Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad68
csendes újonc
Szia!
Minden rendben van! Igaz a második szervizt jártam meg,
itt cseréltek USB portot, és minden jól működik.
Érdekes, az eladó szerviz simán lerázott kétszer is, mondván nekik sikerült minden telóval a művelet, tehát nálam van a baj.itt az utóbbinál össze szedték az összes telót, de semmi.
A fülem hallatára telefonáltak egy mérnöknek, javaslat valószínű a pot, ha nem, csere a fejegység. -
Bad68
csendes újonc
Sziasztok!
A probléma mindig fenn áll, próbáltam megvalósítani a kapott tanácsokat.
A kereskedésben egy hozzáértő a saját telefonját gond nélkül össze hozta az autó fejegységével.
Az enyémmel nem ment nem is értette hol a hiba, ujra telepítettük az AA autó apk. .
Ugyan azt a mi neki van, semmi változás.
Át ültünk egy új autóba össze dugtuk és minden rendben volt simán ment minden az én telefonommal.
Értetlenül áll a helyzet előtt semmi ötlete nincs sajnos.
Még annyi hogy frissítsem a sync et, ez nem tudom megvalósítani,
a Ford oldal alváz szerint azt az infót írja hogy nekem a legújabb van.
Ezek tudatában ötlet esetleg?
Segíthet egy 18093 verzió? -
Bad68
csendes újonc
Szia! Megcsináltam a törlést. ujra párosítottam. Hurrá
gondoltam de nem! már megjelenítette a térképet is tudtam keresni illetve beállítani célt, de el is tűnt annak módja szerint.
Újra próbálva semmi még annyi sem mint eddig. Közben olvasom a tanácsokat, igyekezem alkalmazni, a fejleményekről beszámolok.
-
Bad68
csendes újonc
Üdvözlök minden fórumtársat!
Minap tulajdonosa lettem egy ford C max nak a kereskedésben említették hogy nem fontos a navi az autóba lehet a telefonnal tükrözve használni. A harmadik telót próbálom az utasításoknak megfelelően párosítani de sajnos semmi, a blotus működik, az android autó nem. A telefonon fut az android autó, de a telefont nem látja a fej egység.
hibakódokat mutat a telefon kijelzője ami számomra sajnos kínai. Nem mondhatnám hogy ősrégiek a telefonok, a legöregebb 2 éves.
A Ford honlapján megtalálhatóak azok a telefonok amik kompatibilisek az autóval, a fentebb említett darabok közül az egyik pont benne van sm-j510fn de nem is reagál.
Mi alapján lehet telefont váltani amit biztosan fel ismer a Sync 3 navi nélküli.
Sajnos a kereskedésben sem tudnak konkrét tanácsot adni.
Van itt közületek aki jártas e témában?
Végig olvasva a hozzászólásokat nem egyértelmű a problémám megoldási lehetősége.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kipróbáltuk az aktuális Ford járművekben található infotainment rendszert, mely sokkal gyorsabb elődjénél és az okostelefonokkal is kommunikál.
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest