Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TaaT
nagyúr
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Saccco
üzenetére
Megane (Mk2/Ph2) júzerként én kifejezetten örülök azok értékvesztésének. 2008-as autót, patika dízelt, reasonable kilóméterrel vettem 2 éve (9.5 évesen) 830 pénzért. Nem tudom, német forrásból mi jutott volna ennyi pénzért, de gyanítom a 2003-as Octavia tédéíí fölé nemigen sikerült volna jutnom, annál meg azért úgy érzem, "több" autót sikerült kapnom. Nyilván nem olyan kifinomult, de a kora a fele, és extrákban sincs alulmaradva. Innentől fogva meg nemhiszem, hogy sokat fog veszíteni az értékéből az autó már, szóval ez egy nagy előnye az értékvesztésnek.
-
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
Saccco
üzenetére
nem omlott az össze, érthetetlen h a modik addig is mért engedték fajulni, azóta tisztanyugi' van ott
Scorp2011
nem jó a vezetőség, olyan helyre nem megyek, max ha én leszek az ő főnökük is ( : egyébként simán melóznék ott pár hónapot, fizetést se kérnék, csak ha x %-kal megnövelem a bevételt, akkor y mennyiségű pénzt cserébe
gban
nem jól csinálod, ezt nem közösben kell megkérdezni, közvetlen írj rám privátban, mintha öcsém/bátyám/húgom/anutám' lennél, és napi szinten találkoznánk is
PHM
vanazapéz'
bár ahogy láttam mikor megemlítettem az 5e ft-ot, hirtelen az öcsém/bátyám/húgom/anutám' mind eltűnt szó nélkül, valahogy sejtettem h ez be fog válni ( : mondjuk azt nem, h lesz olyan nyomi akit külön el kell hajtani mert tényleg fizetni akar
gianni27 az egy seftes gyerek? ő volt a nagyon okos, hát ő már mindent megpróbált, neki ne mondjam, már csiiló vga-t elhozott...lol ( : -
törölt tag
-
Armagedown
őstag
válasz
Saccco
üzenetére
Merre van ez a roncs?
Urbex Gyula biztos nagyon örülne ennek az infónak
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Saccco
üzenetére
Esetleg valami kisgyerekes adok-veszek csoportban kell próbálni nekem is volt Duplo legóm. Ilyenkor kell eldönteni, hogy "kell ez az nekem?" mert most te mondtál egy opciót hogy a családban gyereknek jó lesz de ahol semmilyen ilyen opció nincs az akkor adja olcsóbban a kis pénz is pénz mit hogy egy számára "lom" fogja a helyet.
-
313313
addikt
-
Csupingo
veterán
válasz
Saccco
üzenetére
MacGyver.
Gondolom semmi jobb megoldás nem volt adott a sivatag közepén, vagy kötegelőn kívül más nem volt a szerszámos ládában. Ha így hazaért, akkor ez is megtette, bár talán ha simán összesodorja, még az is jobb kötést biztosít.Hát igen, a: wd40, kötegelő, terrorista szalag már kitesz egy fél műhelyt.
(#41534) Atomantiii: az MacGyver-nél alapból van, azért nem említettem extraként.
Igazad van, néha szalonnázni is kell. -
Doki16
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
Na jól van, elmentek ti a vasútállomásra.

-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Projektor topic
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Főleg ha 2700-ért tényleg kihozzák