hogy azt mondták, hogy inkább hagyjam még náluk, járjunk a végére.
-
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Nemmondod!
És persze megbocsátok.
Én sem hiszek benne, sajnos; szkeptikus vagyok.
Képzeld, én kaptam csereautót...Na peszere a FB csoportban tudnak olyan embert, aki megcsinálta a mod szoftvert, és gyárinak látszik állítólag, és meg tudja szüntetni az ilyen jelenségeket... Csak megint a gyártó hozzáállása... Ilyen dolgokra le kéne csapniuk, nem elzárkózni, meg nem csinálni semmit (kb. ezt érzem).
Van olyan kollégám, aki az egyik robotnak a programját módosította, aztán megkereste a gyár, hogy adja el nekik a sw-t. Milliós tétel volt. -
Hah... és hivatalosan is megjelent az F9 térkép a magyarországi honlapon; legalábbis az autóm alvázszámához.
És mivel a szervizben van az autóm, ezért a szerviz úgy tájékoztatott, hogy új szoftver jelent meg, és akkor az majd megoldhatja a fagyást. Na azért majd kiváncsi leszek... és persze majd megírom nekik, hogy a build számra lennék kiváncsi.
Na, kiváncsi lészek az vala... -
-
pocok1970
tag
A rádió logókat rá lehet valahogyan varázsolni a Sync 3.4-es fejegységemre?
-
htibor
tag
Szia!
Térképfrissítés ugyanúgy működik, mint a 3.3->3.4-re frissítés, csak a csomag mérete jóval nagyobb, 21,6 Gbyte. Nekem múlt szombaton jelezte, hogy van új frissítés, ahogy írtad 883 Mb, felment, riport filet visszatöltöttem, vártam 2-3 órát, hogy a rendszer kellően rögzítse és este ránéztem újból és kiírta a térképfrissítést. F9-es szeptember 12-i dátumúak a fileok. -
farena
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Ford.hu oldalon az alvázszám keresés után megjelent egy frissités az automhoz. Sync 3.3 buil 19052 - ről frissitettem is a leirás alapján 3.4 build 20136 -ra. A térkép viszont maradt F8.
Hogyan tudom az új térképet telepíteni? Ford Sync Downloader programmal lehet csak térképet, vagy a szoftvert is újra kell rakni? -
Tomka1118
csendes tag
Nem tudom, nekem a 19200 is ingerkuszob alatt volt.
Talán gyorsabb valamivel és eléggé átformázták a felületeket is.
Megy az AA és a Sigyc, valamint a FordPass is. -
Tomka1118
csendes tag
Felment a 20196, semmi mást nem küldtem mellé.
Újraindult, látszólag minden beállítás megamardt, még a ForScan állításaim is.
Működik. -
qqrique
tag
válasz
Tomka1118
üzenetére
A telepített rendszerről itt találsz részletes tájékoztatást:
'Settings Menü' (a fő képernyőn alul), majd 'Settings (fogaskerék)' utána
megkeresed a listából az 'About Sync' elemet, majd OK gomb megnyom.
Ezután megtalálod a listából a telepített főbb SW komponensekkel kapcsolatos információkat. -
Tomka1118
csendes tag
Leginkább az alatta felsorolt fájlnevekből lehet kihámozni a verziókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, ráadásul a Ford topikba kellett volna írnom, de mindegy. Egy olyan motortérbe szeretnék benézni, amit még normál karbantartáson kívül nem bántottak!
majd meg kellett allni az autoval, h ujrainduljon

Ezektől meg is dögölhetsz.
Bocsáss meg nekem, de nem hiszek benne.