- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccy88
senior tag
válasz
juve600 #5935 üzenetére
Ha nem fognak hiányozni azok a funkciók, amelyeket már az újabb iphone-ok tudnak, ez viszont még nem (pl. FaceID), akkor szerintem simán élhető
Én a 8 Plus-omat lecseréltem egy 13 mini-re, azt pedig neki ajándékoztam a páromnak. Nagyon szereti. Eszébe sem jut, hogy le kellene cserélni.
Az M3-at nem ismerem, ezért azt nem tudom milyen váltás lenne -
mazsiii92
senior tag
válasz
juve600 #5540 üzenetére
Nekem volt céges i7, most i8. Ezeknek a telefonoknak a gyenge pontja a beszélgetés. Ha van egy 4-5 órás telefonkonferenciám akkor le tudom nullázni (beesik mondjuk 20-30% alá az akksi), főleg ha mellette időnként piszkálom a maileket, naptárat meg szünetekben a közösségi médiát. Szóval ha esetleg munkára kell, és sokat beszélsz rajta (napi 4-5 óránál többet) és sokat nyomkodod akkor napközben már tölteni kellhet. Mondjuk én elég hardcore felhasználója vagyok a munkám miatt, egyébként a többiben nagyon jól teljesít.
-
Norbi.
őstag
válasz
juve600 #5537 üzenetére
Ha noccsundor van, akkor nincs mit tenni. Jó a 8 Plus is, 2 év simán van benne még szerintem.
Én a 64-est venném magamnak, bár lealkudnám egy picit, Laleh megbízható eladó, nem kell félni a doboz nélküliségtől, cserélt telefon.
De, ha kell a 256gb, akkor nincs kérdés.
Itt a stabil rendszer mindegyik telónál pipa. Az akkuval sincs baj, annyit minimum fognak bírni, mint az MI9 (abból a topikból emlékszem rád, ha arról váltasz) -
moordavid
aktív tag
válasz
juve600 #5525 üzenetére
Abból kiindulva, hogy a 6s is megkapja idén az iOS 14-et, a frissítéssel nem lesz gond
Én pár hónapja váltottam a sima iphone 8-ra Oneplus 6t-ről, a sebesség lenyűgöző, az akksi idő nem tragikus. A google appok (Gmail, maps, dokumentumok, táblázatok, fotók) gond nélkül futnak, a google accountbólnis gond nélkül importálható minden kontakt.
Siri-t imádni fogod, az apple pay hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest