Hirdetés
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Én nem rég váltottam wireless töltésre, és nagyon meg lehet szokni, kényelmes. Az, hogy kábellel megy, szinte tökmindegy. Nekem van az irodában is, és otthon is egy töltő (Banggoodról kb 10k volt a kettő együtt), így hétköznapjaim 99%-ban bármikor tudom tölteni a telefont, mindenféle kábelezések nélkül.
A másik fontos dolog, ami nekem már nagyon hiányozna, az a TrueTone kijelző. Mindig meglepődök, mikor valamelyik családtagom régebbi készülékét fogom a kezemben, hogy mennyivel kényelmetlenebb a szememnek. Természetesen mindent meg lehet szokni, de a jót könnyű.

Hardver összehasonlításának jelenleg nem sok értelmét látom, de egy pár év múlva biztosan kijönnek a különbségek, ahogy eddig is.
Szerintem ha megteheti az ember, akkor vegyen i8-at, vagy akár újabbat is. De abban is biztos vagyok, hogy a 7-tel sem jár senki rosszul, mert nagyon jó készülék az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi