- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
joestone #7058 üzenetére
4 ujjas fel vagy 2* home gomb = droid multitasking gomb (két téglalap egymás mögött)
Home gomb 1*= droid home (házikó) gomb 1*
Még egyszer home gomb -> kezdőkepernyő, akárcsak droid eseténSzerintem bírni fogja az iPad home gombja, elég masszív.
Szerk. Gmail: ha levelet kapok, akkor először az iPad pittyen, 2-3-5 mp. múlva követi a droidos telefonom, a laptopon meg kell neki vagy egy perc még, hogy jelezze.
-
joestone
addikt
válasz
joestone #7057 üzenetére
A BT esetében erre gondoltam :
Az appok közti váltás esetében erre nem a kilövésére gondoltam, droidon sem kell kilövögetni (az ipaden csak a home gomb kétszeri megnyomásával tudom előhozni)
droidon ugye virtuális gomb van ami mindig elérhető , a home gombbal a kezdőképernyőre ugrik vagy hosszan nyomva tartva a futó programok jönnek fel és lehet köztük váltogatni. Az ipaden van a fizikai home gomb ami véges számú nyomogatást bír és ennek a kiváltására érdekelne , hogy létezik -e IOS esetén valami kézmozdulat amivel megvalósítható ugyanez. Vagy csak a négyujjas jobbra-balra az appok közti váltáshoz és négyujjas fel a futó programok megjelenítéséhez használható.
A pull/fetch email(POP,IMAP fiók) esetében pedig ilyesmire.A lényeg , hogy negyedóránál sűrűbben csekkolja az emaileket:
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
joestone #7055 üzenetére
Na csak tömbösítve, mert nincs sok időm:
BT csak ki-be kapcsolva lehet, nekem 0-24-ben megy, semmit se merít.
Push emailt gyári klienssel csak úgy kaphatsz, ha nem gamieled van. Ha gmailes vagy, akkor más klienst kell feltenni.Szerintem telefonálni és sms-ezni nem lehet, mert fizikailag lehetetlen, de ezt mások talán jobban tudják.
A Home gomb azért van hogy nyomkodd. Nem, nem lesz ""csapágyas""
(bármit is jelentsen ez nálad ebben a helyzetben)
Ha olyan app bezárásra gondolsz, hogy kilövöd a háttérből, azt iOS-en nem kell csinálni, csak home gombolni.
A felhúzható menüből csak Jailbreak segítségével tudod módosítani az ikonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged