- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
b_alazs
tag
-
Necc
addikt
Tul sokfelekeppen tudom ezt a kerdest ertelmezni, attol fuggoen hogy rendszervisszaallitasi pontot ertesz ez alatt, vagy recovery particiorol/egyeni lemezkeprol torteno helyreallitast?
Ertelemszeruen elobbi eseten OS downgrade nem lehetseges, mig utobbinal az eMMC tartalmat kipucolja a rendszer, majd a recovery tartalmat rarakja (es ez esetben az az OS kerul vissza ami a recovery-n van).
Ha ki akarod probalni a win10-et, javaslom a VHD-rol torteno bootolast, pofon egyszeru megcsinalni es teljesen rizikomentes.
-
pushalias
addikt
Letöltöd a preview.windows.com-ról az ISO fájlt, azt valamivel kiírod pendrájvra, aztán hajrá. Arra érdemes figyelni, hogy magyar verzió nincs, tehát upgrade az nincs. A helyben tárolt adataidat tehát illik elmentened, és készülj az asztali cuccok újratelepítésére is.
De eddig nekem bejön, még akkor is, ha ez idáig leginkább csak egy jó dúsan mért ráncfelvarrás. De stabil, az fícsörök bejövősek, tehát nekem marad is fenn.
-
DarkGubi
aktív tag
Én is azt nyomogatom épp.
Néhány hibát találtam, azt bejelentettem.
Driverekkel nem volt gond, minden Win8.1-es drivel feltelepült.
Egész gyors. 17GB-os VHD képfájlra telepítettem és még van 10 GB szabad hely update és driver telepítés után is. Így nem is olyan rossz.
Ezzel a VHD-s telepítéssel gyakorlatilag probléma nélkül ki lehet próbálni. -
Az én taktikám -- de lehet, hogy favágás, és van sokkal jobb is:
Letöltöttem és frissítettem a chipset-drivert,
Letöltöttem és frissítettem az Asus Update-et (csak tudnám, minek...)Eztán elkezdtem összenézni az Aus oldalán a driverek verziószámát a gépen telepítettek verziószámával (különös tekintettel a BIOS-ra), és ahol frissebb volt a letölthető, azt telepítettem.
Üdv: MaCS
-
satz18
őstag
Egeret billentyűzetet BT-n keresztül tudsz simán használni, ha USB-vel spórolni akarsz, monitort HDMI-n keresztül tudsz rákötni. Szóval olyan monitor kell, amin van HDMI. A tabon micro HDMI van, szóval olyan HDMI kábel kell hozzá, ami male micro HDMI to male HDMI, de érdemes venni hozzá, male micro HDMI to female normal HDMI adaptert is. Ebayről pár száz forintokért árulják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Medence topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Konteó topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest