- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android szakmai topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- De mennyi az annyi?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem. Én csak xiaomi telefont használok évek óta szóval az ios troubleshootinghoz nem nagyon értek.
Barátnőm iphone 8 plus telefonja azt csinálta pár órája, hogy nem akart semmit megnyitni ezért újraindította és azóta csak bootloopol.
a legnagyobb baj, hogy 8000 kép/videó van rajta amit nagyon nem szeretnénk elveszíteni.
Hogyan lehetne kiszedni bootloopból adatvesztés nélkül?
Nem voltak a képek icloudba elmentve sem máshova.
Próbálta a hangeró gomb fel aztán hangerő gomb le majd hangerő gomb le és power gomb hosszan nyomva módszert de ugyan úgy bootloopol.
Minden információt elfogadok köszönöm!Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Istuu15
senior tag
Uh ez a bermuda háromszög . Biztosítás van a telón és a legdrágább biztosítástól eggyel olcsóbb biztosítás van a telefonon. Az nem játszik, hogy felhívjuk a biztosítót és megmondjuk, hogy le esett és nem működik a wifi és a bluetooth? Ez a nőverem telefonja nekem pedig egyik okostelefonomt sem romlott el soha így egy kicsit új nekem a téma.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok. Adott egy iphone 8 amin a wifi és bluetooth elromlott. Sajnos hardwares hiba így elküldtük az apple szervízbe ahol azt mondták, hogy nem vállaljak ingyen mert serülve van a telefon. Egy kis repedés van a hátlapján de az hónapokkal ezelőtt keletkezett. Először a tmobilhoz vittük be és ott a hölgy azt mondta, hogy dobjuk a vízbe vagy törjük össze és hivjuk fel a biztosítót.
A telefon előfizetésre lett kihozva így még 1 évig fizetni kell. Sejtettem, hogy a férgek bele fognak kötni a törésbe és szerintem kizárt, hogy attól a kis eséstől romlott volna el a wifi és bluetooth.Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Istuu15
senior tag
válasz tothferenc #5139 üzenetére
Sajnos nem. Egy hónapja ejtette el a nővérem és a hátlap alja eltört amiről én nem is tudtam eddig. De nem vészes.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok. Ma már a bluetooth sem működik az iphone 8 ason. Bekapcsolom felvillan kéken az ikon aztán visszq kikapcsolódik.
Gépen csináltam egy teljes backupot kész is lett a beállításokba a készülék menüpont alatt mutatja is, viszont a mappa üres és az itunes ba sem látam a képeket stb. Ez miért lehet? Ha sikerülne csinálni egy backupot akkor csinálnék egy restore iphonetXiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Istuu15
senior tag
válasz #40993792 #5135 üzenetére
Én igazából az androidnak vagyok a mestere úgy hogy keresek majd egy videót ahol megmutatják. Most gyorsan felrakom majd a laptopjára a fájlokat, kép, zene aztán egy hard resetet csinálok. Youtubeon találtam 2 videót ahol több dolgot is mutatnak amit meg lehet próbálni. Azon még ma végig megyek ha a hard reset nem működik. Egy pár napja jött az ios 13 ra egy frissítés remélem, hogy csak az okozza.
[ Szerkesztve ]
-
Istuu15
senior tag
válasz Nemo1001 #5131 üzenetére
Ha sikerül megoldanod akkor leírod majd?
Érdekes lesz mert a nővérem ma is későn ér haza, előtte mindent el kellene menteni de holnap egy továbbképzésre megy úgy hogy megint oda lesz egész nap. Elromolhatott volna péntek este és akkor ott lenne a hétvégeXiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok. A nővérem iphone 8 asán nem lehet a wifit bekapcsolni. A quick toggle nál a wifi át van húzva. Tegnap még jó volt ma már nem. Ios 13.1.2 van rajra.m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Digitális Állampolgárság Program
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Apple notebookok
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest