Hirdetés
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Depression
üzenetére
15-20k talán...
-
válasz
koby11h
üzenetére
Sok ilyen van, én is szekrénysort tettem fel, bele írtam a hirdetésbe, szállításban nem tudok segíteni, erre első kérdés, szállítás megoldható, mire felfogta hogy nem, na azóta 2.5 hete intézi a fuvart...
Nyilván nem egyszerű a szállítás, de ha nem tudja megoldani, akkor minek ír...
Végül olyan viszi el most csütörtökön aki konkrétan elutalta az árát (igen, ilyen se volt még), mondjuk ha ez se jönne, az lenne a szép, de az biztos hogy nem fogom vissza utalni az árát.
Amúgy igen, amit mondasz, az a vevő aki jön, néz, viszi, mindenki más csak unatkozik (kb). -
Villanyszerelő az 1 "hiány szakma", a nettó 400 ott a legalja fizu. (ahol nem adnak ennyit, az 1 nagyon szar hely lehet)
Medián ~600 bruttó az reális lehet, persze ennél lehet jóval kevesebbet keresni, Pest és a gazdagabb városok eléggé felfelé húzzák ezt a számot.
A leírásod alapján bérben én akkor komolyabb irodista vagyok (igaz kb. csoportvezető helyettesnek megfelelő pozícióval), és nem Debrecen, ott azért több a fizu mint itt Szolnokon.
-
Amúgy meg ami írásban van azt vissza lehet nézni, így pl. a telefonba nem ezt mondtad történetet ki lehet zárni.
Ezzel egyetértek, és megértem azt amit teszel, csak telefonon gyorsabb sok mindent egyeztetni, nyilván ha olyan dolog merül fel amihez kell az írott szó, akkor megkérem hogy írásban is jelezzen, és ennyi.
Akinek a kell a cucc, az alkalmazkodik, és nyilván az eladó diktál elsősorban.
-
Ha nem jelzed nekik, hogy írásban vagy csak hajlandó kommunikálni, akkor mit vársz?
Bele kell írni a hirdetésbe, hogy írásban adsz infót!
Ha így kérne telefonszámot, akkor megértem amit írsz...Én is az élő szóban történő kommunikáció híve vagyok, jó, van mikor már csak akkor mikor indulnék a cuccért, előtte felhívom az illetőt, biztos ami biztos, hogy tudjam mit várjak.
-
Szarul volt felrakva, (egyik láb el volt hajolva) meg a kártyát nem lopták ki, hanem átvert
A házon belül annyi jel volt a hűtőnek, hogy neki baszódott a memóriának (egy csík a memórián), illetve így a felső lefogató pöcök megtört.
Ha kártya lett volna benne, az tuti kuka lett volna, más nagyon törékeny nem volt ami tönkre tudott volna menni...Sok olyan apró baromság volt, ami a mondandóját erősen megkérdőjelezte.
-
válasz
blp85
üzenetére
Nemrég jártam úgy (Hardveraprós tag), hogy a proci hűtő leesett (elvileg a szállítás során), persze belül nem volt becsomagolva a gép, szétbaszta az egyik memória foglalatot, a lefogató részét.
Ami a poén, hogy ez lett volna a legkisebb gond, mert volt benne 1 videokártya is, ami ideérve már nem volt benne, a feladó által meg az jött, hogy azt kilopták, és a proci hűtőt is akkor baszták le...
De még ha csak az lett volna, az alaplap eleve alapból sérült volt, a ház hiányos, és sérült is volt (a hátsó részen a háznak a táp bekötése le volt vágva, biztos egy Packetta futár majd azt bontja meg)
Szóval kártya hiány, sérült és hiányzó ház, a dobozon nem látszódott mi lehet benne, biztosan majd poénból ezt nyitják ki, lopjuk ki belőle a kártyát, szedjük le, feszegessük le a proci hűtőt, vágjuk le a ház tápkábelt hátul, de a benne lévő procit, ami a legnagyobb érték, már nem szedjük ki...Ha normálisan be van csomagolva a gép, belül is!, akkor eddig mindig baj nélkül ért oda a gép, egyéb, amit feladtam.
Nyilván a szállítás során az így becsomagolt cucc sérülne, és azon látni külsérelmi nyomot, az iránt ne a feladó legyen a hibás!Szóval a gondosan becsomagolt cuccra a feladás és érkezés során történt sérülésre nem vállaljon már senki mint eladó felelősséget.
-
válasz
Trailblazer
üzenetére
Azért van 1-2 nap átfutás az utalás között, mire a célszemély megkapja az összeget.
De igen, legalább annyit jelezhetett volna, hogy ír hogy mi újság, hogy vette az infót, 1-2 napon belül jelentkezik ha nála nincs jóváírás.
Amúgy meg nálad hiába reklamálna, mert ő a Futárszolgálattal van szerződésben, nem veled!
Illetve veled is csak a Futár szolgálat van szintén kapcsolatban, szóval addig semmit ne utalj amíg onnan nem jön "Infó" ... -
Na, jelentettem, és törölték a hozzászólásokat
Van remény... -
Tele a hócipőm hogy a Facebook Hardverapros csoportban kötözködni járnak, jó lenne ha ott is lehetne bannoltatni a tagokat, mert amit művelnek ott egyesek, kezdem unni!
-
Egy ideje nézegetem, de egy 14. generációs gép (i3-14100F) bruttó 110 újonnan, mi a franc?
Használtan meg többe van, az szép azért
De innentől kezdve hogy lehet eladni a 3-5 éves (pl. 10. genes i5 vs. 14. i3) gépeket többe mint a bolti bruttó ár? -
-
Írnak az emberek, aztán jó esetben látják, megnézik amit írsz nekik, de aztán a nagy kuss.
Mi a franc van a levegőben?
És ez a Hardverapro, nem Marketplace... -
-
válasz
Armagedown
üzenetére
Ez már Retro, Old Timer, azért ennyi az ára...
-
Ha olyan lenne, hogy eladok valamit, de cserébe másért, akkor is kell bizonylat?
-
válasz
qnadam
üzenetére
Nincs azokkal a gépekkel baj, pláne ha DDR4 memóriával van már, de egy 10 éves gép ne kerüljön már 100-ba...
Brand gépek, mint a tiéd is meg más tészta. Mondjuk kérdés hogy 32 GB DDR3 vagy 16 GB DDR4 van benne, ami végülis 1-1?
myckey: Jogos
Pikari: valamikor drágán vette, és próbálja kevés bukóval eladni, azt meg nem nézi hogy ma meg már olcsóbb az új... (kb mint a számítógép). Amit ma láttam reggel, i5 7. genes i5 + 1060 6 GB és 150-be próbálkozik, hát persze
) -
Hülye kérdés, és gondolom sokan feltették, mi a f@szt keresel még ott?
Ennyire nincs lehetőség arra?
Állami cégnél vagyok én is, ilyen csoportvezető helyettes (hivatalosan csak alkalmazott) és 600 a bruttóm, és jön majd még 5% béremelés júliustól. És ezt se sokallom bár nem panaszkodom, mert vidék (megyeszékhely) -
válasz
koko52
üzenetére
Hát a nettó 600 ma már nem igazán sok, pláne ha hiányszakma.
Jelenleg bruttó 600 a fizum (és félévkor 5% emelés még várható), plusz van évi 450 caffetéria, meg apróságok, és ez egy vidéki megyeszékhely, és ezt se nevezném jónak, csak elmegy fizunak (beosztottként).
Amíg itthon dolgoztatni tudnak éhbérért, mert sokan kiszolgáltatottak, mert kell a pénz, még ha az kevés is, addig ott változás nem nagyon lesz. Ha találnak embereket, akik a minimálbér környékén elvégzik azt, amit máshol dupla annyiért se hajolnak le, addig ott magasabb bér nem lesz, mert minek adjanak, ha találnak embert rá kevesebb pénzért is... Ördögi kör ez, és kiút csak úgy lehetne, ha egységesen mondanák rá a emberek, hogy bek@phatjátok annyi pénzért, és találjanak valakit (nyilván akkor van értelme ha senki se megy el annyiért). -
Mi van már megint a használt piacon, mindenki csak eladni akar drágán, venni meg, hagyjuk is.
Olyan árakat látok, újként nettó áron olcsóbban meg lehet venni azokat a gépeket, mint amennyibe adják sokszor használtként mindenféle gari nélkül... -
válasz
Armagedown
üzenetére
Ebből nem derül ki mikor lett telepítve, csak az hogy régi a verzió
-
válasz
SUPREME7
üzenetére
Azért 3* leírja hogy legkésőbb holnap, ma feladja, aztán eltelik 8 nap közben..., nem, nem reagálod túl!
Legkésőbb holnap adja fel, oldja meg, nem hitegetek senkit napokon át, többször is.Arról nem beszélve, hogy tegnap próbálkozott feladni, de nem sikerült, hát akkor ma miért nem ment máshová ahol sikerült volna feladni?...
Remélem happy end lesz, és ha valóban úgy van ahogy írja, akkor is felmerül hogy valami nem ok. -
A gép piac most kissé halott, volt 3 gépem, 1 hónap alatt semmi se történt.
1,5 hete a hétvégén mind a 3 gépemre jelentkeztek, sőt plusz 1 úgy, hogy azt délelőtt vettem meg, késő délután tettem fel, estére foglalták azt is.
Hektikus az egész, nagyon sokan vannak akik a reális értéke felett (4. genes i5 + valami kártya 100-ba pl) próbálja eladni, keresve a balekokat.
Vagy nincs pénz most erre, vagy kivárnak, jön a karácsony...
Igaz most 1 kollégám is keres komplett gépet, meg 1 osztálytársam is megtalált, aztán hogy mi lesz. -
Nagyon beállt a használt piac, legalábbis ezt látom, boltos ismerős is panaszkodik.
Biztos a karácsony előtti rápihenés eredménye...
koby: kedves Aladdin, felnőttet elbír? lenne róla úgy kép?
-
válasz
Trailblazer
üzenetére
Posta üzleti csomag, másnap (munkanap) ott van.
-
válasz
Rowon
üzenetére
"Üdvözlöm, szeretném a terméket Foxpost csomagszolgáltatással megrendelni, Önnek semmit nem kell tennie, a futár átveszi a csomagot..."
Az email címed kell neki, amire egy csaló levelet küld, melyben lesz 1 link, ami 1 hamis oldalra visz, ahol a bankodat kiválasztva arra hasonló oldalra visz, és kéri a belépési adataidat, mintha a tényleges oldalon lennél... (és van aki megadja!)
-
-
Az tény élő szóban sokkal gyorsabb megoldani a dolgokat, viszont írásban meg jobban van nyoma.
Amúgy mi ez a nagy sértődöttség mindenki részéről (nem csak rátok értem), mindenki olyan "barom" már, 1 "rossz" szó, és elpattan a húr, ez vált általánossá mostanában. Nagyon nagy bajok vannak, nem ártana lazítani az embereknek, és mindemellett a belső feszültségeket kiadni, de nem annak aki ezt nem okozta.
-
Másnál is megszűntek a kamu ad meg az e-mail címed érdeklődések?
Pár hete semmi ilyen, ami nem baj
-
válasz
fatpingvin
üzenetére
Gólyszivasalós, de már meghalt, mondjuk nem kár érte (ÉKE)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
, igaz eddig se Hardveraprón mentek el a cuccok, de most mindenhol csend van...