Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
válasz
TechN7ne #4210 üzenetére
Én nem rég váltottam wireless töltésre, és nagyon meg lehet szokni, kényelmes. Az, hogy kábellel megy, szinte tökmindegy. Nekem van az irodában is, és otthon is egy töltő (Banggoodról kb 10k volt a kettő együtt), így hétköznapjaim 99%-ban bármikor tudom tölteni a telefont, mindenféle kábelezések nélkül.
A másik fontos dolog, ami nekem már nagyon hiányozna, az a TrueTone kijelző. Mindig meglepődök, mikor valamelyik családtagom régebbi készülékét fogom a kezemben, hogy mennyivel kényelmetlenebb a szememnek. Természetesen mindent meg lehet szokni, de a jót könnyű.
Hardver összehasonlításának jelenleg nem sok értelmét látom, de egy pár év múlva biztosan kijönnek a különbségek, ahogy eddig is.
Szerintem ha megteheti az ember, akkor vegyen i8-at, vagy akár újabbat is. De abban is biztos vagyok, hogy a 7-tel sem jár senki rosszul, mert nagyon jó készülék az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest