- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- LTE frekvenciák
- Milyen USB töltőt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
válasz
fenyojoe #5557 üzenetére
Üdv,
2018 júniusában aktivált i8-amat kezdetektől fogva egy 3 ezer forintos Blitzwolf Qi töltővel töltöm vezeték nélkül. Én sem szoktam 20% alá meríteni, de 100%-on szokott rajta pihenni éjszaka is a készülék. Ezzel a felhasználással jelenleg nekem 92%-ot ír akksikapacitásra. Egyébként nem vagyok egy nagyon telefon nyomkodós, biztosan ez is beleszámít. -
chatran
őstag
válasz
fenyojoe #5557 üzenetére
Iphone 8, 2018 november végi aktiválás.Mindig 100%-ig töltöm és 20%-nél, mikor szól rakom fel tölteni. Maximum 1-2x merítettem kikapcsolásig. Ilyen használat mellett jelenleg 89%-os az akku állapota.
Naponta kb 2 órát szoktam nyomkodni, így a kezdetekben kibírt 2 napot, mára ez inkább csak másfél. -
tboldi
nagyúr
válasz
fenyojoe #5557 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy amikor kórházban voltam a 8 Plusszal 31 napig, akkor azalatt 3-4%-kal csökkent az állapota, de akkor nem is volt más kapcsolatom a külvilággal, folyamatosan nyomtam.
Egyébként egyáltalán nem szoktam figyelni semelyik %-ot, csak használom, ahogy esik, úgy puffan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest