Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pcnet

    addikt

    Sziasztok!

    Csatlakoznék a topichoz, tegnap vettem a készüléket, utoljára 4S-t használtam iOS 6-tal. ~7 év android használat után tértem vissza.

    Lenne is 3 kérdésem:

    1. Több böngészőt is kipróbáltam, többek közt amit androidon is használtam. iOS-en csak a komplett weblapot lehet nagyítani? Csak a betűméretet nem? Mivel a weboldal minden elemét nagyítja, gyakran szétesnek az oldalak. Pl Mobilaréna fejlécéből kilógnak az ikonok. (kedvencek, privát stb...)

    2. 87%os az akksim. Kb hány %-nál kell cseréltetni? Pár napig volt dolgom egy 70%os akksis i7-tel, csomó helyen érdeklődtem akksi csere ügyben (vidéken élek) de mindenhol csak utángyártott akksit adtak volna, így inkább vissza vittem GSM boltba. 70%os akksival már nagyon nehéz volt együttélni, hol fél óráig állt x%on, hol egy fotó készítéssel esett minden átmenet nélkül ~10-15%ot. Ma kicsit hardcore módban teszteltem a telefont (2 óra Ingress), reggel 7kor húztam le töltőről, 1kor már töltőn lógott. A 3. kérdésem pont ebből adódik:

    3. Hány W-ot tud vezeték nélkül a készülék? Láttam 5 és 10W-os Qi töltőket neten. Érdemes a 10W-ost megvenni? Ki tudja használni a telefon? Vagy maradjak az 5W-osnál, a kisebb hőtermelés miatt? Ugye a hő az egyik legnagyobb ellensége az akksinak.

    Köszönöm szépen a segítséget! :R

    [ Szerkesztve ]

    “A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

Új hozzászólás Aktív témák