Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
joestone
üzenetére
4 ujjas fel vagy 2* home gomb = droid multitasking gomb (két téglalap egymás mögött)
Home gomb 1*= droid home (házikó) gomb 1*
Még egyszer home gomb -> kezdőkepernyő, akárcsak droid eseténSzerintem bírni fogja az iPad home gombja, elég masszív.

Szerk. Gmail: ha levelet kapok, akkor először az iPad pittyen, 2-3-5 mp. múlva követi a droidos telefonom, a laptopon meg kell neki vagy egy perc még, hogy jelezze.
-
joestone
addikt
válasz
joestone
üzenetére
A BT esetében erre gondoltam :

Az appok közti váltás esetében erre nem a kilövésére gondoltam, droidon sem kell kilövögetni (az ipaden csak a home gomb kétszeri megnyomásával tudom előhozni)

droidon ugye virtuális gomb van ami mindig elérhető , a home gombbal a kezdőképernyőre ugrik vagy hosszan nyomva tartva a futó programok jönnek fel és lehet köztük váltogatni. Az ipaden van a fizikai home gomb ami véges számú nyomogatást bír és ennek a kiváltására érdekelne , hogy létezik -e IOS esetén valami kézmozdulat amivel megvalósítható ugyanez. Vagy csak a négyujjas jobbra-balra az appok közti váltáshoz és négyujjas fel a futó programok megjelenítéséhez használható.
A pull/fetch email(POP,IMAP fiók) esetében pedig ilyesmire.A lényeg , hogy negyedóránál sűrűbben csekkolja az emaileket:

-
Vasinger!
nagyúr
válasz
joestone
üzenetére
Na csak tömbösítve, mert nincs sok időm:
BT csak ki-be kapcsolva lehet, nekem 0-24-ben megy, semmit se merít.
Push emailt gyári klienssel csak úgy kaphatsz, ha nem gamieled van. Ha gmailes vagy, akkor más klienst kell feltenni.Szerintem telefonálni és sms-ezni nem lehet, mert fizikailag lehetetlen, de ezt mások talán jobban tudják.
A Home gomb azért van hogy nyomkodd. Nem, nem lesz ""csapágyas""
(bármit is jelentsen ez nálad ebben a helyzetben)Ha olyan app bezárásra gondolsz, hogy kilövöd a háttérből, azt iOS-en nem kell csinálni, csak home gombolni.
A felhúzható menüből csak Jailbreak segítségével tudod módosítani az ikonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4627
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad mini 5 Wi-fi 64 GB
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(bármit is jelentsen ez nálad ebben a helyzetben)