- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
JockeyEwing #2464 üzenetére
Mert nem megy az az izé rendesen szerintem.
-
Blyan
félisten
válasz
JockeyEwing #2434 üzenetére
Most éppen nekem nem csinálja.
Pár hete szétpörögte magát az proci, azóta nem is nyomta meg - bár baromira nem is áll kézre, a szoftveres windows gomb sokkal használhatóbb jobb oldalon a chamrs baron.
-
Blyan
félisten
válasz
JockeyEwing #2432 üzenetére
Sose, nekem minden oldalsó windows gomb nyomásra 20%-os processzor zabálás indul, mert a rendszermegszakítások ennyin kezd pörögni, újraindításig meg sem szűnik, csak lezabálja az akksit.
Bár.. lehet rád férne egy bios frissítés, mert emlékeim szerint egyik update pont azt hozta, hogy nem lehet sleep állapotból visszahozni a gépet a fizikai windows gombbal.szerk:
ja nem, az lehajtott állapotban tiltott (ami ésszerű is) Remove wake-up function of Windows key when lid closed
-
Blyan
félisten
válasz
JockeyEwing #2428 üzenetére
Mármint hogy ne jelenjen meg? Tudtommal nem.
-
Maxtreme
addikt
válasz
JockeyEwing #2416 üzenetére
na ezt már én is meg akartam kérdezni.
Ráadásul nekem eltűnt valamiért a startmenüből is. -
Blyan
félisten
válasz
JockeyEwing #2148 üzenetére
-
Maxtreme
addikt
válasz
JockeyEwing #1932 üzenetére
Mert vírust csak netről lehet szerezni...
Ettől függetlenül én sem tettem az Asusra semmiféle vírusirtót.
-
válasz
JockeyEwing #1919 üzenetére
Defendert ne!Hamis illúzió,hogy védelem van a gépen,amúgy majdnem a nullával egyenlő.Az új Eset Smart Security (7-es verzió) már elég jó,nincs hiba,bug,gépigénye is elég kicsi-az egyik legjobb.Az mehet fel,magazinos kóddal ingyen használhatod.
-
pushalias
addikt
válasz
JockeyEwing #1847 üzenetére
Ez egy 2in1 eszköz pl. hozzá tartozó Office-szal. De majd megnézem a garifeltételeket ha lesz kedvem.
Az viszont biztos, hogy ha a Windows eltávolításával rak rá Linuxot (driverek hiányában ütős móka lesz) akkor elbukott egy jogtiszta OS-t, és az már izgi lesz.
Ha mindenképpen próbálkozni akar, akkor valami live rendszerrel. Aztán az vagy kezeli rendesen, vagy nem.
-
dzsidzsas
tag
válasz
JockeyEwing #1807 üzenetére
Ez jó kérdés volt, kár hogy nem válaszoltak rá. Én vásárlás elött állok, érdekelne hogy boldogul a flash és java-val. Állítólag a goblin keeper a legdurvább erőforrás zabáló. Valaki nyomja ezt a gépen? Elvisszi?
-
bounty123
őstag
válasz
JockeyEwing #1780 üzenetére
Talán ha letiltod az appoknál, pl. facebook, twitter, hogy ne futhassanak a háttérben, akkor mivel így nem is szinkronizálnak, kevesebbet fog fogyasztani a gép. Az appot futtatva a jobb oldali beállítások/engedély résznél lehet ezt állítgatni.
Érdekes lehet még a powercfg sleepstudy kimutatás, hogy mi fogyaszt sleep módban:
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/hardware/dn495346(v=vs.85).aspx -
bounty123
őstag
válasz
JockeyEwing #1776 üzenetére
Ez a "connected standby" miatt van, szóval alvó üemmódban valóban fenn lóg a neten, frissíti a leveleket, facebookot stb., ennek a módnak _elvileg_ nem szabadna napi 5%-nál kevesebbet ennie, persze a valóság nem ilyen szép.
Ráadásul ez nem is kapcsolható ki, ha jól látom, max. beállíthatod, hogy x idő után hibernálja le a gépet, akkor semmit nem fog fogyasztani.
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/hardware/dn481224(v=vs.85).aspx -
bounty123
őstag
válasz
JockeyEwing #1774 üzenetére
Sokat keresgéltem, eredménytelenül. Hihetetlen gagyiság a microsofttól, ennek alapnak kéne lennie. Vagy minimum hogy mutassa a pontos %-ot amikor jobbról behúzod a charmot.
Végül desktop módban telepítettem egy appot, ami a taskbaron mutatja mindig a %-ot (batterybar), így elég oda átlépni és látom. -
Blyan
félisten
válasz
JockeyEwing #1774 üzenetére
Wifi meg a BT nem kerül alvó módba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Xbox Series X|S
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest