Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hát pl. mikor le van zárva a kijelző és bekapcsolom a záróképernyőre, akkor ha elforgatom a gépet, akkor az alsó felirat animációja kicsit beszaggat és elég nagy delay-jel akarja csak elforgatni.
Én szerintem ezek az egyéni bugok nem hardverben keresendők, hanem az adott felhasználó szokásaiban. Nem mindegy, hogy kinek milyen app van fent, mennyi és mekkora méretű. Ezek közül melyiket használja és hogyan. Tehát baromi sok a változó, lehet hogy van egy olyan app, aminek van egy daemon szála a háttérben ami pont fog egy bizonyos erőforrást. Na erre mi eccerű júzerek biztos nem fogunk rájönni, hogy vajon mi is az.
Valószínűleg egy restart elég lenne, de még nem vettem magam rá

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tesla topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP 65W töltő eladó
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest