-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BiP
nagyúr
válasz
Top cat #87946 üzenetére
Akkor panaszt teszel, és számonkérheted, hogy hol a csomagod. Aláírással úgyse tudja igazolni, hogy átvetted.
(bár sokszor ez a kézzel aláírós szar is mindenre hasonlít, csak az aláírásomra nem).De amúgy bátrak ezzel a könnyelműséggel a futárok is meg a vevők is, elég bizalmi dolog.
Mert ha valaki bunkó, akár azt is megtehetné, hogy átveszi a csomagot, majd utána reklamál, hogy nem kapta meg. futár szava a vevővel szemben. -
BiP
nagyúr
válasz
Top cat #87920 üzenetére
Köszi, megvan. (dokumentumok, azon belül értesítők).
Itt van a tavalyi is. Csak azt nem verték nagy dobra. Meg ezek szerint csinálnak havi számlakivonatot is azóta. Juhé.A lényeg: rossz így egyben látni az összes bankszámlakiadást. (1 év alatt 21e Ft a banknak + 14e a tranzakciós illeték az állambácsinak)
De legalább kiderült, hogy nem minimum plusz, hanem a bővített pluszban vagyok
Ebben már havi 3-3 ingyen tranzakció van, nem csak 2.
De mivel mindent elektronikusan intézek (vagy csoportos beszedés, vagy átutalás), ezért elég sok tétel adódik össze csak a havi kötelezőkből is. (QR kódos csekkbefizetés nyilván ingyen van, az nem számít) -
-
berek21
őstag
válasz
Top cat #87752 üzenetére
Erről van egy sztorim.
Grazban, a Magna gyárban készül a G osztályos Mercedes. 12-ből 9 darab AMG verzió. A G63-as egy szívó V8-as motort kap.
Egyik ismerősöm ott dolgozik, és a végellenőrzés a munkája. Mindegyikkel szoktak egy kört menni tesztpályán, és országúti + autópálya forgalomban. Időnként ha olyan volt a rendelés, végsebesség tesz is van. Volt olyan hogy 200 km alatt 100 litert evett a verda. Azt mondta, hogy az volt élete legjobb csapatása. -
-
-
-
-
-
-
koby11h
őstag
válasz
Top cat #82910 üzenetére
Nem elírás...
ahogy eléri a "kacat" a 3 darab A4-es fénymásoló papíros doboznyit akkor rögtön jön a duma, hogy "Ez a sok kacat meg mikor tűnik már el innen???"
Majdnem elfér három doboz az asztal alatt. Jön az ősz, sok családi és egyéb ünnep van ilyenkor. Már eladtam több mint 1 doboznyit, szóval már nem látszik csak ha leülsz az asztalhoz...
De a Sun Ultra meg az ágyneműtartóban van jelenleg, szóval most szabadulok az apróktól, aztán jövő héten felrakom azt is ha találok valami videokártyát bele. Azt még nem is tudja
Persze oka volt annak, hogy én húztam át vasárnap az ágyneműt... -
Faterkam
addikt
-
fatpingvin
addikt
válasz
Top cat #82271 üzenetére
ez is tipikus. én gmailt használtam sokáig, aztán elegem lett belőle hogy használhatatlan és váltottam protonmailre. ugyanaz a cím csak más a domain, de még így is van hogy látom ahogy az ügyintéző reflexből elkezdi írni hogy gmail. ilyenkor fel szoktam rá hívni a figyelmet hogy nem eszik olyan forrón, megadhattam volna a protonmailes vagy az egyetemi címemet is.
-
-
-
BiP
nagyúr
válasz
Top cat #82271 üzenetére
Ilyen is volt, amikor kiderült, hogy citromail-es cím, (amit elfelejtett közölni az illető) de gmailként írták be, így nálam landolt.
De a leggyakoribb az, amikor van még valami, csak azt nem írják oda. Vagy nem is ad meg emailcímet, és név alapján bepróbálják.De, amúgy a google engedi regisztrálni. Anno én magam is be tudtam regisztálni magamnak a pontot tartalmazó címet, de mivel azt nem használtam, egy idő után felszabadította a gmail, és más meg beregelte magának.
Régen utánaolvastam, ez "hivatalosan" ilyen, de ez így nagyon fos, hogy így működik, nagyon nem szabadna. Azóta meg már GDPR is van.
Asszony emailjében van pont, ki tudja, ki kapja még meg az ő leveleit, és azok közül melyikeket. (ő meg pl. pont nélkülieket szokott kapni néha) -
koby11h
őstag
válasz
Top cat #82029 üzenetére
Túl feketék voltak... annak is örültem, hogy elhúztak. Amit hoztak annak lyukas volt a tartálya és a szelepe is rossz volt, le lett ejtve.
A matrica az gyári volt és nekem évek óta rajta volt, a hátára rá volt írva a nevem alulra, hogy családon belül ne keverjük össze mert apám sem igazán vigyázott az övére, de általában a tisztábbat vitte el
Illetve a tartály teteje volt megjelölve még, az a jelölés is hiányzott.
Megmutattam a fotókat és elmentek, azóta nem láttam Őket és ez nekem így elégMás az is aminek van sorozatszáma, vagy jellegzetes az állapota. De még ott is mindenhonnan fotó, ki tudja mikor törnek le egy ellenállást, vagy hajlítanak el egy lábat véletlenül, vagy hozzá nem értésből...
Laptopot is ha elviszi olyan aki már vett pár dolgot, akkor is mindig kikötöm: szoftveresen nem barmolja el, külsérelmi nyom ne legyen, hdd/ssd max hőfok ne lépje túl a mostanit, ne másoljon rá x100 GB-ot... és ha nem tetszik akkor visszaveszem.
-
-
-
-
-
envagyok
veterán
válasz
Top cat #81761 üzenetére
Hidd el, észreveszik.
Egyik ismerősnél volt egy láb elhajolva, gariztatás előtt elvitte egy mesterhez, hogy igazítsa meg.
Még én se vettem észre utána.
Ezek után elutasították a garit, nagyítóval nézték végig a lábakat.
Kb 3 perc, és erre hivatkozva lehet a legkönnyebben elutasítani a garanciális ügyintézést.
Minejk vesződjenek, neadjisten bukjanak, ha pár perc nézegetéssel el lehet hajtani a kedves ügyfelet? -
-
-
opr
nagyúr
válasz
Top cat #81452 üzenetére
Ez egy nagyon, nagyon nagyon aljas gif. Megerdemelned, hogy valaki lagyan felhejezzen miatta egy cso - kizarolag a meglelelo viszkozitas elerese erdekeben - eros pistaval alaposan megkent csemegekukoricat neked oda, ahova a nap sem sut.
Rendesen kinozza az agyam, hogy sose er le a rohadek.
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filmvilág
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest