- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sparta2
tag
Sziasztok!
SYNC3 3.0 - hoz van új térkép a Ford oldalán, valószínűleg az F13. Akit érdekel, keressen rá az alvázszáma szerint!Map_26177537498_Update
Akinek nem dobja fel, annak itt van egy kis segítség!
-
sparta2
tag
válasz
Jacob Gibbs #2454 üzenetére
Én is a mobilon Google Maps-ot használom, meg offline iGO-t (érdekes, TMC az iGO-n is van), de miért vacakoljak a telefonnal, ha van beépített rendszer nagyképernyőn!?
-
sparta2
tag
válasz
wong kok wah #2446 üzenetére
Bocsánat, benéztem a előzményeket!
-
sparta2
tag
válasz
wong kok wah #2441 üzenetére
Az F13 mióta 48 kB? Nekem a 3.0-hoz is térképfrissítést ajánl fel a Ford, viszont szintén csak 48 kB. A tartalma pedig csak ez: GB5T-14G386-AE.tar.gz
-
sparta2
tag
válasz
attila199207 #2343 üzenetére
Szerintem senkinek sem sikerült, mivel még nincs.
-
sparta2
tag
Sziasztok!
Akinek SYNC3 3.0 van ellenőrizze a frissítéseket a FORD honlapján!
Az új rendszer verziószáma 3.0.23219 -
sparta2
tag
válasz
babkukta #2305 üzenetére
Köszönjük szépen ezt a tanulságos történetet és az idődet amit a kommentre szántál!
Nekem a 2018-as új autó navigációja, olyan autópályát nem ismert, ami már több éve létezett. Egy neves fővárosi márkaszerviz (ahol vettem az autót) a kérésemre, hogy frissítsék a térképeket, azt válaszolták, hogy se kapacitásuk, se tudásuk nincs a kb. 25 GB letőltésére és telepítésére. Mondtam, hogy akkor megoldom én. Erre megkért a munkafelvevő, hogy ha sikerül, menjek már be hozzájuk és magyarázzam el a menetét a dolognak.
Mellesleg az F11-es térképet nem akarta felajánlani az alvázszám alapján a Ford felülete , így megszereztem más úton és hibátlanul működik azóta is. Több mint egy év után kaptam meg hivatalos úton is ugyanazt a frissítő csomagot. -
sparta2
tag
Master Reset (gyári beállítások alaphelyzetbe állítása).
Sajna ezt követően mindent újra be kell állítanod.
Ha csak a telefonnal van gondod, megpróbálhatod törölni a párosítást és újra csatlakozni.
Nekem ezt egyszer csinálta, a következő három frissítés után nem kellett csinálnom semmit, mert hibátlan volt. -
sparta2
tag
Szia!
Régebben volt egy hivatalos frissítésem ami hibás volt, szerintem hagyd a fenébe.
A Sync3 v3.0 utolsó verziója a 20204. Nekem F9 óta nem ad frissítést a térképre a Ford, így feltettem önhatalmúlag az F10-et és pár hete az F11-et. Esetleg ebben tudok segíteni.
A VIN szerint változatlanul nincs hivatalos frissítésem.
Csinálj képeket a SyncMyRide mappa és az autoinstall.lst tartalmáról, tedd fel ide vagy küldd el privátba, hátha kiderul valami az összehasonlításából.
Vagy majd wong kok wah megmondja a frankót! -
sparta2
tag
Sync3 v3.4-hez a 20351 az új verzió! Akit érint és érdekli, az ismert helyeken keressen rá!
-
-
sparta2
tag
válasz
qqrique #1737 üzenetére
"Ha szinkronozom a gps időhöz, akkor a nyári időszámítás szerinti értéket jelzi ki.
HA beállítom, a jó étéket, következő napi indulás után ismét +1 óra."
Fel a fejjel, március 28-tól hibátlan lesz az órád. Hehe...sarkan
A Recent Call - t használva a híváslistában eddig is név szerint kereshettél.
Én szoktam használni a hangvezérlés mellett.Kezelési, Sync3
Recent Call List
A korábbi hívások megjelenítése és egy bejegyzés kiválasztása a listából. -
sparta2
tag
-
sparta2
tag
-
-
sparta2
tag
SYNC3_v3.0.20204
Elérhető már hvatalosan is az alvázszám szerint. Akit érint és érdekli, nézzen utána a Fordnál a frissítéseknél [link] -
sparta2
tag
Sziasztok!
Hallott valaki erről a verzióról?
SYNC3_v3.0.20204 -
sparta2
tag
válasz
19680522jani #1674 üzenetére
Miért? Nem tudod letölteni?
-
sparta2
tag
válasz
wong kok wah #1635 üzenetére
Nos, én nem a térkép adatbázisról beszéltem, hanen a navigációs rendszerről, annak kapcsán, hogy nem érhető el a magyar nyelv, pedig az NNG kft. (iGO) magyar (volt). Az NNG több térképgyártó anyagát integrálja az iGO-ba. Pl. Tom Tom, HERE, ezek szerint a TeleNav, a Top Map-ot pedig megvette azóta NNG a neve.
-
sparta2
tag
válasz
wong kok wah #1629 üzenetére
Persze.
Lehetett egy regisztrálni az NNG-nél régebben regisztrálni a VIN számmal, hogy közvetlenül tőlük kapd meg a térképfrissítéseket, mert rajtuk keresztül gyorsabban érheted el. Egy éve nem néztem rá, mert nem működött. Mellesleg az NNG partnerei között ott van a Ford. -
sparta2
tag
Bad68
SkylukosPrivátot írtam mindkettőtöknek az OFF elkerülése miatt és köszi a segítőkészséget!
-
sparta2
tag
Sziasztok!
Ha van a fórumon CARtárs, akinek 1.0 EcoBoost-os, 2015 utáni Focusa van és Budapest III. kerületi vagy környéki, kérem írjon egy elérhetőséget privátban! Előre is köszönöm! -
sparta2
tag
Telepítettem a hivatalos frissítést (kb. 25,5 Gb). Két részletben történt automatikusan és összesen 80 percet vett igénybe. Sokallom, még egyszer sem tartott ilyen sokáig. Rendszer visszaállítást nem csináltam, mert egyelőre nem találtam hibát a működésben.
-
sparta2
tag
Szerencsére nem volt időm telepíteni az F9-es térképeket! Ma már 25,5 Gb-os adatbázist kínálnak VIN alapján, mert hozácsapták a hiányolt új hangcsomagot is.
-
sparta2
tag
válasz
wong kok wah #1282 üzenetére
Szia!
Neked van esetleg infód arról, hogy miért nem adták ki a hivatalos frissítésben az új Nav Voice változatot(JR3T-14G422-BE.TAR.GZ)? -
sparta2
tag
válasz
wong kok wah #1241 üzenetére
Hát ja, nem ajánlják sem az oroszok, sem a németek az ismert problémák miatt, habár a németeknél mindig van egy, aki vállalkozó kedvű.
-
sparta2
tag
válasz
wong kok wah #1239 üzenetére
"van újabb FW is, de azt elrontották"
Itt a Sync3 v3.0.20045-re gondolsz?
-
sparta2
tag
válasz
wong kok wah #1220 üzenetére
Úgy emlékszem a magyar nyelvet az angol helyére teszitek be. Jól gondolom, hogy ezzel az angol nyelvű hangvezérlés megszűnik létezni? A magyar hangvezérlés meg egy bonyolultabb történet, ha nem tévedek!?
-
sparta2
tag
válasz
wong kok wah #1214 üzenetére
-
sparta2
tag
A HERE (volt Navteq) nem készít navigációs szoftvert csak adatbázist. Pl. Map, Poi, Building, Speedcam. Nekem a telómon térképcserélővel HERE, TOM TOM, NNG adatbázist adatbázist használok az iGO-val. A régebbi modelleken, (ahol SD kártyán van az adatbázis) ha jól tudom még más a rendszer.
-
sparta2
tag
válasz
qqrique #1184 üzenetére
Te is félreérted! A 1145-ben is a cyanlabs-os SYNC3 v3.4 telepítéséről írsz. Régebben konzultáltunk erről, hogy telepítsük, ne telepítsük, vagy várjunk hátha kiadják az F9-es térképet a régi SYNC3 v3.0 rendszerhez is. Most eléhető a 2018 június előtti MK3.5 - höz a legújabb térkép. Én féltettem a garanciámat, igaz te előnyben vagy , mert az MK4 eleve v3.3-as (ha jól emlékszem). Neked kompatibilitási gond nem valószínű, hogy lenne.
-
sparta2
tag
Elérhető a SYNC3 v3.0 - hoz az F9-es térkép (JR3T). Egyelőre nem hivatalos, legalábbis az én alvázszámomra nem dobja ki. Valakinek még az F7-es térképverzióra is azt írja ki, hogy naprakész, pedig a v3.4 - hez már vagy fél éve elérhető az F9. A v3.0 -hoz is 2019.04.10 kiadási dátum tartozik, miért +1 év mire kikerül a köztudatba!?
Ha kell, kirakom az elérhetőségeket! -
sparta2
tag
Én sem tényként kezeltem ezt, ez egy mostanában más fórumon olvasott információ!
Nyilván ezt wong kok wah jobban tudja, (mivel szakértő a kérdésben) így én inkább neki hiszek mint a híreszteléseknek! Meglátjuk, mikor rukkolnak elő 3.0-ra az F9-es térképpel. Tavaly én szeptemberben kaptam meg hivatalosan az F8-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest