- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teewine
tag
Én például ezért használok Sygic-et, mert ott szinte naprakész térképek vannak. iPhone esetében már nem csak a Sygic Car Navigation tehető ki a fejegységre, hanem a Sygic GPS Navigation & Maps is. A Sygic GPS Navigation & Maps alkalmazásban például a tavaly decemberben átadott Debrecen és Berettyóújfalu közötti M35-ös új szakasza is megvan már.
-
sparta2
tag
Pár nap átfutása van a dolognak (nekem 4-5 nap volt) amíg feldolgozzák. Lehet, hogy összefügg a navigáció használatától. Igen, tudom, hogy a térkép frissítésnél nincs .xml fájl, de mégis tudnak róla a Fordnál. Nagy Testvér mindent lát! Pár nap után a honlapon a 25 Gb térképfrissítés helyett kapod, hogy a legújabb térképeket használod, így nincs tennivaló.
-
Hyena
senior tag
-
Hyena
senior tag
Bentleyben sincs, Merciben sincs es valoban ferrariban sincs, Lamborghiniben sincs. (sajat tapasztalat)
Szoval nem az auto aran mulik.
Egyebkent az alabbi linken elerheto szaki jo penzert feltelepiti neked az uj terkepet es mar dolgozik a sync 3 magyaritasan, ahogy anno a sync 2et is megcsinalta es telepiti is igeny szerint.
Informacioim szerint jovo ev elejere lesz valamikor kesz a dologgal es utana mar tudja telepiteni.
Erdekessegkeppen elmondom , hogy a ford szoftveret magyar ceg fejleszti, semmibe nem kerulne nekik magyar nyelvet is kesziteni, az ok amiert megsincs annyi, hogy a magyar importor nem rendelte meg.http://www.navigacio-magyaritas.com/
-
Elhiszem hogy zavar de akkor is kicsit nagy feneket gerjesztettél ennek a témának szvsz.
Majd a következő 5.genben már lesz biztos magyar nyelv ami amúgy annyira kell mint egy falat kenyér.
A 6 milliós autóban nincs példát nem értem, lehet hogy egy 70 milliós Ferrariban sincs akkor süllyedjen el szégyenében az is ugye? -
sparta2
tag
Nekem konkrétan azt mondták augusztusban, hogy rengeteg az a 30 Gb és képtelenek letölteni, mert nagyon lassú netjük. Mindenesetre, ha megcsináltam hívjam fel őket és meséljem el, hogyan csináltam, mert nekik fogalmuk sincs, mit is kellene kezdeni a letöltött anyaggal. Egyébként nem kevés idő, ha mindent megcsinálnak.
Kb. másfél óra kompletten.
Tehát, sok sikert a márkaszervízhez! -
fatal`
titán
Miért nem frissíted le otthon? Fél óra az egész, vagy annyi sem. Speciel én nagy előrelépésnek tartom, hogy nem kell a szervízbe futkosni és fizetni a frissítésért.
Valószínűleg a magyar hangvezérlés hiánya miatt nem tud magyarul.
"Meg szerintem baleset veszélyes is. Automata parkolás. Minden utasítást angolul ír, ha nem érted, kocc."
Azért a fékpedál nemzetközi és csipog a radar -
sparta2
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest