- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
válasz
istvan170 #6706 üzenetére
Egy a lényeg, neked feleljen meg ez az üzemidő a többi nem lényeg, ha egy napos aktív használatot bír és éjszaka rakod fel tölteni akkor szerintem nincs miről beszélni, jónak kell lennie!
Néhány Air2 tapasztalat. A tavalyi Air ugyebár elég combos volt akku terén, 2 hetes használat után jelenthetem, hogy az Air2 épphogy eléri a 4 üzemidejét. Azt nem mondom, hogy elégedetlen vagyok mert 2 napot simán elmegy de kimagasló eredménynek sem mondanám. Nekem a 4 volt, hogy 3-4 napot is elment. Néha már elfelejtettem, hogy fel kéne tenni töltőre mert annyira magától értetődő volt, hogy csak leteszem az asztalra és onnan folytatom ahol és amikor akarom.
Más: két hét alatt volt három igen durva fagyás, amit fehér alapon almalogó követet aztán megjavult de szerintem ez igen gáz, 2 hét alatt. Másik meg, hogy 10-ből legalább 2x mikor lezárom a kijelzőt hallkan pattan egyet a hangszóró. Komolyan! Először fel sem figyeltem rá, csak később tűnt fel. Ha gyakoriak lesznek ezek a jelenségek akkor garanciáztatni fogom, kérdés, hogy ezeket az indokokat elfogadják e majd.
T
-
vadászcsiga
félisten
válasz
istvan170 #6706 üzenetére
Én nem igazán ilyen tesztre gondoltam, kikapcsolt kijelzővel nem nagyon érdekel 1 vagy 2%-ot fogyaszt e.
A második már érdekesebb, én 50%-os fényerovel használom az ipadet bekapcsolt ertesitessel szinte csak bongeszesre es hát ha folyamatosan nyüstölöm mondjuk rossz időben es a feleségem sincs itthon hogy kitalaljon nekem programot akkor reggeltől kb délutánig bírja de akkor szinte folyamatosan be van kapcsolva a kijelző. -
-
vadászcsiga
félisten
válasz
istvan170 #6625 üzenetére
Köszi a mini tesztet, az én elveimmel is szembe megy mint Vasingernel hogy a fel evés Airt lecseréljem de előbb utóbb valami hasonló lesz. Mivel G2-t használok nem lesz nehéz. Táblában egészen ios7-ig az ipadet vettem és ajánlottam de most én is meginogtam. Viszont annyira itt sem rózsás a helyzet. Böngészőből megr mindig nem tálaltam meg az igazít. A Chrome lenne a minden szempontból idealis de nem kepesek megcsinálni bugmentesen, a többiben meg mindegyikkel van kisebb nagyobb problémám. A Dolphin az aminek leginkább tudom tolerálni a hibáit de az sem tökéletes úgyhogy csöbörből vödörbe.
-
legiaap
félisten
válasz
istvan170 #6627 üzenetére
Én is láttam élőben a Z2-őt de nekem valahogy az Air minőségibbnek tűnt ezért vettem azt. Azért azt se feledjük el akármennyire vannak kisebb-nagyobb bajok az Air-rel (Safari, respring, mikrolag-ok) az apple dolgozok rajta gőzerővel, hogy javítsa. Nem volt még droidos tabletem, ezért nem tudom mennyire törődnek a frissítésekkel a másik oldalon főleg mikor nem Nexus termékről van szó. Viszont azt tudom itt attól nem kell tartani, hogy elfelejti az apple a termékeit. Amit szerintem csak a Nexus család mondhat el. Az appok minősége és kidolgozottsága is sokkal jobb itt, mint droidon. Az apple ököszisztéma meg pláne.
-
válasz
istvan170 #6627 üzenetére
Nekem tetszik ez a Sony, pontosabban amiket olvastam róla.
Egy előnyét tudom (vélem) még felhozni az Airnek, az értéktartást. A Sony 120 ezertől indul, Airt is bőven lehet venni újonnan 100 környéken világgaranciával és ma egy 3,5 éves iPad 2-t még el lehet adni 45-50 ezerért. Ezt szerintem nem fogja egyik droidos tábla sem hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged