Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Yettel topik
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
Ez votmá?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
FoLey-v
addikt
Akkor vótmá csak már rég nem jártam erre.

-
FoLey-v
addikt
Pl. Metro Exodus high.ultra beállításon a volt R9 290-em tudott produkálni és azért az erősebb. Egy i7 860 okés jó cpu volt még akkoriban,de nem hinném,hogy annyit kitud pumpálni,hogy így vigyen.
Fehér Farkas Évente elég pasztázni.

Trailblazer Az legyen a legkisebb gond,azon még kenyérpirítón is elfut.
-
-
FoLey-v
addikt
válasz
kenwood
üzenetére
Hát abba a silány házba bemered rakni? Ne legyél már te is ShadowWarrior. Az a cucc jobb gépházat is megérdemel. Mellesleg miért nem Ryzent rakatsz össze?
Tápegység is jobbat érdemelne legalább gold hatásfokút.csicso82 Sosem követtem az ilyen extra,fails infókat. Én inkább a teljesítményt nézzem a fogyasztást meg letojom.
-
FoLey-v
addikt
40 rugó kibontva és kitudja még mi lehet az a rejtett információ?

Én vettem akciósan Thomson 32HD5506-t 45 rugóért.
Nemtudom milyen tipus,de ha 32HD3306-os,igen azt írja nem internetes akkor 40 rugóért nem éri meg.
aprokaroka87 Szerintem smart lenne,de ez nem az ha internet/wifi nincs benne nem?
-
FoLey-v
addikt
Csalós topic unlockolva van.
-
FoLey-v
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ezt a képet én sem láttam. Lehet Norman üggyel kapcsolatban van ez a kép. Bár aki megtette az már saját hibája és nem a PH!-nak.

-
FoLey-v
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Én sem értettem amikor írt. Csak azért írtam ide,mert géphez kapcsolatban reagált gondolom a haverja. Tudod ha már nem vagy okos a géphez akkor személyeskedünk.

Normannal kapcsolatban: Ennek sem volt értelme a topic zárásnak. Topic nyitás meg kérdéses majd az egyik modi megmondja miért kellett és majd mikor lesz újra aktív.

Ennek a normannak már börtönben kéne lenni. -
FoLey-v
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Írták páran hogy mi ez a sok felesleges cucc benne.
Reggel jött valami gyerek és az is belém kötött mit okoskodok egy 300.000ft-os autóval.
Meg kezdjek el dolgozni a rabszolgamunkát a gyárban hátha 3 év múlva lesz zsé jobb autóra,lúzer vagyok meg megsem kellett volna születnem és stb.
Kár hogy az eladó kitörölte a posztját.
A gép teljesítménye nagyon fail infó meg drága sok felesleg csiricsaré. Mondhatnánk csalásnak.
Trailblazer Gondolom azért zárta a topicot hogy ne tudjunk neki írni és ne legyen ebből sok hsz-es felháborító vita.
-
FoLey-v
addikt
Azt írja,hogy jelenleg nincs benne csak vele jár.
De az a vicc hogy odaírtam hogy eléggé fails az infó mert az én gépem tudja ilyen beállítással és még engem nézz hülyének.
csicso82 Te sem hiszed el hogy Forza Horizon 4[Ultra+High+1080p]: Min FPS:~45 Átlag FPS:~60+ meg PUBG[Ultra+High+1080p]: Min FPS:~30 Átlag FPS:~50 a drágalátos RX550 ilyet tudna produkálni.

-
FoLey-v
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Az jó belső.
Enyém sajnos cwt belsős volt. -
FoLey-v
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Jóféle táp kivéve az első szériás. A második szériában volt a legjobb bél benne. Nekem Berlin 630W volt,de lecseréltem CM G650M-re.

-
FoLey-v
addikt
válasz
Silεncε
üzenetére
Engem is átvert egy illető még jó pár évvel ezelőtt. Szülinapomra szerettem volna meglepni magam 500GB HDD-t. Mit kaptam? Egy kattogós HDD-t ami mostanáig is ittvan nálam meg 10k ft. Mondtam neki hogy költse gyógyszereire a pénzt meg a kiscsaládjára. Azóta óvatosabban és megfontoltan vásárolok. Tanulni kell a hibából,mert magamnak köszönhetem hogy egy újoncnak hittem.
Roaming Utánvét sem a legjobb megoldás lásd a fenti esetben,pénzem bánta meg a szomorú születésnapom.

-
FoLey-v
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Khmm kutyát akart írni csak szerencsétlen nemtud írni.

-
FoLey-v
addikt
Youtubon valóban buta ember másnéven Yaboku.
KFC-ben dolgozik szakácsként. Olyan isteni dumákat lenyom,hogy csak lesek. Ő egy isten,mindenki idíóta meg senki. Annyit tudni róla,hogy egy fogyatékos és valótlant állít. Ha kértek még erről képeket jelezzetek. UI.: Jah és rendőrséggel fenyeget engem,mert a kamu barátnője fb képeit googleról szedtem ki,hogy onnan lopta.

-
FoLey-v
addikt
Hogy legyen kis kacagás is.
[link] -
FoLey-v
addikt
-
FoLey-v
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
RX 570 8GB? Hát nekem annyival jobb,hogy +4gb vram meg kevesebbet eszik,de ha 45k alatt kapható lenne(persze használtban) akkor beruháznék,mert R9 290 teljesítményével sem vagyok csalódott.

FX árak valóban nevetséges használt árban amikor majdnem újonnan kapsz...
Szerencsére anno haveromtól vettem meg 12+2k posta-ért. -
FoLey-v
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Én is nézegettem a vga kártyák árát. R9 290 is már harmincvalahányért megkaparinthatod. Az RX 580 8GB-ot nézegettem,de nemtudom annyit megér váltani,pedig azok is jó árban vannak. R9 390-re meg értelmetlen meg eszik.
Az a vicc hogy 570 és 580 közötti árdiferencia minimális.
-
FoLey-v
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Fiatalok akik hóban faroltak,drifteltek a suzukival. Az autót sajnálom...

-
FoLey-v
addikt
Kinek kell talicska?

Trailblazer Hát nemhinném vagy ha szerencséje van az illetőnek akkor egy balekot fogott ki.

-
FoLey-v
addikt
válasz
dvdbackuper
üzenetére
Gondolom azért akar fiókot verni,hogy a hírdetésben tudjon átkúrni néhány vevőt...

-
FoLey-v
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
De lehagytam,de már törölte sajnos sry.

-
FoLey-v
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Látod sokan nem értik mit akarnak elpasszolni. Jó de ez fb csoportokban fordul elő a legtöbbször.

Amikor sokan nemtudják elolvasni hogy milyen márka csoportba merje feltenni a hírdetését és közlik hogy rossz helyen kopogtat vagy viccelődnek. Amikor beadja a sértődékenyt elkezd személyeskedni.

-
FoLey-v
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Inkább normális adminok,modik kéne a fb csoportban és akkor nem lenne ennyi sunyi agyhalott hírdető.
Amikor jelentkeztem erre PC Játékok,Gamerek, Minden ami Informatika! csoportban modiként akkor írtam is neki,hogy munka miatt nem mindig tudom figyelni,de értek a dolgokhoz. És nem fogadta el,mert éjjel nappal kéne ott lenni. Bezzeg a taknyos kölköket meg felveszi és fele sem ért hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen házat vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel topik
- Home server / házi szerver építése
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)