- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kókuszdió
nagyúr
Először ITT kell időpontot foglalnod ,személy szerint én a Andrássy út 36, 1061 cím alatt intéztem eddig mindent ,oda is kértem.
Viszont nem akarom az ördögöt a falra festeni ,ha már hozzányúltak lehet nem fognak vele foglalkozni. Kikerülve minden fajta szolgáltatót vagy adott boltot rögtön így kellet volna hogy tegyél. Őket nem érdekli honnan van a készülék míg nem letiltott vagy esetleg lopott ,elég ha beviszed magában a telefont és kész ,már helyben rádugják egy tesztprogramra és ellenőrzik ,természetesen ez mind a 1 év hivatalos garancia időn belül (készülék első bekapcsolásától számított 1 év).(#4312) 0843
Maga a készülék már elmúlt 1 éves ,vagy hogyan aktiválták újra a garanciát?
Hivatalos szerviz csak 1 évesnél fiatalabb készülékeket kezel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Viccrovat
- BMW topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Samsung S24FE 256Gb 3 év gari
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest