- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
cidalain #115691 üzenetére
Jó, jobb a memóriám mint az átlagnak, gyorsabban is számolok, de azért én sem vagyok számítógép
(sőt, a túrázást is eléggé jól bírom, tegnap elugrottunk haverrel urbexezni egy kicsit, 14km-s gyalogtúra volt, odafelé 90%-nál haver már elkezdett jajgatni, visszafelé minden baja volt, hogy milyen sokat kell jönni, én meg csak kellemesen elfáradtam. Pedig az én táskám sokkal nehezebb volt mint az övé. Tavaly előtt az Alpokban ennél nagyobbakat mentem, sokszor hegynek felfelé is).
Arra emlékezzek 5 év múlva, hogy most csalódtál bennem?#115690 hcl :
Szerintem csak nem akarta, hogy megtudd, hogy pontosan hol lakik, esetleg megakart nézni előre, hogyha olyan vagy, akkor oda se megy.Biztos vagyok benne, hogy időseket is átvernek. Még azt is eltudom képzelni, hogy van a az réteg aki középkorú jobban megy neki és észre sem veszi. Meg mint mondtam sokan "felíratnak" aztán ahhoz is annyit csapnak hozzá amennyit akarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest