- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
hj.jani95
aktív tag
Szerintetek megéri váltani a kisebbik próra?
-
hj.jani95
aktív tag
Frissítés után, másnak is előjött az a bug hogy a kontaktok appot nem nyitja meg?
-
hj.jani95
aktív tag
Tudom hogy elsőre hülye kérdésnek hangzik, de nem tud valaki olyan billentyűzetes tokot vagy billentyűzetet ami ugye ipadhoz jó és van benne mondjuk egy kártya olvasó ? Mert amúgy megvalósítható lenne ha már alapból is lehet ilyen kiegészítőt kapni amit lightningon csatlakozik egy kártya olvasó splot (vagy minek hívják) és hátha van olyan kreatív aki ezt megvalósította és beépítette egy ilyen billentyűzetes tokba. Kerestem ilyet de nem nagyon találtam de hátha valaki mégis talált ilyet
-
hj.jani95
aktív tag
Sziasztok! Ha lassúnak érzem az ipadet akkor gyári visszaállítás után hogy állítsam be, hogy a volt alkalmazásaimat az adatokkal együtt tudjam ujra használni ?
-
hj.jani95
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #7676 üzenetére
Én nem tudom hogy mi az oka (szerintem az új ios ) mert eddig ilyen akku időt nem tudtam csinálni
-
hj.jani95
aktív tag
Az mitől van hogy nincs hang ? Amióta frissítettem 8.1.2re azóta csinálja hogy se rendszer hang se videó hang se zene se semmilyen hangot nem ad ki. Kikapcsolom és ami után bekapcsolom, azután van hang egy ideig, majd ujra elhalkul. Tegnap még semmi baja nem volt
-
hj.jani95
aktív tag
Ha használt iPhone-t veszek mire kell figyelnem?
-
hj.jani95
aktív tag
válasz
univerzita #7073 üzenetére
Rendben köszi, megpróbálom
-
hj.jani95
aktív tag
válasz
univerzita #7054 üzenetére
Jb előtt vagy nem erre vagy kiváncsi?
-
hj.jani95
aktív tag
válasz
univerzita #7052 üzenetére
Igen azt használom azzal töltöm le, nekem is megjelenik hogy mivel nyissam meg, viszont nem csinál semmit a vlc
-
hj.jani95
aktív tag
Ha ipadon torrenttel letöltök egy filmet azt hova rakjam az ifile-ba hogy le is tudjam játszani? Mert hiába töltöttem le egyet rányomok és nem történik semmi. Pedig a VLC le van töltve
-
hj.jani95
aktív tag
Ha Amerikából akarok rendelni Air 2-őt, akkor honnan érdemes? Mert nem nagyon ismerem az ottani boltokat. Lenne ember aki hozna nekem csak nem tudom hogy hol lenne érdemes megvenni. Valami ötlet?
-
hj.jani95
aktív tag
Nektek is kilép a naptár alkalmazás magától ha akartok egy eseményt szerkeszteni? Csináltam egy eseményt ami kb egy hetes de nem engedi szerkeszteni mert mindig kilép
-
hj.jani95
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5916 üzenetére
Rendben, köszi ...
-
hj.jani95
aktív tag
válasz
Gadgetfan_ #5911 üzenetére
Szerintem is baj, mert most ujra feltöltöttem majd levettem és megnéztem még egy részt és most csak 8%ot merült. Nem tudom ilyenkor mi van, vigyem be szervizbe? Egy hónapja vette újonnan :/
-
hj.jani95
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5897 üzenetére
Nem, csak nem emlékeztem hogy ennyit merült volna régebben...
-
hj.jani95
aktív tag
Szerintetek baj ha egy sorozat részt megnéztem VLC-n és 23%ot merült a kis ipadem? Ios 802 van rajta :/
-
hj.jani95
aktív tag
Lehet hogy noob kérdés, de mire jó az ICloud fiók? Mert én nem értek ehhez és most van először ipadem. Az iCloud fiókomat egy Google-s gmaillal csináltam. Ez lett az AppleID-m (vagy micsoda) az xy@gmail.com. Ezzel töltök le alkalmazást a Storeból, meg ezzel FaceTimeozok, szóval ezzel csinálok mindent. De egyszer felkínált az ipadem egy olyat hogy csináljak icloud fiókot és csináltam is. Az lett az xy@icloud.com. De ezt nem értem hogy ez minek? Nem értem mi célt szolgál ha alapból használom az icloudot gmailos e-mail címmel. Bocsi a hülye kérdésért...
-
hj.jani95
aktív tag
Sziasztok
én is végre ipad air tulajdonos lettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest