Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz
spawn21
üzenetére
A nightshift meg elmegy kategoria nalam, de az is minimalisra van veve, de a true tone mar idegesitoen szetkeni a szineket.
Engem zavar, ha valami nem szinhelyes, de akik a tv-n, monitoron is a szaturalt szineket szereti, annak biztos bejon ez a funcio is. Oruljunk, egy featurevel tobb.
-
xmblolz94
csendes tag
válasz
spawn21
üzenetére
Vagy mégsem?

Razer phone: 8h 52min (4000mAh)
Apple iPhone 8 Plus: 10h 35min (2700mAh)https://www.phonearena.com/news/Which-phone-has-the-best-battery-life-in-2017_id100920
2017-ben is az egyik legjobb üzemidőt tekintve:
"There is one devices that scored noticeably higher than all the rest: the BlackBerry KeyOne. It's in a league of its own when it comes to battery life and a true, two-day performer. Then, there are two other devices that score noticeably higher than the rest: the Samsung Galaxy S8 Active and the Apple iPhone 8 Plus, the only other two with a score of more than 10 hours."
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7W4MG/A) Csillagfény - 16 Ciklus - 100% akku - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amugy en is azt tapasztalom hogy nagyon rendben van ez az uzemido. Nem emlekszem mikor volt utoljara olyan telom ami 2 napot birt volna.

nekem is hasonló érzésem van....direkt befogtam az alsót és sztem is erősebben szebben szól, nem hinném hogy bemeséltem magamnak.