- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nincs ácsi. Innen indult.
"Mostanában sokat látok ősrégi 17"-es LCD monitorokat és odaírja, hogy: "keveset használt" - Mi a phaszért hazudsz getszi?! , de komolyan..."
Visszább volt egy Magnat motion 110 hangfal, írtam, hogy tényleg 50/100 mert nekem is olyan van. Akkor vettem amikor albérletben laktam vagy tizenakárhány éve. Jó pár évig dobozban volt, 300 óra sincs benne.
Itt a visszább említett monitorom, van, hogy hetekig be sem kapcsolom, kb fél év alatt megy bele annyi üzemóra, mint másnál két hét alatt.Szóval nekem van fogalmam a keveset használtról, veled ellentétben aki rögtön hazugságra/cheat-re általánosít. Ez igazából nem tetszik annyira. Sőt, ha el akarnám adni bármelyik cuccomat nem kicsit zokon is venném.
-
törölt tag
Gyakorlatilag a Samsung 24" Gaming LED monitor az asztalamon ott van. Néha rádugom a laptopra, de csak néha. Akkor azért vettem, mert nagyon jó vétel volt. Kb 10 év alatt fog belemenni annyi üzemóra mint gémergézánál 6 hónap alatt. De ott van az asztalon.
Akkor 10 év múlva ezt nem hirdehetem meg keveset használtként? -
quailstorm
félisten
Az én voltam, bocs.
1 napos profil volt, Soros György szemei helyén ízléses söröskorsókkal. Report tesztelésre pont jó volt. -
CJ4567
nagyúr
-
-
Chaser
legenda
ha van rá keret vegyetek egy klímát, kicsivel több mint egy hónapja van, 400% hatásfok, dec 20-án telepítették, január 20-ig 400kwh fogyasztás volt, de ebben benne vannak felújítási gépek, bontókalapács, kis ipari porszívó, fúrók, stb, elég hidegek lettek erre dec végén, lakás már teljesen kihűlt, nem volt fűtés, 2 nap alatt befűtötte, kb 110 légm3-t fűtök, rengeteg szellőztetéssel és ajtó nyitogatással, 23 fokra van most állítva, mindenkinek egy baja volt vele, kapcsoljam ki ((( : mo-n van rá külön tarifa, úgy még olcsóbb, sima nappali 40ft, klímás tarifa fűtési szezonban 24ft, nálatok nem tudom van-e ilyen, de itt normál árammal is megéri
-
-
-
seniman
veterán
Biztos valami ipari 10K-s fordulatú Papst ventikkel van telerakva.
(#38154) snecy20
De ebben a három hsz-ben ráadásul nem volt semmi erőszak,semmi rasszizmus,semmi vita,a
pinaszó sem került szóba.Jókedélyű baráti csevegés only.............Gondolom valaki(k) retteg(nek) attól,hogy igazi összetartó közösség alakul ki itt.
-
Papooo
senior tag
-
-
seniman
veterán
Majd csórják hozzá a villanyt.
Van erről egy jó sztorim.Aki ismerős Veszprémben,az biztos tudja,hogy volt/van a rendőrséggel szemben egy
cigánykhmm..etnikum udvar.Persze mind becsületes dolgozó ember volt az ott lakók közül,nem győzték az áramot lopni.Az egyiknek úgy volt megcsinálva,hogy a mennyezetet átfúrva egy kéteres vezeték rá volt sodorva a padlástérben elvezetett méretlen fővezetékre.Ha gond volt csak megrántotta lefelé és nincs bizonyíték.Aztán gond lett,fordult be a mérőkocsi az udvarba,ez meg úgy megrántotta a madzagot,hogy összecsattant a főkábel két vezetéke és mindenkinél levágta a rendszert az udvarban.Az EON(akkor még ÉDÁSZ) szerelői meg g*cik vak,csak egy-két nap múlva mentek csak visszakötni az áramot,persze egy zsíros csekk kíséretében. -
kenwood
veterán
az aranylaz alatt is nagy biznisz volt az aso meg a szita ertekesitese
ujabb "vevo" tipus :
nagy lendulettel keres meg zaporoznak az uzenetek. vgat venne,de mar a traktorokat is kivesezzuk. telon is felhiv. ma sok a melo,de holnapig el ne add! soha nem keres tobbet, ha te irsz neki,nem is reagal -
Gyuri27
félisten
Koma én őstag alatt meg se gondolom, hogy vásárolni kéne. Ne fussá lukra velem. Ne kelljen a fájás.
Amúgy ja szeretnék egy sáomi telót. De nem minden áron és főleg nem mindenkitől.
DJGABI: persze persze. Nincs semmi baja. Kicsit "kakis" de hát ennyit megér. Igaz, hogy pár mátyással többért tokkal, fóliával lehet kapni. De hol akkor az izgalom. A kihívás.
Trailblazer: az az avatar geccc. Mondom ki ez a zsákos, hogy tegez. De látom te vagy. Nagy szerencséd.
-
-
zoltanz
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest