Hirdetés
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Te tudod
-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Nem a face, csak a Marketplace.

Én veszítettem, mert anélkül nehezebb eladni. -
válasz
Atomantiii
üzenetére
"előbb simán azt hittem, hogy emberrel van dolgom."
Nagyon nincsenek még azon a szinten. Amúgy nem botok ezek, sima csalók valahonnan Afrikából.
Nap közben aktívak, ha este adsz fel valamit, akkor 1-2 jön csak.
Ha beszólsz nekik, akkor rád uszítják a profiljaikat, hogy jelentsenek, és jön a tiltás (szóval ne szólogass be, ha csaló ír, akkor jelentés, kilépés a chatből, törlés). Ha bot lenne, akkor nem lennének érzelmei.@koby11h :

@Cs1csó : Hobbielektronika.hu, Vatera, ilyesmi. De különben a legtöbbje fele annyi eléréssel sem rendelkezik, mint a MP.
Ebayen lehet még eladni, nagyon ritkán visznek valamit, de akkor jó áron. -
válasz
Atomantiii
üzenetére
Ezeket bőven lehetne gariztatni, ha olyan a gari,
Nekünk a dy-kra sima onsite van, a Dödöllékre meg törés- beázás- minden fullextra.
Ezért az előbbit leönteni meg összetörni szokták, utóbbiak meg simán csak elromlanak
-
BiP
nagyúr
válasz
Atomantiii
üzenetére
Na, én meg ugyanez, csak pepitában.
Vettem alaplapot, személyes átvétel, rajta volt a kupak, nem érdekelt különösebben, megbíztam az eladóban.
Aztán otthon derült ki, hogy 1-2 láb furán állt. Panaszomra természetesen nem reagált. (Gondolom ő is azt gondolta, hogy én csesztem el. Vagy tudta, hogy nem, azért...) -
törölt tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Az én csomagom 2022.11.10-én fog megérkezni. A gond csak az, hogy ez már elmúlt, időgépem meg nincs.
-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Az oszt egen!

-
F.E.K..
senior tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Add el a hirdetőnek
-
KROK640
nagyúr
válasz
Atomantiii
üzenetére
És ebben az a legdurvább, hogy ezután lehet h elsírja az ismerőseinek, hogy ma is egy micsoda olvasni sem tudó barom írt rá... és egy pillanatig sem érzi a felelősségét a dolgokban.
ha helyben van és nincs messze, szerintem menj oda személyesen, Legfeljebb a végén, illedelmesen megjegyezheted építőjellegű kritikának az észrevételeidet. Mikor már a kocsiban ülsz ... -
cof
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Ki van írva, hogy szilva, alma, kajszibarack fák vannak.
...
Erre visszaírja, hogy meggy az nincs...Dehát nincs is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Szerintem ők nem tudják, hogy adott gyümölcsön belül vannak eltérések

-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Két hete péntek délután rendelt motyót szombat reggel leszállítottak a boxba. Most a szerdai csomagnak se híre, se hamva... Qrva meleg van, tuti leégett útközben a mikrobusz

-
KROK640
nagyúr
válasz
Atomantiii
üzenetére
A védelem része, hogy zúzódjon. Pár éve láttam egy régi Audi 100-ast meg egy adi új skodát ütközni (az Audi 100-ba ment bele hátulról pirosnál a skoda), a Skoda rommá tört, az Audi 100-on úgy nem volt akkora kár, hogy ráfutott az előtte lévő vonóhorgos autóra (aminek ránézésre semmi baja nem lett) és meggyűrte ez az elejét is (motorháztető, hűtőrács, stb).
AZ új autók úgy vannak csinálva, hogy rommá törjenek. Egyrészt utasvédelem és elnyelési zóna, másrészt szerintem van benne üzleti érdek is...Nagyapám mesélte, hogy egyszer egy 1925-ös Cadillacel volt balesete, (nem ő vezetett) és az autó még fejre is állt, mégis félórányi munka volt a kovácsnak, hogy helyreállítsa. Szegény sofőr, álkapocs törést szenvedett, és leszakadt a lépe (valószínűleg ebbe halt bele később szegény, mert nem tudták mi baja van, 1930-as évek vége) nagyapám pedig hetekig szenvedett borda zúzódással. Elmondása szerint kb 40-50km/h sebességgel ütközhettek. A kasztni mereven ellenállt. (ilyesmi lehetett az autó)
-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Sz@r konstruckiók régen is voltak ám

@Astroboy : BTW ha nincs terhelve a proci, akkor lóf* se fogyaszt.
Nekem amíg a kétmagos volt a T430-ban, addig tiszta hűtővel általában leállt a venti, nem fogyasztott sokat.Lámpákat amúgy én is lekapcsolom. A lapos idle-ben kb. annyit eszik, mint 1db LED izzzó, vagy kevesebbet. Asszony meg felkapcsolva hagy mindent, mindegy, hogy 2x15W LED vagy 3x20W fénycsöves...
-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Energiaelnyelő zóna. Az a dolga, hogy ott törjön, ahol nincs utas.
Kamionnal szemben meg az utascellának sincs esélye...(Ahol dolgozom, gyártanak ilyesmibe alkatrészt, és pontosan megvan, hogyan kell deformálódnia megadott erőre)
-
BiP
nagyúr
válasz
Atomantiii
üzenetére
Én értem. Csak akkor ezt nehezményezd, ne a salátát. A saláta jól érzi magát a trágyában is, ehető is marad.
Neked a rendezetlenséggel, igénytelensséggel van bajod (amit meg is értek), nem a salátával
#90882 berek21: Gratula neki. Kár, hogy abból a tortából olyan sokat nem ehet. De majd a dédunokák felzabálják

-
BiP
nagyúr
válasz
Atomantiii
üzenetére
Jelzem, lótrágyát használnak trágyázásra. Nem csak marhatrágyát. (vagy műtrágyát)
Mire kinő a saláta, már semmi szarszaga nincs a lótrágyának.
Szomszéd szokott 1-2 évente hozatni utánfutóval, meg egyszer mi is hoztunk. (nem vagyunk termelők, családi ház, kis konyhakert). Frissen büdös, szárazon semmi szaga nincs már. Meg ugye többsége úgyis csak szalma. -
fatpingvin
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
van a "szokás" és vannak az egyes technikák. én a ganéba ültetés kapcsán csak azt a fenntartásomat fogalmaznám meg hogy nem tudom mennyire nőnek benne jól a növények.
magaságyásba mi is gyakorlatilag tisztán szoktuk beletölteni a komposztot. -
fatpingvin
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
félve kérdezem: volt neked valaha dolgod olyan gazdasággal ahol nem váltva használják a műtrágyát és a rovar/gyomirtót?
az implicit kérdésedre egyébként a személyes válaszom az hogy te vagy finnyás, de nyilván kinek mi
-
fatpingvin
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
arra próbálok rájönni hogy mi ezzel a problémád...
-
koko52
nagyúr
válasz
Atomantiii
üzenetére
Vidéken ez előfordul, be kell költözni valami nagyvárosba! Inkább egy kis "ganyé" szag mint a kipufogógáz, gyárkémények.
-
koby11h
őstag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Ja, meg összevágni, ami manapság nem éppen veszélytelen

Nem akart segíteni fát vágni -
válasz
Atomantiii
üzenetére
Aki tyúkot lopni jár, azt rázza is
-
Top cat
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
Az én régi androidos telefonomon azt nem lehet beállítani. Vagy csak én nem találom ezt a funkciót.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Atomantiii
üzenetére
Szerintem valami filléres selejtezésen szedi, aztán ezen akar meggazdagodni.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Elég drágának tűnik..
-
koko52
nagyúr
válasz
Atomantiii
üzenetére
Lehet uzsorás és csak így megy a matek.
-
törölt tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Szemed le vedd!
Az a bögyös az enyém!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Astroboy
őstag
válasz
Atomantiii
üzenetére
2012-ben voltam az akkori csajommal Nürburgringen, persze a jeggyel járó tombolát ki más nyerte volna meg, ha nem Ő, aki csak miattam jött és amúgy egyáltalán nem érdekelte a benzingőz.
A nyeremény egy kör volt a zöld pokolban egy profi pilóta mellett egy Lamborghini Aventadorral . (persze nem átruházhatóként, úgyhogy én nem mehettem helyette.)
Nem voltam ideg mikor unott fejjel kiszállt a kör végén és azt mondta, hogy szar volt az egész, mert nagyon rázott az autó meg üvöltött mint állat 300-nál, ja és halálfélelme volt...
-
nullpoint
őstag
válasz
Atomantiii
üzenetére
-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Én is meggondolom 1-2 hely esetén, amit fotótémának szemelek ki, hogy megéri-e kimenni

-
BiP
nagyúr
válasz
Atomantiii
üzenetére
És szombathelyi csoportban keres munkát.
(mondjuk lehet, hogy pont ott ült a helyi BV intézetben.)
Biztos adnék neki munkát, főleg, ha már a hirdetésben meg van fenyegetve a leendő munkaadó, hogy Cölöp kicsit érzékeny a fizetés elmaradására.#73779 csicso82 : ja, de akkor ti nem tűzdelésre használjátok

#73771 koby11h : Hát hogy a kamiont kibontották, de a dobozokat már nem
-
válasz
Atomantiii
üzenetére
S még élsz?

-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Honnan tudod, hogy nem ő volt a buszos?

De akkor se lopot.
(De hogy mi az a lopot...?) -
koby11h
őstag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Amennyit teccik kívánni, installálom alássan!
Ha ott laknának nem lenne rajta fa - a kettő egymással idegen
-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Lehet, hogy a kutya adta fel, hogy valaki kimentse onnan
-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Nem is tudtam, hogy már bármilyen formájú, pl. kutyafej alakú is lehet...
-
TeeBee73
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Csengetett, MyLord?
-
cof
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Ugyanez a másik oldal is, nyugi. Érdeklődik finoman, hogy mennyire szép, megerősítést kér, hogy tisztán értelmezi-e a hirdetésben leírtakat. És sutty, köddé válik, többet nem ír.
-
koko52
nagyúr
válasz
Atomantiii
üzenetére
Google utcakép csak panel lakásokat mutat.
Biztos egy komoly cég levelezési címe 
-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Há'nem.
Bonyolítja a dolgot, hogy én is szemét vagyok : ezek az ingyen elvihetők a felújítás alatt levő lakásból (még nem ott lakom) bontott cuccok. Amiért normális esetben nekem kéne fizetni, hogy lerakjam hulladéklerakóba
(Fahulladékot, bontott csempét, vitték mint a cukrot... Sittet megoldotta a a kőműves, meg a fa egy részét is vitte.)
Viszont, még munkaidőn kívül sem vagyok ott állandóan. Mondjuk ma pont ott voltak a kőművesek, akárki jött volna nap közben a cuccért, el tudta volna vinni. Mikor hívott a következő? Este hatkor. Mondjuk pont akkor jöttem el a lakásból (felmentem megnézni, mit műveltek), tehát megvártam... -
Speed®
titán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Totál nem éri meg. Egy jóárasított 1600@2600 ~30k..vagy árában R7-2700, Alzán 52k, eladod a bundlet és a gyári hűtőt róla, nettó ~40k. Veszel rá egy értelmes hűtőt, aztán ~50ből lesz hosszú évekre elég procid..a teljesítményét össze sem lehet hasonlítani egy Hasi i7el.
2x8GB 3000C16 Aegis ~20k, értelmes VRMel szerelt B450 lap ~30k. Addig kell kiszállni a döglött platformból, amíg még eladható.. -
koby11h
őstag
válasz
Atomantiii
üzenetére
i3-4330, ugyan ez a dilemma múlt év végén, nem váltok i5-i7-re, eladom és váltok 3200G vagy i3-9100, amelyik majd a végső döntésnél kijön.
-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Ha arra az 50-re rádobsz 20-30-at, kijön egy fapados Ryzen 5 2600 konfig.
Nagyon drágán mennek azok az i7-ek, nem éri meg. -
szebe
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
Add el a procit ramot lapot, és válts platformot.
-
koko52
nagyúr
válasz
Atomantiii
üzenetére
Semennyire. Szabadulj meg tőle!
-
convar
csendes tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Most miért, zsákbamacska után mostmár itt van nekünk a zsákbacipő is

-
Zolás
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
Végül is, a képen egy zsák látható, ami tele van cipővel. Ez egy korrekt hirdetés, azt kivéve, hogy fingod sincs mit veszel, de szép a zsák színe.
-
Alg
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Meg a
tüzifateleszkópos zászlórúd hetvenötezeré'
-
mpo
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Semmi probléma nincs, de mivel nem értek a villanyszereléshez (sokan vannak így), el kell hinnem amit a szakember mond vagy csinál, akkor is ha ő sem ért hozzá igazán. Ez meg akkor derül ki, ha hozzáértő is megnézi.
Ha kár keletkezik vagy áramütést szenved valaki a "szakember" miatt, akkor már nem sok a 25e Ft különbség, ráadásul sok évre vonatkoztatva.
Igazad van:
De persze mindenki azt csinál amit akar. -
mpo
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Amit előttem kenwood írt, az engem igazol.

Olvass bele a topikba, amit linkeltem.
-
mpo
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Én nem értek hozzá, de benéztem ide és úgy látom más sem ért hozzá, de adja a tanácsokat, ami életveszélyes.
Szabvány vonatkozik rá, ahogy említik is (Csaba_20_ meg ért is hozzá, azt hiszem).
[link]
A tapasztalatom, hogy minden szakmában különbség van szakember meg szakember között (szakács, pék, orvos, autószerelő, villanyszerelő, stb.) -
Spet
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
Ha így folytatja jövőre akár az 50-et is elérheti!

-
TaaT
nagyúr
válasz
Atomantiii
üzenetére
Nem PS, megnéztem.
-
Smiley
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
Fasza élmény lehet a youtube ezen a gépen, a 2007-es MacBook Pro-n kb nézhetetlen már, pedig abban core2dou+4gb ram+ssd van.
-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Fényképet, és megkérdezni mennyi egy fél óra.

-
-igu-
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
mondjuk egy Leatherman jól tud jönni cinkes helyzetekben
-
C. s.
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
Ha volna olyan!

-
seniman
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Már a napi egy privát fejadagú emberektől ki szoktam akadni,ezt a két hetest a saját répájánál fogva lógatnám fel.
Döntse el,hogy eladni vagy hirdetgetni meg csevegni szeretne. -
Armagedown
őstag
válasz
Atomantiii
üzenetére
A kettes válasz az enyém, csak elég fáradt vagyok vasárnap délelőttönként, ezért válaszoltam tőmondatban

Úgy látszik, nem csak én vesztegetem az időt az idióta kérdések megválaszolásával
-
Atomantiii
addikt
-
Vangelis
félisten
válasz
Atomantiii
üzenetére
kemény......
-
Astroboy
őstag
válasz
Atomantiii
üzenetére
És ez az eszköz kapható vajon kisebb hátú / fehér pólós kivitelben is?

-
Trailblazer
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
No így válik igazán hatékonnyá a madárvadászat...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Apple MacBook Air 13 M4 (2025) Éjfekete // Garancia // ingyenes szállítással
- Thrustmaster t300 szett
- xDuoo MU-602 DAC Hangkártyak EQ funkciókkal
- Xduoo TA-20 plus csöves fejhallgató erősítő tuning csövekkel
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)