Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
válasz
TechN7ne #4210 üzenetére
Én nem rég váltottam wireless töltésre, és nagyon meg lehet szokni, kényelmes. Az, hogy kábellel megy, szinte tökmindegy. Nekem van az irodában is, és otthon is egy töltő (Banggoodról kb 10k volt a kettő együtt), így hétköznapjaim 99%-ban bármikor tudom tölteni a telefont, mindenféle kábelezések nélkül.
A másik fontos dolog, ami nekem már nagyon hiányozna, az a TrueTone kijelző. Mindig meglepődök, mikor valamelyik családtagom régebbi készülékét fogom a kezemben, hogy mennyivel kényelmetlenebb a szememnek. Természetesen mindent meg lehet szokni, de a jót könnyű.
Hardver összehasonlításának jelenleg nem sok értelmét látom, de egy pár év múlva biztosan kijönnek a különbségek, ahogy eddig is.
Szerintem ha megteheti az ember, akkor vegyen i8-at, vagy akár újabbat is. De abban is biztos vagyok, hogy a 7-tel sem jár senki rosszul, mert nagyon jó készülék az is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Update 04.22. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest