- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
josik
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #5723 üzenetére
A 8plus előtt huawei p10- em volt. Annak az ujlenyomatolvasója tudta a gesztusvezérlést azt nagyon szerettem. Ezt is kezdem megszokni.
-
josik
aktív tag
Sziasztok. Elköszönök, a 8plust lecseréltem egy 11- re. Kb egy évig használtam, bejött az ios. A megszokások miatt hiányzik kicsit a touch id, főleg az alkalmazásváltó miatt. A 8plus a családban szolgál tovább. :-)
-
josik
aktív tag
válasz
orsacchiotto #5289 üzenetére
Köszi a választ. Nálam felül az olvasatlan van, alatta pedig a minden nevű mappa ami mutatja a nagy inbox mappa tartalmát.
-
josik
aktív tag
válasz
orsacchiotto #5287 üzenetére
Köszi a választ. Nekem olyan nincs, vagy nem találom. Az értesítéseknél az összes új email van beállítva. A címkebeállításoknál pedig nincs értesítés beállítási lehetőség.
-
josik
aktív tag
Sziasztok. Gmail app beállításban tudna segíteni valaki? A probléma: csak a bejövő levelek mappába érkező leveleket jelzi. Én viszont bizonyos címekről érkező leveleket külön mappába érkeztetek. Ezekről azonban nincs értesítés. Sehol nem találom hol lehetne beállítani a “cimke értesítéseket”. Kb egy hónapja használom a 8plust. Megörököltem a gyerektől... :-) Eddig tetszik. Előre is köszi a segitséget.
BUÉK!! -
josik
aktív tag
Üdv!
Szilveszterkor a gyerek belépett a táborba egy 8plus- al. Droidról jön, aa családban még nem volt almás.. Két nap után van még mit tanulnia, de azt mondja szereti. Én pedig elkezdtem olvasni a topicot, remélem nem lesz sok kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fogyjunk le!
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest