- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
0843
csendes tag
Köszi a tanácsokat.
Amúgy szerintetek az angol kapcsolattal mit lehetne elérni?
A szolgáltatóval az a baj hogy amikor elsőnek odavittem kicsit később mint a vásárlástól számított 1 év a TMX (két hét után xd) visszaküldte hogy lejárt a garancia. Vagyis ott ez a plusz 1 év nem tudom hogy működik de nem nagyon foglalkoztak a telefonnal meg ők nem is hivatalos szerviz szóval lehet később ha komolyabban tönkre menne még úgysem foglalkoznának velem. Bár a CareCenterbe sem most viszek telefont ha meglesz jövőre az új és baja lesz.
Szóval most első körben megy egy kört a telefonos dolog aztán majd látjuk. Bár komolyan lehet akkor járnék a legjobban ha úgy tönkremenne valami a laza előlaptól hogy arra már a kedves kiscsaj sem mondhatná hogy oda hiába viszem ennyivel.
Mondjuk nem tudom de az apple részéről nem lenne hülyeség legalább országonként egy normális szervizet üzemeltetnie ahol nem hülyére veszik az embereket.
-
0843
csendes tag
Nincs mit. Szerintem ez bárkinél jönne elő nagyon zavaró lenne.
Amúgy ha esetleg van valakinek tapasztalata arról van-e értelme az angol nyelvű ügyfélszolgálattal beszélni az érdekelne. Mert ez nekem kicsit olyan hogy lekoptatnak ők is egy sablonnal mint az apple. Akik szerint ez elfogadhatatlan hogy nem veszik le garanciára de nem tudnak mit tenni....de azért a 300 most meg 450 ezer ft az jó nekik.
-
0843
csendes tag
Ha pl két kézzel fogom meg a telefont és felül is megfogom akkor már érződik hogy benyomódik a ropogás kíséretében. Jó a kijelző működik az tény de a telefon belsejében ki tudja mi lehet ami ezt eredményezi.
Mióta lefele terjed akkor is érződik ha van valami amit felül kell megnyomni.
Mondjuk nyilván én sem poénból nyomkodom de legalább javításra vagy bevizsgálásra bevehetné valamelyik csoda szerviz.Viszont szolgáltatóhoz vihetem mert az egy éven túl van na meg ha a TMX-hez kerülne szerintem azzal sem lennék előrébb.
Szóval valószínű telefonálok egyet elvileg az apple ügyfélszolgálatos segít a nyelvi korlátokban mert azért ilyen szinten nem megy az angol ha ciki ha nem. Vagy kivárom hogy tönkre menjen a hangszóró vagy bármi amit majd az szül hogy valami laza ott és kattog ropog a telefon. Bár ez az egész feltűnően a felső hangszóró alatt és felett jelentkezik.
Viszont azóta már ismerősök között is kérdezgettem de senkinek sem mutat ilyet. Viszont nekem is csak a 5S-nél volt ilyen pár éve és ott le is vált a telefon eleje. Bár tudom az más felépítésű telefon volt mint egy 8 Plus.
-
0843
csendes tag
Sziasztok!
Én amúgy teljesen reményt vesztett vagyok.
Tudom korábban sokat írtam a problémámról azóta pedig úgy használom a 8 Plusomat hogy kattog meg ropog a kijelző nyomásra. Kezdetben csak legfelül de már a kijelző kijelző részénél is tapasztalom tehát kb a telefon felső 3-4 cm-es részén nyomásra kattog meg ropog.Viszont mind a négy szervízből patkány módon elzavartak. Nincs rá szebb szavam. Pl. a váci útcai istlyes gyerek arrogáns volt és bunkó hogy mit viszem én oda a telefont ha máshol szervizelték. Persze az imagazinon teszik a szépet.
A másik három szerviznél sem volt jobb a helyzet.Most maradt az hogy vagy bepróbálom ezt az angol nyelvű ügyfélszolgálatot vagy földhöz vágom ezt a nyomorult telefont vagy nem tudom. Eladni nem tudom mert ugyan biztos lenne olyan adok veszek ahol nem tűnne fel a hiba és kapnék vagy 150-et érte de hiába fizettem ki egy összegben a telefont csak ősszel tudom a hűségidő miatt eladni. Valamint az Xs Max utódját terveztem megvenni.
Így most vagy használom így a méreg drága telefonom hogy selejtes beütésű a nagy CareCenteres kijelző csere után is. Na de kérem én ha már a kijelző kijelző részénél is kattog és egyre lentebb terjed ez a terület az miért nem használatot befolyásoló hiba? Garanciás ez a rohadt telefon és nem képesek még csak levenni sem kivizsgálásra. Egyszerűen nem tudom kihez forduljak mert senki sem segít csak elzavarnak lekezelően.
Van valakinek tanácsa mi a fenét tehetnék? Egyszerűen csalódott és már dühös vagyok hogy ez megy. Hülyére vesz minden szerviz hogy ez nem hiba. Vagy most várjak hogy más is tönkre megy majd és csak akkor veszik le?
Ez nem fair hogy valaki ennyit fizet egy telefonért és ezt kapja.Persze lehet én vagyok a hibás meg a bűnös hogy selejt telefont kaptam. Az amúgy jó szériából. Vagy ha valaki tud tanácsolni valami fórumot ahova fordulhatnék annak hálás lennék. (most az ilyen fogyasztó védelmet meg egyéb dög hosszú reménytelen folyamatokat nyújtó dolgok helyett persze)
-
0843
csendes tag
Amúgy így hogy fedezem fel az új ios-t néztem ezt az akku állapota funkciót. Mondjuk nekem nem tűnt fel hogy sokkal hamarabb merülne a 8 Plusom bár tény egész napot már nem bír ki ha sokat használom.
Na de nálam az akku maximális kapacitása 88%. Ez normális egy 1 éves telefonnál? Van ismerősöm akinek a 6 Plusa jóval régebbi de mégis 86%-on van.
-
0843
csendes tag
Hát nekem marad a B terv az Almárium mert megkaptam ma hogy ennyi hibáért akármit csinálok nem fogják kicserélni és javítani.... Bár ezek után félek hogy onnan is elhajtanak.
Na mindegy 10-11 hónapot valahogy kihúzok vele aztán mehet az adok veszekesbe...
-
0843
csendes tag
Sziasztok!
Mivel nem szeretnék ismét egy felesleges 320km-es utat a 8 Plusom miatt szeretnék tanácsot kérni Tőletek mivel szerintem tapasztaltabbak vagytok szervizes ügyekben.
Mivel legutóbb elzavartak hogy úgyse csinálnak semmit meg ez nem befolyásolja a használatot az hogy enyém mozog felül a kijelző és úgy kattog hogy olyan hangot ad ki mintha törött üvegre nyomnánk rá egy pl fémlapot.
Szóval szerintetek milyen indokkal menjek oda vagy mit mondjak nekik? Hiszen a garanciális kijelző csere nem oldotta meg csak felerősítette a fenti dolgot. (bár a kedves eladótól megkaptam hogy ne gondoljam ám hogy megint kijelzőt cserélnek nekem) igaz lehet az egész telefont ki kellene.
Vagyis aki tudna tanácsot adni annak nagyon hálás lennék hogy mi az amivel semmiképp sem tudnak elküldeni. Bár az is igaz hogy az iCentre és az ügyfélszolgálat szerint sem volt jogos hogy nem vették be ilyen indokkal. Amúgy nem mindig kattog meg mozog de hiába tagadták ők hogy nem hallják és érzik még a csoporttársamnak is feltűnt tegnap amikor kíváncsiságból odaadtam neki hogy észre vesz-e valamit. Jó nem lötyög meg ilyenek de ez akkor sem normális.
Vagy B tervként lenne hétfőn az Almárium Pro akik azt mondták bevizsgálják ha beviszem.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget aki tud.
Viszont hogy ne menjen el más irányba ez a téma azt hozzáteszem hogy magát a telefont nagyon szeretem és teljesen elégedett lennék vele a fenti dolgot leszámítva. Bár kicsit fura hogy ez az utolsó "hagyományos" iPhoneom
-
0843
csendes tag
Még egy kérdésem lenne aztán tényleg visszafogom magam.
Az Almáriumról nektek mi a tapasztalatotok? Mert még délelőtt nekik is írtam és ők azt mondták nyugodtan vigyem be megnézik attól függetlenül hogy a Careesek már belenyúltak.
Most azon vagyok hogy hétfőn beviszem a Carebe miután írtam nekik viszont B tervnek itt lennének ők akik nem ráztak le mint az iCentre vagy a másik hely. Bár remélem a Care Center végre komolyra veszi a dolgot és beveszik a telefont. Csak most hétfőig is ezen kattogok végig annyira kivagyok már.
-
0843
csendes tag
Hát igen tanultam belőle. Mondjuk most hogy már az ügyfélszolgálat is szóba került talán nem fognak szemétkedni. Hétfőig meg kihúzom már a telefonnal mert most bevihetném holnap is de az ünnepek előtt nem lenne sok értelme. Bár azért kicsit félek hogy majd visszaküldik utána is de legalább én megteszek mindent a dologért és nem hagyom annyiban.
-
0843
csendes tag
Azóta jött a válasz a Care Centerből hogy "Természetesen behozhatja hétfőn a készüléket." Bár én már kicsit félek bevinni mert az eladó hát nem volt épp a kedvesség mintája. De azért beviszem hátha lesz valami a dologból.
-
0843
csendes tag
Ráadásul a többi szerviz meg azt írja még az icentre is hogy care centerezzek mert ott volt a készülék.
Amúgy most az lesz hogy írok egy levelet a care cenernek és ha nem reagálnak akkor visszahívom az ügyfélszolgálatot. Igaz ilyen komolyabb szinten hogy egy telefon problémát lebeszéljek nem megy az angol de az ügyfélszolgálat azt írta ebben tudnak segíteni (lehet ciki de középfokú vizsga ide vagy oda de ezt nem kockáztatnám meg hogy hülyeségeket mondjak). Aztán hátha sikerül elérni valamit mert a care center az utolsó levelemre mielőtt bevittem nem reagált semmit. De majd meglátjuk mi lesz de az eladó nagyon erőltette hogy ő nem hall semmit meg elküldhetjük de ne várjam hogy megint kijelzőt cserélnek (igaz itt lehet már az egész telefont kellene). Aztán meglátjuk ha szóba hozom hogy az ügyfélszolgálatot megemlítem hogyan állnak hozzám mert ha sehogy akkor jöhet a visszahívása és a külföldiek bevonása.
Amúgy már a kijelző rész aljánál is kattog nem csak felül...de állítják nem csinálja. Mondjuk még a 70 éves nagyapámnak is feltűnt a dolog amikor kíváncsiságból megmutattam neki ő észre veszi-e mert a fiatal eladó nem nagyon. Meg arra hogy ez nem befolyásolja a használatot mert esztétikai hiba kb azt mondta az ügyfélszolgálatos hogy hülyeség mert ennyi erővel egy törött kijelzőt sem kellene javítani mert úgyis lehet még éppen használni. (bár tény az nem a telefon hibájából törik de példának mondta)
-
0843
csendes tag
Lehet unalmas már a mozgó kijelzős telefon téma de ma felhívtam vele az apple ügyfélszolgálatot és csak néztek hogy elzavartak az istyle-ból (ahol előtte facen azt írta az ügyfélszolgálatos hogy nyugodtan vihetem oda) és arra is hogy esztétikai dolognak minősítve elzavartak a care centerből is. Mert szerintem ez egy olyan probléma ami egy ilyen telefonnál nem normális és nem maradhat. Azt mondták írjak nekik rájuk hivatkozva meg keressem fel a többi hivatalos szervizt.
Valamint ha nem járok sikerrel akkor hívjam vissza őket esetszámmal és magas szinten is lehet próbálkozni valami megoldással. Bár nem tudom azzal ellehetne-e érni valamit.
Az viszont érdekes hogy az icentre sem nagyon akar válaszolni a levelemre. Igazából még én érzem magam kellemetlenül mert hibás telefont kaptam.
-
0843
csendes tag
Kozben voltam az istyleban es a carecenterben is. Elkuldtek mind a ket helyrol hogy ez nem hiba csak esztetikai dolog amivel a szerviz nem foglalkozik. Szoval nem kicsit bosszanto meg majd egy evet ilyen telefonnal lehuzni. Bar irtam az icentrenek hogy ok mit gondolnak de a vege az lesz hogy szepnek meghagyni a telefont majd ha kijon az Xs Max utodja szepen rasozni egy adokveszekesre es szurkolni hogy nem nyomkodja felul....szomoru hogy 350 ezerert egy kattogo mozgo kijelzos telefon jar az embernek.
-
0843
csendes tag
Egyébként az iCentre szervizéről milyen tapasztalatotok van? Mivel az iStyle-hoz esélytelen belátható időn belül időpontot foglalni.
Valamint abból lehet probléma hogy pl. CareCenteres szerviz után másikba viszem a telefont? Vagy az ilyen dolgokon nem szoktak fennakadni? -
0843
csendes tag
Bár most látom hogy az Andrássy úton nincs szabad időpont. Akkor szerinted érdemes máshova? Vagy Telekomos garanciás telefont csak oda lehet vinni?
Csak a Váci útra van szabad időpont. Sőt már oda se
-
0843
csendes tag
válasz
PlayMax #4311 üzenetére
Köszi.
Szerencsére a Telemax nem nyúlt bele mert a Telekomos vásárlástól kezdve lejárt az egy év. Aztán a Care Centerben aktiválták elvileg az egy évet mert nem volt. Aztán úgy küldték el garanciára.
Amúgy ide is elég vinni a vásárlási papírokat? Mindenesetre foglalok aztán ha kapok a lehető leghamarabb beviszem hátha lesz megoldás. Elvégre azért csak egy hivatalos szervizben volt eddig is és nem a sarki szervizben. Köszi amúgy a tájékoztatást. Amúgy írtam nekik facen üzenetet hátha mire Budapestre érek addigra megmondják i lesz. Aztán remélem lesz megoldás csak eléggé ideges vagyok már.
-
0843
csendes tag
válasz
PlayMax #4309 üzenetére
Köszi. Hát amúgy annyira kivagyok már. Először szórakozik velem a Telekom és a Telemax most meg innen jött vissza olyan telefon ami semmivel sem jobb mint az előző.
Viszont holnap mindenképp bemegyek vele Budapestre. Viszont Te mit javasolnál hova vigyem akkor be? Ahol foglalkoznának velem. Egyébként még van az egy éves garanciából meg adtál azt a 90 naposat is. Viszont holnap leszeretném zárni a dolgot azzal ha beviszem valahova viszont így érdekelne a tanácsod ebben.
Bár annyira már már megalázónak érzem hogy ennyit kell szórakoznom egy ilyen drága telefonnal. Köszi amúgy tényleg a tájékoztatást bár mint a Telemaxos dolognál itt is utólag lesz okos az ember.
-
0843
csendes tag
Alapból kattogott és ezért cserélték ki most csütörtökre a kijelzőt. Csak most hogy elhoztam még jobban kattog és nem csak középen hanem már kicsit a szélek felé is és érződik hogy kicsit nem nagyon de befele mozdul a kijelző teteje ahol a fém keret megy.
Amúgy most hétfőn beviszem újra aztán hátha nem zavarnak majd el hogy megint megyek. Mert a péntek délután írt levélre még nem kaptam választ. Csak kicsit idegesítő mert ha csak ott fogom meg már kattog.
-
0843
csendes tag
Közben írtam nekik hogy mégis mit csináljak. Vigyem vissza vagy valami. Bár szerintem holnapig nem lesz válasz mivel már lejárt a munkaidejük. De remélem beveszik újra a telót és megcsinálják vagy kicserélik mert ez így gáz. Viszont ha hozzá is nyúlnak egy újabb iglass mehet a kukába....
-
0843
csendes tag
Sziasztok!
Ma kaptam meg a ket hete bevitt iphone8 plusomat. Ahol eszleltek a hibakat es kicsereltek a kijelzot. igen am viszont a kijelzo felul a kamera hangszoro kornyeken nyomasra ugyanugy ha nem jobban kattog. Ez normalis lenne vagy vigyem vissza megint? Nehez lenne meg ket hetig nelkulozni a telefont. Masnak nem kattog esetleg? Ket hete a care centeres srac azt mondta ha kattog akkor kijelzo gond de nem oldotta ezek szerint meg a csere. Csak mar kivagyok mert egy honap utan most van eloszor nalam a telefon.
-
0843
csendes tag
En most ketszer utaztam le vonattal 160km-ert. Bar sokat jarok Pestre igy nekem nem volt megterhelo de megertem hogy sem energiat sem a benzint nem jo dolog elszorakozni azert mert a telekom ilyen alja szervizekbe kuldi a telefont. Mondjuk az icareben nagyon rendesek voltak. Meg a szamlat is kinyomtatta a geperol mert nem vittem magammal. Bar arra ok sem tudtak valaszt adni a gumi hogy jott ki a telefonbol. Mondjuk azt nehez elkepzelni hogy anelkul hogy jeleztek volna belenyultak volna egy telefonba. (Csak az elejet cimeztem neked az esetleges felreertesek elkerulese vegett).
-
0843
csendes tag
Sziasztok!
Bejottem ma megint Budapestre a rakoczi uti icarebe ahol az eloado rendes volt. Beregisztralta a telefont es elvileg van igy rajta meg egy ev garancia. Szoval most ugy tunik rendbe teszik majd. Nem is kellene nekem uj telo mint amikor az 5s-emnek valt le a kijelzoje csak csinaljak meg.Mindenesetre jo dontes volt elutazni a telefon miatt. Viszont az biztos ha jovore veszek akkor az appletol rendelem meg mert nalam a telekom elasta magat telemaxostol.
-
0843
csendes tag
Tudom buta voltam. Es persze nem aktivaltam de a hibajabol tanul az ember. Viszont mivel 30.-a elott nem lehetett kapni a telot logikus hogy akkor jott meg az elorendelt. Te a telekomos csaj mondta hogy el meg a gari. Na de ahogy visszajott a telo...most megyek az icentrebe hogy hozzak rendbe meg nezzek meg mit kokanyoltak bele a teloba. Mert a gumi nem kerul oda ha nem szedik szet a telot meg ilyenek. Amugy remelem max par tizezerbol meguszom. Amugy idonkent kattog felul mintha laza lenne az uveg. Meg rossz uj kora ota az egyik illesztes. Nem nagyon de latszik es hivasminoseg bajok is vannak amin a frissitesek sem segitettek. Tudom hamarabb is behivettem volna de egyetem mellett nehez nelkulozni szoval en is hibas vagyok de az is aki ilyet tesz egy telefonnal mint a telemaxosok. Remelem amugy az icentreben segitokeszek lesznek. Aztan jovore ha a telefont valtok osszel eselyes hogy fuggetlenul veszem meg mert ezek a cegek csak kihasznaljak az embert. Amugy ezt is egyben fizettem ki szoval semmi elofizetes. Csak annyi amire jart a kedvezmeny a csomag miatt. Na de a hibajabol tanul az ember.
-
0843
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Iphone 8 Plusom amit összekókányolt a Telemax csodás szervize. Történt ugyanis hogy 22-én rendeltem elő tavaly szeptemberben. Viszont 30-án kaptam meg és egy tájékozott telekomos azt mondta így még él 25-én a garancia. Hát nem élt. Ezért visszaküldte a Telemax hogy nem nyúltak hozzá. Mégis tiszta gané volt a kijelző...koszos zsíros és a lentebb csatolt képen látszik hogy egy gumidarab lóg ki a telefonból. Szerintem szigetelés. Amikor visszamentem meg elhajtottak....
https://kepkuldes.com/images/1ad8dae57ee990925908f81aee8d2c21.jpgSzerintetek ha holnap beviszem egy icentrebe mennyiért csinálnák meg hogy rendben legyen a telefon? Én így nem merem használni elvből sem és azért sem mert ez így nem teljesen ép telefon szerintem. Szomorú hogy a Telemaxnál ilyen emberek dolgoznak. Még jó hogy nem karcolták össze. Pedig úgy szeretem ezt a telót és jövő őszig nem akarom cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest