- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SonyNex7
senior tag
Szia.
A legjobb erre szerintem a day one(journal,days,diary) app.Igaz fizetős de megéri .Több ismerős is használja nagy megelégedéssel.
Touch id,idő vonal évre-hétre-napra bontva,hely-időjárás hozzá adása,widget,minőségi kinézett,kellemes alkalmazáson belüli hangok,betű típus választás,iCloud,PDF export,tag.
Üdv -
-
univerzita
addikt
Én is használom. Abból nagyon könyen ki tudod törülni.iTunes-ban a Aplikáciok majd megnitod a Dragont és jobboldalt lesz a Dokumentum mappa és ebben vannak a filmek. De sokkal könnyebb Syncios nevű aplikácioval. Felteszed gépre, megnyitod majd kiválasztod a My Device majd a Apps mappát. It megjelenik a appok amik iPaden vannak. Itt a Dragon-nál lesz három kék kocka. Ha megnitod a utolsót akkor megnyílik a Dragon belső szerkezete. Majd a Documentum részben lehet importálni, exportálni vagy törölni. Ez a App nagyon super, mindenképpen próbáld ki, nem fogsz csalódni. ( képeket és videókat nagyon könnyű vele gépre rakni)
-
univerzita
addikt
Akkor megpróbálom máshogy. Ne ragd rá a itunesra.App Store- ból szed le a Dragon Video Player Lite- tot. Ha megnitod Airen a Dragont akkor a bal aldalon a menüben otvan hogy Feltöltés Wi-Fi-n. Eszt bekapcsolod és átvál narancs színre és ad egy http- számot. Számítógép böngészőjébe beírod a egész http számot és megnitod. Így wi-fi -vél csatlakozva vagy és a gépen jobb oldalt lesz egy nagy + amivel kiválasztod a filmet amit akarsz.
-
univerzita
addikt
Ha csatlakozva van a Air a iTunes- al akkor megnitod a Aplikáciok bal oldalon. Előjönnek a aplikációk amik telepítve vannak a Airen. Legörgetsz legalúra és ott lesznek a mediaplayerek. Pl.ha megnitod a Dragon Video playert ( vagy másikat) akkor jobb oldalon lesz a Document rész és ide kel bemásolni a filmet ( alul van hogy Hozzáadni)
-
vadászcsiga
félisten
Nekem 99%-ban kiváltja. Egy wifis nyomtató megvételével most fejeztem be ezt a projektet. Routerre csatlakoztatott vinyó, azon az összes fajlom, iFiles-al tökéletesen elérem. Ennek segítségével még torrent is megy bár ritkán használom.
Wi-fi már mindenhol van, azon keresztül minden megy. Zenét meg minek átküldeni, ott van a spotify meg a YouTube. Elavult dolog a fájlküldözgetés. Droidos telómon sem használom.
Spotifyban zene megoszt, barinő máris hallgathatja, le is mentheti offline hallgatáshoz. -
vadászcsiga
félisten
-
Süvi
őstag
Akkor még lehet, hogy nincs rá szükség
, vagy igény már van, csak még nem fogalmazódott meg.
http://www.nasszerver.hu/index.php/hu/2012-01-19-18-46-05/1-mi-is-az-a-nas
-
Süvi
őstag
Ha otthon több eszköz lesz majd, érdemes lesz elgondolkozni egy komolyabb NAS-on.
Én most vettem egy Synology-t (volt már másfajta is), de ez a készülék szerintem a nas-ok Ipadja.
8 alkalmazása van ipadra
Amire neked kellene mindent tud:
- szinkronizálás
- ipadról torrent
- Cloud
- videó streamelés, transzkódolás
-mindent másol
-Itunes-t ki lehet iktatni.
-stb.Nem egy árban van az említett készülékkel, csak azért írtam, ha valaki otthoni rendszerfejlesztésben gondolkodik.
-
KZP
őstag
Szerintem net nélkül is hasznos a Kingston, mert abba tudsz pendrive-ot dugni, aztán wifin keresztül lejátszhatod róla a filmet az iPad-en. De ezt csak elméletben mondom, én még nem próbáltam.
De jó kis szerkezet az Air, nem fogod megbánni. Ez a torrent dolog nekem is újdonság... -
Őszintén remélem, hogy nem fogsz csalódni az iPadben mert igen jó kis cucc!
Nekem ezt a torrent dolgot még nem sikerült összehoznom vele
. Androidos telefonon gond nélkül megy, Lehet, hogy inkább droidos táblát kellene nézned. Magam is eltöprengek ezen időnként, ott kb. minden funkcióra találsz megoldást.
Szerk. HardRic megelőzött a gondolattal. @Hardric: nekem a szélesvászon pont nem hiányzik.
-
KZP
őstag
Amiket felsoroltál, azok közül semmit sem lehet hozzá csatlakoztatni.
Esetleg ez a kis kütyü segíthet valamennyit ezen a problémán.
A torrent, az talán működik a megfelelő klienssel.
TV-hez AppleTV segítségével lehet csatlakoztatni, de van rá olcsóbb megoldás is, ha jól tudom... -
Tibee86
nagyúr
Szerintem te (vagy a pénztárcád) már eldöntötted, hogy sima Air-t fogsz venni.
Ha szereted, hogy a safari folyamatosan újratöltögeti az oldalakat, akkor valóban nem fontos a 2GB RAM. Sebességbeli különbség már most is van, az újabb iOS verziók megjelenésével ez még inkább jellemző lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged