- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Első bekezdésre. Nekem 8.0-nál voltak ilyen gondjaim, de 8.1.1-gyel mindig látja egymást a két eszköz. Legfrissebb iOS van fent és mindent bekapcsolsz amit kell?
Néztem ezt a videót és ez akkor valóban aktuális volt, amikor készült, de 8.1.1-gyel már a telefonhívások is gond nélkül mennek, beleértve a AD-t is.
Második bekezdésre:
Ez a kezdetek óta így van. Lehet ezzel vitatkozni, lehet egyetérteni vele, ez elvi kérdés, nem technikai.
-
erdoke
titán
Az Apple is sáros, a Find My iPhone-nál elfelejtették bekapcsolni a brute force védelmet... Máshonnan közelítve esélytelenek lettek volna a hackerek, legalábbis ezzel a primitív módszerrel.
Ettől függetlenül feltűnik szerver oldalon, ha iszonyat mennyiségű próbálkozás történik, tehát a hacker egyrészt ismerte a az Apple ID-s e-mail címeket, másrészt viszonylag kevés próbálkozásból megvolt a jelszó. -
vadászcsiga
félisten
Ilyen érdekesség nálam is volt tegnap, iFiles-ban akartam egy nagyobb fájlt dropboxból FTP-re másolni, de mivel baromi lassan ment a töltősáv, gondoltam kilepek. Pár perc múlva vissza néztem de azonnal bezárta. Megcsináltam még 4x, majd azt írta ki hogy az iFiles 5x crashelt, ezért safe módban nyílik meg. Ráböktem a szövegre es folytatódott minden, kivéve a másolást.
Ilyen megoldás 6 alatt nem volt. Ezt most vajon az app, vagy az OS csinálta? Én az utóbbira tippelek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest