- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Akármennyire is vigyáztam rá, sajnos az én T100-asom dokkolójáról is elveszett a jobb oldali távtartó gumi papucs.
Nem tudjátok, honnét tudnék beszerezni ilyent? Egyáltalán hogy keressem, milyen elnevezéssel, mert azt sem tudom, mi ennek az alkatrésznek a hivatalos neve, -
JockeyEwing
aktív tag
Érdekes, 4-es bios van rajta, amikor az asus live update megnézi van e frissítés, azt írja h nincs, közben a weboldalon látom a 7-es biost....
-
JockeyEwing
aktív tag
Akkor ezt az automatikusan előugró billentyűzetet Windows alatt nem is lehet megvalósítani?
-
JockeyEwing
aktív tag
Hogyan lehet beállitani,hogy ha belekattintok egy szövegbeviteli mezőbe, akkorautomatikusanelőugorjon a billentyűzet? (ahogy androidon is)
-
JockeyEwing
aktív tag
válasz
Ganz-[HUN] #1918 üzenetére
Nem próbáltam, nod32 van rajta, az kicsit sem lassít rajta.
Viszont más gépeken próbáltam, és sajnos az avast erőforrásigényes. Nem hinném, hogy ezen a masinán rendesen menne. Akkor inkább használnám a beépített Win8-as Defendert.... -
JockeyEwing
aktív tag
válasz
pushalias #1848 üzenetére
Ne haragudj, hogy vitatkozok veled, de már miért hiányoznának a driverek? Linuxnál is megvan a Bay Trail támogatás.....
Egyébként ha mégsem jön össze, ( a secure boot miatt nehéz is, de kivitelezhető), akkor simán vissza lehet tenni a win 8.1-et. (driverek fent vannak az asus oldalon, win8 kulcsot meg ki lehet olvasni az uefi (bios)-ból.)Ezt csak azért mondom, mert elég sok ilyen jellegű munkával találkozok egy hónapban, Dell, Asus, Samsung, "Gyári előtelepített win8 és a szomszéd csávó esete, aki ért a számítógéphez, és aki akart rá win xp-t telepíteni"
-
JockeyEwing
aktív tag
Valaki nem játszik véletlenül a Goodgame Empire nevű, böngészőből futó játékkal a Transformeren?
Fut a játék, de egy kicsit "tuningolni" szeretném valamilyen módon, hogy ne szaggasson annyira, bár nem tudom, hogy mik a lehetőségeim. Igazából ha ez az Atom processzor nagyjából valami CoreDuo szinten van (legalábbis benchmarkok alapján), akkor jobban kellene furni ennek e flashes cuccnak. (természetesen nem hyperűrsebességre gondolok, de azért a jelenlegi dadogós, szaggatásnál kicsit többre)
Tud valaki ebben tippet adni? -
JockeyEwing
aktív tag
Tud valaki olyan windowsos "csempe appot", ami mindenféle hekkelgetés meg batch file futtatás, meg kalibráció nélkül kiirja egy csempére az aktuális akkumulátor töltöttséget százalékban?
Hogyan tudnám beállítani, hogyha leteszem alvó módba a készüléket, akkor a wifit ill. a bluetooth-t kikapcsolja? (repülő módba menjen)
-
JockeyEwing
aktív tag
Energiabeállításoknál szerintetek nem lehet valahogy beállítani, hogy a billentyűbe épített hdd-t ne kapcsolgassa már annyit? Ebbe fog tönkremenni.
Asztali gépen megvan a beállítás, de a Transformeren ilyen nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest