- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LordRajZoL #2746 üzenetére
-
Üdv!
Érdekel valakit egy Gigabyte M7700B egér?(blutooth-os)
05.30-án lett vásárolva,de a páromnak csak nem akar a kezére állni.
Mielőtt kirakom az apróra,gondoltam megkérdezem itt.
A többit privátban. -
Ehhez a masinához pedig egy Gigabyte M7700B talán a legokosabb választás,nem foglal USB helyet....
-
válasz
The Exiled #2180 üzenetére
Itt még olyan jön közbe,hogy ugye a HDD-t csak akkor tudod használni,ha netbookként használod.Ha sokat használnád tabletként,ott már nincs HDD.
Épp most készül venni egy ismerős ilyen gépet,kértem,jól gondolja meg,hogyan is akarja majd használni.
Én is a sima 64GB-os verziót favorizálom egy 64 GB-os micro kártyával. -
válasz
Neil Watts #2044 üzenetére
10"-ban a T100 a verhetetlen ár-érték arányban(2 in 1+Win 8+Office 2013)
Ha elég,jó vétel.Már elég sok teszt van róla,érdemes nézegetni. -
-
válasz
Ganz-[HUN] #1927 üzenetére
Akkor NIS 2014 - ez még,aminek a rendszerigénye a legkevesebb.
-
válasz
JockeyEwing #1919 üzenetére
Defendert ne!Hamis illúzió,hogy védelem van a gépen,amúgy majdnem a nullával egyenlő.Az új Eset Smart Security (7-es verzió) már elég jó,nincs hiba,bug,gépigénye is elég kicsi-az egyik legjobb.Az mehet fel,magazinos kóddal ingyen használhatod.
-
válasz
Andyka0908 #1875 üzenetére
A 64-est kezeli.
-
válasz
Andyka0908 #1791 üzenetére
Akkor itt most egy 500 GB-os HDD van a billentyűzetben?
-
Láttátok már?
-
Üdv!
Vezeték nélküli egér+billentyűzet kombót tudnátok ajánlani?Nem kell nagy,ha az egér állítható dpi-s,az jó,pláne ha van oldalsó előre-vissza gomb. -
válasz
Andyka0908 #1481 üzenetére
Teljes értékű a win 8.1 és a Office is!
(én wifin fogok netezni,nincs azzal semmi gond)
-
#1455-re valaki?Vagy aki ki tudná próbálni,megköszönném.
-
Használja valaki otthon külön monitorral?Pl. HDMI-n keresztül?Minden rendben vele?
-
Üdv!
Lehet még kapni HDD nélküli 64 GB-os változatot valahol?Nekem bőven elég lenne. -
válasz
Atlantisz48 #1198 üzenetére
-
válasz
Daywalkerke #1026 üzenetére
Webroot SecureAnywhere!Gépigénye gyakorlatilag nulla!Nekem az volt rajta,hibátlan.
ITT lehet igényelni féléves kódot.
-
AMI BIOS-ban F2-a mostani ASUS gépemnél legalább is.
-
Nos,nálunk áll a bál a kis gép miatt.Ugyanis akinek lett szánva,szemüveges és nem látja rendesen,nem tudja pontosan oda tenni a kis kezét a tableten,win 8-at először látott,szóval elegem van a balhéból.
A lényeg,úgy döntöttünk,eladjuk a kis gépet-a szívem szakad meg,de nekem is van egy nagy laptop,a páromnak is.
Akit érdekel,írjon PM-et,11.-én vettük,a hozzá vett kis nettop táskát(6000Ft) azt ingyen odaadom vele.
A gép Hajdú-Biharban van,de nincs messze Nyíregyháza,vagy járok Tiszaújváros felé is-amúgy meg a futár bárhova elviszi.
Természetesen a gép hibátlan!!BIOS és a rendszer frissítve,naprakészen. -
Bocs,akkor én néztem el valamit.
-
-
Azt akartam még megkeresni,hogy milyen üvege van a T100T-nek,de sehol nem találtam.
Vajon Gorilla Glass? -
A billentyűzet full magyar lokalizációs.(hosszú í,stb.)
Létezik micro HDMI-DVI átalakító,olyan 6-8 ezerért.A párom tanár,ugyanez volt a kérdése neki is,tehát ez tuti megoldható.
A dual módot nem tudom.
A szabadidős dologra-ez egy teljes értékű win 8.1-es gép,csak kisebben,azaz nettop. -
Én is nagyon meg vagyok elégedve,tegnap vettem,töltött reggelig,aztán belaktam.Hibátlan,bármit csatlakoztattam-egereket,pendrive-okat,memkártyákat,mindent azonnal felismert.Még OTG kábellel is.
Kapott egy 32 GB-os SDHC kártyát "tárhelynek",még egy micro HDMI-HDMI átalakítót fogok venni hozzá. -
No,most értem haza a boltból,egy T100T-vel.Nekem azt mondta a boltba a pocogány,hogy a dokkolóban is van akku!Létezik?Nehéz,az biztos.Odatettem tölteni,reggelig nem is nyúlok hozzá.
-
válasz
deuscreator #333 üzenetére
Szerintem gyárilag sincs lemerülve az akksi-legalább is nem szokás így kiadni.
Én ma délután megyek a félretett példányomért. -
válasz
deuscreator #331 üzenetére
De ha a töltőn van,használhatod közben,nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest