- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bunda555
tag
Sziasztok!
2018-as Ecosportban SYNC 3, 3.0.20204 verzió.
Mobil appnál nem talál kompatibilis appot, nincs egy ikon sem, pedig a telefonon fut a fordpass, vaze... Ezért a mobilon a fordpassban sincs semmi info az autóról, csak amit a vin alapján talált. Próbáltam S21, S10+ és iphone-nal is, gyári kábellel. Android auto, carplay megy gond nélkül (tudom, hogy ki kell kapcsolni a mobilapp-hoz). Volt master reset, újraindítás, újratelepítés, de nem talál appot. Van valakinek ötlete?Igazából a fordpass-t szeretném használni, de úgy értelmeztem, hogy csak akkor ad át info-t a telefonnak, ha a fejegységen is futattom a forpass appot.
-
XaraX
addikt
válasz
Ulenspiegel #2194 üzenetére
Megoldódott egy másik sd kártyával.
-
XaraX
addikt
válasz
Ulenspiegel #2194 üzenetére
Köszi, írtam neki.
-
_pda_
tag
válasz
seduction3 #2189 üzenetére
Ahhhh, köszi.
Ez nem a korábban linkelt olcsó verzió -
_pda_
tag
válasz
seduction3 #2190 üzenetére
Ha a szervíz intervallumot kell resetelni, azt az autódhoz egyszerűen ki tudod guglizni.
Km nullázó gomb, ha van, vagy pedálnyomás kombináció, gyújtáson.
De ha van diagod, ki lehet keresni a megfelelő témakörben.
Dugd rá a kábelt, és olvasd ki belőle, mit szeretne, vagy hiányol -
seduction3
csendes tag
Egy kérdés. Nemtom hogy a Forscan turkálás következménye, de pár napja van egy sárga villáskulcs ami folyamatosan világít. OK-ra a felugró ablak eltűnik de minden indításnál előjön. Valahol azt olvastam hogy service jóváhagyást/elvégzést hiányol.
Hogyan lehet ezt eltüntetni? Akár Forscan-nal akár egyéb módon?
Kösz -
_pda_
tag
válasz
seduction3 #2186 üzenetére
Ezt a 31-et nem értem, sorry.
Bedobtál 2 Alis linket, ahol 15+shipping az ár.
Ebből azt gondoltam, h onnan rendelted.
A 31e viszont az Amazonra utal.
Szóval akkor mi a beszerzési forrás?
Thx. -
seduction3
csendes tag
Van egy valami ami semmire nem jó hozzá, de a Forscan ingyenes leszedhető és 2 hónap kiterjesztett licensz amivel mindent át tudsz állítani. Alapban semmire nem jó ha nem fizetsz a Forscan-nek.
Gyorsan megjött (1hét) de én vmi fekete péntekes akcióban 22eFt-ért vettem. Most úgy 31ért látom. -
koti
tag
Feltettem a Ford Kuga (2021) kocsimra a legújabb felajánlott szoftot. Feltettem a napló filét. Aztán a térképpel kínlódtam, de szerintem sikerült. Itt a naplófilét nem csinálta meg, de megcsináltam és feltöltöttem. Most egy 4,9 GB-os térképet ajánl újra (Map_9107979598_Update). Ez meg hibásan jön le.
Kell ezzel foglalkoznom? -
_pda_
tag
válasz
seduction3 #2183 üzenetére
Köszi, SW-t adnak hozzá?
Volt valami gond a shipping alatt?
Mennyi idő alatt ért ide? -
vinsz12
csendes tag
válasz
Ulenspiegel #2177 üzenetére
Köszi!
Valószínűleg az lesz.
Kellemetlen meglepetés volt, hogy egy új (nem olcsó) autóba még bele mernek tenni egy ilyen lassú egységet.... -
Ulenspiegel
tag
válasz
vinsz12 #2176 üzenetére
Lehet próbálkozni sok mindennel (pl.soft reset), de úgy gondolom, hogy egy 2022-es autó esetében a szerviz a megoldás.
-
vinsz12
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítéget kérnék Tőletek.
Van egy 2022-es Ford focusom. SYNC 2.5-el.
A problémák:
1. Telefon felvétele az autó kiejlzőjén, folyamatos csörgés mellett 23 másodperc volt tegnap. (a felvétel gomb megynomása után, 23 másodperc telt el, mire kapcsolta a hangot.)2. A telefonos bluetooth kapcsolat 10-ből 8-szor megszakad, majd visszakapcsol. (10-30 másodperc)
3. Az autós kijelzőn a címlistában kereseni, na az katarsztrófálisan lassú. Olyan mintha egy 20 évvel ezelőtti tabot nyomkodna az ember.
A kérdésem a következő: Tudok -e a szoftveren frissíteni, frissíttetni?
Lehet -e bármely módon gyorsabb reagálásúvá tenni?Előre is köszi a válaszokat.
Zoli
-
Pongi1975
tag
válasz
seduction3 #2171 üzenetére
A hivatalos fórumon leírják, hogy ezek koppintások, amik meghibásodást okozhatnak.
-
_pda_
tag
válasz
seduction3 #2171 üzenetére
Ilyenkor azon szoktam gondolkodni, h az Amazonon is ugyan ezt kapom meg valójában?
Van ezzel kapcsolatban valakinek releváns tapasztalata? -
_pda_
tag
válasz
seduction3 #2172 üzenetére
Már telepítettem.
Valóban jobb a DPF adatok olvasásában, mert erre írt célszoftver.
A Torque-ban ki kellene találni azt a PID-et, ami olvassa az utolsó regenerálás óta eltelt távolságot. -
kovlo
csendes tag
válasz
sparta2 #2166 üzenetére
Obdlink EX-ről nekem is jó tapasztalatom van, működik vele stabilan a Forscan, sőt az eszköz firmware-jéhez is jönnek még néha frissítések. (https://www.scantool.net/downloads/updates/obdlink_ex/)
Van mellette Vgate vLinker FD bluetoothos ketyere is (a kocsiban tartva), diagnosztikára, dpf olvasásra megteszi, de programozásra nem ajánlják. -
_pda_
tag
Van valakinek Bp-en működő Forscan, amit meg lehetne tekinteni?
Vagy esetleg belenézne az enyém agyába?
Igazából a DPF àllapota érdekelne, és a regenerálási ciklusa.
Köszi :) -
Pongi1975
tag
válasz
seduction3 #2163 üzenetére
Szia. Most ránéztem, és én nem látok sehol pro-t A fórumon is azt írják, hogy az kamu.
forumAmit javasolnak az az Ex.
forscan.org -
Pongi1975
tag
válasz
seduction3 #2163 üzenetére
Nem tudom, hogy az milyen, nekem csak az EX van. Az teljesen jó.
-
seduction3
csendes tag
válasz
qqrique #2161 üzenetére
Jó reggelt
Megosztom azért hátha hasznát veszi vki.
Sikerült amit elterveztem, 2-3GB-nyi anyagot raktam 1x-re csak a PenDrájvra a SyncMyRide Folderba.
Természetesen az autoinstall.lst-ből "kivettem" azokat amit nem raktam rá. Mégppedig tanulva az elején lévő komment hogyan ment
; SYNC3 - Release - Only for Nav
tehát a pontosvesszőt és egy space-t be kell tenni azon 2 sorok elé amilyen térképet nem raktam a Folderba.
Azért 2 sorkat írtam, mert
Item1
Open1
ezek 1-1 térképhez vagy épp más installálandóhoz tartoznak párban.
Sorszámozást én újraírtam de lehet mindegy neki hogy 4-6 ig hajtja végre. A végén az Options sor mindig legyen benne élően.
Mi az előnye?
Ha csak fél vagy 1 órákat töltök a kocsiban vhová menve 3-4 út alatt az egész állományt fel tudom frissíteni (persze ha akarom Ciprust meg Észak-UK-t meg a futottak még-et mert én ezt nem rakom fel, hisz mikor is megy bárki is Ciprusra autóval???).
Tehát nem kell 2-3 órát ketyegtetni a garázs előtt az autót várva hogy befejeződjön a Sync frissítés, mert ugye megszakítani nem ildomos.
De mindenki úgy csinálja ahogy érzi. -
qqrique
tag
válasz
seduction3 #2159 üzenetére
ha erre van igényed, akkor csináld. nincs más hátra, mint előre!
{ az egyelés kifejezéssel kapcsolatban:
ezt a kifejezést anno, földművelő körökben hallottam a 60-as vagy 70-es évek közepén utoljára.
Az IT szektorban még nem fordult elő, eddig még nem hallottam ezt, de lehet, hogy most kerül ez bevezetésrenos: https://hu.wikipedia.org/wiki/Egyel%C3%A9s }
-
qqrique
tag
válasz
seduction3 #2157 üzenetére
A user's guide bemutatja, hogyan kell reset-elni.
Itt megkeresheted a számodra releváns útmutatót:
https://www.ford.hu/tamogatas/felhasznaloi-kezikonyv?ref=%2F
-
seduction3
csendes tag
válasz
wong kok wah #2156 üzenetére
Azé régen az iGo-val is úgy volt hogy minél több térkép volt rajta annál lassabb volt a tervezés, és a menüben lépkedés is.
Erről a Sync-ről már most sem lehet mondani hogy villámgyors. Mi lesz 4 év múlva 2x ekkora térképállomány kezeléssel? -
seduction3
csendes tag
Még van kérdésem habár itt lehet kicsit OFF mert nem Sync, de hátha segít vki.
A jobb első és bal hátsó ajtóm csak folyamatosan nyomva a gonbot húzódik fel és le is, de felhúzáskor felmegy s rögtön jön is le kb. 1/4-ig. Valszeg akku kivétel miatt elfelejtette a véghelyzetét.
Hogyan lehet megtanítani? Yt-os videon Mondeonal úgy volt hogy szét kellett húzni az ajtón átvezető kábelköteget majd tanítani. Ez itt elég macerásnak tűnik Mk4-nél a széthúzás.
Vmi 5let?
Vagy Forscan v. gyári SW kell hozzá? -
wong kok wah
senior tag
válasz
seduction3 #2155 üzenetére
Nem igazán látom értelmét, hogy miért ne raknád fel az összes térképet. Max annyi, hogy telepítési időt spórolsz. Nem kell félned, hogy "tele lesz a drive" hiszen akik ezeket a térképeket csinálják tudják mennyi tárhely áll rendelkezésre. A régebbiek meg törlődnek mindig. Meg hát azért van a memória, hogy használjuk...
-
seduction3
csendes tag
Kösz, valami oknál fogva ma kb. 3x indultam kiszálltam az autóból és elindult a Bt.
Tehát minden OK, működik.
A Kiegyeselésen pedig azt értem hogy 1xcsak tele lesz a drive rész a sok egyre nagyobb térképpel. Én már most is azon okoskodom hogy az lst file-ból kigyalulom a nekem nem kellő sorokat, és a hozzá tartozó térképállományokat sem rakom a SyncMyRide mappába. Így csak 2-3 GZ file-t rakok fel.
Pl. Map EU Common, Lizenz, Map EU Central, Map EU ext, esetleg a Map EU East.
Aztán semmi. Majd nyáron meg felrakom a South-ot is de az már valszeg akkorra 12-es lesz.. -
qqrique
tag
válasz
seduction3 #2152 üzenetére
Van egy olyan lehetőség, hogy "factory reset" azaz visszaállítás. Keresd meg ezt a menüpontot.
Azt nem tudom, hogy mit jelent az, hogy "kiegyeselni".
Szerintem nincs ilyen opció a telepítési készlet config fájlban, de
a bölcsészkaron talán tudnak segíteni a "kiegyeselés" témakörben ).Komolyabban: a rendelkezésre álló csomagot tudod telepíteni.
Sem '1-eselni', sem 'kiegyeselni' opció nem áll rendelkezésre, ahogy azt én tudom.
-
seduction3
csendes tag
válasz
Bélaaaa #2146 üzenetére
Sziasztok!
A hétvégén felraktam a linkelt hivatalos oldalról aszem a SYNC3.4_22100 verziót.
Ma reggel felraktam a német oldalról letöltött legfrissebb SYNC3.4_22200 verziót, hiba nélkül felment. Ment utána a bluetooth.
Este hazafelé jövet pedig (mivel olvastam hogy az F11 térképekhez már az új hang és logok kellenek) felraktam ezeket:
Item1 = 4U5T-14G422-BAG
Open1 = SyncMyRide\4U5T-14G422-BAG_1644245686000.TAR.GZ
Item2 = 5U5T-14G391-AS
Open2 = SyncMyRide\5U5T-14G391-AS_1644006548000.TAR.GZ
Hiba nélkül felment, de azóta nem kapcsolódik a már rég párosított 2 telefonom egyikével sem. Próbáltam kitörölni a párosítást (gondoltam újrapárosítom) a fejegységből, nem végzi el a törlést sem.
Mi lehet? Mit csináljak?
Van valami olyan hogy Sync reset vagy ilyesmi. Az mire való?
KöszEzután jöttek volna a 11-es térképek.
Továbbá kérdésem még hogy a jelenleg rajta lévő térkép állományokat hogy lehet kiegyeselni? Mert lehet van olyan amit soha nem fogok használni. A 11-esből is csak az raknám fel ami érinthet. -
venom8888
őstag
Ha az auto magyarban van,én kulfoldon. Tudom csatlakoztatni a fordpass t hozzá?
-
venom8888
őstag
Sziasztok. A terkep használata es letöltése ingyenes,vagy van éves díj?
-
válasz
herkulesminusz #2140 üzenetére
Nekem ez az ajtó zárás téma kicsit para, mert mi van, ha nem nyílik, amikor kellene? Pl. balesetkor elméletileg automatikusan nyitnia kell, ha egyébként automatán zárja bizonyos sebesség elérését követően. Amúgy talán csak megszokás kérdése az ajtók bezárása. A fővárosban szoktam csak használni, egyébként sosem. Nekem Sync 3 valamennyi van és nem tudja az automatikus zárást.
-
_pda_
tag
A Forscan -hoz milyen OBD2 adaptert érdemes venni (laptop) , amivel valóban használható?
Köszi
-
herkulesminusz
tag
válasz
wong kok wah #2126 üzenetére
Szia.
Újdonsült Ford Transit Custom tulaj vagyok, 2.5 Sync-el szerelt egységgel, kérdésem, hogy lehetséges-e a HW upgrade, vagyis a képen látható 2.5-ös modult kiszedve, a helyére a 3-as bepattinva működik-e a dolog? (elvileg, mert az autó új, garanciás)Most ismerkedek a rendszerrel, de már látom a korlátait, nézegetem miket lehetne tweakelni egy forscan-al, de gyakorlatilag minden info a 3-as sync-ről szól. Van, ami releváns a 2.5-ös Sync-re is?
Amit szeretnék:
- van ugyan elektromos becsukódó visszapillantó tükör, de nem csukódik automatikusan, csak külön gombnyomásra, pedig elvileg lenne egy menüpont ennek beállítására (nincs), ezt szeretném előcsalogatni
-video lejátszó aktiválása a 8"-os képernyőn
-ajtók automatikus zárása
-Fermata Auto (illetve egyéb képernyő tükröző alkalmazások) nem hajlandóak megjelenni az autó kijelzőjén. Kinginstaller-el, AAStore-al, AAAD-vel próbáltam, de semmi. Próbáltam downgradelni a telefonban az Android Auto-t, de no effect (ismeretlen források engedélyezve lettek persze). Lehet ez nem is igazán a Sync 2.5 sara, nem tudom...
-bármi egyéb lehetséges beállítás, amit 2.5-el működik
- -
-
HGábor2
lelkes újonc
válasz
wong kok wah #2133 üzenetére
Azt menüből is be lehet kapcsolni.
-
pogi1
tag
Sziasztok! Tudja valaki hogy a nagy kijelzőn a Focuson hogyan lehet meváltoztatni a témát úgy hogy újrainditáskor megmaradjon?
-
_pda_
tag
válasz
wong kok wah #2133 üzenetére
Én szívesen kikapcsolnám az Approach light -ot a Connect-ben, baromi idegesítő feature.
-
HGábor2
lelkes újonc
válasz
wong kok wah #2131 üzenetére
Igazándiból nem tudom, milyen lehetőségek vannak.
Kíváncsi vagyok.
Ezért kéne valaki akinek van forscan, és ért is hozzá. -
HGábor2
lelkes újonc
válasz
wong kok wah #2126 üzenetére
Szomorú
Szerinted forscan-t érdemes rádugni az autóra?
Tényleg be lehet vele kapcsolni dolgokat?
Vagy felesleges? -
fatal`
titán
válasz
HGábor2 #2128 üzenetére
Wow, eddig erről nem is hallottam.
De most rákerestem:
The Sync version called Sync 2.5 is called in Ford Sync 3 Light. The difference between both is Ford reduce cost by removing the APIM module and simulating the SYNC 3 directly in the Audit Control Module (ACM)
Eltér a hardware, nem tudod Sync 3-ra frissíteni. -
wong kok wah
senior tag
válasz
MONITORCENTR #2123 üzenetére
Kell egy plusz modul IPMB.
-
válasz
wong kok wah #2118 üzenetére
Ez nem kell a csatlakoztatáshoz?
[link] -
wong kok wah
senior tag
válasz
MONITORCENTR #2115 üzenetére
Lehet. Van is ilyen gyárilag. Első kamera amit gombbal tudsz ki be kapcsolni.
-
HGábor2
lelkes újonc
Sziasztok
Nemrég vettem egy 2019 Focust, amin Sync 2.5 van.
Lehet frissíteni 3-ra, és ha lehet, tudna ebben valaki segíteni Budapesten?
Köszi -
Sziasztok
2021es tranzit Ford sync3 rendszer tolatókamerás....még 1 kamerát tudnék rá csatlakoztatni?
-
sparta2
tag
Szia!
Régebben volt egy hivatalos frissítésem ami hibás volt, szerintem hagyd a fenébe.
A Sync3 v3.0 utolsó verziója a 20204. Nekem F9 óta nem ad frissítést a térképre a Ford, így feltettem önhatalmúlag az F10-et és pár hete az F11-et. Esetleg ebben tudok segíteni.
A VIN szerint változatlanul nincs hivatalos frissítésem.
Csinálj képeket a SyncMyRide mappa és az autoinstall.lst tartalmáról, tedd fel ide vagy küldd el privátba, hátha kiderul valami az összehasonlításából.
Vagy majd wong kok wah megmondja a frankót! -
sarkan
aktív tag
Sziasztok!
A mai napon alvázszám alapján feldobott egy frissítést a ford.hu oldal. Letötltöttem mint eddig mindig, bedugtam az autopa a pendrive-ot, elindult a frissítés majd egy idő után jött egy hibaüzenet, "installation failed". Letöltöttem mégegyszer másik pendrive ugyanaz a hiba üzenet. Most mit csináljak?
Az autó 2018-as, 3.0 sync 3 van rajta 10- es térképpel. -
wong kok wah
senior tag
válasz
wong kok wah #2111 üzenetére
8GB az USA nem navis, az Eu nem navis a 16GB, bocsi rosszul írtam.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
mihi12345 #2108 üzenetére
Sajnos az USA nem navis modelnek 16GB a belső memóriája és RAM-ból is csak 1GB van. Ellenben az EU navis verzióval ahol 64/2GB. GPS antenna mindegyik verzióban van ugyanis vészhíváskor küldi a GPS koordinátákat. APIM modul cserével meg oldható a navi. Keress privátban ha érdekel.
-
mihi12345
csendes tag
válasz
Ulenspiegel #2109 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
mihi12345
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy USA imporot, amiben sync 3 van.
Alvázszám alapján letöltöttem a legfrissebbet, és elképzelhető hogy nincs navigációm, pedig szervíz menüben látja a műholdakat és az aktuális GPS pozíciót is, vagy csak engedélyezni kell.
Magyarítani lehet ezt a masinát?Sync3updater ha a régiót atteszem EU-ra és bepipálom a GPS-t akkor lehet hogy megoldódik minden problémám?
ez az ami a gyári oldalról jött autoinstall.lst
; SYNC3 Consumer Assembly Upgrade - Release 3.0.25 - Only for NonNav/NonEU assemblies.
[SYNCGen3.0_3.0.20204_PRODUCT]
Item1 = HB5T-14G386-THB
Open1 = SyncMyRide\HB5T-14G386-THB.tar.gz
Item2 = HB5T-14G386-TBC
Open2 = SyncMyRide\HB5T-14G386-TBC.tar.gz
Item3 = GB5T-14G386-SC
Open3 = SyncMyRide\GB5T-14G386-SC.tar.gz
Item4 = JR3T-14G391-BF
Open4 = SyncMyRide\JR3T-14G391-BF.tar.gz
Options = AutoInstall
[SYNCGen3.0_ALL]
Item1 = JR3T-14G381-AX
Open1 = SyncMyRide\JR3T-14G381-AX.tar.gz
Item2 = JR3T-14G423-BB
Open2 = SyncMyRide\JR3T-14G423-BB.tar.gz
Item3 = GB5T-14G386-AC
Open3 = SyncMyRide\GB5T-14G386-AC.tar.gz
Options = Delay,Include,Transaction
Köszönöm elére is.
-
oliwire
őstag
Sziasztok.
A cyanlabs syn3 updater működik MacOS-en? -
_pda_
tag
Köszi az infókat.
Az enyém up to date.
térkép frissítésre meg azt írja, h 09.22-re várható, akkor nézzek vissza. -
Annak, akinek nem sikerül frissíteni a térképet:
A pendrájvon ezeknek a fájloknak kell lennie, ahogy a képen látszik:
A DONTINDX.MSA fájl hiányzott a frissítő csomagból, enélkül nem települ a térkép friss verziója. Én a Sync frissítésből másoltam át, mivel ez gyakorlatilag egy üres fájl, de simán elkészítheted egy üres jegyzettömbbel is, aminek a kiterjesztését átírod .TXT-ről .MSA-ra. A pendrájvot ExFAT-ra kell formázni, majd a letöltött fájlokat kicsomagolás után átmásolni ahogy a képen látható.
Mac-es felhasználóknak:
A pendrájv formázását, a fájlok kicsomagolását is Windows alatt végeztem, mert amit Mac-en készítettem, nem fogadta el a rendszer. De a lényeg, hogy a SyncMyRide mappán belül levő fájlokat nem kell tovább kicsomagolni (elsőre nekem azokat is kibontotta az Unarchiver).
Ezeket nem kell tovább kibontani, maradjon így a mappában.
A teljes térképfrissítés nagyjából 3 órát vett igénybe, közben egyszer félidőnél újraindult a Sync rendszer, majd a végén kiírta, hogy a frissítés sikeres, indítsam újra a járművet. Leállítottam, kinyitottam az ajtót, becsuktam, megvártam míg a kijelző elsötétedik és ezt követően nyitottam ki ismét, majd indítottam el az autót. Kicsit még dolgozott, felírta a log fájlt, majd kiírta, hogy eltávolíthatom a pendrájvot.
A frissítést követően a letöltési oldalon az alvázszám megadása után fel lehet tölteni a log fájlt, így a Ford rendszere tudja, hogy a legfrissebb térkép van telepítve, nem ajánlja fel ismét. Érdemes nem bezárni, amíg a frissítés zajlik, így egyből fel tudod tölteni.
Kb. ennyi. Ha tudom, hogy ilyen hosszú folyamat lesz, inkább délelőtt állok neki, vagy valami hosszabb útra időzítem, de most már mindegy. Számolj vele, hogy tényleg eltart egy darabig és eközben nem lehet megszakítani a folyamatot.
-
válasz
TigerCat #2103 üzenetére
Bocs, nem válaszoltam "időben" a kérdésedre... sajnos letöröltem a fájlokat, így nem is néztem meg, melyik volt.
De örülök, hogy neked is sikerül!Én nem járattam a motort, a sync3-nél simán akkuról ment a frissítés.
Aztán felraktam tölteni, és a térképet töltőn, gyújtáson vitte végig a rendszer. -
Igen. Kb. 20-30 perc volt. A térképek már durván elhúzódott. Nagyjából 3 órám ment rá. Végig járattam a motort, néha mentem egy-egy kört, hogy ne melegedjen annyira, de a végére elfogyott a benzin, mert nem tankoltam előtte. Szóval az utolsó 40 percet a benzinkút parkolóban toltam le, nehogy baj legyen.
De sikerült ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest