- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aki android autot használ, 10-es, 11-es droiddal, továbbra sincs megoldás a google fantastic szar megoldására, hogy csak angolul lehet karattyolni a pi*ával? így elég nehéz egy utcanevet is benyögni neki, vagy angliába vagy az usa-ba akar állandóan elvinni, hogy esne rá egy láda trágya
-
Srácok, valami nem lett kerek a legutóbbi frissítéssel, de a fájlokat már töröltem mindenhonnan, hogyan tudom újra letölteni őket? Az autó majdnem minden indításnál írja, hogy a telepítés még nem teljes. Amúgy minden működik rajta...
A Ford oldala azt mondja minden oké, így a navi telepítőjét nem ajánlja fel, csak a térképét (azt most töltöm csak halál lassú).
2017 Focus, Sync 3, még a régi, nem a 4-es Focusok 3.3-3.4-ese. -
válasz
cappa72 #1429 üzenetére
Megkértem, hogy ha lehet 2 hét alatt azért legyen eredmény, aztán persze ha van valami baja, az még kitudja mennyi idő, míg megjavítják...
Komolyan nem értem miért kell emlékeztetni őket, miért is vannak és kik is ők.
"Problémát vesz a nyakába" Itt tűrtőztetnem kellett magam hogy ne nevessem pofán és küldjem el valami csúnya helyre -
válasz
cappa72 #1427 üzenetére
Tegnap levegőt venni nem volt időm, így íni se, bocsánat.
Szóval már korábban le lett ez beszélve, persze senki sem emlékezett semmire.
Elkezdtem mondani, erre el akart hajtani, hogy ez a Petrányi ügye, miért nem ott reklamálok. (ugye ott volt a motorcsere), hogy ezzel ők egy problémát vesznek a nyakukba.
WTF? Megkérdeztem kicsit emelt hangsúlyal, hogy miért akarja minden szervíz, hogy egy életre elmenjen a kedvem a Ford-tól és hogy még panasszal is éljek?
Na ezután hajlandó volt meghallgatni...
Mondtam hogy ez tiszta sor, de már voltam a Petrányinál, és nem vezetett eredményre a ténykedésük, belőlük többet nem kérek. Mindig a Solymárhoz hordtam az autót, a szerencsétlenség netovábbja volt, hogy a motorcsere sem ott történt...
Bevették, most a szervizes jár majd vele Szadáról a munkába meg a gyerekéért, aztán meglátjuk. Mondtam hogy hajtsák, nem kell kímélni ezt a szart
Csereautó nuku, rá se lett kérdezveEzektől meg is dögölhetsz.
Ismerős útján egy automata 1.6 benyás civic van nálam (még a békalámpás). Szarnak szar de legalább autó -
válasz
Skylukos #1368 üzenetére
Maps-ban ilyen nincs is?!
helyesbítek, nálunk még nincs:
"Unfortunately, the speedometer doesn't seem to be widely available yet, but the good news is we've received reports of it showing up in Argentina, Australia, Belgium, Brazil, Canada, Czech Republic, Finland, Germany, India, the Netherlands, Poland, Portugal, Sweden, Taiwan, the UK, and the US"
Ez egy 2019-es 1 éves cikk. A malmok lassan őrölnek -
válasz
pocok1970 #1355 üzenetére
A Ford Passal tudod vezérelni az autót, látod a pillanatnyi adatait? Csak akkor vannak összekapcsolva, attól, hogy a progiba regeled csak akkor menti le az autó adatait ha össze van dugva vele a telefon és fut a Ford Pass alkalmazás (ha jól tudom).
Ez valami 4. gen Focus vagy micsoda? -
válasz
Tomka1118 #1330 üzenetére
Szia,
Nem és nem
Itthon nem fog neked valós forgalmi adatokat mutatni, sajnos az csak máshol működik (talán USA?!).
A telepíthető waze sem annyira telepíthető, azt hiszem ez a képen még csak az Almás telefonnál működik. Android autonál simán ott van a telepítettek között, de persze nem az alap rendszer alól fut, hanem AA alól. A gyári navit nem tudod és nem is javasolt lecserélni -
válasz
Teewine #1322 üzenetére
Az S20+ jelenleg nem vezérli a felveszem leteszem gombokat AA alatt pl. :P
Nem megy a hangalapú keresés emiatt az új fszom segéd miatt ami minden ilyen próbánál elmondja a magyar szöveget angolul aminek az első lényeges részét nem érted emiatt. Agyfaszt tudok kapni tőle. :) -
-
válasz
Teewine #1310 üzenetére
Semmi
A BMW-é nem rossz, annyival jobb hogy félig maps szerű, azaz vannak benne forgalmi adatok is, 50-60%ban pontosak is, és egész tűrhetően számol érkezési időt is, meg nem tervez olyan rosszul.
Oké a infotainment rendszer a Fordhoz képest egy álom.De majd 20M-val többe is kerül ez az autó mint a Focus
-
Állítólag kijött az F9-es térképfrissítés hivatalosan, majd ellenőrizzétek, akinek még nincs fent.
-
Hang alapú keresés sincs most nálam maps alatt de ez valami Google asszisztens hiba...
-
Focuson most nem megy a gombos vezérlés Android auto alatt, a hang se ment (ahogy írátok páran), de azt egy bluetooth elfelejtés-újrapárosítás megoldotta, bár elsőre úgy tűnt nem. Ez az egy dolog, ami miatt az Apple car playt jobbnak tartom, az 9ből tuti 9 és félszer rendesen működik. Erre a fosra (vagy a telefonra) meg jön egy frissítés és bumm elb*szódik az egész
-
válasz
cappa72 #1122 üzenetére
Szépen lassan , lépésenként. Nem tudom hogy megy egy autószervizben, de a notebook-nál a gyártó felé igazolni kell a hibát. Nálad ez mondjuk pont adva van, nem értem miért ilyen nyögvenyelős, ha az egyik megoldás nem válik meg, rendeljük azonnal a másikat.
Remélem ez már megoldja. A system fault nem lehet, hogy ezzel a szarral függ össze? Vagy hót fingjuk nincs mi az? -
válasz
cappa72 #1089 üzenetére
Dizájn miatt vettem a Focust anno, meg az infotainment miatt (azonnal megörültem, hogy megy az AA és a Carplay, de így utólag már...), viszont most így 2,5 év után szentségelek, hogy egy Astra-Leon-Octavia-i30 is lehet jobb választás lett volna?! Sosem tudom meg...
Csak az Astrára-Leonra ránéztem és nem tetszett... -
-
-
Azzal huligánkodik most a Focus, hogy nagyon ritkán (1-2 havonta) induláskor nem érzékeli az Android auto csatlakozást. Csinálhatok akármit, másik kábel, telefon restart, semmi. Tölti a telefont, de nem indul el a progi. 1 megoldása van: Autó leállít, kiszáll, bezár, vár fél percet majd újra. Nem tudom, hogy a rendszer hülyesége ez, vagy esetleg az USB kábel kezd el halódni, és az okozza. Másik telefonnal is jelentkezett, így azt kizárnám.
-
Nekem volt ilyen Huawei telefonnál, ott szoftver-hiba volt a ludas, általában telefon reset - csak végső esetben - vagy inkább android auto eltávolítás, autóval elfelejtetés majd újra telepítés újra párosítás szokott segíteni a dolgon. Illetve minden progiból a legfrissebb legyen fent. Ha te hívsz, gondolom akkor nincs gond.
-
Ezt még nem teszteltem, reggel jött a szokásos hívás fogadáskor nem hallom a másik felet buli, de a bluetooth eszköz törlése majd hozzáadása az autó rendszerén megoldotta. Kell pár nap mire mindent átnyálazok. A maps kicsit jobb lett, szokni kell hogy az óra jobbról balra került, a vicces az volt, hogy az asszony otthon zenélni kezdett a spotify-on, és az autón is váltogatta a számokat (közben szólt a rádió
).
-
Az új android auto felület most lett felajánlva nekem is, délután igyekszem tesztelni és leírni a tapasztalatokat
-
Wifin keresztül működjön a fedélzeti rendszernek és az appoknak a frissítése.
Ami kizárólag az USA-ban működik az neked az autódban nincs/nem látszik.pl. arra gondoltam, hogy már van Ford Pass, abban szerepel a forgalom figyelése, adatok átküldése a navinak. Na ez itthon ugye nem megy.
-
-
Hali! Sygic megy valakinek android telefonon autó kijelzőn? Nálam semmi, ugye ha kábelen dugom rá a telefont akkor az android auto indul el.
-
Semmi, sokunknak nem csinál. Nem valami kiforrott ez a rendszer, egy oktávét nyomogattam pár hete, és az még nem is a navis okos rendszer volt, de legalább ilyen jó felbontással bírt, és sokkal reszponzívabb volt az egész. Ideje lenne a Fordnak kicsit körülnéznie a többieknél, és most nem a Koreai autókra gondolok...
-
Android auto vagy Apple car play? Android auton belül én a Play Music szolgáltatással vagy a Spotify-al zenélek. Azon kívül... Oké nagyon ritka amikor nincs rádugva kábellel, de olyankor spotify szokott menni, de való igaz, mintha először telefonon kéne elindítani.
Android auto alatt ezzel nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged