- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BiP
nagyúr
Sok sikert hozzá. Ad egy elektronikai hulladékot, amit a hulladékudvarban leadni is sok pénz, de 3x kiköti, hogy ő működőképest vár cserébe. Van bőr.
Helyi hirdetés: Profi PC, erős grafikával...
2 hirdetés is, de a képek meg a szöveg nagyon nincs összhangban. Valaki fejtse már meg -
envagyok
veterán
1980-as években nem volt zárjegy, utólag nem kérheti azt a nav.
A dohánybolton kívüli eladással kapcsolatban, szerintem tételfüggő közbelép-e.
Valaki vesz egy karton cigit, aztán a felénél abbahagyja a dohányzást, vagy rájön nem szereti, szerintem eldahatja.
Az innen onnan csempészett cigarettát szokták számonkérni. -
BiP
nagyúr
Csak azért gondoltam, hogy már a válasz _SEM_ érdekli annyira, hiszen csomószor van, hogy ott ülök a gép előtt, gyakorlatilag azonnal válaszolok (privátról értesítést kapok, de figyelem is), de ő meg a kommentje után kilép azonnal, tehát már az 1 percen belüli válaszomat sem tudja olvasni. És csak mondjuk másnap lép be legközelebb.
-
emre
veterán
Csak jó pénzért?
Ha a kihívás is éltet akkor ezt fejtsd meg: -
envagyok
veterán
Ha én elkérem a számlaszámodat, mit adsz meg?
Akkor az eladó még azt se tudta (vagy tudta?) hogy bevitte a vevő a cuccot, akkor derült ki, mikor a vevő kopogtatott a lóvéért.
Lehet vett sok mindent ott már.
Nekem is volt ott több vásárlásom.
Ha most felhívnának, hogy mi a számlaszámom, mert utalni szeretnének, én is megadnám. -
envagyok
veterán
Harmadszor írom le: nem jogos.
De törvény szerint ez ami történt, nem az eladó hibája, és nem kötelezhető semmire se, ő a cuccot eladta, vételárat átvette. Részéről a történet ott véget is ért.
A legegyszerűbb megoldás a világbéke, és a tolvajok csalók kezének levágása lehetne még. Igazam van? És így lesz?Addig egy kis apró, amíg rendeződik a "kis procedúra", hátha valaki erre vágyik.
-
envagyok
veterán
Akkor újra:
"Igen, egy szép ideális világban ez úgy lenne korrekt, hogy a vevőé a pénz.
De igazából ez nem az eladó sara. A bolt és a vevő cseszett el valamit."Hol olvasod itt ki, hogy az eladónak köze lenne hozzá?
Szerkeszteni meg muszáj, mert a telefon hihetetlen mód át tudja szerkeszteni a leírtakat. -
-
törölt tag
500-at érhet.
Egy ismerősöm pár hónapja cserélt le pont egy 4S-t, mert már nem nyitott meg egy csomó oldalt az elavult Safari. Van itthon egy 5S, már ez sem nyit meg sok oldalt. 6S az utolsó támogatott készülék, az alatt semmit nem szabad megvenni, de szerintem már azt is csak átgondolva.
Én is így jártam egyébként, az utolsó 3-4 telefonomat azért kellett a szekrénybe tenni, mert szoftveresen elavultak, amúgy semmi bajuk. -
-
törölt tag
Nem is azért mondom, hogy pénzt kellene rajta tartani, én sem tartok.
Legjobb sztori amikor pesten a Móriczon még kifelé nézett a KH-s gép, és lelopták ismerősöm pinkódját,Ennek vagy 3 éve. Hajnal környékén kapta az sms-eket, hogy .. nemistudom mennyi volt a kezdő összeg, talán 80, 50, 35 , 15 e
értékben megpróbáltak valami külföldi országban felvenni pénzt a bankkártyájáról Malajzia? vagy valami hasonló helyen, mire letiltódott a kártya.
DE röhögtem. Elképzeltem a tolvaj " arcát, ahogy próbálkozik, és még 15 ezer sem volt a kártyán
DD Szóval így összegekben lépkedett lefele, de nemvolt a kártyán pénz.
Majd másnap szólt a KH hogy gyanús tevékenységet észlelt"Rá 2 hétre már nem nézett kifele az automata.
-
envagyok
veterán
"Ha korrekt a cég még lehet hogy benyelik a hibát és az egy két darabos rendelést kiküldi az elárazott termékből a "jóhiszemű" vásárlóknak"
Ugyan már, hol élsz?
Itt Magyarországon ilyen biztos nem lesz.
Sőt már ebből csinálnak maguknak szándékosan ingyenreklámot. Többször odanéznek az emberek, hátha, aztán a végén vesznek vmi rendes árazásút.Tavaly black friday-kor (ami itthon vicc nyugat Európához és az USA-hoz képest) is volt ssd bf akció egy boltban. Képesek voltak azt is lefújni másnap, hogy téves árazás volt.
-
Én azon gondolkodom, mi van, ha az eladónak igaza van, tényleg a Vodkafón nézett be valamit, tényleg hivatalosan mondta fel az előfizut. Akkor a vevő gyakorlatilag egy új telefont akar, mert összetörte a régit.
Hogy miért vitte el buliba? Villogni. ÁjfónX 'ecsém.
Ezen felül továbbra sem értem, ekkora értéknél ki mer használtan venni ilyet, ha köztudott, hogy milyen rizikó van benne (komplett iparág épült az ájfónokra, tag begy szolgáltatóhoz, aláír sol évet nagyon drága díjcsomagra, befizeti a mobilelőleget, ami sok ugyan, de utána a készüléket eladja a nepper, majd eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Pár hónapja volt hasonló sztori, csak ott kettő készülékről volt szó, egyiket tiltották, eladó cserét ajánlott, de közölte, hogy a másikat is várhatóan tiltják, de nem gáz, cseréli azt is. Azzal mi lett?
-
Gondolom amiért megszűnt a "miért bannoltak" is. Senkinek semmi köze hozzá, az érintett meg úgy is tudja.
Több mint tizenhárom évig mindenki láthatta azt a topikot. Szerinted ezért lettek rejtve, mert egyik napról a másikra senkinek semmi köze hozzá farizeus szmájli?Nekünk is sokkal jobb volt, hogy ilyenek nem fordultak elő régen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest