- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
n42
tag
válasz
CyberPunk666 #4946 üzenetére
tisztán telepített windows 8.1-re nem tettem fel a soc drivert, de win 10 alatt már nem engedi. ez volna a gond?
-
n42
tag
Volna egy tabival egy nagyon hosszú történetem, de rövidre fogom, mert jelenleg ez az égető problémám.
Windows 10-et telepítettem úgy, hogy teljesen új telepítést kértem, de windows 8.1 alól, most az a gondom, hogy az intel drivert nem ismeri fel a készülék, nem jó a kép, nincs érintőpanel, lassú a megjelenítés, kamera, hang nem működik...
hogyan tudom rávenni, hogy telepítse a megfelelő intel drivert? az asus honlapon csak 8.1-hez van a soc driver, 10-hez elvileg nem kell, gyakorlatilag nekem igen...
faszom kivan ezzel a tablettel, már nagyon fogytán a türelmem vele,,,
-
n42
tag
válasz
Kovács Zoli #4800 üzenetére
Ha most egy éven belül megcsinálod a frissítést W7, v 8.x-ről, akkor ingyenes, a licence-dnek megfelelően, amennyiben nem teszed meg a frissítést, akkor egy év múlva már fizetned kell.
(ha most csinálsz egy frissítést, de visszaállítod az eredeti rendszert - mert megteheted, egy gombnyomás -, megmarad a licence W10-re. Lényeg az, h legalább egyszer frissítened kell!)
-
n42
tag
sziasztok, Windows 10 alatt működik valakinek a mini hdmi?
-
n42
tag
Sziasztok, mihdmi port működik nektek W10 alatt? Win 8.1-alatt működött, de most sehogyan se akarja az igazságot.
-
n42
tag
válasz
The Exiled #4381 üzenetére
Sziasztok, újratelepítettem msdn windows-zal a rendszert, de ugye így nincs fent az Office, mely verziót szedjem le, h jó legyen a kód?
https://products.office.com/hu-hu/try
ez jó lesz?
-
n42
tag
köszi! így már kb be tudom lőni
-
n42
tag
Sziasztok, valaki meg tudná nekem mondani, hogy az ASUS T100-as modellben (nincs benne vinyó) névlegesen mekkora akku van, mert csak általános adatot találok, hogy 10óra, blabla...?
-
n42
tag
sziasztok, rendelt már innen valaki adaptert? melyiket érdemes rendelni, a 2.1A, vagy a 3.5A-t? Egyedül ezt utálom a T100-ban, hogy a saját töltőjén kívül minden más használhatatlan.
-
n42
tag
Srácok, felraktam a windows 10-et, hogyan tudom bekapcsolni a start menüt? mert nekem ugyan úgy a metrós felület maradt meg.
A ásik nagyon idegesítő dolog, h az appok most már windows ablakként jelennek meg, nagyon kéne a full screen, ha máshol nem is, de XT-nél, de bármely játéknál idegesítő.
-
n42
tag
windows 10-et vki már meg próbálta feloperálni?
-
n42
tag
sziasztok, képzeljétek, asszem' meghalt a gépem: bekapcsolom, megjelenik a ASUS betöltés, aztán villan egyet a fehér fény és nem történik semmi, a gép megy, a panem fekete (de vvan háttérvilágítás, de onnan semmi, találkozott valaki ezzel a hibával? Ami miatt nagyon aggódok, h a biosba se sikerül belépnem.
-
n42
tag
Sziasztok, jól érzem, hogy az MPC-HC bugos windows8.1 alatt? Hogyan tudom a beépített feliratkeresőt használni, mert jelenleg nem jelenik meg a lehetőség, szürke, illetve hiába nyomom a D betűt. Ez két win8-as gépen is így van, win7-en meg működik szépen!
Azt hogyan lehet megoldani, hogy ne kérjen rendszergazda módot az induláskor?
A másik kérdésem, ha sikerülne megjavítani, s működne, azt be lehet valahogy állítani, hogy automatikusan, amikor elindítom a filmet felugorjon ez a kis ablakocska? Van egy kis wines tabletem, s hatalmas segítség volna, ha nem kéne a menükben botorkálnom! -
n42
tag
na jü, most picit rám hoztátok a frászt, akkor pontosan mit és honnan érdemes manuálisan telepíteni?
-
n42
tag
Ki íra nekem azt a hülyeséget, hogy a heroes 3 játszhatatlan a t100-on? mintha erre találták volna ki az irányítását, de tényleg!
esetleg azt mondja valaki meg nekem, hogy miként lehetne rávenni a játékot, hogy ablakban fusson, ne tegye ki magát teljes képernyőre, ha már úgy is 800x600-ban hajlandó csak futni! (GOGv)
-
n42
tag
sziasztok, sikerült véletlenül levennem az internet explorert a kezdőképernyőről és most sehogyan nem tudom visszavarázsolni, csak a desktop változatot találom a programok között??? mit kéne tennem?
-
n42
tag
sziasztok, a t100-nak akkor most jobb a töltése, amely 500gb-vel van szerelve, vagy sem?
-
n42
tag
Sziasztok, nem tudja valaki, h várható 2014-es modell? lehet, h megvárnám inkább azt.
-
n42
tag
Játékokkal kapcsolatban jutott eszembe, olyan játékokkal lehet játszani tábla módban, amiket egérrel kell irányítani? Gondolok itt Heroes-sorozatra, ami nagyon jó volna ám! I
-
n42
tag
A dugaszolós rész tiszta nekem, arra lennék kíváncsi, hogy van e hozzá állvány is: ilyen, mint ebben a videóban.
https://www.youtube.com/watch?v=MBZKlkI0R88
bt-s egér billentyűzet kombót nem találok.
-
n42
tag
Sziasztok, én is szeretnék venni egy ilyen kis masinát, de volna pár kérdésem.
Láttam videóban, hogy lehet egy ilyen asztali állványt is hozzá kapni, tehát, mintha monitor volna, ez esetleg benne van a dobozban?
a másik, hogy az asztali gép és e között szeretnék billentyűzetet és egeret, én valami vezeték nélkülire gondoltam, zsinórdugdosás nélkül, főleg, hogy a billentyű részét nem szeretném használni csak végső esetben. van olyan wifis, bluetoothos megoldás, ahol még adaptereket se kell bedugni? és aránylag könnyű két kép között váltani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Trollok komolyan
- Elektromos cigaretta 🔞
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Metal topik
- További aktív témák...
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged