-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Na ja..hétvégén mentem el a kinézett kocsiért, képeken/beszélgetés alapján hibátlan, odaérve anyósajtón 30cmen lemezig lebaszva a vakolat..velem lehet beszélni, 50kt lealkudtam helyszínen csak emiatt, további 50et a fémen fogó hátsó fékekért. A másik variáció 20k bánópénz lett volna és egy el nem adott autó..szó nélkül engedett inkább.
-
mpo
veterán
Jól számoltál, áprilisban voltam 61, akkor még ihatsz.
Úgy döntöttem elmegyek hallásvizsgálatra, nehogy fölöslegesen kidobjam a pénzt.
Van az a mondás: Mindenem romlik, csak az erkölcsöm javul.Biztos a korom okozta pár hónapja, hogy ezen egy percig gondolkodtam, de amikor leesett, jót röhögtem.
brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2 -
kenwood
veterán
lehet,h van,csak az nem elado
egyebkent valoban logikus lenne,hogyha csalsz,ne ennyire feltunoen.
viszont ez a topic inkabb a csalok ellen van,igy nem nagyon kene tippet adni nekikazt kulon imadom,amikor a csalos topicban szamon kerik a modikat,h miert nem irnak ki olyan infokat,ami megkonnyiti a bunozo dolgat
mar a tippek is olyanok ,hogyha arra reagal a modi, hogy "igen ezt is figyeljuk", rogton egy plusz hasznos info rosszfiuknak.
-
Czementhy
csendes tag
A doboz képét árulta szerintem.
Már nincs fent a hirdetés. A kép a youtube-ról van . -
-
Zolás
addikt
Ha kötsz diginél szerződést bennevan egy kis papír, amire ráírják, hogy ha kell a gigabites net, akkor neked milyen követelményeknek kell megfelelned. Ebben benne van az i7 proci, szó szerint. Tehát ha nincs meg a sávszél szerinted, de csak egy szaros i5 procid van, akkor a hiba a te gépedben van, nem náluk, hibajelentés lezárva, viszlát.
Kicsit furán néztem, de ez van. Nincs i7 nincs reklamáció. -
Ispy
nagyúr
Azért az is fura, hogy beárazos topikba 14k mondtak a 7750-re (bárcsak úgy lenne), az aprón meg 9-10k-ért mennek, pont ma vették meg az enyémet 8,5k-ért.
Szóval az, hogy mennyit ér és mennyit adnak érte az 2 külön dolog, ha megveszik az i3-at 50k-ért, akkor annyiért kell adni, ennyi.
-
pengwin
addikt
Ez szerintem nem idióta volt, hanem rosszindulatú.
Talált vevőt a rosszabb állapotú termékre, örült, hogy eladhatja. Nyilván a dobozos, jó állapotúra könnyebb lesz vevőt találni. Majd miután sikerült eladni a rosszabb állapotú árút, bepróbálkozott ugyanannyál a "madárnál", hátha gyüjtő és kapni fog az alkalmon.
Teljesen megértem a kolléga felháborodását, engem is dühítene, ha velem csinálná ezt valaki.(#37142) Astroboy
Gyakran előjön itt a régi vicc: nyócátalános? 4 első, 4 második...Egyébként nem kell ezen csodálkozni, a nálam fiatalabbakat már nem nagyon lehetett visszatartani általános iskolában, meg pár évig idehaza is eröltették a szóképes olvasástanítást. Ennek az eredménye az volt, hogy a felső tagozatos tanáraimnak a nálunk 8-10 évvel fiatalabbakat már olvasni kellett tanítani az 5.-6. osztályban.
-
quailstorm
félisten
Szerintem az eladók 99%-át idegesítené minden random kérdés, ráadásul tényleg fel sem merült, hogy ebből raktárat tart. Azt se értem miért postázás és átvétel után kérdezi, és nem előtte. Annyira sok értelme van kétszer hívni az MPL-t.
Nem tudom magam hibásnak látni az ügyben.Ez nekem inkább olyan, mintha eladnám a kopott karcos (ritka) telefonom, aztán miután a vevő visszajelzett utánaköpném hogy egyébként volt belőle szebb is, csak előbb az ocsmánytól akartam megszabadulni. De ha akarja megveheti azt is.
-
cynosure
csendes tag
Atto fugg, mi az. En nemreg vettem egy HP Z800 -ast, ez tipikusan az a cucc, aminek az alaplapjat eloszeretettel ramoljak at E-ATX hazba. 2-3K forint egy tap atalakito kabel szett hozza ebayen, meg 4 oldalas leiras, hogy kell csinalni. Mondjuk en jobban szeretem a gyari hazat, nem olyan latvanyos, meg 0 plexi van rajta, de a labamon nincs tyukszem se, mit nezegessem.
-
Chaser
legenda
az nem volt ekkora és nem minden vga-t érintett, 120k-s 1070 170k ha van, 80k-s 1060 110k, hiánycikk minden középkatos és attól felfelé vga , ilyen még nem volt, de olyan se h a 70e-s új vga ára most használtan 120
hdd az természeti csapás miatt mászott el, azóta is jók lehetnek a gyártósorok -
-
seniman
veterán
Minél régebbi egy hardver,annál drágább.Ezek már nem is avulnak,mint régen hanem egyből muzeális gyűjtői darabbá avanzsálnak.Két éve a P67-es Saber-t dobozosan tokkal vonóval adtam el 18-ért,most a lefingott OEM,hiányos,"kishibás"mocskokat veszik 25-30-ért.
Várnom kellett volna az eladással.
-
-
törölt tag
Ha karbon, még érthető lehetne a 150 ezres ár. Újonnan. Az egy milla légből kapott vicc kb. Bár aztán ki tudja, olyan elképesztő faszságokat látok néha hogy még aztán az is lehet volt annyi. Az már más, hogy ha tényleg is volt ez egy milla, nem ér többet jelenleg 50-nél és itt ez a lényeg, nem az hogy mennyi volt újonnan.
-
törölt tag
Megint egy Pentium i5. Jó kis s1156, érdemes ilyeneket venni manapság, ha szereted a kalandot és a kihívásokat, mikor reggel ébredve arra eszmélsz, hogy pl baszik elindulni, mert már 10 éves az egész kóceráj és energiapusztító procik zabálták az alaplapot, jó kis Pistike tuninggal, gémerséggel, szar hűtéssel, Codegen táppal.
-
törölt tag
Na ja, 2500-ért már felezett 45 nanós kétmagost kapni, de már az E8400-at illene annyiért adni kb., de gondolom még legalább dupláját elkérik azért is.
Ez a proci meg majdnem a legalja, egy ezrest ér, az a paszta a sarki PC boltban 350, a PCI hálókártya érhet egy 500-ast, nem sokat dob rá hogy új meg garis még.A másik meg egy kacatárus, TVben látta a jópoda reklámot amit anno az Apród meg a Jófogás nyomott, hogy milyen jó dolog egy vagyont lehet keresni az otthon a sarokba dobált szemétből, közben persze végül maradt egyedül a Jófogás, így hát átjönnek ide is árulni.
Mávos hamutálca miért menő amúgy, nincs már dohányzó vagon? Nem ültem vonaton már 6-7 éve. -
Ez a kedvencem. Konkrétan semmi érdemleges nincs a hirdetésben.
-
seniman
veterán
Az hagyján hogy a használt ára több,mint az egykori új,de időközben a tartozékok is elfogytak.A sata kábelek,üdvözlő lapok,semmit érő driver cd-k hiányát még megemészteném,de a hátlap nélküli deszka dömpingtől hánynom kell.
Ez is csak a gazdáját minősíti,ha ilyen igénytelen üljön bele a lapjába inkább veszek a boltban.Olcsóbban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest